Jaggsalarm Recenzje

Wynik TrustScore: 4 na 5

Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 4 z 5

Nach telefonischer Reklamation wurde das Paket dann doch recht flott expediert. Statt 1-2 Werktagen waren es am Ende 7, aber die Ware war wie bestellt, komplett und ordentlich verpackt. Nach der anf... Zobacz więcej

Oceniono na 1 z 5

Wir können Jaggsalarm nicht empfehlen.Haben am 17.06.2026 dort Ware bestellt und mussten Sie auch gleich per Vorkasse bezahlen. Bis heute 14.08.2026 ist die Ware nicht da, habe auch schon 3 E-Mails ge... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Ich kann die negativen Bewertungen nicht nachvollziehen: - Ich habe 6 HIKVision Kameras gekauft - Auf Anfragen vor dem Kauf wurde immer am gleichen Tag reagiert und die Fragen wurden beantwortet... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Heel tevreden over de service! Enkele dagen geleden kocht ik een AJAX wallswitch. Helemaal blij met de prijs en snelle levering. Helaas bij openen pakje 2 dagen nadien, bleek het verke... Zobacz więcej

Dane kontaktowe

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

Zaprasza klientów do wystawiania recenzji

Odpowiada na 57% z negatywnych recenzji

Zwykle udzielenie odpowiedzi zajmuje ponad miesiąc

Jak firma korzysta z Trustpilot

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 32

Napisz recenzję

Ein Artikel wurde nicht geliefert

Ein Artikel wurde bei meiner Bestellung einfach nicht mitgeliefert!
Auf Emails wird nicht geantwortet und per Telefon wird ein Rückruf versprochen der nicht erfolgt.
Finger weg von dem Laden!!!

1 października 2025
Oceniono na 5 z 5

Tevreden over service en oplossingsgerichtheid

Bij de aanschaf van onze beveiligingscamera’s hebben we uitstekend advies ontvangen. Het team dacht actief mee en hielp ons de juiste keuze te maken.
De levering verliep grotendeels volgens verwachting, hoewel één pakket een paar dagen later aankwam, dit niet direct duidelijk was uit de tracking informatie.

Tijdens het gebruik hebben we geen problemen ervaren en bevallen deze camera's goed. Bij een vraag over afwijkende firmwareversies kregen we snel en duidelijk antwoord.

Vlak voor het verstrijken van de garantieperiode (3 jaar) ontdekten we een probleem met één van de camera’s.
Na melding bij Jaggs Alarm duurde het even voordat we contact hadden, mede door de zomervakantie. Er waren aanvankelijk verschillen van inzicht over de oorzaak van vochtproblemen, maar uiteindelijk heeft Jaggs Alarm de camera retour genomen en getest.
Hoewel de garantietermijn door het proces was verstreken, hebben ze alsnog een nieuwe camera geleverd (G3 series omdat de G2 niet meer leverbaar is).
Dat vinden we zeer netjes en klantvriendelijk!

10 grudnia 2025

Ajax alarmsysteem

Ik heb twaalf jaar geleden mijn eerste alarmset via Jaggs gekocht (Chuango). Dat systeem heeft me destijds goed geholpen, maar de laatste jaren kreeg ik storingen die duidelijk aan het systeem zelf lagen. Tijd dus voor een upgrade. Zonder twijfel ben ik opnieuw bij Jaggs uitgekomen.

Joost heeft me hierin uitstekend begeleid. Ik stel vaak kritische vragen en neem niets zomaar aan, maar elke keer nam hij rustig de tijd om dingen helder uit te leggen. Geen haast, geen verkooppraatjes; gewoon duidelijke kennis en eerlijk advies.

Bij levering bleek er één PIR-sensor te weinig in de doos te zitten. Dit werd direct, zonder gedoe, opgelost. Later dacht ik dat ik een deurcontact miste, wat uiteindelijk gewoon in het verpakkingsmateriaal bleek te zitten. Ook daar werd absoluut niet moeilijk over gedaan. Die klantvriendelijkheid zie je niet vaak meer.

Omdat de brandmelders die ik wilde niet op voorraad waren, kreeg ik zonder extra kosten een upgrade naar een duurder model. Dat is service waar je als klant echt iets aan hebt.

