Ik ben erg tevreden over de service en het assortiment. Ik was blij dat ik hier een föhn uit een gelimiteerde collectie kon vinden, die bijna nergens anders meer verkrijgbaar was. De bestelling werd s... Zobacz więcej
Zobacz, co mówią recenzenci
Contact gehad met de klantenservice, nadat ik per ongeluk een verkeerd product had besteld. De wachttijd is niet te lang, de medewerkster zeer klantvriendelijk en duidelijk te verstaan. Daarnaas... Zobacz więcej
"Ondanks een kleine strubbeling ben ik zeer tevreden over dit bedrijf. Ik heb een artikel gekocht dat ik uiteindelijk kon retourneren. De service was prima, de afhandeling verliep vlot en correct. A... Zobacz więcej
Wat een verschrikkelijk bedrijf!! We hebben voor meer dan 90 euro besteld. We hebben de bestelling nooit ontvangen, en ze willen niet eens meewerken en verwijzen heel simpel naar DHL! Zeer associaal... Zobacz więcej
Informacje dotyczące firmy
Napisane przez firmę
JohnBeerens.com is dé exclusieve beautywebshop van Nederland. Hier shop je alle super-de-luxe merken die je kan bedenken op het gebied van haar- en lichaamsverzorging. Op zoek naar high-end labels als CHI, Biosilk, Farouk, J. Beverly Hills, PUPA, Payot en Skeyndor? Bij JohnBeerens.com vind je ze allemaal!
Dane kontaktowe
Poppelseweg 1-04 , 5051PL, Goirle, Holandia
- 0135302010
- beautycare@johnbeerens.com
- johnbeerens.com
W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania
Nie odpowiedziano na negatywne recenzje
Jak firma korzysta z Trustpilot
Inni użytkownicy przeglądali również
Je weet dat als je bij John Beerens…
Je weet dat als je bij John Beerens besteld, je ook de echte producten krijgt en niks nep! Profesionele service, snelle verzending, magazine erbij.
Heel goede service!
Fijne lage prijzen en snel geleverd!
goede aanbiedingen en snelle verzending
Prima geleverd naar afspraak
Prima geleverd naar afspraak, en hele grote fles shampoo besteld, heerlijk
Ben al jaren klant van jullie
Ben al jaren klant van jullie! Nooit spijt gehad wat ik besteld heb! Netjes op tijd bezorgd nooit problemen gehad met mijn bestellingen! Zeker een aanrader!
Goede producten
Vaak leuke acties
Kerastase Genesis lijn is gewoon een vitamine bom voor het haar!
Alles is eigenlijk wel OK behalve nu ik…
Alles is eigenlijk wel OK behalve nu ik zelf een foutje bij de bestelling had gemaakt en mijn artikel retour moest worden gestuurd op eigen kosten (logisch hoor) maar misschien toch fijn als dit met een retourlabel kon wat volgens mij goedkoper was geweest want ik moest nu 7.95 euro betalen voor een artikel van 24.95 euro dus dat was een duur foutje
Ik heb voor de 2de keer wat besteld!
Ik heb voor de 2de keer wat besteld. Weer een fijne ervaring. Scherp geprijsd en snel geleverd!
Goede producten..betrouwbare…
Goede producten..betrouwbare site..snelle levering!!
Mijn ervaring na heel veel jaren Top!!
Pakketje kwijt
Mijn pakket is verloren. Helaas geen beelden op de camera, en geen reactie meer van JohnBeerens 😓
Heel fijne leverancier
Heel fijne leverancier, verkoopt prima spullen tegen goede prijzen
Snelle levering, zorgvuldig verpakt en duidelijke communicatie
Goede service, mooie producten, veel betalingsmogelijkheden, snelle levering
Waardeloze klantenservice
Waardeloze klantenservice. Ik had een grote bestelling gedaan en heb onder andere een haarborstel besteld, waarbij in de product beschrijving staat dat de borstel comfortabel zou zijn en zonder te hoeven trekken het haar zou moeten ontwarren. In de praktijk doen de pinnen van de borstel pijn op de hoofdhuid en komt de borstel niet door mijn fijne haar heen, de borstel zelf trekt zelfs krom bij het borstelen omdat ik zo hard moet trekken. Klantenservice wil enkel een kortingscode of shoptegoed van €5 geven en geeft aan dat ze niet meer gaan compenseren, omdat de borstel “niet aan mijn wensen voldoet”. Terug sturen mag ook niet, want ik heb het product al geprobeerd. Lijkt mij duidelijk dat er valse en misleidende claims gemaakt worden en de borstel gebreken vertoont als het niet eens hetgeen kan doen waar het voor gemaakt is. Erg klantonvriendelijk. Hier bestel ik niet meer.
B3n TEVREDEN😄
Doświadczenie Trustpilot
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.