Vanaf het moment van bestelling tot aan de levering was alles duidelijk. Voor het bestellen van de jaloezieën kreeg ik de mogelijkheid om samples te bestellen die overigens twee dagen later in de brie... Zobacz więcej
Zobacz, co mówią recenzenci
⭐⭐⭐⭐⭐ – Absoluut vakwerk! Mijn moeder zocht de perfecte balans voor haar slaapkamer: overdag veel lichtinval, maar 's nachts en 's ochtends een heerlijk donkere kamer. Omdat beide ramen een af... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Waardeloos bedrijf, géén zaken mee doen. Kwaliteit is slecht, als je dat kenbaar maakt krijg je een vaag youtube filmpje en dat je het zelf maar moet oplossen, telefonisch onbereikbaar, e-mails worden... Zobacz więcej
Begin maart een bestelling geplaatst en meerdere keren contact gehad ivm levering. Laatste keren werd er gezegd dat hij verstuurd zou worden, maandag weer een bericht dat het nog niet ontvangen is en... Zobacz więcej
Informacje dotyczące firmy
Napisane przez firmę
Jaloezieën Fabriek We zijn pas 19 jaar online maar nu al hangen onze producten in duizenden huizen in de Benelux. We zijn uitgegroeid tot veruit de grootste retailer in Nederland en België met een assortiment bestaande uit meer dan 4000 op maat gemaakte jaloezieen en gordijnen. U kunt van elk product een kleurstaal gratis aanvragen, mocht u vragen hebben en/of opmerkingen bereik ons dan via de contactpagina op onze website.
Dane kontaktowe
Mezenkampstraat 8A, 5922VG, Venlo, Holandia
- jaloezieen-fabriek.nl
Zaprasza klientów do wystawiania recenzji
Odpowiada na 24% z negatywnych recenzji
Zwykle odpowiada w ciągu 1 tygodnia

Goed product
Goed product, levering volgens afspraak, en het ziet er perfect mooi uit.

Odpowiedź od Jaloezieën Fabriek
Als ik 0 sterren kon geven zou ik dit…
Als ik 0 sterren kon geven zou ik dit doen.
Zondag 13 juni heb ik de verticale gordijnen ten waarde van 410 euro besteld. Natuurlijk betaald, anders kon ik geen bestelling plaatsen. Ik heb geen bevestiging van mijn bestelling gekregen en begonnen contact met het bedrijf te zoeken. Waargenomen dat ze van dinsdag tot vrijdag werken.
Natuurlijk al via hun site een bericht maandag gestuurd, nog één via de mail.
Geen reactie erop.
Vandaag gepoogd te bellen. Men komt rechtstreeks op antwoordapparaat.
De oplichters
19 juni
Vervolg
Op de dag van vandaag zie ik geen terugbetaling op mijn rekening.
Geen bewijs van bestelling krijgen, goederen aanbieden die niet te koop zijn. Is het de gebruikelijke praktijk in de handel?
Gisteren, 31 juli, na mijn klacht bij Europees Consumenten Centrum het geld terug gekregen

GEEN BESTELLING GEEN GELD TERUG
GEEN BESTELLING GEKREGEN EN OOK MIJN GELD NIET TERUG GEHAD TOT OP HEDEN EEN SCHANDE AL 20 MAILS GESTUURD JA NA 3 MAAND MET OOK 20 MAILS TE VERSTUREN

Nooit hier kopen!!
Wat een slechte bedrijf echt wees gewaarschuwd iedereen!!! Vouwgordijnen besteld 17 maart. Staat 14 werkdagen levertijd kreeg ze begin juni binnen?!
Contact klantenservice niet te doen nemen niet op bellen niet terug heb je ze te pakken krijg je een broodjr aap verhaal van hier tot Tokio.
Eindelijk binnen niks Vouwgordijnen als ze dicht zijn is het gewoon een glad rol gordijn. Mailen heeft geen zin want je krijgt 0,0 reactie!
Echt mensen koop niets je ken je geld beter gewoon weg geven.
Er zit geen bevestigingsmateriaal bij.
Er zit geen bevestigingsmateriaal bij.
Bijzonder vervelend, verkeerde zuinigheid.

Odpowiedź od Jaloezieën Fabriek
Alleen maar lof voor dit bedrijf
Alleen maar lof voor dit bedrijf, super ervaringen mee. Iets verloren tijdens een verhuis, via klantendienst bevraging gedaan naar onderdeel en binnen de 3 dagen ontbrekend onderdeel bij ons thuis in België geleverd aan huis. Terugkerende klanten verzekerd!

Goede prijs, kwaliteit zo-zo
Spijtig dat 1 van mijn geleverde rolgordijnen beschikte over een plastic ketting i.p.v. metalen ketting (staat zo op factuur).
Desondanks de rolgordijnen met omkasting behoorlijk goed ingepakt leken, was er helaas toch wat verfschade aan de zichtbare kant.
Ook spijtijg dat de omkasting niet helemaal tot tegen de muur geplaatst kan worden door de verende clip die nog bediend moet kunnen worden.
Onze 3 rolgordijnen waren dus niet helemaal naar wens maar we lieten het zo omdat deze in huis op plaatsen komt waar het niet zo belangrijk is.
Blijft wel spijtig natuurlijk.

Odpowiedź od Jaloezieën Fabriek
Het bestellen gaat heel eenvoudig en…
Het bestellen gaat heel eenvoudig en duidelijk, wat ik vervelend vindt is dat je van meerdere partijen afhankelijk bent.

3 maanden verder en nog geen product
3 maanden verder en nog geen product. Reden van vertraging is 4x anders. Reageren ho maar. Kans om je geld terug te krijgen … vergeet het maar. Ik heb zelden zoiets meegemaakt.

Odpowiedź od Jaloezieën Fabriek
Ik kreeg maar geen ontvangstbevestiging…
Ik kreeg maar geen ontvangstbevestiging van mijn bestelling, het duurde even voor ik telefonisch iemand te pakken kreeg, na wat uitleg over de oorzaak (bleek aan @live te liggen ) alles opgelost en goed geleverd netjes en goed verpakt.

Odpowiedź od Jaloezieën Fabriek
Misschien hien beter op hoogte houden…
Misschien hien beter op hoogte houden verzending verder was alles goed

Odpowiedź od Jaloezieën Fabriek
Veel geld voor een low-cost oplossing en mega traag
Veel geld voor een crea Chinese low-cost oplossing met een mislukte poging om serieus over te komen. Eigenlijk geeneens 1 ster waard. Levertijd bij aankoop 7-14 werkdagen, in praktijk 2,5 maand. Ongeïnteresseerde antwoorden bij vragen hierover en er wordt niet op klantenfeedback gereageerd. Spul wat uiteindelijk binnen komt kan je geeneens volledig sluiten, ze blijven altijd wat open staan.
Jaloezieën stuk binnen garantieperiode
Ik heb jaloezieën besteld. Binnen de garantie periode ging een onderdeel stuk. Ik heb gevraagd om een vervangend onderdeel.
Die zou worden opgestuurd. Nu maanden later nog steeds niets ontvangen. Telefonisch zijn ze niet te bereiken, telefoon staat altijd uit. Maakt niet uit welk tijdstip van de dag/week je belt.
Mooie houten jaloezieen!
Makkelijk bestellen en fijne prijs.
Makkelijk bestellen en fijne prijs.
Goed geïnformeerd en nette bezorging.
WAARSCHUWING
WAARSCHUWING! Voor een hoop geld hier verschillende jaloezieën besteld, je krijgt totaal geen waar voor je geld. Levering liep zware vertraging op, je kunt dit bedrijf bijna niet bereiken (alleen per mail) en je krijgt altijd als antwoord dat zij zelf kampen met vertraging op onderdelen van hun leveranciers. Vervolgens wordt er iets geleverd en kom je erachter dat dit maar een deel van de bestelling is. Na hierover geklaagd te hebben vragen ze welk deel van de bestelling je wel hebt gehad, en wat je nog mist (dit zouden zij moeten weten toch?). Vervolgens weer lang wachten, wordt er weer een deel geleverd welke compleet anders is in afwerking (de koof van de houten jaloezieën is niet afgewerkt en compleet beschadigd). Uiteraard weer een mail hierover gedaan met klacht en foto's (want ja bellen kan niet met Jaloezieën Fabriek) en dat ik de rest van de bestelling wil annuleren en gecompenseerd wil worden voor de rotzooi die ze opsturen en ze reageren gewoon niet meer. Inmiddels 2.5 maand verder en alleen maar ellende. BESTEL HIER NIET! WEES GEWAARSCHUWD!
Doświadczenie Trustpilot