Italnatty Recenzje

Wynik TrustScore: 2 na 5

Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 1 z 5

30 juli bestelling geplaatst van €81 Meerdere keren via mail en social media berichten gestuurd maar niks terug ontvangen ,terwijl hij gewoon actief is en filmpjes post Totaal geen contact mee t... Zobacz więcej

Oceniono na 1 z 5

**edit: Ik heb een melding gemaakt op consument.acm. nl Ik adviseer iedereen dit ook te doen. Ik zou hier absoluut niet bestellen. Bestelling niet ontvangen en op meerdere berichten word gewoon... Zobacz więcej

Oceniono na 4 z 5

Door een interne fout heb ik na meerdere mail contact ook erg lang op mijn levering moeten wachten, maar Ital Natty heeft dat meer dan goed gemaakt door extra producten en een excuus brief toe te voe... Zobacz więcej

Oceniono na 2 z 5

Het bestelde boek was door een slechte levering beschadigd en is retour gegaan naar de drukkerij. Dat kan gebeuren. Mij zijn twee opties aangeboden, waarbij ik heb gekozen voor een e-book en later... Zobacz więcej

Reakcja na opinię

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania

Odpowiada na 19% z negatywnych recenzji

Zwykle odpowiada w ciągu 1 tygodnia

Jak firma korzysta z Trustpilot

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 58

Napisz recenzję

Oceniono na 1 z 5

Betaald, niet geleverd en geen enkele reactie

Bestelling geplaatst op 20 mei en direct betaald. Tot op heden niets ontvangen.

Na meerdere e-mails heb ik geen enkele reactie gekregen. Vervolgens kreeg ik ineens een verzendmelding van PostNL. Omdat de tracking bleef hangen, heb ik zelf contact opgenomen met PostNL. PostNL kon geen onderzoek naar het pakket starten; dat onderzoek moet worden aangevraagd door de afzender. Inmiddels vermeldt de tracking zelfs expliciet dat het pakket niet fysiek is aangeboden aan PostNL.

Wat mij opvalt, is dat dit exact hetzelfde patroon lijkt te zijn als bij veel andere reviews hier: geen reactie op e-mails, vervolgens een verzendmelding en daarna een tracking die blijft hangen, nooit tot levering leidt of uiteindelijk weer retour lijkt te gaan. Wanneer je dezelfde ervaringen keer op keer terugziet bij verschillende klanten, is het moeilijk om dat nog als toeval te beschouwen.

Wat mij misschien nog wel het meest opvalt, is de kloof tussen de boodschap die op social media wordt uitgedragen en de werkelijkheid die ik als klant ervaar, evenals die van vele anderen. Voor mij gaat een gezonde levensstijl niet alleen over voeding of supplementen, maar ook over integriteit, verantwoordelijkheid en respect voor anderen. Op basis van mijn ervaring, en die van vele andere klanten hier, zie ik die waarden helaas nergens terug. Zeer teleurstellend.

Ik ben niet van plan om hier genoegen mee te nemen en overweeg verdere stappen, waaronder het doen van een melding bij ConsuWijzer (ACM) en aangifte. Gezien het aantal vergelijkbare ervaringen dat hier wordt gedeeld, kan ik mij voorstellen dat meer klanten dezelfde afweging zullen maken.

20 maja 2026
Oceniono na 1 z 5

Niet bestellen lees de review!

Bestelling heb ik geplaatst op 06-11-2025 paar dagen daarna is het verstuurd en daarna terug gestuurd naar hem. Dus is bijna jaar geleden!!

Ik ben helaas zeer teleurgesteld over mijn ervaring.

Meer dan een half jaar geleden heb ik een bestelling geplaatst. Uiteindelijk is deze bestelling retour gegaan naar het adres van de afzender, inclusief de originele verpakking. Omdat ik de bestelling niet heb ontvangen en deze is teruggestuurd, verwacht ik dat het betaalde bedrag wordt terugbetaald. Tot op de dag van vandaag heb ik echter nog niets ontvangen.

In de afgelopen maanden heb ik meerdere e-mails gestuurd en meerdere keren geprobeerd contact op te nemen via TikTok. Tijdens een TikTok Live werd mij verteld dat ik een bericht moest sturen, wat ik vervolgens heb gedaan. Helaas heb ik daarop nooit een reactie gekregen.

Wat ik nog vervelender vind, is dat ik vandaag ben geblokkeerd. Dit gebeurde nadat meerdere mensen aangaven dat zij hun bestelling ook niet hadden ontvangen. Toen ik op die berichten reageerde en mijn eigen ervaring deelde, bleek ik plotseling geblokkeerd te zijn.

