Heel fijn shoppen bij Jotex. Ik heb een tuinbankje gekocht, maar zie nog veel meer leuke spullen. Fijne en kleurige artikelen en prima levering.
Zobacz, co mówią recenzenci
Goede comunicatie en de levering ging goed,behalve met dhl. Die hadden het pakket gewoon voor de deur gezet,zonder mijn handtekening. Bleek naderhand ,dat de chauffeur zelf had getekend.
Super service goed geholpen. De klantenservice reageert snel en alles werd heel goed afgehandeld. Enige minpuntje dat je bij defect product de bestelling (grote doos) zelf moet retour sturen. Voor de... Zobacz więcej
Mooie haakjes besteld maar ze paste niet helaas... om terug te sturen moest ik €6,95 betalen terwijl het een ordertje was van €9,50 . De haakjes hadden gemakkelijk in een enveloppe gepast ( brieve... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Jak firma korzysta z Trustpilot
Inni użytkownicy przeglądali również
Może korzystać z AI, aby udzielać odpowiedziCzytaj więcej
Belachelijke kosten
Ik heb gisteren een kleed ontvangen (waar ik nota bene 75 euro verzendkosten voor heb betaald). Dit kleed komt vervolgens in zeer slechte staat binnen. Overduidelijk al gebruikt want hij is gewoon vies op sommige plekken! Om deze reden maak ik een retourzending aan en hier wordt vervolgens ook weer 45 euro gerekend voor retourkosten! Dit is toch te bizar voor worden? Dan zou ik 120 euro in totaal betalen omdat jullie een gebruikt kleed leveren!

Odpowiedź od Jotex Nederland
De poefjes voldeden aan mijn…
De poefjes voldeden aan mijn verwachting. Levertijd was op de aangegeven datum en tijd.
Prachtig kleed, goede service!
Goed product, bestellen ging soepel en updates gekregen tussendoor hoe de status was. Perfect!
Tuinbankje jotex kobaltblauw
Mooie kussens en snelle levering
Top. Mooie kussens, goede kwaliteit en snelle levering.
Bezorger rijdt ons huis voorbij
Erg ontevreden over de bezorging. Een heel dagdeel thuis moeten blijven om een bezorger langs mijn huis te zien rijden, maar die niet stopt. Vervolgens weer een dagdeel moeten thuisblijven van werk voor een nieuw bezorgmoment.

Zeer goede service
Perfect geholpen na een door mijzelf per ongeluk veroorzaakt probleem met de levering.
Mooie producten en snelle levering
Prima producten, die aan de verwachting voldeden. Redelijk snelle levering, in goede verpakking, waardoor eventueel retourzending gemakkelijk wordt gemaakt.
Goede en snelle service
Great!
High quality material, cool design, great customer service! Would totally recommend

Doświadczenie Trustpilot
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.