Banner for Iwao

Iwao Recenzje

Wynik TrustScore: 4.5 na 5

Oceniono na 5 z 5

Jeg købte en IWAO Gravity massagestol med 4D og stemmekontrol for 4 måneder siden. Efter at have lært den rigtigt at kende, må jeg bare sige, at det er en fantastisk stol! Massagen går virkelig i dy... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Købte en lækker massagestol sidste år og måtte så ha en ekstra i år. Super god service både i butikken og dem som leverede dem. Fik fik en meget professionel gennemgang og råd om hvad vi skulle vælge,... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

OGAWA Maestro Ai - Cobalt Blue - 4D Massagestol købt hos Iwao Aps: fantastisk kundeservice både i Glostrup og Næstved. Møder dit behov på en yderst behagelig måde. Levering og installeringen var... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Købte en Maestro massagestol af Nicolai efter en personlig demo i Næstved. Vi havde planlagt køb af en billigere stol men Nicolai fik os overtalt til at købe en dyrere og bedre model. Efter ca. e... Zobacz więcej

1. Sklep z przyborami do masażu
  2. również w kategorii:
  3. Dostawca mebli na wymiar
  4. Dzienne spa
  5. Sklep meblowy

O Iwao

Napisane przez firmę

Hos IWAO gør vi velvære til en fast del af hverdagen. Vi tilbyder massagestole og tilbehør, hvor komfort, teknologi og design går hånd i hånd.
Du får en massageoplevelse, der føles målrettet og effektiv – hjemme hos dig selv 💆‍♂️

Vil du have afslapning efter en lang dag, eller en mere dybdegående massage til spændinger i ryg og skuldre?
Hos IWAO finder du modeller med funktioner som kropsscanning, forskellige massageprogrammer og høj komfort, så du får en løsning, der passer til dine behov ✨

Derfor vælger vores kunder IWAO:

• ✅ Skarpe priser på udvalgte modeller
  • ✅ Hurtig og hjælpsom kundeservice
  • ✅ Tryg handel med klare betingelser
  • ✅ Reservedele og garanti, hvor vi dækker fragt ved udskiftning i garantiperioden
  • ✅ Mulighed for rådgivning, så du vælger rigtigt første gang

IWAO til erhverv 🏢

Giv medarbejdere en pause med massage på arbejdspladsen.

Vi hjælper virksomheder med at finde den rette løsning, uanset om det er til kontor, klinik eller showroom. Kontakt os for en løsning, der passer til jeres behov.

Er produktet billigere nu?

Napisane przez firmę

Vi tilbyder 30 dages prisgaranti
Vi ønsker, at du skal føle dig helt tryg ved dit køb hos os. Derfor tilbyder vi 30 dages prisgaranti på vores produkter. Det betyder, at du ikke skal bekymre dig om prisen falder kort tid efter dit køb.

14 dages tilfredshedgaranti

Prøv din massagestol derhjemme - helt uden stress

Hos IWAO får du 14 dages tilfredshedsgaranti. Det betyder, at du i ro og mag kan prøve din massagestol derhjemme og mærke, om den lever op til dine forventninger.

Hvis du mod forventning ikke er tilfreds, kan du returnere produktet inden for 14 dage. Vi hjælper dig gennem processen, så det bliver trygt og enkelt.

Formålet er, at du skal føle dig sikker i dit valg. En massagestol er en investering i komfort og velvære, og derfor skal du have tid til at teste den i dine egne omgivelser.

Doskonała

Wynik TrustScore: 4.5 na 5

331 recenzji

5 gwiazdek
4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

Zaprasza klientów do wystawiania recenzji

Odpowiada na 100% z negatywnych recenzji

Zwykle odpowiada w ciągu 2 tygodni

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 38

Napisz recenzję

Oceniono na 5 z 5

Hurtig levering, dag til dag.

1 czerwca 2023

Hej Beinta!

Tak for den meget fine anmeldelse af os. Det var da super godt at høre du var tilfreds med vores forsendelse!

Nem og overskuelig hjemmeside

Nem og overskuelig hjemmeside. Hurtig levering.

25 maja 2023

Hej Eva

Tak for den meget fine anmeldelse af os. Det var da super godt at høre du var tilfreds med vores betjening og forsendelse :-)

Oceniono na 5 z 5

Fin service og hurtig levering

Fin service og hurtig levering.
Handler gerne der igen.

15 maja 2023

Hej Lasse

Oceniono na 5 z 5

Super hurtig betjening og forsendelse

Super hurtig betjening og forsendelse. Havde varen efter 2 dage!

Hej Boie

Hurtig lev

Hurtig lev. alt godt.

Hej Kim

Tak for den rigtig flotte anmeldelse. Det var dejligt at høre du var tilfreds med vores levering :-)

Oceniono na 5 z 5

Super god og hurtig service

Super god og hurtig service. Kan klart anbefales.

12 maja 2023

Hej Helle

Tak for den meget flotte anmeldelse. Det var da dejligt at høre du var tilfreds med vores service:-)

Oceniono na 5 z 5

Fandt det jeg skulle bruge

Fandt det jeg skulle bruge. Og en hurtig levering. Så alt ialt en god handel

Hej Jakob

Tak for den meget fine anmeldelse. Det var da dejligt at høre du var tilfreds :-)

En gennemgående god købsoplevelse

IWAO er super hurtige til at svare og afsendelsen af varerne skete samme dag som jeg bestilte - en gennemgående god købsoplevelse.

24 kwietnia 2023

Hej Lars

Mange tak for den rigtig flotte anmeldelse af os.
Dejligt at høre du var tilfreds med hele købsoplevelsen :-)

Oceniono na 4 z 5

God og hurtig service

God og hurtig service - bruger dem gerne igen.

9 maja 2023

Hej Stig

Mange tak for din anmeldelse af os.
Dejligt at høre du var tilfreds med service :-)

Oceniono na 4 z 5

Ordren blev afsendt hurtigt.

Ordren blev afsendt hurtigt.
Kunne være dejligt hvis man kunne vælge levering på hjemme adresse, og ikke kun pakkeshop.

19 kwietnia 2023

Hej Christian

Tak for anmeldelsen. Vi arbejder på at få hjemmelevering på også :-)

Hurtig og ukompliceret levering

Hurtig og ukompliceret levering. Særdeles konkurrencedygtige priser. Vil gerne handler der igen.

23 kwietnia 2023

Hej Niels

Tusind tak for den flotte anmeldelse af os. Den sætter vi stor pris på.

Fin netbutik

Ingen problemer.
Hurtig levering med gls.

15 kwietnia 2023

Hej Vivian

Mange tak for den meget flotte anmeldelse og 5 stjerner :-)

Oceniono na 5 z 5

Rigtig god oplevelse og super fin levering

Rigtig god oplevelse og afprøvning af massagestolene i showrummet hos IWAO i Næstved forleden, hvor vi også enten med at bestille en af massagestolene. Vi var så heldige at IWAO kunne levere faktisk kun efter 2 dage, og i dag kom to super service minded gutter, som nemt fik leveret massagestolen, som bare er helt perfekt og ren nydelse at prøve de mange massage programmer.

13 kwietnia 2023

Hej Torben

Tusind tak fordi du tog dig tid til at skrive en anmeldelse af os. Vi sætter kæmpe pris på de 5 stjerner :-)

Fantastisk

Fantastisk. Hurtig levering

10 marca 2023

Hej Helle

Tak for den flotte anmeldelse af os :-) Det er super godt at høre du syntes det var fantastisk og leveringen var hurtig.

Fantastisk service

Fantastisk service. Hurtig respons og levering og langt mere end man kan forvente :-) Jeg blev ringet op 5 min. efter min ordre, som indeholdt en fejl, og det fik vi rettet med kæmpe service i tilgift. TAK I fortjener 5 stjerner.

9 marca 2023

Hej Hanne!

Tusind tak for den meget flotte anmeldelse af os :-)
Jeg er meget glad for at høre du fik hurtig respons, levering og rettelse af fejl fra os!

Go weekend.

Mvh. Søren

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej