Der Akku sollte ein original Apple Akku ohne Codierung sein. Der Akku verlor in 6 Monaten 8% seiner Kapazität. Der Akku wurde innerhalb der 1/2 jährigen Garantiezeit überprüft und als i.O. gehalten.... Zobacz więcej
Min meget gamle 24” iMac (med OSX Snow Leopard) fra 2008 brændte sammen for 1 uge siden! Og som filmklipper, fotograf og amatør grafiker, var dette mit værste mareridt! Jeg fik med det samme SUVERÆN... Zobacz więcej
Sælg endelig ikke din brugte Iphone gennem Irepair i Valby. De tilbyder en højere pris end andre og forlanger købskvittering (hvis tlf er under 3 år gammel) og udstyr, herunder oplader og hvilket er o... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
- Naprawa telefonów komórkowych
- Sklep z akcesoriami do telefonów komórkowych
- Sklep z komputerami i akcesoriami
- Serwis komputerów
- Odzyskiwanie danych
- Naprawa telefonów
Napisane przez firmę
iRepair er et professionelt serviceværksted af høj kvalitet. Vores teknikere, der har arbejdet med garanti-reparationer hos Nokia og Sony Ericsson, har mere end 20 års erhvervserfaring tilsammen i branchen. Alle vores reparationer udføres på et professionelt godkendt ESD værksted med høj sikkerhed og det nyeste udstyr. Vores speciale er Apple iPhones, iPod, iPad, MacBook og iMac
Valby Langgade 68, 2500, Valby, Stany Zjednoczone
- 70 777 330
- kundeservice@irepair.dk
- irepair.dk
Brak historii zapraszania do wystawiania recenzji
Nie odpowiedziano na negatywne recenzje
Batteriskift på iPhone - hurtigt, billigt og helt i top.
Kom ind fra gaden og fik skiftet mit batteri i iPhone 6 (Helsingør afd.). Det tog ½ time. Rar og imødekommende betjening. Fik samtidig fjernet støv i headsetstik og strømstik - uden beregning. Virkede upålageligt bagefter. Og endelig kom min iPhone op i gear igen. Det gamle batteri havde kun 60% tilbage af sin fulde ydeevne, og telefonens hastighed nedsættes automatisk når man kommer under 80%.
I alt 350 kr. - det er bare i orden :-)
Stor tak til Tobias hos iRepair i …
Stor tak til Tobias hos iRepair i Helsingør for enestående service og hjælp. De mange kunder blev alle mødt med venlighed, imødekommenhed og professionalisme trods stor travlhed i forretningen.
FANTASTISK god service i iRepair Helsingør
Super god service i iRepair Helsingør! Jeg kom herind og skulle både have ordnet mit batteri og skærm på min iPhone 6, samt batteri på min MacBook Pro fra 2010 (som var en del forslået efter 7 år på bagen). FANTASTISK service! Ikke nok med at de ordnede ekstra defekter (mousepad på computer, satte nye "dutter" på under computeren igen (de var faldet af), samt ordnede lydløs knap og opladerstik på min mobil) - uden jeg betalte for det - så kørte ekspedienten oven i købet hjem med det til mig efter 24-timersreperationen, fordi jeg ikke selv var i stand til at hente det pga. arbejde! Er nu hernede igen fordi mit toutch-id ikke virker, og de kigger på det gratis og med det samme + jeg har fået en kop The "pga. den ekstra ventetid og bøvlet", som han sagde. Jamen de er simpelthen skønne! Selvfølgelig irriterende, at det ikke virkede med det samme, men den ekstraordinære service gør op for det hele. Jeg er i hvert fald ikke i tvivl om hvor jeg får lavet mine ting næste gang. Hvis i er i tvivl om hvor i skal få lavet jeres ting, så tag til iRepair i Helsingør, i kommer ikke til at fortryde det.
Ingen brok ved Macbook returnering, men lange ventetider og sjusket reparation
Havde problemer med det integrede grafikkort på min Macbook Pro. Kom forbi iRepair i Valby, der sagde, at de kunne lave det på 3 dage - der gik 8. Fik computeren tilbage, som virkede én dag og blev så værre. Afleverede den igen: Chippen skulle skiftes og det ville tage et par dage - der gik 3 uger. Har nu fået min Macbook tilbage, og grafikkortet virker upåklageligt, men diskanten på den ene højtaler er røget i forbindelse med reparationen, og alle skruer i bundpladen stikker ud (ikke skruet ordentligt i). Jeg går nu og overvejer om jeg skal endnu en tur ud til iRepair, men kan (grundet arbejde) ikke undvære den igen i flere uger. Personalet er sådan set venligt nok, men det er skuffende at betale over 4000 DKK for en reparation og så få sin computer tilbage i tvivlsom tilstand (for anden gang). Jeg kan derfor ikke anbefale iRepair Valby.

Respons på Irepair-svar.
Hej Irepair
Det er korrekt, at jeg ikke forsøgt mig ift. garanti. Det skyldes, at mit seneste besøg, i forbindelse med min henvendelse ift. panserskærm, endte i en afvisning af, at der skulle være gjort forkert og skaden på panserskærmen var en selvfølgelighed.
Da "touch"-funktionen så ikke blev forbedret af, snarere tværtimod, at jeg tog panserskærmen af, var jeg pessimistisk ift. at min henvendelse ville havne i noget konstruktivt.
Men jeg er glad for din respons og kommer gerne forbi med min telefon.
Såfremt vi finder en løsning, retter jeg selvfølgelig min anmeldelse og betragter det som en misforståelse.
Panserglasset har jeg, som skrevet, taget af. Den egentlige irritation skyldes, at min skærm, købt hos jer, fungerer væsentlig dårligere end både den originale skærm og samtlige andre skærme, jeg har haft på tidligere telefoner.
Jeg kommer forbi jeres butik indenfor nærmeste fremtid.
Mvh
Ronnie

Odpowiedź od iRepair
Apple kunne ikke reparere vores iMac
Apple kunne ikke reparere vores iMac, men i klarede uden problemet på under en uge og til en fair pris!
Efter køb af en dårlig iPhone og …
Efter køb af en dårlig iPhone og ombyttet to gange, endte det med en anden model uden problemer. Super god service.
MacBook Pro - batteriskifte - god oplevelse
IRepair i Valby skiftede i går batteriet i min Macbook Pro 13" Retina (late 2013). Afleverede den 13.30 med aftale om afhentning 16.30. Allerede 16.06 fik jeg en sms om, at den var klar.
God service i butikken, hurtig respons, fair pris og godt arbejde!
Er fuldt ud tilfreds.
Skøn betjening af kompetent ekspedient
Skøn betjening af kompetent ekspedient. God service og altid gode tilbud og hjælp til sin mobil.
iRepair kan klart anbefales
iRepair kan klart anbefales, da de yder en rigtig god service. Jeg havde nogle problemer med mit tastatur på min MacBook, og det fiksede de helt uden omkostninger.
En stor tak herfra.
Mvh. Mathias
Fantastisk kundeservice
Fantastisk kundeservice, har netop været forbi i Valby for at købe en ny ørehøjtaler, idet jeg havde problemer med styrken i samtalerne. Ekspedienten testede min telefon hvorefter han tog den med ud i baglokalet, og efter er par minutter vendte tilbage og sagde, så virker den igen, og jeg har endvidere sparet dig for DKK 600 !!!
Overrasket var jeg, at han havde renset ørehøjtaleren med pensel og luft, og derfor ingen ny ørehøjtaler.
Super fin kundeservice, og jeg vil til enhver tid anbefale iRepair.
/Thomas
ADVARSEL
ADVARSEL
Hej, Har lige en oplevelse med irepair , jeg vil dele til skræk og advarsel.
jeg taber min iphone 6 plus for 3 uger siden, så coveret bagpå bukker lidt og åbner sig 2-3 milimeter, skærmen sker der intet med og telefonen virker fint, på nær ørehøjtaleren,
havde ikke råd til at gå op med den før her for et par dage siden da jeg fik penge, expedienten tager imod telefonen,
og siger at det bliver 600 kr for oprettelsen og ny ørehøjtaler, siger den er færdig i morgen kl 17:45 senest jeg ville få en besked hvis det blev før, INTET andet.
hørte ikke noget så tog derop som aftalt, telefonen var ikke færdig, (de burde have sendt en sms ?) nå næste dag er telefonen klar, og den bliver afhentet, NU virker hverken Wifi eller bluetooth, jeg kontakter dem så og siger det ikke virker, og de siger så bare at det må være fordi den er gået i stykker da den blev rettet op, og det kan ikke laves da de komponenter sidde på motherboardet.
jeg spørg om de ikke har en forsikring der dækker når de ødelægger en telefon de har til rep., men det har de IKKE, og de vil ikke betale en ny telefon, så nu har jeg ikke nogen telefon mere, FEDT TUSIND TAK IREPAIR, ( kunne forstå hvis de havde advaret mig om det kunne ske når de rettede den op ) men det gjorde de heller ikke.
Efter jeg sendte denne anmeldelse vil de så også have 150kr ekstra for at have set på telefonen igen efter "reperationen" så nu er det 750kr de vil have i alt for at have ødelagt min telefon til et stadie hvor den ikke kan repareres ? Magen til frækhed skal man lede længe efter......
Ang. Dit svar som er fyldt med løgn og dårlige undskyldninger, så vil jeg IGEN, påpege at TELEFONEN VIRKEDE PERFEKT PÅ NÆR ØREHØJTALEREN DA DEN BLEV INDLEVERET OG JERES LØGN MED AT I KUNNE FÅ EN FINGER IND SÅ BUKKET VAR DEN ? Kom on hvem har en finger så tynd som en tændstik ? Du skulle presse en tændstik ind hvis den skulle ind, STOP DIT LØGN PLEASE, i lyver og bedrager og ødelægger mere end i gavner, har forhørt mig rundt, og din latterlige forklaring med at "når man bukker en pind, så er det ikke sikkert den knækker, men når man retter den op igen så knækker den måske" ordret som i sagde i butikker EFTER i havde ødelagt den, den holder bare ikke andre butikker skriger af grin af jer, i skulle selvfølgelig tømme telefonen inden i retter den op så motherboardet ikke tager skade, siger de, så i har ødelagt min telefon punktum, wifi og Bluetooth og ALT på nær ørehøjtaleren, det er sandheden så folkens tro ikke på dem, de lyver ellers gad jeg slet ikke sidde her og hidse mig op, jeg for INTET ud af det, vil bare være flink og ADVARE andre på det kraftigste mvh Jimmi

Odpowiedź od iRepair
Nå det værst tænklige sker midt i eksamensforberedelsen. iRepair var min redning! (Defekt USB memory stik)
Jeg fik ved et uheld bukket mit USB memory stik, hvor alt min skole data, eksamens notater osv. var gemt på. Jeg havde ingen back-up af min data, da jeg normalt er meget påpasselig med lige præcis dette USB memory stik.
Efter uheldet var USB memory stikket ikke længere funktionelt. Jeg prøvet at tjekke stikket via diskhåndtering på min computer, hvor jeg kunne se at computeren registeret sikket, men viste en hukommelse status på 0 MB.
Hvilket betød at jeg ikke længere havde adgang til min data og dermed ikke kunne forberede mig ordenligt til mine kommende eksamener, som jeg skulle op til inden for en kort tidsperiode.
Jeg undersøgte derfor straks internettet for forskellige Data Recovery firmaer, i håb om at kunne få min data reddet så hurtigt som muligt.
Jeg kontakte over 10 forskellige Data Recovery firmaer, som ikke udviste forståelse for min situation, alle ville have en pris imellem 2000 kr - 3500 kr for at gendanne min data. Hvilket er en ret uoverskuelig pris når man er studerende og har SU som indtægt.
I min frustration fik jeg via en ven, anbefalet at kontakte iRepair med besked om at de havde nogle virkelig dygtige teknikker der muligvis kunne hjælpe mig med at få min data gendannet.
Da jeg tog ind til iRepair i Valby Langgade, blev jeg mødt af deres ekspedient Dimitris som var super serviceminded. Der blev udvist stor forståelse for min situation, og efter en kort samtale fik jeg besked om at de gerne ville prøve at se om de kunne hjælpe mig med at rede min data til en overkommelig pris.
En pris der var meget billigere end de Data Recovery firmaer som jeg tidligere havde været i kontakt med!
Jeg indleveret USB memory stikket fredag eftermiddag d.19/5 og blev kontakte nogle få timer senere samme dag med besked om at deres teknikker havde kigget på det indleveret stik, hvor de bekræftet at USB memory stikket var fysisk beskadiget. Men fik af vide at der var stor sandsynlighed for at de godt kunne rede min data alligevel, men at det krævet at de fik et USB memory stik af samme model som det indleveret defekte stik. For så var der mulighed for at de kunne tag hukommelse chippen fra det beskadiget stik og sætte over på det funktionelle stik.
Jeg havde heldigvis allerede et identisk USB memory stik liggende, men stikket havde en anden hukommelse størrelse, end det beskadiget. Afleveret det funktionelle stik til iRepair samme dag lige inden lukketid.
Blev kontaktet igen mandag 22/5, hvor jeg fik besked om at deres teknikker havde kigget på de to USB memory stik og der desværre var en smule forskel på printpladerne hvor chippene var monteret på pga. forskellen på hukommelse størrelsen på de to USB stik.
Fik af vide at det muligvis stadig ville kunne lade sig gøre, på trods af den lille forskel på stikkendes printplader, men at de gerne lige ville have min beskæftigelse inden de gik i gang pga. der var en mindre risiko for at det ikke ville fungere. ( Det er virkelig service af høj standard! )
De fik min beskæftigelse, hvorefter jeg vente spændt.
Blev kontaktet igen fredag d.26/5 med besked om at min data var blevet gendannet. Og at de ville anbefale mig at få flyttet data'en over på et nyt USB memory stik så hurtigt som muligt, da det indleveret USB stik var en smule ustabilt efter hukommelse chippen var blevet udskifte. De tilbød mig at købe et nyt USB memory stik af dem for 250 kr, hvilket jeg naturligvis takket ja til, for dermed at sikre min gendannet data.
Er ubeskrivelig glad og taknemmelig for at jeg nu har fået min data igen, så jeg dermed kan færdiggøre min eksamensforberedelse.
Er MEGET tilfreds med hele forløbet, iRepair har virkelig en kanon kundeservice udover det sædvanlige!
Tusind tak fordi i ville varetage reparationen af mit USB memory stik, på trods af at det ikke er en arbejderes opgave som i normalt laver. Og specielt en særlig tak til teknikkernes ekspertise, uden jer havde det ikke været muligt at få gendannet min data, tusind tak!
Kan på det varmeste anbefale iRepair hvis man sidder med et defekt USB memory stik, eller andre tekniske opgaver.
Super god service!
Super god, og ikke mindst lynhurtig betjening! Der er intet at klage over her. Jeg fik ordnet mit computerbatteri på 45 minutter, selvom de siger det tager to timer (det kommer selvfølgelig an på køen af reparationer) :)
Lad være med at lyve!!!
Jeg fik sat nyt frontglas på min iPhone 6 i forretningen på Valby Langgade. Da jeg efterfølgende skulle tage en selfie, var linsen tåget og dermed billedet ligeledes.
Jeg henvendte mig i forretningen, hvor jeg fik at vide, at det var grundet støv fra det ødelagte glas, som havde brændt sig fast på linsen. Dette protestede jeg imod, da jeg vidste, at kameraet tog klare selfies i dagene op til reparationen. Først nu indvilligede ekspedienten i at kigge på mobilen.
Det viste sig, at jeg havde ret. Jeg føler, at forretningens personale med en løgn forsøgte at undgå en reparation. DÅRLIG service.
Fin garantiservice
Helt kanon service! Byttet uden ballade efter at telefonen var gået i stykker.
Hurtige svar på mine mails! Kunne følge min telefon og dens status på deres hjemmeside.
Tog lidt tid fra at jeg sende den til at jeg fik den igen, men det må man regne med.
God betjening og service
Kan kun anbefale iRepair. Defekt telefon udskiftet med nyt produkt på under et døgn. Ingen problemer overhovedet. Derudover oplyses via mail/sms løbende.
Gå ikke andre steder hen
Din telefon er i de bedste hænder hos iRepair i Valby. De er imødekommende, servicemindede, hurtige og dygtige. Jeg vil til hver en tid kommer der igen, hvis uheldet skulle være ude.
fantastisk service og altid glad / smilende betjening i Helsingør afdelingen
ville til hver en tid anbefale og bruge denne virksomhed i Helsingør... de er altid super hjælpsomme / smilende / service minded / vejledene og hurtige med gode reparation.. :)
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.