Ik kan nu alleen maar zeggen: topbedrijf, uitstekende service, en een alarm (AJAX) waar ik hopelijk jarenlang op kan vertrouwen. Als ik ooit uitbreid of iets nieuws nodig heb, gebeurt dat zeker weer via Jaggs. En net als destijds met mijn Chuango-systeem, zal ik Jaggs blijven aanbevelen bij anderen. Joost bedankt

24 listopada 2025
Oceniono na 4 z 5

Neue AJAX Alarmanlage

Neue AJAX Alarmanlage

Nun ja, unsere alte Alarmanlage näherte sich schon dem Lebensende, nach einer ausgiebigen Recherche und auch persönlichen Info bei Sicherheitsfirmen vor Ort viel die Entscheidung auf eine Ajax Anlage. Was mir sehr gut gefiel, war auch die sehr umfangreiche Info auf deutsch auf der Ajax Homepage und die Möglichkeit, wirklich alles an Datenblättern, Bedienungsanleitungen sowie auch etliche Videos downzuloaden. Diese sah ich mir durch, waren klar und einfach verständlich, und ich entschied mich auch zu einer Selbst-Montage und auch die komplette Installation selbst durchzuführen. War etwas Zeitaufwendig, aber ohne weiteres und ohne eines einzigen Fehlarms auch leicht möglich.
Nun stellte ich mir einen gesamten Warenkorb zusammen und lies mir diesen von Ajax und Fa. JAGGS auf Plausibilität prüfen, und alles passte tadellos.
Ich sah natürlich auf zahlreichen Internetseiten im EU-Raum, und natürlich auch in meiner Wohnnähe nach, und wurde letztlich bei Fa. JAGGS fündig, zumal die auch einen Bestpreis angeboten haben.
Ein Telefonat mit einem dortigen Mitarbeiter, räumte die letzten Kleinigkeiten und Unklarheiten aus, und ich tätigte meine Bestellung.
Danach kam leider ein Unbehagen auf, da ich auch in den nächsten 2 Tagen ausser einer Versandbestätigung nichts hörte.
Zum Glück bekam ich aber dann doch endlich eine Nachricht, wo mir IT-Probleme erklärt wurden, und meine "Sorgen" unbegründet seien, ebenso war auch die Rechnung mit im Anhang.
Bestellung war am Montag Vormittag, die komplette Bestellung erhielt ich dann am Donnerstag Mittags, alles war vorhanden, alles tadellos eingepackt.
So begann ich mich mit den Komponenten vertraut zu machen und gleich mit der App zu installieren, Freitag dann die gesamte Montage, und Feintuning.
So und nun passt alles, und wir sind wieder sehr gut gesichert.

Danke an Fa. JAGGS und auch an AJAX, wo mir bestens geholfen und wir auch gut beraten wurden.

Kann ich gerne und jederzeit weiterempfehlen.

Schöne Grüße aus Wien.

24 października 2025

Betere camera gekregen

De camera die ik had besteld was niet meer leverbaar en daarom hebben ze me, op eigen initiatief, een betere camera gestuurd tegen de oorspronkelijke prijs. Camera was ook netjes de volgende dag geleverd. Dus mijn ervaring is heel goed.

14 października 2025

Jaggs Alarm Almere Uitstekende service

Ik ben ontzettend tevreden over Jaggs Alarm in Almere. Vanaf het eerste contact werd ik vriendelijk geholpen en alles werd duidelijk uitgelegd. De installatie verliep snel netjes en professioneel. Het systeem werkt perfect en geeft me een veilig gevoel. Eerlijke prijs topkwaliteit en betrouwbare mensen absoluut een aanrader!

13 października 2025

ACHTUNG

ACHTUNG
Wir haben dort diverse Hikvision Artikel bestellt, welche angeblich auch alle lagernd waren.
Bei der Lieferung fehlten Artikel im Wert von ca. 900,- EUR.
Es gab keinen Lieferschein.
Auf mehrmalige Nachfrage wurde dann nach Wochen endlich mal reagiert, mit dem Versprechen die fehlenden Artikel nachzuliefern, was bis heute nach 3 Monaten nicht geschah.
Haben die Rückerstattung angefordert, auf welche wieder nicht reagiert wurde!
Wir haben den Fall nun dem Rechtsanwalt übergeben.

15 sierpnia 2025

Oplichters

De communicatie met JAGGS verloopt tot op heden bijzonder traag. Zowel telefonisch als per e-mail ontvang ik nauwelijks reactie. Drie maanden geleden heb ik een bestelling geplaatst, maar ik heb deze nog steeds niet volledig ontvangen

Na deze review heb ik volgende e-mail gekregen.

Bedankt voor uw email, het is bijzonder druk en wegens ziekte hebben we mankracht te kort.
Kunt u uw review even aanpassen?

Dan zorg ik dat ik dit ga oppakken.

Ik heb nog niks ontvangen ze zijn oplichters nooit bestellen bij deze site

26 sierpnia 2025

Beste klant,

Bedankt voor uw review.

Wij versturen dagelijks een groot aantal orders. Volgens de Track & Trace-informatie is te zien dat het pakket is afgeleverd en dat hiervoor ook is getekend.

Zou u alstublieft contact met ons kunnen opnemen naar aanleiding van de mail die wij hebben gestuurd?

Dan kunnen we dit probleem verder met u onderzoeken in plaats van hierover via een reviewwebsite te communiceren.

