Ik ben erg tevreden over de service en het assortiment. Ik was blij dat ik hier een föhn uit een gelimiteerde collectie kon vinden, die bijna nergens anders meer verkrijgbaar was. De bestelling werd s... Zobacz więcej
Zobacz, co mówią recenzenci
Contact gehad met de klantenservice, nadat ik per ongeluk een verkeerd product had besteld. De wachttijd is niet te lang, de medewerkster zeer klantvriendelijk en duidelijk te verstaan. Daarnaas... Zobacz więcej
"Ondanks een kleine strubbeling ben ik zeer tevreden over dit bedrijf. Ik heb een artikel gekocht dat ik uiteindelijk kon retourneren. De service was prima, de afhandeling verliep vlot en correct. A... Zobacz więcej
Wat een verschrikkelijk bedrijf!! We hebben voor meer dan 90 euro besteld. We hebben de bestelling nooit ontvangen, en ze willen niet eens meewerken en verwijzen heel simpel naar DHL! Zeer associaal... Zobacz więcej
Informacje dotyczące firmy
Napisane przez firmę
JohnBeerens.com is dé exclusieve beautywebshop van Nederland. Hier shop je alle super-de-luxe merken die je kan bedenken op het gebied van haar- en lichaamsverzorging. Op zoek naar high-end labels als CHI, Biosilk, Farouk, J. Beverly Hills, PUPA, Payot en Skeyndor? Bij JohnBeerens.com vind je ze allemaal!
Dane kontaktowe
Poppelseweg 1-04 , 5051PL, Goirle, Holandia
- 0135302010
- beautycare@johnbeerens.com
- johnbeerens.com
W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania
Nie odpowiedziano na negatywne recenzje
Jak firma korzysta z Trustpilot
Inni użytkownicy przeglądali również
Je wordt altijd goed en snel geholpen…
Je wordt altijd goed en snel geholpen met vragen .
Snel verzonden mooie producten goed…
Snel verzonden mooie producten goed verpakt
El3ven I want body texture spray besteld
Overzichtelijke en goed leesbare, bruikbare site. De volgende dag al bezorgd en de hele tijd op de hoogte gehouden van het transport. Herl fijn dit!
Goede spullen en zeer snelle levering
Beste producten voor een aantrekkelijke…
Beste producten voor een aantrekkelijke prijs. Snel verzonden.
Aanrader
Snelle levering, goede communicatie.
De producten zijn geweldig. Ik had een probleem met een fles die gelekt had tijdens verzending en dit werd snel opgepakt en opgelost
Aanrader!
Ik heb op zaterdag besteld en het werd op maandag bezorgd. Goed en stevig ingepakt.
Fijne website
Fijne website, goede prijzen.
En zeer snelle levering.
Je word ook goed op de hoogte gehouden.
Ga hier zeker vaker bestellen.
Kwaliteitsvolle producten + snelle levering
Gebruiksvriendelijke website met allemaal top producten. De levering gebeurt ook snel en correct!
Goeie aanbiedingen en goeie service
Goeie aanbiedingen en goeie service. Bestel er al jaren.
Al jaren fan!
Ze hebben mooie producten en scherpe prijzen. Bestel er al jaren!
Heel goed!
Ik heb al meerdere keren van deze webshop besteld en mijn ervaring is zeer positief. Mijn bestellingen komen altijd op tijd en in nette staat aan. Ook zijn de producten vaak goedkoper dan bij andere winkels zoals Douglas of Zalando. Super!
Super snelle levering en top product
Doświadczenie Trustpilot
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.