Johansenkobenhavn

Informacje dotyczące firmy

Dane kontaktowe

Oceniono na 1 z 5

Jeg bestilte en såkaldt Panamahat fra…

Jeg bestilte en såkaldt Panamahat fra Johansen København.
Der gik over en måned fra jeg bestilte til jeg modtog varen - trods flere henvendelser.
Desuden er det på ingen måde en panamahat jeg har modtaget, men en meget billig kopi fremstillet i Kina. Enhver ved, at Panamahatte bliver håndlavede i Equador og ikke andre steder. Her koste de i omegnen af 400 dkr og jeg fandt prisen på ca. 250 dkr som en rimelig pris, hvis hatten var ægte. køb IKKE fra dette firma!!!

20 września 2024
Oceniono na 1 z 5

Efter en måned ingen levering

Efter en måned ingen levering! Varen var ikke på lager, selv om hurtig levering var angivet. Hvis den kommer, så er det nok fra Asien og skal fortoldes.
Den anførte speditør kendte ikke pakkenummer - ukendt!
Jeg har ikke købt tøj på nettet før, og regnede med, at en dansk virksomhed var til at stole på.

9 września 2024

Pas på!!!!!

Deres virksomhed lever overhovedet ikke op til det de lover. Købte en “Panama hat” og det slet var ikke det jeg modtog. Dårlig kvalitet og sendt fra en kinesisk adresse.

Hold på jeres penge!!

1 września 2024
Oceniono na 1 z 5

Køb SLET ikke fra dette firma

Køb ikke fra dette firma. Fup. En "sweater" "Niels"var en langærmet trøje af ekstrem dårlig syntetisk kvalitet. Ingen angivelse af hvad stof den bestod af, og ingen vaskeanvisninger. Ulovlig i EU. Den skulle komme med PostNord, men kom fra HongKong/Malmø med DAO, flere uger efter bestilling og betaling. Mailadsresse henviser til en anden Johansen-kobenhavn hjemmeside. Der ikke kender noget som helst til den vare man har bestilt. De svarer med Google-translate, dårlig dansk, og er sikkert også et fup-firma. Den rigtige mail til service er info @ johansenkobenhavn.com. De underskriver en simpel mail med "Eva Johansen", som jeg gætter på ikke eksisterer. Det absolut værste jeg har oplevet på nettet. En hjemmeside FYLDT med falsk information. Sikkert AI genereret.

2 września 2024

Køb ikke herfra, Malaysisk, Kinesisk, eller Hollandsk mystisk firma

Køb ikke herfra. Hvis du har købt og ikke modtaget din vare, så bed din bank annullere pengeoverførslen. Firmaet her hævder at være noget andet end Johansen-kobenhavn.com, men de to hjemmesider er meget ens (der er reelt kun en "bindestreg" til forskel", deres kontaktmailadresse er ens. Man får svar fra en Eva Johansen på den ene tilgang ind til firmaet og en Miles G. den anden vej ind. Firmaerne har tlf. nr. på det ene site i Malaysia, men oplyser de er beliggende i Holland, og de har et VAT nummer og et virksomheds licens nr., hvad det så lige er. Det er ihvertfald ikke et dansk CVR nr.
De svarer ufuldstændigt eller ikke på de spørgsmål jeg stiller til deres virksomheder. Svarene ligner at der er brugt oversættelsesprogrammer og er meget kort og bærer præg af de ikke har læst mine mails. Det bestilte blev ikke afsendt fra dem førend jeg rykkede for det. Nu er det så pludselig blevet afsendt.
Jeg har tilkøbt en ekstra leverings "forsikring" hos dem, og bedt om at de annullerer handlen, inden varen forlod deres lager, det ignorerede de helt i den ene af de tilsyneladende to virkesomheder, mens den anden hævder jeg aldrig har handelt med dem.
Jeg afventer nu spændt om varen overhovedet dukker op? De skriver senest (idag) at varen nu er ankommet til DK og sendes med DAO ud til mig, mens de hævder på deres site det sendes med PostNord.
(Der er i øvrigt en del andre firmaer /brands under samme overordnede konstruktion og tilknyttet dette - i andre lande fx Aus. UK, NL og Ge. De firmaer/sites ser ud skåret over samme læst... SÅ der er også folk der snydes i de lande.