Persoonlijke en super service

Toen mijn alarmsysteem buiten de fabrieksgarantie termijn defect raakte, verwachtte ik gedoe en een flinke aanslag in mijn portemonnee. Maar Jaggsalarm (in het bijzonder Gennaro), verraste mij volledig. Ze namen mijn probleem serieus, dacht met mij mee en reageerde snel. Het probleem werd zonder aarzeling opgelost, echt een top waardering voor deze service. Deze aftersales betrokkenheid zie ik niet/zelden. Ik ben ontzettend dankbaar en raad Jaggsalarm van harte aan!

15 sierpnia 2025
Oceniono na 1 z 5

Een week geleden heb ik een nieuw…

Een week geleden heb ik een nieuw alarmsysteem besteld. Op de website staat duidelijk: *"Voor 17:00 uur besteld, morgen in huis."* Nou, inmiddels zijn we 7 dagen verder en ik heb nog steeds niets ontvangen.

Contact opnemen helpt ook niet. Als je belt, zeggen ze dat je binnen 2 tot 4 uur wordt teruggebeld. Inmiddels zijn we 3 dagen verder sinds mijn eerste contactmoment, en ik ben nog steeds niet gebeld. Geen update, geen oplossing, helemaal niets.

5 czerwca 2025

Beste klant,

Bedankt voor uw review. U heeft recent sensoren besteld voor uw alarmsysteem ( niet een compleet alarmsysteem ).

U heeft hierover meerdere keren telefonisch contact gehad met mijn collega. Tijdens deze gesprekken hebben wij u steeds geïnformeerd dat het pakket onderweg is. Door de grote drukte bij DPD duurt de levering helaas langer dan gebruikelijk.

Wij vinden het dan ook jammer dat u ons een beoordeling van 1 ster heeft gegeven, terwijl wij zelf geen invloed hebben op de snelheid van de bezorgdiensten.

Wij hopen op uw begrip en doen ons uiterste best om uw bestelling zo snel mogelijk bij u te laten bezorgen.

We zien inmiddels op het track en trace nummer dat hij vandaag uitgeleverd wordt.

Veel plezier met uw aankoop!

Customer service

Oceniono na 5 z 5

Goede communicatie en goed advies voor een goed alarm systeem

Had in eerste instantie een alarm besteld en betaald, deze bleek echter niet meer op voorraad. Na overleg wilde ik het toch annuleren en hebben ze binnen 3 dagen het geld teruggestort. Vervolgens ben ik gaan zoeken naar een alternatief alarmsysteem. Jaggs had mij al aanbevolen om naar het Ajax systeem te kijken. Ik heb daar eerst aan getwijfeld maar heb het na wat onderzoek toch maar bij Jaggsalarm besteld. Keurig geleverd, was makkelijk en snel te installeren en werkt helemaal goed.

Ben al met al zeer tevreden. Wil ook wel vermelden dat de goede communicatie en het feit dat ze binnen 3 dagen het geld teruggestort hadden van de eerste bestelling, mij juist vertrouwen gaf en overtuigde om hier het Ajax alarmsysteem te bestellen.

15 maja 2025
Oceniono na 1 z 5

Buy your products elsewhere!

Do not buy from them.
Late deliveries, no communication,...
One of the purchased products is broken and the company doesn't reply to my several requests to replace the product. No answer whatsoever for months.

26 lutego 2025
Oceniono na 3 z 5

Moeizame start, maar uiteindelijk goed opgelost

Op 31 december een alarmsysteem van Ajax besteld. Op 2 januari per mail een bevestiging dat de bestelling verzonden zou zijn. Echter, twee weken later was de bestelling nog steeds niet ontvangen door de bezorger vanuit Jaggs. In die periode lukte het niet om contact te krijgen met Jaggs.

Na twee weken kreeg ik na het plaatsen van een review uiteindelijk een reactie, en gelukkig is het vanaf dat moment goed opgepakt. De aanleiding lijkt een samenloop van omstandigheden (onvoldoende voorraad en onderbezetting qua personeel) te zijn. Inmiddels is dit opgelost, en lijkt het een incident te zijn geweest.

Inmiddels zie ik dat de chat weer actief is, en de klantenservice weer bereikbaar is.

Hoewel mijn eerste ervaring niet bepaald fijn was, heeft Gennaro dit uiteindelijk toch goed kunnen oplossen met ons. Ik zie dit als een incident, en heb het vertrouwen dat dit een eenmalig iets was. Ik zou opnieuw bestellen bij Jaggs, al zou ik wel eerst bellen met de klantenservice om te zien hoe het met de personele bezetting is 😁

2 stycznia 2025

Goedendag,

Bedankt voor je review, fijn om te horen dat het uiteindelijk opgelost is. Ook wij hebben af en toe te maken met onmacht, we doen er immers alles aan om de klant tevreden te houden.

Veel plezier met de aankoop en mochten we je ergens mee kunnen helpen dan horen we het graag!

Klantenservice

Doświadczenie Trustpilot

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej