Stadig bedre end yousee men Får først en defekt router Derefter får jeg en ny og min hastighed er 90/30 og jeg har betalt for 300/90 derefter ringer og de siger der ikke er problemer men de... Zobacz więcej
Nemt, enkelt og hurtigt - Internettet virker ubeklageligt, men jeg vil virkelig gerne rose de ekstremt kompetente og venlige kundeservice, som giver sig tid til at sætte sig ind i dig og dit inte... Zobacz więcej
Har haft en god oplevelse som kunde hos Jetnet. Især fra teknisk support. Havde nogle tekniske problemer og fik hurtigt fat i en supporter der hed Elias. Med hans hjælp blev problemet hurtigt l... Zobacz więcej
De fjerner de dårlige anmeldelser, så må lægge den op igen. Tekniker kommer efter aftalt tid til trods for man venter en hel arbejdsdag hjemme. Får stadig ikke internet den dag det er aftalt. Da det... Zobacz więcej
Napisane przez firmę
JETNET er en dansk bredbåndsudbyder. Vi leverer kun højhastighedsbredbånd til en lav pris. Dette gør vi både via fiber og coax (kabel-tv-stikket). Vi kan levere via en række forskellige netværk, herunder: TDC Net, EWII, Norlys, Nord Energi og Onefiber. Så vælg JETNET, hvis du vil have et kvalitetsprodukt til super lav pris.
Bygmestervej 10, 2 TV, 2400, København, Dania
- hej@jetnet.dk
- jetnet.dk
W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania
Nie odpowiedziano na negatywne recenzje
Havde sat mit nummer ind på deres hjemmeside og de ville intakte mig i deres åbningstid. Rigtig nok modtog jeg et opkald et par timer efter og Elias var meget behjælpelig.
Fik mit problem med WiFi-router løst…
Fik mit problem med WiFi-router løst efter en kort telefonsamtale.
Virkelig flink mand han forstod mit…
Virkelig flink mand han forstod mit problem
Nu er det 2 gang jeg er kunde hos dem…
Nu er det 2 gang jeg er kunde hos dem og igen er der ikke internet forbindelse tros jeg hade fået af vide det ville være oppe og køre inde kl 17 på dagen d 5/9 så man skal ikke stole på dem hvad der har med aktivering at gøre og har pt brugt 150 kr på mobil data 😡😡😡 kan på ingen måde andbefale det værst bræs og dårlig betjening
Når du får teknisk afdeling kommer der…
Når du får teknisk afdeling kommer der styr på sagerne, ellers har der været noget administrativt forvirring hvor fejlen lå henne.
Så tak .for det.
super effektiv
Talte med Elias som var super effektiv, rar, nem og hurtig så det var en god oplevelse
Hurtigt og nem overgang til Jetnet
Ingen svar eller kontakt til Jetnet på…
Ingen svar eller kontakt til Jetnet på trods af de d 21/08/2024 pr mail oplyste mig, at de mener vores sag er løst da jeg har den korrekte hastighed altså 300/300mbps efter jeg har haft deres udsendte tdc tekniker på besøg. Det havde jeg som tidligere beskrevet d 27/08/2024. Intet hørt fra Jetnet. Hastigheden er som tidligere beskrevet stadigt ikke sat op. Jeg har 2 gange skrevet til dem. de har endnu ikke valgt, at svare mig eller pr dd endnu ikke sat hastigheden op.
Et totalt udueligt firma med medarbejdere der ikke aner hvad de selv, eller andre laver.
Kunde service aner de absolut intet om. stadigt i 8 mdr har jeg betalt for hastigheder de ikke leverer. Selv nu levere de ikke.
Pas rigtig godt på med dette firma. Når det går galt går det galt. Små lette opgaver kan de løse, og det ser for mig ud til, at der her på trustpilot er mange af de lette opgaver der giver dem et forholdsvis højt stjernetal.
Hurtigt og let med Elias
Fik en god og lynhurtig service af…
Fik en god og lynhurtig service af Elias. Han hjalp mig med at flytte adresse på mit internet da jeg skulle flytte
En venlig medarbejder
En venlig medarbejder (Elias) fik hurtigt svaret på mine spørgsmål
Kundeservice ( Oliver ) gav et hurtig…
Kundeservice ( Oliver ) gav et hurtig svar og meget hjælpsom til at løse problem.
Easy moving
Easy moving between two addresses. I sent an email a few days ago and honestly forgot it in the chaos of moving and got a call from Jetnet (Elias), which settled all the details very unproblematic
Det var en super oplevelse,
Det var en super oplevelse,
Grundig gennemgang af produktet, økonomi og teknik
Forfærdelig oplevelse
Forfærdelig oplevelse, blev lovet at alt ville være klart og nemt skifte fra tidligere udbyder.
Skiftet har resulteret i manglende internet forbindelse og en piv ringe samt talentløs kunde service oplevelse.
kan ikke ringe til dem, alt bortforklares og ingen tager et ansvar for at løse problemer
hold jer langt væk fra dette firma,
God hjælp og forståelse
Jeg fik god hjælp og forståelse for mit problem, trods det var mig der fik lavet en fejl ☺️
God forbindelse til en rimelig pris
God forbindelse til en rimelig pris.
Jeg har flere gange testet hastigheden ved Jernet. Første gang jeg oplever en hastighed der holder. Håber prisen holder og at det ikke udlignes til Ewii priser.
De har altid givet kunden ret og der…
De har altid givet kunden ret og der har været en godt dialog med at løse de små problemer der har været kommet undervejs
Mon jeg skal fortryde inden det starter…
Mon jeg skal fortryde inden det starter op? Har bestilt internet. Der står højt og tydeligt under bestilling som er dokumentet med screenshot, at i trækker først når man er online. Jeg er online d. 30 august skriver i... men trækker pengene nu??