Oceniono na 5 z 5

Vi har haft en rigtig god oplevelse med ITbot.dk og kan varmt anbefale dem. Fra start har de været rigtig gode til at lytte og forstå vores ønsker til hjemmesiden. De har lavet vores hjemmeside... Zobacz więcej

Oceniono na 1 z 5

Får kun en stjerne fordi man ikke kan give mindre. ITbot blev hyret til at opgradere hjemmesiden for Fredericia Løbeklub - det første der skete var at de lagde siden ned. Klubben måtte selv gendann... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Vi fra løbeklubben pinenogplagen er super glade for samarbejdet og hjælpen til vores nye hjemmeside som itbot har lavet til os. Vi har været trygge hele vejen og resultatet er blevet godt . Tak for... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Jeg kan varmt anbefale Itbot, som har hjulpet mig med udviklingen af min hjemmeside i forbindelse med opstarten af min virksomhed⭐ Jeg har især været meget glad for den personlige service og de... Zobacz więcej

1. Projektant webowy

Napisane przez firmę

ITbot.dk er en IT-virksomhed, der specialiserer sig i at skabe skræddersyede hjemmesider og komplette IT-løsninger, der driver virksomheder fremad. Vi bruger avanceret teknologi og AI til at understøtte forretningers vækst og succes. Vores service inkluderer moderne og brugervenlige hjemmesider, WordPress-servicetjek, sikkerheds- og performance-optimering samt webshops. Vi lægger stor vægt på kundesupport og gennemsigtig. Vi er din pålidelige partner i den digitale verden. ITbot - IT i øjenhøjde

4,5

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

Nie odpowiedziano na negatywne recenzje

Kan varmt anbefale ITRoom

Kan varmt anbefale Lasse Enggaards ekspertise, udsøgt kundepleje, lydhør, top professionel og pålidelig, det er den mest positive oplevelse jeg har haft i forbindelse med at starte firma.

Luise Karlholm, Flowerchild Organic

9 kwietnia 2020

Professionel hjemmeside.

Meget profesionelle til fornuftige priser. Dygtige, og lyttende for behov og design. Altid nemme at kontakte både via mail og telefon.

17 marca 2020

Collo.dk elsker ITRoom.dk!

ITRoom har været med på vores rejse siden dag 1. Ikke alene har vi fået Danmarks bedste service, så har vi også fået Danmarks bedste hjemmeside! Vores hjemmeside krævede både en masse komplekse løsninger samt et højt krav for design. På alle parametrer fik vi opfyldt dette, og endda mere til.

Vores samarbejde med ITRoom er først lige begyndt, og jeg ser frem til mange års samarbejde i fremtiden.

Vores varmeste anbefalinger til ITRoom for både nye samt etableret virksomheder!

6 stycznia 2020
Oceniono na 5 z 5

IT-Room yder den bedste service!

IT-Room yder den bedste service!
Yderst kompetent, professionel, fantastisk sparring og råd. Også til rimelige priser. Jeg kan klart anbefale Lasse.

26 września 2019

Vi har så meget ros til IT Room

Vi har så meget ros til IT Room - de vejleder og giver gode råd og fuldføre opgaven til punkt og prikke. De hjælper også gerne efter opgaven er afleveret med billeder og tekst.. vi kan varmt anbefale dem til hjemmeside opbygning!
5 stjerner fra os / Vores Servicemand

6 czerwca 2019

Tak for super service

Lynhurtig service, god betjening, meget professionelt og helt i orden pris. Vi blev reddet da vi i et desperat øjeblik stod med en hjemmeside der skulle flyttes. Thomas klarede opgaven inden for få timer efter vi ringede til ham. Vi er meget taknemmelige. De største anbefalinger herfra :-)

30 listopada 2018
Oceniono na 5 z 5

Super hurtig service og arbejdsom!

Jeg har indgået en aftale med IT room fordi deres firma yder virkelig hurtigt service, den klart hurtigste jeg har oplevet.
Jeg kan varmt anbefale til alle jer som skal bruge en talentfuld koder.

12 stycznia 2017

Super service!

Hurtig responstid og alle opgaver løses til fuld tilfredshed. Kan varmt anbefale Lasse og ITRoom!
Helle/Besos.dk

9 stycznia 2017

Super god service

Rigtig god service, er meget tilfreds. Hjemmesiden blev helt som jeg havde ønsket og håbet!

6 października 2016
Oceniono na 5 z 5

Super prof hjemmeside opbygger.

Itron.dk - Lasse er superhurtig til at omsætte ens tanker til handling.
længere er den ikke.
Jeg skulle have opbygget en hjemmeside fra bunden, jeg havde et "smalt - simpelt" oplæg, og havde prøvet et par andre, der spillede melodien ikke. Det gjorde det til gengæld her, jeg har fået et flot -simpelt- oplysende hjemmeside, pmkran.dk, som mine kunder roser.

Så på nordjysk;
Det ku være møj værre
eller
Det er ikk så ring endda'

5 września 2016

Glimrende arbejde!

Rigtig fint arbejde! Tilfreds med resultatet og god service samt vejledning undervejs i forløbet. Fornuftig pris og godt samarbejde med itroom!

Projektet blev som ønsket, så det er jeg lige efter bogen!

28 września 2015
Opinia niezależna

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej