Vi har haft en rigtig god oplevelse med ITbot.dk og kan varmt anbefale dem. Fra start har de været rigtig gode til at lytte og forstå vores ønsker til hjemmesiden. De har lavet vores hjemmeside... Zobacz więcej
Får kun en stjerne fordi man ikke kan give mindre. ITbot blev hyret til at opgradere hjemmesiden for Fredericia Løbeklub - det første der skete var at de lagde siden ned. Klubben måtte selv gendann... Zobacz więcej
Vi fra løbeklubben pinenogplagen er super glade for samarbejdet og hjælpen til vores nye hjemmeside som itbot har lavet til os. Vi har været trygge hele vejen og resultatet er blevet godt . Tak for... Zobacz więcej
Jeg kan varmt anbefale Itbot, som har hjulpet mig med udviklingen af min hjemmeside i forbindelse med opstarten af min virksomhed⭐ Jeg har især været meget glad for den personlige service og de... Zobacz więcej
Napisane przez firmę
ITbot.dk er en IT-virksomhed, der specialiserer sig i at skabe skræddersyede hjemmesider og komplette IT-løsninger, der driver virksomheder fremad. Vi bruger avanceret teknologi og AI til at understøtte forretningers vækst og succes. Vores service inkluderer moderne og brugervenlige hjemmesider, WordPress-servicetjek, sikkerheds- og performance-optimering samt webshops. Vi lægger stor vægt på kundesupport og gennemsigtig. Vi er din pålidelige partner i den digitale verden. ITbot - IT i øjenhøjde
Edisonsvej 1, 5000, Odense, Dania
- 71990071
- kontakt@itbot.dk
- itbot.dk
Nie odpowiedziano na negatywne recenzje
Værsgo´, menneskelig hjælp på computere
Altid venlig og imødekommende god og hurtig service hos ITbot - meget reel og tryg følelse - kompetencerne er i top og viljen til at løse opgaven stor. Go for it!
Jeg har fået lavet min hjemmeside af…
Jeg har fået lavet min hjemmeside af Mark ITbot, jeg er blevet taget med i processen fra første dag og jeg har nu en hjemmeside jeg er så tilfreds med! Mark har grebet mine ønsker og bygget en super flot og funktionel hjemmeside op. Han har også været utrolig tålmodig i processen og det er jeg så taknemmelig for!
Kan varmt anbefale
Varme anbefalinger
Nemme at kommunikere med. Taler i et sprog som er til at forstå og er hurtige til at svare på mine henvendelser.
Meget fin hjemmeside, som lever op til mine krav og forventninger.
majatreebakterapi.dk
Godt og nemt samarbejde.
Vi har haft fornøjelsen af at samarbejde med ITbot
Vi har haft fornøjelsen af at samarbejde med ITbot om udviklingen af vores nye hjemmeside, og vi kunne ikke være mere tilfredse med resultatet. Fra starten har de været dygtige til at forstå vores behov og krav til hjemmesiden. Deres forståelse af projektets omfang og mål har været god, hvilket har sikret en gnidningsfri udviklingsproces.
Kommunikationen med ITbot har været fremragende. De har været yderst tilgængelige og responsive, hvilket har gjort det let for os at følge med i projektets fremgang og hurtigt løse eventuelle spørgsmål eller udfordringer. Deres responstid er imponerende, og de har konstant holdt os opdateret, hvilket vi har sat stor pris på.
Vi kan varmt anbefale ITbot!
Kompetent team
Kompetent team. Konstruktive og altid hurtig respons når man står med et akut behov.
Jeg sidder her til slut i processen med en super god følelse i kroppen. Både Chris og Mark har været så behagelige at være i kontakt med hele vejen igennem
Jeg kom i kontakt med ITbot via et opslag, hvor Mark og Chris søgte en iværksætter, som ønskede at få oprettet en webshop. Det gjorde jeg og jeg var så heldig at komme igennem nåleøjet og modtog et super godt tilbud, som jeg takkede ja til med det samme.
Chris og jeg startede med at få alle de formelle ting på plads og fik en rigitg god snak, hvor vi fik forventningsafstemt angående alt på min kommende hjemmeside, som Mark fra ITbot har sat op for mig.
Jeg er ovenud tilfreds med både resultatet af webshoppen, al den rådgivning jeg har fået, deres venlighed og forståelse, samt deres meget høje og flexible serviceniveau.
Jeg sidder her til slut i processen med en super god følelse i kroppen. Både Chris og Mark har været så behagelige at være i kontakt med og jeg er lykkelig for resultatet af min nye webshop.
Jeg kan uden at tøve anbefale ITbot til alle virksomheder, som ønsker hjælp til at oprette eller vedligeholde en hjemmeside/webshop.
På grund af mig har vi været lang tid…
På grund af mig har vi været lang tid til at nå et resultat de har været meget for mit problem
Opsætning af hjemmeside :D
Ja hvad skal jeg sige, jeg kunne ikke forestille mig nogen bedre til at lave min hjemmeside, end Mark og Chris.
Mark har stået til rådighed ved ALLE mine rettelser store som små :P Den er lavet lige som jeg ønskede den.
Virkelig et fantastisk makkerpar, der bare har styr på deres teknik :D Så kan kun anbefale IT - BOT til at stå for at lave hjemmeside :D
Great service, communication, professionality
Amazing approach towards customer, maintaining professionality, really clear and fast communication. Very satisfied with the results of the website that they developed!
Mine varmeste anbefalinger!
Jeg er meget glad, at jeg fandt itroom.
Lasse er fantastisk hjælpsom, ærlig, effektiv og virkelig behagelig at samarbejde med.
Jeg kan også godt lide fleksibiliteten hos itroom, som passer perfekt til mig, der har en lille virksomhed.
Itroom har mine varmeste anbefalinger.
Opsætning af hjemmeside
Mark og Chris har leveret vejledning, rådgivning og fleksibilitet til UG! Deres lynhurtig respons, de tilpasser møder til ens kalender og kommer med forslag og et åbent sind på ideer!
Magen til makkerpar skal man lede længe efter
5 stjerner og ingen bekymringer!
Fedt samtale med ITbot, gode priser og hurtig igangsætning!
Jeg vil varmt anbefale virksomheden til at få designet sin hjemmeside og få vedligeholdelse hos nogen der VED hvad de laver! 👊🏼😀 5 stjerner herfra
Vi fik lavet en hjemmeside af ITbot og…
Vi fik lavet en hjemmeside af ITbot og den er blevet ligesom vi ønskede. Vi havde en rigtig god dialog med Chris og Mark og de har imødekommet en del af vores lidt specielle ønsker.
Vi er meget glade for samarbejdet og for at de kan forklare os de lidt mere tekniske ting på en let og forståelig måde.
Dejlig oplevelse
Vi blev tilbudt at få opdateret den ene af vores hjemmesider, og jeg må sige vi er blevet godt tilfreds med deres arbejde. I skal også have et tak for den gode respons tid, og at det har været nemt at komme i kontakt med jer, hvis der nu har været noget der skulle ændres. :-)
Tak for hjemmesiden, den trængte også til det. :-)
Det har været en super oplevelse.
Det har været en super oplevelse.
Mark og jeg har været i løbende dialog om indhold og udseende af mit elektroniske visitkort / hjemmeside.
De største anbefalinger fra mig.
Mark og Teamet er yderst…
Mark og Teamet er yderst samarbejdsvillige, og jeg syntes de rammer spot on når man kommer med ønsker. Dertil er de selv ret kreative og kommer med input og ideer. Samtidig vil jeg sige at deres design sidder lige i skabet! Vældig venlige personer at tale med, og der ligger intet skjult!
Fantastisk service og venlighed
Fantastisk service og venlighed igennem opgave forløbet. Lasse var også utrolig hurtig til at fange opgavens kompleksitet og dernæst løse vores hjemmeside problem på en enkelt time.
Skal du have ny Shopify hjemmeside og…
Skal du have ny Shopify hjemmeside og hjælp dertil er ITRoom det aller bedste sted. kæmpe anbefaling fra mig. Lasse og Patrick er de mest hjælpsomme it supportere jeg nogen sinde har mødt. Intet problem er for lille eller for stort til at du bliver taget alvorligt. Jeg har følt mig tryg hele vejen i gennem opsætning og virkelig følt mig taget i hånden også når jeg absolut intet forstod :-) ITRoom er nemme at få fat i og handler hurtigt på hjælpen til opsætning og kommer med gode indputs til valg af opsætning. Prisen på hjæpen er yderst rimelig i forhold, hvad jeg har fået af hjælp, faktisk havde jeg gerne betalt mere. Så alt i alt min bedste anbefaling til ITRoom :-) Havde jeg kunne give 10 stjerner, havde jeg gjort det. Tak for jer.
KÆMPE KÆMPE KÆMPE ANBEFALING
KÆMPE KÆMPE KÆMPE ANBEFALING!
Hos ITRoom får du den bedste service og den bedste hjælp. Det er rigtig søde, profesionelle og hjælpsomme mennesker der arbejder hos ITRoom, særligt Lasse har jeg rigtig stor glæde af. Lasse har hjulpet mig rigtig meget med Shopify - jeg ringer altid til Lasse, når jeg har brug for hjælp, og han altid hurtig, rar at snakke med og super dygtig til at forklare, vejlede og hjælpe. De varmeste og største anbefalinger herfra. Tusind tak for jer!
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.