Oceniono na 1 z 5

Der Akku sollte ein original Apple Akku ohne Codierung sein. Der Akku verlor in 6 Monaten 8% seiner Kapazität. Der Akku wurde innerhalb der 1/2 jährigen Garantiezeit überprüft und als i.O. gehalten.... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Kom ind fra gaden og fik skiftet mit batteri i iPhone 6 (Helsingør afd.). Det tog ½ time. Rar og imødekommende betjening. Fik samtidig fjernet støv i headsetstik og strømstik - uden beregning. Virked... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Min meget gamle 24” iMac (med OSX Snow Leopard) fra 2008 brændte sammen for 1 uge siden! Og som filmklipper, fotograf og amatør grafiker, var dette mit værste mareridt! Jeg fik med det samme SUVERÆN... Zobacz więcej

Reakcja na opinię

1. Naprawa telefonów komórkowych
  2. Sklep z akcesoriami do telefonów komórkowych
  3. Sklep z komputerami i akcesoriami
  4. Serwis komputerów
  5. Odzyskiwanie danych
  6. Naprawa telefonów

Napisane przez firmę

iRepair er et professionelt serviceværksted af høj kvalitet. Vores teknikere, der har arbejdet med garanti-reparationer hos Nokia og Sony Ericsson, har mere end 20 års erhvervserfaring tilsammen i branchen. Alle vores reparationer udføres på et professionelt godkendt ESD værksted med høj sikkerhed og det nyeste udstyr. Vores speciale er Apple iPhones, iPod, iPad, MacBook og iMac

3,0

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

Brak historii zapraszania do wystawiania recenzji

Nie odpowiedziano na negatywne recenzje

3,0

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 2

Napisz recenzję

iRepair Helsingør

iRepair Helsingør : fantastisk kundeservice, viden og venlighed. Finder effektive og gode løsninger og til en meget rimelig pris. Ikke bare noget de siger. De kan deres håndværk! Fremover er det kun iRepair Helsingør som jeg vil benytte til mine i-produkter :) Optur!

20 maja 2020

Hej Mette,

Vi bestræber os altid på give vores kunder den bedste Service. Derfor er vi rigtig glade for, at du har haft en god oplevelse med vores team i Helsingør. Mange tak for din anmeldelse, det er vi glade for :)

Oceniono na 5 z 5

Har været i irepair i Helsingør flere…

Har været i irepair i Helsingør flere gange med skift af skærm, vandskade og panserglas. Super god service og flinke medarbejdere!

27 kwietnia 2020

Hej Emilie,

Tusind tak for din anmeldelse, vi er glade for du har haft en god oplevelse hos os! :)

Super Service

Jeg har købt min telefon her nede for ca 2 år siden. Jeg har altid fået hjælp undervejs og blevet mødt af et fantastisk personale, de er altid hjælpsomme, smilende og meget kompetente.

19 lutego 2020

Hej Maria,

Mange tak for din anmeldelse, vi er glade for at du har haft en god oplevelse i vores butik.

Utroværdigt!

Købte en ny IPhone i Helsingør, som kort tid efter ikke fungerede. IRepair fik den ind til gennemsyn og konstaterede , at den ikke kunne laves. Og at jeg ville modtage en ny telefon. Det trak ud , men til sidst blev jeg oplyst at en ny telefon kunne afhentes i butikken i Valby. Hvorefter vi kører til Valby og henter "ny mobil". Det viser sig efterfølgende , at IRepair blot gav mig den gamle telefon tilbage. ( som naturligvis fortsat IKKE virkede ). Så ned i butikken igen i Helsingør, fik en stor undskyldning , men blev samtidig oplyst om at telefonen IGEN skulle sendes ind til reparation! . På trods af de har konstateret at den IKKE virker. Der er nu gået over 3 uger og de har endnu ikke leveret en ny telefon tilbage , selvom de jvf købeloven er forpligtet til dette. Det virker dybt useriøst. Og tvivler meget på at de har til hensigt at returnere en ny telefon, som de ellers lover!

17 lutego 2020

Hej Michael.

Først og fremmest, tak for din anmeldelse - selvom det desværre ikke er en af de gode anmeldelser, så er vi altid glade for at få feedback fra vores kunder på baggrund af vores service.

Vi er meget kede af at du har haft denne oplevelse vedr. håndteringen af din garantisag.
Denne sag er lidt specielt, da vi fra vores leverandør har fået noget forkert at vide i forhold til hvad der er sket med din telefon - da du i første omgang kom og hentede den.

Det er vi selvfølgelig meget kede af, på vores leverandørs, og på vores regne vegne.
Vi fandt dog en løsning, som var, at du fik et nyt logicboard i din telefon, da det var det der skulle til, for at får den til at virke optimalt.

En dårlig anmeldelse er selvfølgelig på plads, når vi ikke har tilfredsstillet vores kunder. Men vi må indrømme at vi er uforstående over for hvorfor din anmeldelse stadigvæk er oppe. Det var nemlig vores opfattelse, efter at have snakket med, at du ville fjerne din anmeldelse, da vi fandt en løsning, som vi i fælleskab var tilfredse med.

Vi håber selvfølgelig meget, at du vil fjerne din anmeldelse efter at have læst vores svar til dig.

Du må have en god dag.

Oceniono na 5 z 5

Har anvendt iRepair flere gange

Har anvendt iRepair flere gange. Denne gang til udskiftning af batteri til iPhone.
Hver gang mødt smilende, venligt forklarende, med hurtig reparation/ekspedition og en sjov bemærkning med på vejen.

6 lutego 2020

Hej Lena,

Mange tak for din anmeldelse, den er vi glade for. :) Er glad for du har haft en god oplevelse hos os.

Service

Kom ind til iRepair i valby skulle ha skiftet batteri Danny kigger på den og fandt udad at det var en app der dræne batteriet væk med den og det hjalp ingen batteri skift kanon service Tak Mvh Max

6 lutego 2020

Hej Max,

Tak for din anmeldelse, er glad for du har haft en god oplevelse hos os! :)

Oceniono na 5 z 5

God Service, på rekordtid til fornuftige priser

Jeg har brugt iRepair nogle gange nu til både min Macbook og flere iPhones, og det er med et smil hver gang. Det går super hurtigt, og der er info hele vejen igennem. Det spiller MAX! Keep on the good work

31 stycznia 2020

Hej Kenni,

Mange tak for din anmeldelse, den er vi glade for! :)

Er glad for at høre du har haft en god oplevelse hos os, vi gør altid vores bedste, for at være de bedste. At du her bekræfter, det varmer utrolig meget.

Oceniono na 1 z 5

Sælg endelig ikke din brugte Iphone…

Sælg endelig ikke din brugte Iphone gennem Irepair i Valby. De tilbyder en højere pris end andre og forlanger købskvittering (hvis tlf er under 3 år gammel) og udstyr, herunder oplader og hvilket er ok, da man får et par hundrede kroner mere end andre. MEN en velholdt tlf, som efter betingelserne vil kunne give mig 1600 kr (anden bedste stand i kategorierne) bliver vurderet til 800 kr. Ikke ok. Jeg hentede min telefon. Obs de forlanger gebyr på 250 kr, hvis du vil have den sendt tilbage!

26 stycznia 2020

Hej Mette,

Er ked af at høre du ikke har haft en god oplevelse, nu er det sådan at det ikke er os der opkøber telefonerne, men vores samarbejdspartnere iStore. Vi behandler bare sagerne for dem, efterse retningslinjer de har givet os- virker de? Er telefonerne i den stand kunde mener den er? Osv.

Inde på iStores's hjemmeside under sælg telefon, kan du se alle iStore's forskellige betingelser til de forskellige stande- Stand, funktionsdygtigt, kosmetisk samt håndteringsgebyr ved fx - manglende tilbehør, kvittering, fejlvurdering, og FMI Håndteringsgebyr.
Alt dette står også i de betingelser du bliver bedt om at godkende at have læst igennem
inden godkendelse af salgs/købs ordre.

Jeg må indrømme jeg slet ikke forstår din problematik, da det hele fremgår tydeligt på nettet, udover valgte vi at imødekomme dig ved at slette gebyret på 250kr for de mange timer vi ellers havde brugt på at tjekke din telefon.

Lad mig endelig høre fra dig hvad vi kunne have gjort bedre i denne sammenhæng, for vi er desværre uforstående over for denne anmeldelse.

God weekend.

Dimitris / Butikschef

udkfiftning af skærm iPhone 8+

Havde været så uheldig at tabe min iPhone 8+ sådan at skærmen gik . Og henvendte mig i butikken og talte om hvad jeg skulle vælge og mindre end 2 timer efter kunne jeg hente min telefon igen . Sjældent har jeg mødt så venligt og hjælpsomt personale

24 stycznia 2020

Hej Nielsen,

Mange tak for din anmeldelse, Den er vi glade for. Man kan jo nødigt undvære sin telefon mere end højest nødvendigt, er glad for du har haft en god oplevelse.

Ny skærm på iPhone 6

Altid venlig og effektiv service. Fik ny skærm på min iPhone 6 på kort tid uden tidsbestilling. God rådgivning om muligheder.

22 stycznia 2020

Hej Thorkil,

Mange tak for din anmeldelse, er glad for du har haft en god oplevelse hos os.

Oceniono na 5 z 5

Hurtig (50min) og korrekt reparation af…

Hurtig (50min) og korrekt reparation af iPhone SE i Valby 11/1-20. Og til en pris, der endte med at blive halvdelen af det jeg havde regnet mig frem til at den kunne blive!

18 stycznia 2020

Hej Axel,

Man skal jo nødigt undvære sin telefon mere end højest nødvendigt! :) Tusind tak for din anmeldelse

God weekend.

Effektiv og god betjening

Effektiv og god betjening. Havde ikke bestilt tid men fik alligevel hurtigt skiftet batteriet i min iPhone 6. Fair og billig pris.

15 grudnia 2019

Hej Pia,

Er glad for du har fået en god oplevelse hos os og man kan jo nødigt undvære sin telefon mere end højest nødvendigt! :)

God weekend

Oceniono na 5 z 5

Jeg fik udskiftet min skærm

Jeg fik udskiftet min skærm, samt mit kamera, på min IPhone 7 hos iRepair i Valby. Personalet var imødekommende og smilende og resultatet er yderst tilfredstillende.

8 grudnia 2019

Hej Jonas,

Tusind tak for din anmelde, vi er glade for at du har haft en god oplevelse hos os. Dine 5 stjerne varmer.

Rigtig god weekend

/iRepair Team

iRepair Helsingør

Super god forretning,
Jeg skulle have repareret min MacBook Pro. De havde god tid i telefonen til at svare grundigt på mine spørgsmål, og derefter finde den bedste løsning til hvordan vi fik den op at køre igen. Jeg fik den til reparation hos Frederik, og den var allerede klar dagen efter. Computeren er i top stand, og priserne er også lavere end hos Humac.
iRepair Helsingør kan klart anbefales.

23 listopada 2019

Hej Thomas,

Jeg er glad for at du har fået en god oplevelse i vores butik i Helsingør, vi gør altid vores bedste for at være de bedste. At du så har givet os 5 stjerner varme utrolig meget. Tusind tak

Fantastisk service!

Indleverede min telefon for at få skiftet batteri og fik, helt uden at spørge, en lånetelefon imens. Det er både det billigste sted i byen men også mega god service :-) Jeg er så glad!

6 listopada 2019

Hej Sigrid,

Mange tak for din anmeldelse, vi er super glade for du har haft en god oplevelse! :)

Rigtig god dag.

Oceniono na 5 z 5

Kom ind fra gaden uden at have bestilt…super

Kom ind fra gaden uden at have bestilt tid. Skulle have skiftet batteri og fik at vide at der ville gå en time. Fik SMS efter ca.20 minutter om at den nu var klar. Super service

4 listopada 2019

Hej Kirsten,

Mange tak for din anmelde.

Rigtig god dag.

Oceniono na 5 z 5

Så måtte jeg lige forbi Valby igen i…

Så måtte jeg lige forbi Valby igen i dag da batteriet var Død på min iPhone og så efter 10 minutter og en kop kaffe så kører den igen superservice og det var så anden gang på 14 dage begge gange til fem stjerner

11 października 2019

Hej Jan,

Mange tak for din anmelde.

Vi er glade for du har haft en god oplevelse hos os, man skal jo ikke undvære sin telefon mere end højest nødvendigt! :) Rigtig god dag.

awesome place

I honestly think that they have amazing customer service. the attendants are very friendly and patient to understand and offer the best service. I had my Mac Book pro fixed here ,it was done very fast and still 100%fixed. the quality service and products is amazing.

16 września 2019

Hi Arwa,

Thank you for your review.

I'm glad you had a good experience with us! :)

Best regards

The iRepair Team

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej