Jeans Centre Recenzje

Wynik TrustScore: 4.5 na 5

Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 5 z 5

De twee dames die vandaag gewerkt hebben bij Jeans Centre Almelo hebben mij uitstekend geholpen met een probleem met een kledingstuk waar iets mis mee was. Klantvriendelijk en super behulpzaam

Oceniono na 5 z 5

Op donderdag 27 augustus voor het eerst bij Jeans Centre in Zoetermeer binnengelopen voor een nieuwe spijkerbroek. Ik ben door een lieftalige dame Ayten aangesproken en zij vroeg mij direct of ik ko... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Weer naar mijn favorieten kleding Winkel geweest in Hoofddorp je voelt je daar zo op je gemak tussen het leuke spontane personeel waar je altijd goed word geholpen. Ze hebben twee keer per jaar een a... Zobacz więcej

Oceniono na 1 z 5

Helaas geen goede service… vorige zomer , in Leeuwarden, 2 spijker korte broeken gekocht. Helaas is de witte “Tripper” broek na de 1e wasbeurt vergeeld en het merk achterop gescheurd. Winkel heb ik ge... Zobacz więcej

Informacje dotyczące firmy

1. Sklep z odzieżą damską
  2. Sklep z odzieżą dziecięcą

Napisane przez firmę

Jeans Centre is 45 jaar geleden opgericht, opereert voornamelijk in het denim fashion middensegment en is inmiddels uitgegroeid tot een begrip in de winkelstraten van heel Nederland. De ca. 100 fysieke winkels van het bedrijf en de snelgroeiende online webshop richten zich op een casual, trendvolgende maar ook loyale consument met focus op denim, aangevuld met een tijdloos, relevant en betaalbaar seizoen-modeaanbod voor dames, heren en kinderen.

Dane kontaktowe

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania

Odpowiada na 100% z negatywnych recenzji

Behulpzaam.en vriendelijk personeel

Behulpzaam.en vriendelijk personeel

27 listopada 2025

Odpowiedź od Jeans Centre

Goedemorgen, bedankt voor je positieve beoordeling. Wat fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over ons. Met vriendelijke groet, Team Customer Happiness

Kwam op tijd

27 listopada 2025

Odpowiedź od Jeans Centre

Goedemorgen, bedankt dat je de tijd hebt genomen om deze positieve review achter te laten. Met vriendelijke groet, Team Customer Happiness

Prima kleding winkel

Ik vind het een prima kleding winkel met een goed divers aanbod.

23 listopada 2025

Oceniono na 5 z 5

Het artikel is snel geleverd.

23 listopada 2025

Odpowiedź od Jeans Centre

Goedemorgen, bedankt voor je positieve beoordeling. Wat fijn om te lezen dat je pakket zo snel is bezorgd. We wensen je heel veel plezier van je aankoop. Met vriendelijke groet, Team Customer Happiness

Mooi product

Mooi product, goede informatie en snelle levering

22 listopada 2025

Odpowiedź od Jeans Centre

Goedemorgen, bedankt voor je positieve beoordeling. Wat fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over ons en dat je pakket zo snel is bezorgd. We wensen je heel veel plezier van je aankoop. Met vriendelijke groet, Team Customer Happiness

Oceniono na 5 z 5

Verkoopster Jacolien heeft mij vandaag…

Verkoopster Jacolien heeft mij vandaag enorm goed en lief geholpen met het aanmaken van een dhl label, heel attent en fijne service!

21 listopada 2025

Odpowiedź od Jeans Centre

Goedemiddag, hartelijk dank voor jouw review.

Prima webshop

Prima webshop, makkelijk filteren en snel geleverd

19 listopada 2025

Alles top

Alles top
Goed geregeld

20 listopada 2025

Service.

Geweldig geholpen door een lieve verkoopster. Via online verstuurd en pasvorm perfect. In Oss.

19 listopada 2025

Top winkel!!

Keurig verpakt en snel geleverd.

18 listopada 2025

Oceniono na 5 z 5

Ik had een jeans besteld

Ik had een jeans gekocht
Maar de verkeerde maat door gegeven geen probleem kan zo weer retour is echt goede service van jeans Center

18 listopada 2025

Oceniono na 5 z 5

Vriendelijk zeer behulpzaam personeel.

Vriendelijk zeer behulpzaam personeel.

16 listopada 2025

Vriendelijk personeel

Vriendelijk personeel. Tiwa helpt deskundig en klantvriendelijk. Ik kom hier graag terug.

17 listopada 2025

Top winkel

Vriendelijk en behulpzaam en top producten....

15 listopada 2025

Oceniono na 5 z 5

Bestelling gedaan van t-shirts en…

Bestelling gedaan van t-shirts en boxershort. Is afgeleverd bij afhaal locatie. Duidelijke tracking van DHL. Toen ik het opgehaald had kwam ik erachter dat de boxershorts niet waren meegeleverd. Tracking gecheckt maar alles zou erin moeten zitten. Verpakking was prima, dus gebeld met klantenservice (heel fijn en volgens mij zijn er zelden bedrijven die je telefonisch kan bereiken).

Goed geholpen en boxershorts werden direct weer opgestuurd. Paar dagen later kon ik deze weer ophalen bij m’n afhaalpunt.

Ondanks dat de levering in eerste instantie niet compleet was, is dit makkelijk aan te geven en snel opgelost.

14 listopada 2025

Vriendelijk en behulpzaam

Vriendelijk en behulpzaam. Ik had nog geen emailbevestiging ontvangen en was in de buurt van de winkel. Ik besloot te vragen of mijn bestelling al klaarlag. Dat was het geval! De mail hoefde ik meer niet te laten zien.

14 listopada 2025

Oceniono na 5 z 5

Al jaren bestel ik bij Jeans Centre…

Al jaren bestel ik bij Jeans Centre en met volle tevredenheid. Prima producten tegen mooie prijzen. Bestellen in de webshop en ophalen in de winkel wanneer het zelf uitkomt en niet wachten op de bezorger, click and collect werkt prima. Goede service, ook in de winkel en en vriendelijk medewerkers.

16 listopada 2025

Oceniono na 5 z 5

Snelle levering, keurig en zorgvuldig verpakt.
De kwaliteit is zoals ik gewend ben super. Evenals de pasvorm. 👍

12 listopada 2025

Ruim assortiment spijkerbroeken

Ruim assortiment spijkerbroeken en bijzonder vriendelijk en hulpvaardig personeel.

9 listopada 2025

Odpowiedź od Jeans Centre

Goedemiddag, hartelijk dank voor jouw review. Wat fijn om te lezen dat je tevreden bent.

Team Customer Happiness Jeans Centre

Oceniono na 5 z 5

De naam geeft het al aan

De naam geeft het al aan, jeans centre voor goede jeans.

12 listopada 2025

Odpowiedź od Jeans Centre

Goedemorgen, hartelijk dank voor jouw review. Wat fijn om te lezen dat je tevreden bent.

Doświadczenie Trustpilot

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej