Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 3 z 5

Tack för svaret. Jag mejlade er flera gånger utan att få återkoppling, men fick till slut min order. Hade gärna sett bättre kommunikation. Jag Vill tacka för att ni skötte det snyggt till slut efter... Zobacz więcej

Reakcja na opinię

Oceniono na 5 z 5

Har ingen erfaring med dette selskapet frå tidlegare, men dei innfridde alle forventningane mine både med rask og sikker ekspedisjon og leveranse 👌 Og veldig god passform på både cap og Thinsulate h... Zobacz więcej

Reakcja na opinię

Oceniono na 5 z 5

Erinomainen tuotevalokoima ja laadukkaat tuotteet sekä kohtuullinen hintataso. Nyt odottelen toimitusta eli sitä kuinka nopeasti tilaamani tuotteet saatte toimitettua minulle käyttööni.

Oceniono na 1 z 5

En suosittele millään tavoin tätä yhtiötä. Tilaamani tuotteen koko ei vastannut sitä mitä piti olla. Palautin tuotteen ja tilasin uuden naisten liivin eri kokoisena. Naisten liivin sijaan minulle toim... Zobacz więcej

3,7

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

Zaprasza klientów do wystawiania recenzji

Odpowiada na 52% z negatywnych recenzji

Zwykle odpowiada w ciągu 1 miesiąca

3,7

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 64

Napisz recenzję

Fel tröja skickades

Jag köpte en röd tröja i storlek 56. I bekräftelsemailet stod det grön storlek 48. Då svarade jag och bad dem kontakta mig men ingen återkom. När paketet kom stod det "fel" skrivet med svart tuschpenna utanpå. Jag skickade tillbaka det. Lite krångligt.

1 grudnia 2025
Oceniono na 1 z 5

Ingen respons på mail jag skickar

Ingen respons på mail jag skickar. Känns nonchalant av företaget att inte svara.
Jag rekommenderar er inte.

27 listopada 2025

Hej Kjell,

Tack för att du hör av dig. Det låter verkligen inte alls bra och jag förstår att det känns nonchalant när du inte får någon återkoppling. Det är självklart inte den upplevelsen vi vill att du ska ha.

Jag eskalerar detta vidare till en kollega omedelbart så att vi kan ta tag i det och återkomma till dig så snart som möjligt.

Oceniono na 3 z 5

Tack för svaret

Jag Vill tacka för att ni skötte det snyggt till slut efter allt strul och jag kan tänka mig handla hos er igen

29 października 2025

Hej Erik,

Tack för din feedback, och för att du delar med dig av din upplevelse.

Vi ber om ursäkt för att kommunikationen inte levde upp till förväntningarna, men är glada att allt löste sig till slut. Vi kommer självklart se över vad som gick snett för att säkerställa att det inte händer igen.

Önskar dig en riktigt fin kväll,

Jättesnabb leverans

Jättesnabb leverans. Bra returblankett

22 października 2025

Odpowiedź od Jaktstil

Tack för din feedback, vi uppskattar verkligen att du tog dig tid att dela med dig av din upplevelse.

Oceniono na 1 z 5

Beställt betalt men fick inget och…

Beställt betalt men fick inget och ingen svarar mig

28 października 2025

Hej Björn,

Oj, det låter inte alls bra. Skicka gärna ett mejl till info@jaktstil.se med ditt ordernummer, så ser vi till att hjälpa dig direkt.

Utebliven leverans?

Jag beställde och betalade en skjorta som aldrig levererades. I spårningslänken står bara ”avvaktar korrekta uppgifter ”. Kanska inte företagets fel - men 800 kr bortkastat.Det här var första gången jag beställde men kommer inte att beställa därifrån igen.

28 października 2025

Hej Annakarin,

Hoppas du har det fint!
Det där låter inte helt som det ska. Mejla gärna till info@jaktstil.se, så hjälper vi dig så fort vi kan.

Oceniono na 5 z 5

Har ingen erfaring med dette selskapet…

Og veldig god passform på både cap og Thinsulate hanskene. Kjempebra! 😃👍

29 października 2025

Hej Kurt,

Stort tack för dina fina ord! Vi blir verkligen glada över att höra det, och all feedback hjälper oss att utvecklas.

Du är alltid välkommen att höra av dig om du har fler tankar eller idéer framöver.

Ha det gott,

Tack för perfekt service

Tack för perfekt service då den efterfrågade reavaran var slutsåld. Trots det fann ni en åt mig och jag är så nöjd med den. Finaste kvalit'et och design till bra pris.

7 października 2025

Odpowiedź od Jaktstil

Stort tack för de fina orden! Vi blir verkligen glada över att höra att du är nöjd med varan!

Jättefin skjorta

Jättefin skjorta, snabb leverans. Allt på topp!

13 października 2025

Odpowiedź od Jaktstil

Tack för de fina orden! Uppskattas verkligen.

Handlar flera gånger

Handlar flera gånger! Alltid lika nöjd :)
Trevlig och kunnig personal som alltid engagerar sig och gör det där lilla extra. 5/5 bössor från mig ;)

8 października 2025
Oceniono na 5 z 5

Ett bra sortiment som passar mig

Ett bra sortiment som passar mig. Rimlig prisbild. Enkelt att beställa mm. Snabb lev.

6 października 2025

Odpowiedź od Jaktstil

Tack Thomas för de fina orden. Uppskattas verkligen.

Oceniono na 5 z 5

Köpte otroligt fina ölglas med jaktmotiv, pappa blev så glad! Varmt rekommenderar butiken, snabb leverans och brett, generöst utbud!

27 września 2025

Doświadczenie Trustpilot

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej