In totaal 3 kussens besteld, bij één bestelling zou een gratis kussensloop zitten. Deze was niet op voorraad en zou later worden nagestuurd. Prima. Na maanden niets te hebben gehoord heb ik zelf co... Zobacz więcej
Zobacz, co mówią recenzenci
Na jarenlang een buikslaper te zijn geweest, met veel nekklachten, ben ik op advies van een fysiotherapeut op mijn rug gaan slapen. Dit was lastig, maar met behulp van muziek uiteindelijk heel ontspan... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Het kussen gekocht wegens aanhoudende nek/shouder klachten en hoofdpijn. Enkele dagen moeten wennen aan het kussen maar de nekklachten zijn een heel stuk verbeterd. De zij opstanden mochten voor mij p... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Informacje dotyczące firmy
Napisane przez firmę
Joylinen is op een missie om jou comfortabel te laten slapen, zonder onze planeet oncomfortabel te maken. Met ons deskundig ontworpen kussen krijg je de slaap die je verdient en begint je de dag weer vol energie!
Dane kontaktowe
Meidoorbeek 10, 5501CZ, Veldhoven, Holandia
- info@joylinen.nl
- joylinen.nl
Nie odpowiedziano na negatywne recenzje
Inni użytkownicy przeglądali również
Heb een lamp besteld maar nog steeds…
Heb een lamp besteld maar nog steeds niets ja een mail met onderweg maar track staat nog steeds niets bekend nog bij dhl
Geen logica
Na maanden niets te hebben gehoord heb ik zelf contact opgenomen. De kussensloop kon worden verzonden, maar alleen tegen betaling van verzendkosten. Dat vind ik onterecht: het ging om een gratis product dat door hun eigen leveringsprobleem niet eerder is meegestuurd.
Na over en weer gemaild te hebben was de conlusie: omdat ik geen verzendkosten wilde betalen, heb ik de kussensloop uiteindelijk niet ontvangen.
Voor mij een voorbeeld van slechte klantenservice. Ik bestel hier niet meer.
ik heb nog altijd niks ontvangen en nog…
ik heb nog altijd niks ontvangen en nog altijd geen andw op mijn mails
Joylinen biedt een goede service en…
Joylinen biedt een goede service en levert pakketten zoals beloofd de volgende dag af. Mijn ervaring met mijn nieuwe kussen is prima; ik merk enige verbetering in mijn slaap. Alles bij elkaar, een degelijke ervaring.
Top service
Zeer goede en oplossingsgerichte naservice.
Er was een probleem met mijn kussen maar een kort contactmoment later en het probleem was meer dan correct opgelost.
Het kopkussen ontvangen maar na 2 dagen…
Het kopkussen ontvangen maar na 2 dagen teruggestuurd omdat het te hard en te hoog was voor mij. Teruggestuurd met koeriersdienst en zoals gevraagd met opgave van een track en trace. Deze werd inmiddels 2 x doorgestuurd naar hen maar geen terugbetaling gezien. Na 2 weken krijgen we bericht dat het bedrag teruggestort zal worden. Nog eens een week verder vraagt men terug een track en trace…..en zo gaat het al een hele maand. Ik kan enkel een super slechte ervaring meegeven…..
Te hoog en te hard
Het kussen is voor mijn nek toch echt iets te hoog, en het kussen is best stevig in zijn vormen dus geeft soms drukpunten op plekken. Ik ben een onrustige slapen die veel draait en op verschillende manieren in bed ligt (rug, zij, half buik enz) en daarbij is het geen fijn kussen voor mij.
Aanrader
Het hoofdkussen werd snel geleverd. Ik gebruik het kussen nu enkele weken. Sindsdien niet meer wakker geworden met/van hoofdpijn.
het kussen doet wat er beloofd werd
het kussen doet wat er beloofd werd, nekondersteuning,betere slaap,geen nachtzweten meer.
snurken is fel verminderd
Levering prima gegaan
Vlugge levering
Product wel betaald maar niet geleverd
Product wel betaald maar niet geleverd
Product is inmiddels wel geleverd
Dankbaar!
Inmiddels slaap ik nu een aantal maanden op het kussen van joylinen met succes. Na een heftig auto-ongeluk waarbij ik mijn ruggenwervels brak waren de nachten een hel. Het kussen van joylinen heeft mij geholpen in de juiste houding te slapen waar dit mij enorm geholpen heeft in mijn herstel.
Toen het kussensloop beschikbaar was deze dan ook aangeschaft. Ik verbaas me over de reviews van problemen met de rits hiervan. Zelf geen enkel probleem gehad hiermee dus een tip voor deze mensen. Doe de sloop om met beleid. ;)
5 sterren!
Ik heb een kussen hoes die na de eerste…
Ik heb een kussen hoes die na de eerste keer wassen de rits al stuk is en er zou op 22 april een nieuw hoes gestuurd worden. Vandaag 26 april is er nog niets binnen gekomen.

Ze passen perfect !
Het duurt een beetje vooraleer je ze in je bezit hebt maar ze passen perfect, alleen jammer dat je geen kleur kunt kiezen
Wij hebben 2 kussens en 2 hoeslakens…
Wij hebben 2 kussens en 2 hoeslakens besteld. De hoeslakens zouden later komen. Dit is inmiddels al meer dan een week geleden.
Van de kussens hebben wij maar 1 gekregen en de ander nog steeds niet. Er komt weinig tot geen reactie van de webshop. Heb 155 euro betaald en enkel 1 kussen gekregen. Schandalig.
16-4-2024 gekocht. Enkel 1 van de 4 bestelde artikelen ontvangen en het is nu 23-4-2024.
De hoezen zijn netjes nageleverd. Er is ondertussen contact geweest dat het missende kussen ook nog opgestuurd wordt. Bij deze de review aangepast omdat ondanks de gebeurtenis er snel gereageerd is.

Kussen ligt goed
Kussen ligt goed, was ff wennen in het begin maar nu ok.
Wel spijtig dat het bamboo kussensloop enkel in het zwart te krijgen is.
jammer van de rits die al kapot is
Kussen gekregen en super enthousiast.
Wat jammer dat de rits van de hoes al direct kapot was toen ik die wilde openen.

Doświadczenie Trustpilot
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.