4 września 2024

Skuffelse

Det er et fup firma, de reklamer med dansk som på grund af ophør sælges billigt, men efter 20 dage kom det fra Hong Kong.
Kvaliteten og farverne stemte ikke overens med det billede som var på facebok.
Det er en videnskab at sende varen retur met et stort gebyr til fragt, med risiko for ikke at få sine penge tilbage.

2 września 2024

Køb ikke her

Køb ikke her. Pengene blev hævet straks, trackingnummeret kom aldrig til at virke. Jeg fik dog varen efter et par uger, men slet ikke i den ønskede kvalitet. Det var sjasket bomuld, ikke hør som de reklamerer med. Størrelsen var på papiret den rigtige, men jeg ved ikke, hvilket menneske der ville kunne passe den. Det eneste der var som ønsket, var farven.
Jeg har accepteret, at pengene er tabt, for jeg orker ikke at returnere og gå i clinch med dem, men vil gerne advare andre.

Johansen København

Har også været i kløerne på Johansen København, som er registreret i Holland.
Forsøgte at annullere ordren straks og inden at have modtaget trackinginfo. Men det kunne selvfølgelig ikke lade sig gøre.
Tracking virker ikke og da jeg skrev at jeg vil gøre indsigelse via bank for betalingen, truede virksomheden mig med svindelanmeldelse 🙄
Hold jer væk for dette firma.

13 sierpnia 2024

Ja jeg skulle nok have læst

Ja jeg skulle nok have læst
trustpilot først...
Har lige opdaget at det er temu vare, bare 8×dyrere haha man kan vel kun blive klogere med tiden.
Har selvfølgelig ikke hørt noget fra dem endnu jeg må se om min ordre kommer! God dag derude.

Køb ikke her

Kan kun støtte op om de øvrige kommentarer. Hvis varerne ikke passer (hvilket de slet ikke gjorde for mig) skal man returnere til en adresse i Kina, som ikke kan genfindes på Google Maps.

Fup forretning!!

Fup forretning!!
Skriver en historie om at de er nødt til at lukke deres butik og derfor har udsalg. Fortæller om egne designs og brands i god dansk kvalitet der sælges til lave priser grundet lukning af butik.
Da jeg efter lang tid mod forventning modtager mine varer er det de rene bras produceret i Kina. Skjorter i ren polyester og mål der ikke passer til almindelig kropsbygning. For lange ærmer og for kort torso.
Vil ikke anbefale nogen at handle med dem!

Hold jer langt væk!!

1 sierpnia 2024
Oceniono na 1 z 5

LAD VÆRE MED AT KØBE NOGET HER!!

LAD VÆRE MED AT KØBE NOGET HER!!! Blev desværre forledt til at købe trøjer og hør bluser. Fik leveret varerne efter 14 dage, men de lever på ingen måde op til beskrivelserne, hverken farver, størrelser eller materialer. Varerne var sendt direkte fra Kina. Efter 14 dage med mails frem og tilbage fik jeg en returformular, men har valgt ikke at sende varerne retur, da jeg ikke er overbevist om, at jeg får mine penge retur og ikke vil bruge yderligere 300 kr på en pakke til Kina.

24 czerwca 2024
Oceniono na 1 z 5

Kinesisk fup butik - køb ikke

Det er det samme “butik” som dukker op med flere forskellige navne: Sørensen København , Johansen København, Voquedan og mange flere. Ofte med en historie om at butikken har ophørsudsalg og lukker efter flere år i markedet.
Det er billige Kina vare som ikke er en krone værd og man skal returnere til Kina for at få sine penge retur - hvis man altså får dem.
De bruger også falske Trustpilot billeder med 5 stjernede anmeldelser.

23 czerwca 2024

Doświadczenie Trustpilot

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Dowiedz się więcej o procesie recenzji Trustpilot.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej