Jeg købte en IWAO Gravity massagestol med 4D og stemmekontrol for 4 måneder siden. Efter at have lært den rigtigt at kende, må jeg bare sige, at det er en fantastisk stol! Massagen går virkelig i dy... Zobacz więcej

Købte en lækker massagestol sidste år og måtte så ha en ekstra i år. Super god service både i butikken og dem som leverede dem. Fik fik en meget professionel gennemgang og råd om hvad vi skulle vælge,... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
OGAWA Maestro Ai - Cobalt Blue - 4D Massagestol købt hos Iwao Aps: fantastisk kundeservice både i Glostrup og Næstved. Møder dit behov på en yderst behagelig måde. Levering og installeringen var... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Købte en Maestro massagestol af Nicolai efter en personlig demo i Næstved. Vi havde planlagt køb af en billigere stol men Nicolai fik os overtalt til at købe en dyrere og bedre model. Efter ca. e... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
- Sklep z przyborami do masażu
- również w kategorii:
- Dostawca mebli na wymiar
- Dzienne spa
- Sklep meblowy
O Iwao
Napisane przez firmę
Hos IWAO gør vi velvære til en fast del af hverdagen. Vi tilbyder massagestole og tilbehør, hvor komfort, teknologi og design går hånd i hånd.
Du får en massageoplevelse, der føles målrettet og effektiv – hjemme hos dig selv 💆♂️
Vil du have afslapning efter en lang dag, eller en mere dybdegående massage til spændinger i ryg og skuldre?
Hos IWAO finder du modeller med funktioner som kropsscanning, forskellige massageprogrammer og høj komfort, så du får en løsning, der passer til dine behov ✨
Derfor vælger vores kunder IWAO:
- ✅ Skarpe priser på udvalgte modeller
- ✅ Hurtig og hjælpsom kundeservice
- ✅ Tryg handel med klare betingelser
- ✅ Reservedele og garanti, hvor vi dækker fragt ved udskiftning i garantiperioden
- ✅ Mulighed for rådgivning, så du vælger rigtigt første gang
IWAO til erhverv 🏢
Giv medarbejdere en pause med massage på arbejdspladsen.
Vi hjælper virksomheder med at finde den rette løsning, uanset om det er til kontor, klinik eller showroom. Kontakt os for en løsning, der passer til jeres behov.
Er produktet billigere nu?
Napisane przez firmę
- Vi tilbyder 30 dages prisgaranti
- Vi ønsker, at du skal føle dig helt tryg ved dit køb hos os. Derfor tilbyder vi 30 dages prisgaranti på vores produkter. Det betyder, at du ikke skal bekymre dig om prisen falder kort tid efter dit køb.
14 dages tilfredshedgaranti
Prøv din massagestol derhjemme - helt uden stress
Hos IWAO får du 14 dages tilfredshedsgaranti. Det betyder, at du i ro og mag kan prøve din massagestol derhjemme og mærke, om den lever op til dine forventninger.
Hvis du mod forventning ikke er tilfreds, kan du returnere produktet inden for 14 dage. Vi hjælper dig gennem processen, så det bliver trygt og enkelt.
Formålet er, at du skal føle dig sikker i dit valg. En massagestol er en investering i komfort og velvære, og derfor skal du have tid til at teste den i dine egne omgivelser.
Naverland 25, 2600, Glostrup, Dania
- 70 70 71 30
- info@iwao.dk
- iwao.dk
Zaprasza klientów do wystawiania recenzji
Odpowiada na 100% z negatywnych recenzji
Zwykle odpowiada w ciągu 2 tygodni
Super hurtig levering og alt som var…
Super hurtig levering og alt som var bestilt kom i første leverance.

Den bedste kundeservice
Den bedste kundeservice!
Reklamerer et prokdukt og uden videre spørgsmål sender de en ny og de er meget lette at komme i kontakt med og det kører bare!
Tak for det👌🏼

Odpowiedź od Iwao
God service og fantastisk massagestol…
God service og fantastisk massagestol alle pengene værd

Odpowiedź od Iwao
Der var en utrolig god service i…
Der var en utrolig god service i butikken da vi ville prøve massagestolene - de blev endda udover lukketid !
Fantastisk god service da stolen blev monteret, og meget hjælpsom med instruktion. Vi er utroligt glade for massagestolen - føler vi har fået mere end vi forventede - og vi havde store forventninger :)

Odpowiedź od Iwao
Selv i en travl jule tid
Selv i en travl jule tid, var der fin info om levering 1-2 dage, og fin info hvor pakken befandt sig.
Fin service, kom helt som lovet
Super lænestole og meget hjælpsom…
Super lænestole og meget hjælpsom service, næste dag levering, med hjælp til at køre helt ind til stuen. Største ulempe ved stolen er at den er meget, meget vanedannende. Simpelthen alt for god massage, slår selvfølgelig ikke en "rigtig" massage, men alligevel alle pengene værd.
Køb af massagestol
Køb af massagestol. Alt gik som forventet. Fin telefonisk vejledning inden køb, stolen kom hurtigt, fin opsætning og gode råd. Gode råd ved telefonisk spørgsmål. Stolen fungerer præcis som den skal.
Hilsen Lene
God og hurtig ekspedition
Nem og overskuelig webshop.
Nem og overskuelig webshop.
Hurtigt levering.
kommer tilbage denne gode webshop

Fin service
Fin service. Både da vi var i showroomet, og med en opfølgningssamtale på sælgers initiativ, efter købet
Valgte at samle stolen selv, og det var på ingen måder svært.

Odpowiedź od Iwao
Gode produkter til min spa
Gode produkter til min spa - god service og hurtig levering.

Odpowiedź od Iwao
jeg har fornylig købt en fodmassage…
jeg har fornylig købt en fodmassage maskin som var billigst på marketing og noget andet jeg havde en problem og talt med medarbejderne flere gang...hver eneste var utrolig sød og imødekommende.
Tusind tak for jeres hjælp og venlighed.
Roya Hoffmeyer

Odpowiedź od Iwao
Hurtig levering, super glad for mit produkt...det lever op til mine forventninger