Na meer dan een half jaar wachten heb ik nog steeds geen product ontvangen, geen terugbetaling gekregen en geen reactie op mijn pogingen om contact op te nemen. Ik vind dit geen nette manier van omgaan met klanten en hoop alsnog dat deze situatie wordt opgelost.
Vooral niet bestellen!!!!!!!!!!!!! Hij is een oplichter

6 listopada 2025
Oceniono na 2 z 5

Orde not received yet

I made an order on May 22nd not knowing I had to send a separate email with my order details. Realized this had to be done so I did on May 31st with screenshots. No response from their email, saw a phone number listed here to call, and when you call is turned off and you have to leave a message. Tried WhatsApp and they read the messages but again no response. In general is a very unsettling service so I would not recommend to buy. A big recommendation to the business, you must fix the customer service response. // UPDATE: I reached out via WhatsApp again and asked for an update and was informed that my order would be processed this weekend (between 6/7 of June). So I thanked them for getting back to me at least with an update and can raise my experience a bit higher yet, I think communication must improve to avoid misunderstandings and not satisfied customers.

22 maja 2026
Oceniono na 1 z 5

Ook ik ben erin getrapt...

Ook ik ben erin getrapt....lijkt allemaal met de goede bedoelingen maar is een groot rookgordijn. Ik zie nu ook dat hij consulten aanbied voor €1.000,- per plek, dit is een waarschuwing voor andere kopers, kijk goed naar deze reviews want dit zijn allemaal dezelfde klachten allemaal hebben we een order geplaatst maar niks ontvangen of wat gehoord. Schaamteloos dit!!!!!

11 maja 2026
Oceniono na 5 z 5

Probleem snel en vriendelijk opgelost

Onlangs een bestelling geplaatst. Netjes thuis gekregen. Maar er ging iets mis met de bestelling! Niet de juiste product ontvangen. Contact opgenomen en het was snel opgelost! Dankjewel Layla

29 maja 2026
Oceniono na 1 z 5

3 weken geleden een bestelling geplaats…

3 weken geleden een bestelling geplaats van 197,49 euro.

Twee keer een mail gestuurd en geprobeerd via instagram.
Geen reactie en wacht nog steeds op mn bestelling.
Ondertussen post hij wel veel op instagram.
Maar kan niet eens zn mails beantwoorden.
Slechte zaken.

11 maja 2026

Oplichting

Bekijk eerst even de reviews als je wat bij hem bestelt want je krijgt gewoon niks! Ik heb voor 56 euro aan thee gekocht! Gemaild geen antwoordt niks! Hij is gewoon een oplichter

5 maja 2026

Oplichterij!

Meerdere keren contact opgenomen via de mail, dm, en telefoonnummer. Ik heb al maanden mijn bestelling niet ontvangen. Na belofte via Whatsapp dat ik mijn geld terugkreeg , heb ik niks meer gehoord. Onacceptabel en pure oplichterij! Meerdere mensen hebben er last van.

16 maja 2026
Oceniono na 1 z 5

Geen reactie na betaling van €200+ slechte service!

Ik heb een grote bestelling geplaatst bij Ital Natty ter waarde van ruim €200. Het bedrag is direct van mijn rekening afgeschreven, maar sindsdien heb ik niets meer vernomen.

Ik heb meerdere keren geprobeerd contact op te nemen via e-mail en Instagram, maar krijg totaal geen reactie. Wat dit extra frustrerend maakt, is dat ik kan zien dat er wel activiteit is op sociale media, maar dat klantvragen blijkbaar worden genegeerd.

Voor een bestelling van deze omvang verwacht je op zijn minst communicatie of duidelijkheid over de status van je bestelling. Het volledig uitblijven van reactie wekt bij mij weinig vertrouwen en geeft een zeer slechte indruk van dit bedrijf.

Als ik niet op zeer korte termijn een reactie ontvang, zal ik verdere stappen ondernemen.

2 kwietnia 2026
Oceniono na 1 z 5

Bestelling onvolledig, geen reactie meer

Mijn ervaring met dit bedrijf is helaas zeer negatief.

Op 19 februari heb ik contact opgenomen omdat mijn bestelling onvolledig was: ik ontving slechts 50 capsules detox in plaats van de bestelde 100. Op 26 februari werd mij bevestigd dat de ontbrekende 50 capsules zo spoedig mogelijk nagezonden zouden worden en dat ik hiervan een verzendbevestiging zou ontvangen.

Inmiddels zijn we weken verder en heb ik, ondanks meerdere mails (o.a. op 10 maart en daarna), nog steeds geen levering of verzendbevestiging ontvangen. Daarnaast blijft iedere vorm van communicatie volledig uit. Ook via social media heb ik geprobeerd contact te leggen, maar zonder resultaat, terwijl het bedrijf daar wel actief is.

Uiteindelijk heb ik verzocht om terugbetaling, maar ook hierop is geen reactie gekomen.

Ik vind dit bijzonder teleurstellend. Ik koos bewust voor een klein bedrijf in de verwachting van eerlijke producten en goede service, maar mijn ervaring is het tegenovergestelde. De communicatie is nihil en gemaakte afspraken worden niet nagekomen. Vandaar deze review.

Ik raad dit bedrijf dan ook niet aan.

19 lutego 2026

Zeer tevreden klant

Ben heel blij met de producten van Ital, het heeft mij ondersteunt bij mijn gezondheid- en vermoeidheidsklachten. Het kookboek en detox boeken helpen je je kennis te vergroten over kruiden, groente, fruit etc. Zijn producten worden altijd snel verstuurd. Soms krijg je ook free samples. Super dankbaar en blij dat Ital op mijn pad is gekomen

29 marca 2026
Oceniono na 5 z 5

Waardig investering in je gezondheid.

Ik heb al meerdere keren bij Ital Natty besteld.

Los van de geweldige kwaliteit en de werking van de producten, en de nette service en aandacht rondom alles is het wel is voorgevallen dat de bezorging vertraging heeft opgelopen.

Maar dat heeft een heel duidelijk reden. En dat is dat die man letterlijk alles alleen doet.

Gezien z’n drukke agenda en de aanvulling van de producten is het niet meer dan normaal dat de uitkomst soms uitpakt tot vertraging in het ontvangen van je pakket, maar je ontvangt het zeer zeker een vaak ook nog is meer dan dat je besteld of ervoor betaald hebt.

Sinds ik de producten gebruik die op advies en samenstelling van hem mij zijn opgestuurd boek ik alleen maar vooruitgang in mijn gezondheid.

Ik adviseer oprecht ieder die problemen ervaart met z’n gezondheid om het alkalisch levensstijl een kans te geven en dat in combinatie met de producten die Ital Natty aanbiedt. Eénmaal de werking en vooruitgang gezien en geproefd te hebben is er voor mij geen weg meer terug!

22 marca 2026
Oceniono na 5 z 5

Heeft mijn kijk op voeding echt veranderd!

Ik ben echt heel blij met de boeken van van Ital Natty.

Het kookboek heeft me echt geïnspireerd om anders te kijken naar mijn dagelijkse maaltijden. Ik gebruik nu alternatieve ingrediënten waar ik eerst nooit aan dacht, en dat maakt het niet alleen gezonder maar ook leuker om te koken. Alles wordt duidelijk uitgelegd, waardoor het makkelijk toe te passen is.

Het detox& zelfgenezingboek heeft me vooral geholpen om beter te begrijpen waarom een alkaline lifestyle belangrijk kan zijn. Het geeft een fijne en duidelijke guideline, waardoor de overstap voor mij minder overweldigend voelde. Ik heb nu echt het gevoel dat ik bewuster bezig ben met mijn gezondheid.

Zeker een aanrader voor iedereen die op een natuurlijke manier aan zijn gezondheid wil werken!

Kan niet wachten voor de next step om producten van hem uit te proberen en dit steeds meer in mijn dagelijks leven te verwerken!!!

22 lutego 2026
Oceniono na 1 z 5

Net als vele andere mensen een product…

Net als vele andere mensen een product besteld, wel gelijk betaald maar niks ontvangen. En met geen mogelijkheid contact te krijgen en ondertussen wel druk op social media...

4 lutego 2026

Odpowiedź od Italnatty

Wilt u aub even contact opnemen via +31628983113 dan kan ik kijken voor u wat er mis gaat

Ik ben ook opgelicht!!!

Let op! Waarom krijgen zoveel mensen, net als ik, geen reactie op hun e-mails en Instagram-berichten?

Ik heb een bestelling geplaatst en het bedrag is direct afgeschreven, maar net als veel anderen heb ik tot op heden niets ontvangen en krijg ik op geen enkele manier contact. Op e-mails en Instagram-berichten wordt niet gereageerd. Het telefoonnummer dat hier bij de reviews wordt vermeld, werkt ook niet.

Wat mij extra verbaast, is dat er ondertussen wel dagelijks nieuwe berichten op Instagram en YouTube worden geplaatst. Dit wekt bij mij de indruk dat klanten bewust worden genegeerd.

Als er niet snel een oplossing komt en ik mijn geld niet terugkrijg, zal ik genoodzaakt zijn aangifte te doen. Ik adviseer anderen met dezelfde ervaring om dit ook te overwegen. Daarnaast is het zorgwekkend dat je niet weet wat er met je persoonlijke gegevens gebeurt wanneer er totaal geen communicatie mogelijk is.

En ik heb sterk het vermoeden dat de positieve reviews nep zijn als in door zijn eigen vriendenkring zijn geplaatst.

26 lutego 2026

Odpowiedź od Italnatty

Stuur me even een appje dan kan ik u verder helpen 🙏🏼 u bent niet opgelicht er is wel een hele reeks bestelingen verkeerd verwerkt door een fout aan onze kant.
+31628983113

Oceniono na 1 z 5

Ik wacht nog steeds op mijn…

Ik wacht nog steeds op mijn bestelling!!
16 februari besteld, probeer contact op te nemen, geen reactie op emails.
Jammer want geloof wel in zijn producten.
Maar iemand zo lang laten wachten zonder reactie is niet netjes

16 lutego 2026

Wilt u aub even contact opnemen via +31628983113

Doświadczenie Trustpilot

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej