Japebo.se Recenzje 7594

Wynik TrustScore: 4.5 na 5

4,5

Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 5 z 5

Bra service, proffsig bemötande. Leveranssäkerheten kunde dock vara bättre, 1 till 2 dagars leveranstid stämmer inte, 1 till två veckor stämmer bättre. F ö mycket nöjd mrd produkterna.

Oceniono na 5 z 5

Blev en konstig leverans som tog tid. Fick uppgift att hämta paketet i en box utanför COOP. Gick ej. Kom sedan i ett tillknycklat kuvert i min brevlåda. Sakerna hela och det jag beställt. .?.??

Oceniono na 5 z 5

Fick fel storlek på delar till min hörapparat. Men det fixade ni så jag fick de rätta delarna + svarskuvert som var frankerat o klart för de felaktiga delarna.

Oceniono na 5 z 5

Tacksam att ni hörde av er med anledning av den produkten som ska utgå. Har ni nu ett gäng så man klarar sig ett tag. Mvh Maud

Informacje dotyczące firmy

1. Sklep z aparatami słuchowymi

O Japebo.se

Napisane przez firmę

Japebo logotyp

Japebo erbjuder originalreservdelar, trådlösa tillbehör och skötselprodukter för hörapparater från alla ledande varumärken, inklusive Oticon, Widex, Phonak, Signia och ReSound.

Vi vet hur viktigt det är att din hörapparat fungerar pålitligt i vardagen. Därför har vi ett noggrant utvalt sortiment som gör det enkelt att underhålla och ta hand om din utrustning – för bästa möjliga ljudupplevelse och långvarig funktion. 🔊

🛒 Enkel och tydlig webbshop
Vår webbplats är utformad för att göra det enkelt att hitta rätt produkter. Med tydliga kategorier, sökfunktion och detaljerade beskrivningar kan du snabbt hitta delar och tillbehör som passar din hörapparat.

Besök webbshoppen

🚚 Snabb leverans och spårning
Vi skickar beställningar snabbt och erbjuder spårning på alla leveranser, så att du kan följa din beställning hela vägen.

💬 Kundservice med produktkunskap
Behöver du hjälp att välja rätt produkt? Vår kundservice hjälper dig gärna via e-post, både före och efter ditt köp.

🔒 Trygg och flexibel handel
Vi erbjuder 90 dagars returrätt, så att du kan handla tryggt.

⭐ Vi uppskattar alla omdömen och använder feedback för att kontinuerligt förbättra vår service och kundupplevelse.

Varför välja Japebo?

Napisane przez firmę

Allt på ett ställe
Hos Japebo hittar du originalreservdelar, tillbehör och skötselprodukter för hörapparater från ledande varumärken. Vi gör det enkelt att hitta det du behöver.
Hjälp när du behöver det
Är du osäker på vilken produkt som passar? Vi hjälper dig gärna. Vår kundservice finns tillgänglig före och efter ditt köp.
Snabb leverans och spårning
Vi skickar beställningar snabbt och erbjuder spårning, så att du kan följa din leverans.
Trygg handel
Vi erbjuder 90 dagars returrätt, så att du kan handla med trygghet. Vi använder kundfeedback för att kontinuerligt förbättra vår service.

Dane kontaktowe

Allt du behöver till din hörapparat

Originaldelar, snabb leverans och pålitlig service

4,5

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

Zaprasza klientów do wystawiania recenzji

Odpowiada na 98% z negatywnych recenzji

Zwykle odpowiada w ciągu 1 tygodnia

Oceniono na 2 z 5

Bortglömd order?

Jag beställde och betalde en detalj till min hörapparat. Fick bekräftelse direkt på mejl.Den skickades först en vecka,efter jag frågat varför den inte skickades.Postnord hade redan vid beställningen noterat en kommande försändelse i deras app. Jag tror odern glömdes bort. Nu är den på väg ser jag. Kommer att anlända två veckor efter beställningen bekräftades..

13 maja 2026
Oceniono na 1 z 5

Odpowiedź od Japebo.se

Hej Stig, vi beklagar att leveransen har tagit längre tid än förväntat. Vi kan se att försändelsen fortfarande är på väg, och vi har skickat dig ett mejl med spårningslänk samt bett dig bekräfta leveransadressen, så vi kan följa upp ärendet korrekt.

Vi hjälper dig gärna vidare där.

Snabbt och smidigt

Snabbt och smidigt

7 maja 2026

Odpowiedź od Japebo.se

Hej Rolf, stort tack för din fina recension.

Vi är glada att höra att allt gick snabbt och smidigt 😊

Odpowiedź od Japebo.se

Hej Ing-Marie, tack för din recension.

Vi kan dock se att du även har lämnat en 1-stjärnig recension med samma text, hvor du skriver att du trodde att produkten var större.

Som vi tidigare nämnt hjälper vi dig gärna med att hitta rätt storlek eller typ av dome, men i detta fall verkar det handla om att fel storlek har beställts.

Du är mycket välkommen att svara på vårt mejl, så hjälper vi dig vidare.

Oceniono na 4 z 5

Odpowiedź od Japebo.se

Hej Johnny, stort tack för din recension.

Vi är glada att höra att leveransen gick snabbt.

Om det är något vi kunde ha gjort ännu bättre, får du gärna höra av dig — vi vill alltid gärna förbättra oss.

Snappt och 👍

Snappt och 👍

7 maja 2026

Odpowiedź od Japebo.se

Hej Eva, stort tack för din fina recension.

Vi är glada att höra att det gick snabbt och att du är nöjd 👍

Rätt prylar i rätt tid

Rätt prylar i rätt tid. Tackar👍🏼🤝

Odpowiedź od Japebo.se

Hej Anders, stort tack för din fina recension.

Vi är glada att höra att rätt produkter kom fram i rätt tid 😊

Oceniono na 4 z 5

Det gick bra

Det gick bra, kom i tid. Inget tjafs!
Mvh
Lena B.

Odpowiedź od Japebo.se

Hej Lena, stort tack för din fina recension.

Vi är glada att höra att allt gick bra och att leveransen kom i tid.

Oceniono na 1 z 5

Jag har inte fått leveransen.

Jag har inte fått leveransen.

13 maja 2026

Odpowiedź od Japebo.se

Hej Göran, vi beklagar verkligen att din leverans har tagit så lång tid.

Jag kan se att försändelsen fortfarande är på väg och att det kom en ny spårningsuppdatering idag. Vi har eskalerat ärendet till fraktbolaget för att undersöka förseningen närmare.

Vi har även kontaktat dig direkt via e-post för att hjälpa till att lösa detta så snabbt som möjligt.

Snabb och smidig

Snabb och smidig

6 maja 2026

Hej Keijo, stort tack för din feedback 😊

Vad roligt att höra att du upplevde köpet som snabbt och smidigt.

Du är alltid varmt välkommen tillbaka.

Hej Louise, stort tack för din fina feedback 😊

Vad roligt att höra att allt gick snabbt och problemfritt.

Du är alltid varmt välkommen tillbaka.

Doświadczenie Trustpilot

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej