Banner for Iwao

Iwao Recenzje 315

Wynik TrustScore: 4.5 na 5

4,7

Oceniono na 5 z 5

Masagestolen kom hurtig end forventet. Den er blevet pakket godt ind. Alt fungerer.

Oceniono na 5 z 5

OGAWA Maestro Ai - Cobalt Blue - 4D Massagestol købt hos Iwao Aps: fantastisk kundeservice både i Glostrup og Næstved. Møder dit behov på en yderst behagelig måde. Levering og installeringen var... Zobacz więcej

Oceniono na 4 z 5

Vare bestilt til fair pris, hurtig levering, tilfreds kunde, mere er der ikke at sige. Det er hvad jeg forventer når jeg bestiller på nettet. Opdateret efter ønske af Iwao.dk: Jeg giver 4 stjer... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Har idagværet ovre i Glostrup for at aflevere mit fejlkøb desværre. Vi blev modtaget af nogle skønne medarbejdere, deltog sig kærlig af massagestolen. Vi er ikke nået hjem endnu men vi har allered... Zobacz więcej

1. Sklep z przyborami do masażu
  2. Dzienne spa
  3. Dostawca mebli na wymiar
  4. Sklep meblowy

Informacje o Iwao

Napisane przez firmę

Hos IWAO gør vi velvære til en fast del af hverdagen. Vi tilbyder massagestole og tilbehør, hvor komfort, teknologi og design går hånd i hånd.
Du får en massageoplevelse, der føles målrettet og effektiv – hjemme hos dig selv 💆‍♂️

Vil du have afslapning efter en lang dag, eller en mere dybdegående massage til spændinger i ryg og skuldre?
Hos IWAO finder du modeller med funktioner som kropsscanning, forskellige massageprogrammer og høj komfort, så du får en løsning, der passer til dine behov ✨

Derfor vælger vores kunder IWAO:

• ✅ Skarpe priser på udvalgte modeller
  • ✅ Hurtig og hjælpsom kundeservice
  • ✅ Tryg handel med klare betingelser
  • ✅ Reservedele og garanti, hvor vi dækker fragt ved udskiftning i garantiperioden
  • ✅ Mulighed for rådgivning, så du vælger rigtigt første gang

IWAO til erhverv 🏢

Giv medarbejdere en pause med massage på arbejdspladsen.

Vi hjælper virksomheder med at finde den rette løsning, uanset om det er til kontor, klinik eller showroom. Kontakt os for en løsning, der passer til jeres behov.

Er produktet billigere nu?

Napisane przez firmę

Vi tilbyder 30 dages prisgaranti
Vi ønsker, at du skal føle dig helt tryg ved dit køb hos os. Derfor tilbyder vi 30 dages prisgaranti på vores produkter. Det betyder, at du ikke skal bekymre dig om prisen falder kort tid efter dit køb.

14 dages tilfredshedgaranti

Prøv din massagestol derhjemme - helt uden stress

Hos IWAO får du 14 dages tilfredshedsgaranti. Det betyder, at du i ro og mag kan prøve din massagestol derhjemme og mærke, om den lever op til dine forventninger.

Hvis du mod forventning ikke er tilfreds, kan du returnere produktet inden for 14 dage. Vi hjælper dig gennem processen, så det bliver trygt og enkelt.

Formålet er, at du skal føle dig sikker i dit valg. En massagestol er en investering i komfort og velvære, og derfor skal du have tid til at teste den i dine egne omgivelser.

4,7

1 gwiazdka

Odpowiada na 100% z negatywnych recenzji

Zazwyczaj odpowiada w ciągu 48 godzin

Perfekt

Fin, præcis og hurtig levering. Intet skidt at fremhæve.

2 maja 2024

Hej Thomas,

Mange tak for den flotte anmeldelse og de 5 stjerner!

Oceniono na 5 z 5

god til fodmassage, ikke til ben og ankler

den er god for mine fødder, men den virker ikke på mine ankler eller underben,
Jeg beholder den, for den må jo gøre en form for godhed.
Tage

7 maja 2024

Hej Tage,

Mange tak for den flotte anmeldelse og de 5 stjerner!

Fik god vejledning

Jeg var i tvivl om hvilken massagestol jeg skulle vælge og fik god vejledning inden købet. Stolen blev leveret hurtigt og vi har allerede haft rigtig god glæde af den. Så meget at flere andre familiemedlemmer er kommet forbi for at prøve den ;)

15 kwietnia 2024

Hej Mikael,

Tusind tak for din fine anmeldelse! Dejligt at høre at du får god gavn af din nye stol!

Oceniono na 5 z 5

Dejligt med DANSK leverandør med kvalitetsprodukt

God oplevelse med hurtig levering, godt produkt af en god kvalitet og i øvrigt en leverandør, som umiddelbart er til at komme i kontakt med, hvis der er spørgsmål.

5 kwietnia 2024

Hej Birgitte,

Tusind tak for din fine anmeldelse! Dejligt at høre vores levering og service er tilfredsstillende.

Hurtig levering. Varen som forventet og OK

3 kwietnia 2024

Hej Hans,

Tusind tak for din fine anmeldelse! Dejligt at høre, vores levering er tilfredsstillende.

Blue Connect

Jeg har købt en Blue Connect, super hurtig svar og levering. og har også købt lidt forskelligt kemi til vores spa. Det var samme oplevelse, hurtig levering, til gode priser og deres kunde service svare og hurtigt. Så jeg er meget tilfreds.

6 marca 2024

Hej Søren,

Tusind tak for din fine anmeldelse! Dejligt at høre, vores priser, samt levering er tilfredsstillende.

fin hjemmeside

fin hjemmeside. meget overskurelig og fine priser. varen kom efter 2 dage og var som beskrevet.

4 marca 2024

Hej,

Hurtig levering tillovet tid

Hurtig levering tillovet tid. Nemt og godt

14 lutego 2024

Hej,

Kan varmt anbefales

Meget hurtig levering og gode priser

22 lutego 2024

Hej Helle,

Oceniono na 4 z 5

Hurtig levering. Desværre var det leverede alka down klumpet sammen i bøtten. Muligvis pga. Forkert opbevaring. Jeg har dog løsnet det med en kniv.

8 lutego 2024

Hej Preben,

Tak for din fine anmeldelse! Desværre er dette til at undgå - de står i det rette miljø på vores lager, men det kan ske i transporten fra leverandøren til os eller fra os til dig.

Oceniono na 4 z 5

Super fin og hurtig ekspedition

5 lutego 2024

Hej Dan,

Tak for din fine anmeldelse!

Dejligt at høre, at vores service er tilfredsstillende.

Hvad kunne vi have gjort, for at vores service var 5 stjerner værd? :)

// MIkkel

Konkurrencedygtige priser

Fin hjemmeside med meget konkurrencedygtige priser på deres spa produkter, god kundeservice og hurtig levering.

11 stycznia 2024

Hej Jess,

Tak for din fine anmeldelse!

Godt at høre, at vores hjemmeside er til at finde rundt i, og at priserne er overkommelige.

Selvfølgelig også dejligt at høre, at vores kundeservice samt levering er tilfredsstillende! :D

// Mikkel

5 stjerner hele vejen igennem

Vi bestilte en massagestol fra Iwao og har været meget tilfredse med processen. God rådgivning inden , god kommunikation omkring levering og endnu vigtigere et super lækkert produkt som vi er meget tilfredse på kontoret.

12 stycznia 2024

Hej Mikkel,

Tusind tak for den flotte feedback!

Dejligt, at høre jeres oplevelse har været præcis som i ønskede, det er vi meget glade for at høre! :D

Ikke mindst selvfølgelig også, at i er glade og tilfredse med stolen på kontoret.
Nyd den!

// Mikkel

Nem og venlig betjening

Nem og venlig betjening, hurtig levering, billige priser

27 grudnia 2023

Hej Troels,

Tusind tak for de 5 stjerner! :)
Dejligt at høre at levering var i top og prisen i bund.

// Mathias

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej