Masagestolen kom hurtig end forventet. Den er blevet pakket godt ind. Alt fungerer.

Reakcja na opinię
OGAWA Maestro Ai - Cobalt Blue - 4D Massagestol købt hos Iwao Aps: fantastisk kundeservice både i Glostrup og Næstved. Møder dit behov på en yderst behagelig måde. Levering og installeringen var... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Vare bestilt til fair pris, hurtig levering, tilfreds kunde, mere er der ikke at sige. Det er hvad jeg forventer når jeg bestiller på nettet. Opdateret efter ønske af Iwao.dk: Jeg giver 4 stjer... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Har idagværet ovre i Glostrup for at aflevere mit fejlkøb desværre. Vi blev modtaget af nogle skønne medarbejdere, deltog sig kærlig af massagestolen. Vi er ikke nået hjem endnu men vi har allered... Zobacz więcej
Napisane przez firmę
Hos IWAO gør vi velvære til en fast del af hverdagen. Vi tilbyder massagestole og tilbehør, hvor komfort, teknologi og design går hånd i hånd.
Du får en massageoplevelse, der føles målrettet og effektiv – hjemme hos dig selv 💆♂️
Vil du have afslapning efter en lang dag, eller en mere dybdegående massage til spændinger i ryg og skuldre?
Hos IWAO finder du modeller med funktioner som kropsscanning, forskellige massageprogrammer og høj komfort, så du får en løsning, der passer til dine behov ✨
Giv medarbejdere en pause med massage på arbejdspladsen.
Vi hjælper virksomheder med at finde den rette løsning, uanset om det er til kontor, klinik eller showroom. Kontakt os for en løsning, der passer til jeres behov.
Napisane przez firmę
Prøv din massagestol derhjemme - helt uden stress
Hos IWAO får du 14 dages tilfredshedsgaranti. Det betyder, at du i ro og mag kan prøve din massagestol derhjemme og mærke, om den lever op til dine forventninger.
Hvis du mod forventning ikke er tilfreds, kan du returnere produktet inden for 14 dage. Vi hjælper dig gennem processen, så det bliver trygt og enkelt.
Formålet er, at du skal føle dig sikker i dit valg. En massagestol er en investering i komfort og velvære, og derfor skal du have tid til at teste den i dine egne omgivelser.
Naverland 25, 2600, Glostrup, Dania
Odpowiada na 100% z negatywnych recenzji
Zazwyczaj odpowiada w ciągu 48 godzin
Good customer service, fast response to questions, easy to talk to and find a resolution for issues. I will recommend IWAO to my network.

Odpowiedź od Iwao
Lækker massagestol og lynhurtig levering .. kan godt anbefales
Exceptionel service og godt produkt. Jeg bestilte en massagestol og allerede efter 1 hverdag fik jeg en opringning på 2. dagen om jeg var hjemme fordi de kunne se at jeg havde bestilt en massagestol og at jeg boede i Taastrup og de var i nærheden grundet en anden kunde og havde hentet min stol fra deres lager. Dette takkede jeg ja til og han skrev opdatering på sms ift. Hvornår de ville være her. Allerede efter 25 min var de hos mig med stolen, bar den op og satte den op. De svarede på alle mine spørgsmål og spurgte også ind til mine behov osv. To unge mænd med smil på læben og rigtig venlige og ydet god kundeservice. De fik en sodavand i hånden, efter god service. Kan stærkt anbefale IWAO. Stolen er lækker, virker som den skal og er af god kvalitet. Du får meget for pengene og mer til. Jeg har ikke fortrudt at jeg har købt min stol!
Supergod oplevelse ved køb af massagestol. Mine forældre fik en massagestol i (tidlig) julegave af deres barnebarn. Jeg har haft kontakten med Iwao igennem hele forløbet som forløb fuldkommen problemløst.
På den store dag ankom 2 søde teknikere med stolen som blev båret ind og installeret.
Vi kan på det varmeste anbefale at handle hos Iwao.
Min massagestol skulle have ny Nakkepude og selvom model er udgået har IWAO leveret god service og fundet et fint alternativ.
Stort plus herfra
My leg massage machine is good but it had difficulty separating for the first week. It seems to work fine now.
Nogle gange ville jeg ønske at det var muligt i Trustpilot at uddele mere end 5 stjerner. Måske en stor guldstjerne, som man kun kunne give én gang om året. 13-tallet for den helt exceptionelle præstation. Havde jeg sådan én ville den gå til Iwao, eller skulle man sige I-WOW...
Jeg har gennem noget tid overvejet at købe en massagestol, men det er en jungle og svært at gennemskue fordele og forskelle på de forskellige modeller. Hvad får man ved at betale mere?
Efter Black Friday, hvor jeg næsten fik købt et (for) billigt slagtilbud, satte jeg mig for at finde noget mere information, men kom til den konklusion at jeg dels måtte prøve mig frem og dels finde nogen eksperter indenfor området.
Begge dele fandt jeg i IWAO's showroom i Næstved. Det ligger ikke så godt, hvis man ikke har bil og bor i hovedstadsområdet, men det var absolut turen værd.
Det var muligt at prøve de forskellige modeller fra Ogawa, men også nogle lidt billigere modeller ude bagved.
Men mere vigtigt, så var den konsulent, jeg snakkede med (Adel), simpelthen et omvandrende leksikon.
Jeg er normalt meget kritisk og ikke let at løbe om hjørner med. Salgsgas preller af. Men Adel fik jeg hurtigt tillid til, alle tekniske detaljer blev forklaret, han var ærlig og ligefrem, særdeles høflig, ikke anmassende og helt igennem professionel.
Jeg fik en grundig demonstration af diverse massagestole og kunne hurtigt konstatere, at det i hvert fald ikke skulle være de billige modeller. Egentlig havde jeg udset mig et godt tilbud i middelklassen, men efter at have prøvet topmoderne, må jeg indrømme at jeg ombestemte mig til en noget dyrere model - men uden tvivl den rigtige løsning til mit behov.
Så, er du på jagt efter en massagestol, men har brug for ekspert-assistance, så er IWAO stedet at henvende sig. Jeg har svært ved at finde ord der beskriver hvor god en oplevelse det har været.
Det er uden tvivl til karakteren 13 (eller 12+).
Jeg havde tekniker besøg som blev udført af Carelax. De havde et meget højt servicegen og fulgte op på alle udeståender ift producenten og fik mig godt videre. En rigtig god oplevelse.

Odpowiedź od Iwao
Billigt, og blev sendt og modtaget lynhurtigt. Bestiller herfra fremadrettet. 😊

Odpowiedź od Iwao
Købte Maestro Ai den kom med det samme var lidt chokket, da jeg ikke have forventet den kom så hurtig.Men er rigtig glad for den. Familie og venner har også lige skulle prøve den så vil klart anbefalede jer til andre.

Odpowiedź od Iwao
Handler Spa produkter hos Iwao både i butik og på deres hjemmeside.
Hurtig levering og produkterne er i top.

Odpowiedź od Iwao
Alt var som det skulle være og der var hurtig levering
Min kone og jeg var på besøg i butikken og fandt hurtigt ud af, at vi skulle have topmodellen. Alt herefter forløb smertefrit. Der var lidt ventetid på levering, da det krævede at deres tekniker skulle ud og skille/samle pga. stolens størrelse (for at få den ind i rette rum). Men teknikerbesøg skete på aftalt tid og uden problemer.
Vi er rigtig glade for vores stol, og jeg kan helt klart anbefale dette firma.
Efter test af diverse massagestole, fandt jeg god model og til en skarp pris. God rådgivning og service.

Odpowiedź od Iwao
super service, god information da jeg ringede , levering dagen efter.

Odpowiedź od Iwao
Har købt en nakke massage apparat fra iwao og det er nummer to fra samme sted. Den første joldt i godt 4-5 år. Den fungere rigtig godt og alle i familien bruger den ikke kun til nakken men også ryg og ben får en tur. Rigtig fin maskinen og hurtig levering. God tilbudspris

Super god service. Varerne kom til tiden. Hurtigere end jeg troede. 👍

Odpowiedź od Iwao
Hurtig levering og god service.
Personalet var endda opmærksomme på at skrive efterfølgende, hvordan min oplevelser havde været.

Odpowiedź od Iwao
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.