Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 3 z 5

Oceniono na 5 z 5

Beter dan andere Lash bedrijven deze wimpers blijven echt mooi en lang zitten. Ook bij mij na een paar uur later nat worden. Niet 7 dagen maar houdt tot 11 dagen ik moet ze eraf halen met remover a... Zobacz więcej

Informacje dotyczące firmy

1. Sklep z kosmetykami
  2. Fabryka kosmetyków
  3. Hurtownia kosmetyków

Napisane przez firmę

Bij Lash & Go draait alles om gemak en schoonheid zonder compromissen. Traditionele wimperextensions zijn tijdrovend en prijzig, terwijl standaard nepwimpers vaak onnatuurlijk aanvoelen. Daarom hebben wij een oplossing ontwikkeld die het beste van beide werelden combineert: hoogwaardige DIY-wimpers die snel en eenvoudig aan te brengen zijn, zonder concessies te doen aan kwaliteit of uitstraling. Geen gedoe meer met terugkerende afspraken of wimpers die na één keer dragen niet meer bruikbaar zijn. Na maanden van testen en verbeteren, ontwikkelden we een wimpersysteem dat natuurlijk aanvoelt, eenvoudig aan te brengen is en langdurig blijft zitten.

Dane kontaktowe

1 gwiazdka

Odpowiada na 100% z negatywnych recenzji

Zazwyczaj odpowiada w ciągu 24 godzin

Oceniono na 5 z 5

Fantastisch goedwerkende lijm en…

Fantastisch goedwerkende lijm en sealer. Vooral het voorste bolletje en borsteltje van de sealer is super handig. Je kan er gewoon mee douchen en je ogen reinigen. Het blijft bij mij een dag of 5 goed zitten.

4 grudnia 2025

Odpowiedź od Lash & Go

Dank je wel voor je lieve review Karin! Ik ben heel erg blij te horen dat je er zo tevreden mee bent.

Hele fijne wimpers

Hele fijne wimpers, makkelijk te gebruiken en lang plezier van! Aanrader 💛

28 października 2025

Odpowiedź od Lash & Go

Dank je wel voor je lieve review Maaike! Ik word er helemaal blij van.

Prachtige wimpers

De wimpers van lash and go zijn echt top! Blijven super lang mooi en ik kan er zelf altijd ongeveer een maand mee doen, soms wel langer!

5 września 2025

Odpowiedź od Lash & Go

Dank je wel lieve Famke, ik waardeer je vertrouwen enorm en vind het geweldig dat je telkens weer voor ons kiest! 💕

Oceniono na 1 z 5

Lukte mij niet.

Lukte mij niet.

2 września 2025

Hoi Mirjam,

Wat jammer om te horen dat het niet gelukt is.
We helpen onze klanten altijd graag stap voor stap als iets niet lukt, dus neem gerust even contact met ons op via klantenservice@lashandgo.nl. Dan kijken we samen wat er precies misging en zorgen we dat het de volgende keer wel goed werkt.
Vaak zijn het maar een paar kleine stappen waardoor het ineens lukt, en dan heb je ze binnen een paar minuten perfect aangebracht.
Hopelijk kunnen we het alsnog samen oplossen, ik sta in ieder geval altijd klaar om te helpen.

Aanrader

Hele snelle levering! & ik kreeg nog een cadeautje bij me bestelling. Al met al top zeker een aanrader!

4 września 2025

Odpowiedź od Lash & Go

Dank je wel voor je review Naomi! Wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent met de levering en het cadeautje!

De Clear Bond is heel fijn

Ik heb al eerder besteld, maar nu heb ik de Clear Bond besteld met nieuwe wimpers en die is heel fijn! Het is nu nog makkelijker voor mij om ze op te doen

Odpowiedź od Lash & Go

Ah, wat leuk om te horen! De Clear Bond is ook echt mijn favoriet, zo handig en fijn in gebruik! Super dat het aanbrengen voor jou nu ook nog makkelijker gaat. Dankjewel voor je lieve review en je vertrouwen, heel blij dat je weer hebt besteld! 💕

Prachtig wimperset

Mooie en makkelijk aan te brengen wimpers.
Blijven zeker een week zitten

Odpowiedź od Lash & Go

Wat fijn om te horen! Een week lang mooie wimpers zonder zorgen, dat is wat we willen. Bedankt voor je fijne feedback! 💕

Geweldige wimpers

Had er eerst wat moeite mee, maar ze heeft me fantastisch goed geholpen. Nadat je er een beetje handig mee wordt zijn de wimpers echt super! Ik draag ze 12 dagen voordat ik ze er zelf af haal uit hygiënisch oogpunt. En dat voor een betaalbare prijs☺️

Odpowiedź od Lash & Go

Wat fijn dat je hebt doorgezet en super dat het nu zo goed gaat! We helpen je natuurlijk altijd graag op weg, en het is geweldig om te horen dat je er inmiddels zo lang plezier van hebt. 12 dagen, wow! Dat is precies wat we hopen, mooie wimpers zonder gedoe, en voor een fijne prijs. Dankjewel voor je lieve woorden! 💖

Oceniono na 5 z 5

Snelle levering en prachtige kwaliteit.

Snelle levering en prachtige kwaliteit.
De wimpers zijn zacht, zien er natuurlijk en mooi uit, en zijn bovendien heel eenvoudig in gebruik.
Een prettig alternatief voor wimperextensions.
Ik ga hier zeker opnieuw bestellen!

7 lipca 2025

Odpowiedź od Lash & Go

Wat superleuk om te horen! Fijn dat je zo blij bent met de kwaliteit. Dat ze zacht en natuurlijk aanvoelen en makkelijk zijn in gebruik, daar worden wij ook blij van! Thanks voor je lieve woorden, we kijken uit naar je volgende bestelling! 💕

Mooie wimpers

Mooi wimpers! Goede uitleg waardoor de wimpers makkelijk en goed aan te brengen zijn. Wimpers blijven erg lang en mooi zitten, zeker meer dan 7 dagen!

11 lipca 2025

Odpowiedź od Lash & Go

Bedankt voor je mooie review! Wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent over de wimpers en dat de uitleg goed heeft geholpen bij het aanbrengen. Super dat ze zo lang en mooi blijven zitten, daar doen we het voor! 💖

Prima gegaan met bestelling

Prima gegaan met bestelling.
Wimpers zien er prachtig uit.
Maar eigen wimpers zijn echt helemaal beschadigd. Niet aan te raden dus.

19 lipca 2025

Odpowiedź od Lash & Go

Bedankt voor je review en je compliment over de wimpers Meggie!
Wat jammer om te horen dat je natuurlijke wimpers beschadigd zijn. Dat is natuurlijk absoluut niet de bedoeling en mag inderdaad niet gebeuren. Wanneer de lashes correct worden aangebracht en verzorgd, hoort er geen schade aan de eigen wimpers te ontstaan.

We willen dit heel graag verder met je bekijken om te achterhalen wat er is misgegaan, zodat we je goed kunnen helpen en dit in de toekomst kunnen voorkomen. Neem gerust contact met ons op, we staan voor je klaar!

Oceniono na 3 z 5

Niet eenvoudig

Het aanbrengen van de cluster wimpers is toch moeilijker dan het lijkt. Na reinigen/het wassen van mijn gezicht heb ik de wimpers weer moeten pakken aangezien ze los hingen. Ik zal nog een paar keer moeten oefenen om het goed onder de knie te krijgen.

2 lipca 2025

Odpowiedź od Lash & Go

Oefening baart echt kunst in deze! Wanneer je deze op de juiste manier aanbrengt zul je ook echt genieten van de 8+ dagen hold ook al maak je ze nat. Mocht je nog vragen hebben of tips willen, dan kun je me altijd een bericht sturen! Ik help je graag 💓

Oceniono na 2 z 5

Helaas niet wat ik verwachtte

Wimpers zijn moeilijk aan te brengen en blijven niet kleven. Ik zette vroeger wimperextentions dus ben hier normaal ook wel handig mee. Mooie verpakking, mocht het werken zien het er ook fijne producten uit. Lash foam ruikt zeer lekker. Jammer maar voor mij echt een miskoop.

4 czerwca 2025

Hi,

Dankjewel dat je de tijd hebt genomen om je ervaring te delen. Wat jammer om te horen dat de wimpers niet aan je verwachtingen voldoen! Ik snap helemaal dat het frustrerend kan zijn als het aanbrengen niet meteen lukt, zeker als je gewend bent om met Wimperextensions te werken. Het plakken van DIY Lashes voelt inderdaad anders aan en vraagt vaak even een andere techniek dan wat je gewend bent met het plaatsen van Wimperextensions.

Ik denk graag met je mee! Als je wilt, kan ik je wat tips sturen of een korte video sturen waarin je precies ziet hoe je ze het makkelijkst aanbrengt. Laat het maar weten, ik help je graag verder.

Fijn dat je wel enthousiast bent over de lash foam en de verpakking! 💖

Liefs,
Lianna

Super

Super fijne wimpers! Zijn echt super licht en makkelijk aan te brengen, wezenlijk verschil met andere wimpers.
Ik gebruik ze voor het eerst en ben nu al een top fan😁

Dank jullie wel voor zo een fijne product.

31 maja 2025

Odpowiedź od Lash & Go

Wauw, wat een mooi compliment! Dank je wel en tot de volgende keer ❤️

Echt top

Echt top! Blijven lang zitten en kan er alles mee doen dankjewel

30 kwietnia 2025

Odpowiedź od Lash & Go

Bedankt voor je lieve review! Super fijn dat ze zo goed blijven zitten! Heel veel plezier met je lashes ❤️

Oceniono na 5 z 5

Beter dan andere Lash bedrijven deze…

Niet 7 dagen maar houdt tot 11 dagen ik moet ze eraf halen met remover als ik ze wil verwijderen.
Snel met verzenden en top acties!

8 maja 2025

Odpowiedź od Lash & Go

Bedankt voor je lieve review! Super fijn dat ze zo goed blijven zitten! ❤️

Oceniono na 5 z 5

Als ik het kan kan jij het ook!

Snelle levering en goede kwaliteit ben zelf op vakantie geweest en tijdens zwemmen zonnen waren die nog op goed als eerste dag en zeker aanrader top!!! Als ik het kan kan iedereen het zo makkelijk dankjewel voor het bestaan en goede vertrouwelijke levering!!!🥰

10 maja 2025

Odpowiedź od Lash & Go

Bedankt voor je lieve review! Super fijn dat ze zo goed blijven zitten. Geniet ervan! ❤️

Doświadczenie Trustpilot

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej