Bra service, proffsig bemötande. Leveranssäkerheten kunde dock vara bättre, 1 till 2 dagars leveranstid stämmer inte, 1 till två veckor stämmer bättre. F ö mycket nöjd mrd produkterna.
Reakcja na opinię
Blev en konstig leverans som tog tid. Fick uppgift att hämta paketet i en box utanför COOP. Gick ej. Kom sedan i ett tillknycklat kuvert i min brevlåda. Sakerna hela och det jag beställt. .?.??
Reakcja na opinię
Fick fel storlek på delar till min hörapparat. Men det fixade ni så jag fick de rätta delarna + svarskuvert som var frankerat o klart för de felaktiga delarna.
Reakcja na opinię
Tacksam att ni hörde av er med anledning av den produkten som ska utgå. Har ni nu ett gäng så man klarar sig ett tag. Mvh Maud
Napisane przez firmę
Japebo erbjuder originalreservdelar, trådlösa tillbehör och skötselprodukter för hörapparater från alla ledande varumärken, inklusive Oticon, Widex, Phonak, Signia och ReSound.
Vi vet hur viktigt det är att din hörapparat fungerar pålitligt i vardagen. Därför har vi ett noggrant utvalt sortiment som gör det enkelt att underhålla och ta hand om din utrustning – för bästa möjliga ljudupplevelse och långvarig funktion. 🔊
🛒 Enkel och tydlig webbshop
Vår webbplats är utformad för att göra det enkelt att hitta rätt produkter.
Med tydliga kategorier, sökfunktion och detaljerade beskrivningar kan du snabbt
hitta delar och tillbehör som passar din hörapparat.
🚚 Snabb leverans och spårning
Vi skickar beställningar snabbt och erbjuder spårning på alla leveranser,
så att du kan följa din beställning hela vägen.
💬 Kundservice med produktkunskap
Behöver du hjälp att välja rätt produkt? Vår kundservice hjälper dig gärna via e-post,
både före och efter ditt köp.
🔒 Trygg och flexibel handel
Vi erbjuder 90 dagars returrätt, så att du kan handla tryggt.
⭐ Vi uppskattar alla omdömen och använder feedback för att kontinuerligt förbättra vår service och kundupplevelse.
Napisane przez firmę
Fabriksvej 9A, 4200, Slagelse, Dania
Zaprasza klientów do wystawiania recenzji
Odpowiada na 98% z negatywnych recenzji
Zwykle odpowiada w ciągu 1 tygodnia
Behövde justera min beställning vilket var inga problem bara snabbt och vänligt bemötande
Er service är outstanding
Leif

Odpowiedź od Japebo.se
Kunde bara beställa en produkt fastnade !
Hade tänkt beställa flera produkter

Odpowiedź od Japebo.se
Trevligt bemötande inga problem att byta hörsnäckor till större storlek.

Odpowiedź od Japebo.se
Enkelt snabb leverans rekomenderar jag helt klart :)

Odpowiedź od Japebo.se
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.