Joyce had zich duidelijk, vooraf, verdiept in ons gezin. Wist zelfs de kinderen met naam te benoemen. Betrok ze heel goed bij alles, waardoor het allemaal zonder problemen en zelfs met veel plezier... Zobacz więcej
Zobacz, co mówią recenzenci
Foto's laten maken is niet zo ons ding, maar Joyce stelt je gerust en zorgt ervoor dat je je op je gemak voelt voor de camera. Hierdoor hebben we nu mooie foto's van mijn zwangerschap waar we nog vaa... Zobacz więcej
Een gezin met 3 kinderen en een baby fotograferen is niet eenvoudig, maar het is echt SUPER gegaan. Doordat jij door jouw vlotte en relaxte communicatie de kinderen op hun gemak liet voelen, verliep... Zobacz więcej
Joyce is echt een topper! Een keer een zwangerschaps shoot gedaan en een met mijn meisje zelf. Sta normaal zelf niet vol vertrouwen voor de camera. Met de tips en enthousiasme van Joyce voelde het... Zobacz więcej
Informacje dotyczące firmy
Napisane przez firmę
Samen gaan wij op avontuur op jullie liefde vast te leggen! Speciaal voor zwangeren, newborns, gezinnen en trouwerijen!
Dane kontaktowe
Anselberg 2, 6035RV, Ospel, Holandia
- 0623113990
- joycehermansfotografie@outlook.com
- joycehermansfotografie.com
W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania
Keer op keer een feestje
Keer op keer een feestje om bij Joyce foto's te laten maken. Echt vakwerk. De kleine voelt zich ook zo op zijn gemak bij haar!
Top fotograaf, met mooie foto's!
Joyce is een zeer kundige fotograaf die je snel op je gemak laat voelen. Ze heeft ons heel mooi vastgelegd! Wij zijn super blij met de foto's!
Tweeling shoot
Een paar weken geleden kwam Joyce foto’s maken bij ons thuis, van onze lieve tweeling !
Naast het feit dat ze alle tijd en rust voor de kindjes heeft, heeft ze ook tijd voor jou! Een gezellig praatje maken, kijken hoe het allemaal gaat dat zorgt ervoor dat je compleet op je gemak de shoot in gaat!
Joyce heeft echt de tijd, als de kindjes even wat anders nodig hebben is daar tijd voor en dat hebben wij en de kids als super fijn ervaren! En als je er dan ook nog zo’n leuke en mooie foto’s voor krijgt, wij zijn super blij!
Bedankt Joyce !! Je bent een topper
Joyce heeft ons vooral al goed advies…
Joyce heeft ons vooraf al goed advies gegeven wat kledingkleur passend bij de locatie. En dat is echt terug te zien in de foto's! Ook is ze heel leuk en lief voor kindjes, wij komen zeker terug. Topper!
Fotoshoots
Toen ons zoontje te vroeg geboren werd wilde we dolgraag foto’s van de ziekenhuisperiode, we hebben Joyce benaderd en ze maakte meteen een gaatje voor ons vrij. Ze was zo geduldig met ons oudste zoontje en zo voorzichtig en liefdevol met ons babytje. De foto’s waren prachtig! Daar zijn we Joyce nog steeds zo dankbaar voor, zo waardevol! Hoe leuk is het dat we een halfjaar later zonger toeters en bellen, gezond en wel met Joyce de peel in zijn gegaan. Ze wist de leukste plekjes en nam echt de tijd voor ons! Ze is zo goed met kindjes, geduldig en speels. Echt de beste! Wij komen zeker nog eens terug!
Super shoot!
Joyce is een super fijne fotografe. Er was een ongedwongen sfeer tijdens de shoot. Mijn zoontje is 1.5 jaar en ging mee op de foto. Hier werd alle tijd voor genomen en wij konden lekker spelen met de kleine terwijl er super mooie foto's zijn gemaakt van ons als gezin. Gezien het een zwangerschapsshoot was heeft ze ook rustig de tijd genomen om van mij alleen foto's te maken. En daarnaast ook nog van mijn partner en mij terwijl er een drukke dreumes door het beeldscherm heen liep. Hier werd goed op ingespeeld.
Het eindresultaat van de foto's is super mooi! Wij zijn er zo blij mee! Een mooie herinnering voor nu en voor later aan deze bijzondere tijd als gezin!
leuke,rustige spontane fotograaf
leuke,rustige spontane fotograaf. de fotos zijn prachtig en spontaan. niet geposeerd
Super mooie foto's!!
Lieve Joyce,
Dankjewel voor deze mooie fotoshoot met ons gezin. Je pakte het erg leuk aan met de kinderen en niks moest maar alles mocht. Iedereen straalt op de foto en dat is dankzij jou!
Bij een eventuele nieuwe fotoshoot zullen we als eerste aan jou denken!
Topfotograaf
Joyce heeft een rustige uitstraling waardoor wij en de kinderen ons snel op het gemak voelden. ze neemt de tijd en natuurlijk maakt ze prachtige foto's.
Fijne spontane shoot met mooie foto's!
Hele fijne shoot gehad, leuke sfeer! De foto's zijn echt super mooi geworden, lekker spontaan. Super bedankt!
Erg tevreden over de communicatie
Erg tevreden over de communicatie, het fotograferen en natuurlijk de mooie foto’s!
Het was een fijne fotoshoot
Het was een fijne fotoshoot. Joyce gaf me precies aan hoe ik moest poseren en dat vond ik erg prettig. De foto’s wat ik heb gekregen zijn prachtig dankjewel.
Prachtige spontane warme foto's
Joyce is super geduldig en weet precies op welke momenten ze de beste foto's moet schieten. Het resultaat is prachtige, natuurlijk en ongedwongen foto's vol spontaniteit! We zijn ontzettend blij met de warme foto's die we hebben mogen ontvangen die echt de onbevangenheid van het moment goed weergeven. Heel erg bedankt dat je ons gezin zo mooi hebt vereeuwigd!
Super fotograaf
Al 2 keer een shoot met Joyce gehad. Naast de ontzettend mooie foto's die ze maakt, hebben we erg fijne communicatie gehad en zelfs veel dingen op het laatste moment moeten beslissen. Hierin is ze erg flexibel en meegaand! Ook super met de Kids waardoor je nog mooiere foto's krijgt! Geen stijve familie foto's!
Dikke dikke dikke aanrader!! <3
Al 2 fotoshoots met Joyce gehad! Mega blij met alle eindresultaten. Joyce legt precies de sfeer vast die op dat moment aanwezig is. Zo mooi om dat in alle foto’s terug te zien. Tijdens de shoot is er een ontspannen sfeer met veel lol. Er is zelfs ook nog ruimte voor eigen input, ondanks dat Joyce al veel creatieve ideeën heeft. Het contact voor en na de shoot loopt erg fijn, je kan alle vragen stellen en je krijgt snel antwoord. Ook als het weer net, niet mooi genoeg is overlegd Joyce een paar uur van te voren of de shoot doorgaat of verplaatst word. Alles bij elkaar dus mega positief over de ervaringen met Joyce Hermans Fotografie! <3
Goeie fotografe die je goed aanvoelt!
Joyce is gewoon een erg prettig persoon die precies aanvoelt hoe ze jou het mooiste op de foto krijgt! Je voelt je snel bij haar op je gemak en niks is gek of raar. Ze maakt de mooiste foto’s en je ziet en voelt aan alles dat fotografie haar passie is!
Doświadczenie Trustpilot
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.