Lustro floating które kupiłam jest piękne i świetnie zaprojektowane ale niestety podszewka z tyłu była źle przyklejona i odstawał w kilku miejscach. Oczywiście lustro jak wisi to jest to niewidoczne n... Zobacz więcej
Utworzono przy użyciu AI na podstawie ostatnich recenzji
Jotex oferuje wszystkie najnowsze trendy w wyposażeniu domu. Jesteśmy zawsze o kilka kroków do przodu, więc z powodzeniem wybierzesz coś dla siebie. Niezależnie od tego, czy podążasz za trendami, czy tworzysz własne Jotex to miejsce, gdzie znajdziesz swój dom. Stwórz osobiste wnętrza całego domu na jotex.pl
Produkty bardzo dobrej jakości lecz warto za to wydać więcej pieniędzy.
Przesyłka przyszła w ok tyg. Sprawnie, nie uszkodzona. Zasłona prysznicowa i zawis do niej. Wszystko w porządku. Produkt zgodny z opisem i zdjęciami na stronie Jotex. Jesteśmy zadowoleni!
Świetny kontakt ze sprzedawcą i rzetelna opieka posprzedażowa. Proces zwrotu przebiegł dość szybko i bezproblemowo. Profesjonalne podejście i pełna przejrzystość. Jeszcze tu wrócę.
Pokrowce na kanapę ekstra super jakość i materiał
Pomimo pomyłki w pierwszym zamówieniu, obsługa i ostateczne rozwiązanie okazało się skuteczne i sprawne. Zostałam bardzo fajnie obsłużona i zaopiekowana. Druga przesyłka przyszła bardzo szybko i dodatkowy rabat okazał się bardzo przydatny.
Szybka i sprawna dostawa. Produkt zgodny z zamówieniem. Dobra jakość.
Ładne. dobra jakość. Ja kupiłam obrus bardzo długi 3500 cm. Bo taki mam stół po rozłożeniu. Był w promocji.
Wcześniej kupiłam pasujący mi wieszak na kieliszki. Jest dużo nowoczesnego desingu. Podobają mi się lampy.
Ale pościel choć ładna to jednak ceny ma wyższe niż podobna dobrego gatunku w moim kraju.
Opis na stronie pod przedmiotem nie ma nic wspólnego z materiałem z którego jest wykonany. Bardzo słaba jakość produktu.

Odpowiedź od Jotex
Świetna obsługa. Towar zawsze na czas, dobrze zapakowany. Jakoś produktów jest znakomita.
Lampę, której nie da się złożyć (wisząca, Dippy, do kupienia w dziale outlet), odesłałam na swój koszt. Zamówiłam drugą, licząc, że tamten egzemplarz był wadliwy. Kolejna przyszła z pogniecionym kloszem. I znów będę ją musiała odesłać na swój koszt?

Odpowiedź od Jotex
Tym razem bez zawodu, jakość produktów dobra, większość zamówienia opłacona z bonu podarunkowego, który otrzymałem po mniej udanym zamówieniu. Dostawa szybka, mimo że międzynarodowa.
Zamówione krzesła są w innym kolorze, niż na zdjęciach- o wiele ciemniejsze. Przesyłka była opóźniona. Brak możliwości uzyskania faktury, a na rachunku błąd językowy i brak podanych danych, brak danych zamawiającego na paczce- kurier wydzwaniał odnośnie adresu, bo nie widział na zleceniu.

Odpowiedź od Jotex
Dostawa,informacje super.Jednak pościel nie jest warta swojej ceny nawet w promocji.Kolory piękne,pościel sztywna,brak zapięcia poszwy na kołdrę,nie wygląda to fajnie i jest niepraktyczne.