Ionotix Recenzje

Podsumowanie recenzji

Utworzono przy użyciu AI na podstawie ostatnich recenzji

Patrząc na 68 recenzji, większość recenzentów była dość zadowolona z ogólnego doświadczenia. Klienci bardzo pozytywnie wypowiadają się o niezwykle sprawnym przebiegu całej transakcji, podkreślając przy tym wyjątkowo prosty, bardzo szybki i w pełni intuicyjny proces składania zamówień na stronie internetowej. Wielu bardzo zadowolonych konsumentów docenia również ładny i estetyczny wygląd ubrań, odpowiednie dopasowanie fasonów do sylwetki oraz solidne i bardzo bezpieczne zapakowanie paczek. Niektórzy recenzenci nie byli zadowoleni z wyjątkowo długiego czasu oczekiwania na przesyłkę, dużych opóźnień w dostawie oraz rażącej niezgodności otrzymanych produktów z opisem. Klienci wspominali także o poważnych trudnościach związanych z całą procedurą zwrotów towarów, bardzo wysokich kosztach odesłania paczek oraz całkowitym braku szybkiego i sprawnego kontaktu ze wsparciem.

O czym najczęściej mówią ludzie

Product

Użytkownicy opisują niejednoznaczne doświadczenia z produktem, ponieważ oceny bardzo się różnią. Niektórzy... Zobacz więcej

Quality

Recenzenci podkreślają niejednoznaczne opinie na temat jakości oferowanych produktów. Podczas gdy część... Zobacz więcej

Order

Recenzenci wspominają niejednoznaczne opinie na temat zamówień w tym sklepie. Podczas gdy niektórzy klienci... Zobacz więcej

Delivery service

Konsumenci uważają delivery service za niejednoznaczne doświadczenie. Podczas gdy wielu recenzentów chwali... Zobacz więcej

User experience

Klienci dzielą się pozytywnymi opiniami na temat user experience, podkreślając, że całe doświadczenie... Zobacz więcej

Recenzje stanowiące podstawę tego podsumowania

Zakupiłem buty i chociaż czekałem ok. 2 tygodni w końcu przyszły. Co prawda numery są zaniżone (zamówiłem 43 a były jakby 41) ale za opłatą kosztów przesyłki (ok. 40 zł) przysłali mi nowe buty w rozmi... Zobacz więcej

Znalazłam tę stronę, szukając czegoś nowego, i postanowiłam przejrzeć dostępną kolekcję. W ofercie było wiele produktów, ale poszczególne strony nie wydawały się przeładowane. Gdy dokonałam wyboru, zł... Zobacz więcej

Od czasu do czasu można trafić na stronę internetową, z której po prostu przyjemnie się korzysta. Takie właśnie było moje wrażenie od samego początku. Złożenie zamówienia było łatwe, komunikacja pozos... Zobacz więcej

1. Sklep odzieżowy
  2. Sklep z dodatkami
  3. Sklep z butami
  4. Sklep z odzieżą damską

Ionotix is dedicated to delivering high-quality products that combine innovation, reliability, and everyday practicality. We believe shopping online should be simple, transparent, and worry-free, which is why we focus on carefully selecting products that meet strict standards for quality and durability before they ever reach our customers. At Ionotix, customer satisfaction is at the core of everything we do. From the moment an order is placed to the moment it arrives at your door, we strive to provide a smooth and reliable experience, backed by responsive customer support and clear communication every step of the way. We continuously work to improve our product range based on customer feedback, industry trends, and a genuine desire to offer real value for money. Our team is passionate about finding products that make everyday life easier, more convenient, and more enjoyable. Whether you're a first-time visitor or a returning customer, we're committed to earning your trust through consistent quality, fair pricing, and honest service. Thank you for choosing Ionotix — we look forward to being part of your shopping experience.

Średnia

Zwykle udzielenie odpowiedzi zajmuje ponad miesiąc

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 88

Napisz recenzję

Jakość odzieży zdecydowanie…

Jakość odzieży zdecydowanie przewyższyła moje oczekiwania. Rozmiarówka podana na stronie jest dokładna, co bardzo ułatwiło wybór odpowiedniego fasonu. Przesyłka była solidnie zapakowana i dotarła w wyznaczonym terminie.

17 czerwca 2026

Odpowiedź od Ionotix

Dzień dobry Florida, dziękujemy za tak miłą opinię! Cieszymy się, że jakość odzieży i dokładność rozmiarówki przewyższyły oczekiwania. Zespół Ionotix

Zamówienie dotarło bardzo szybko

Zamówienie dotarło bardzo szybko, a ubrania wyglądają dokładnie tak samo jak na zdjęciach. Materiał jest przyjemny w dotyku i dobrze się układa. Proces zakupu przebiegł bez najmniejszych problemów.

10 czerwca 2026

Odpowiedź od Ionotix

Dzień dobry, bardzo dziękujemy za wspaniałą opinię! Cieszymy się, że ubrania odpowiadały zdjęciom, a zakupy przebiegły bezproblemowo. Zespół Ionotix

Bardzo polecam ten sklep

Bardzo polecam ten sklep. Produkt przyszedł szybko i zgodnie z opisem

16 lipca 2026

Odpowiedź od Ionotix

Dzień dobry Oskarze, dziękujemy za polecenie! Cieszymy się, że produkt dotarł szybko i zgodnie z opisem. Zespół Ionotix

Towar nie adekwatny do ceny.

Towar nie adekwatny do ceny.
Bardzo słaba jakość.

15 lipca 2026

Odpowiedź od Ionotix

Dzień dobry Agnieszko, przepraszamy, że jakość produktu nie odpowiadała jego cenie. Prosimy o kontakt na info@ionotix.com z numerem zamówienia, abyśmy mogli sprawdzić możliwość reklamacji lub zwrotu. Zespół Ionotix

Zakupu online

Według mnie ten sklep działa jak trzeba. Kontakt na średnim poziomie ale wysyłka wzorowa i towar zgodny z zamówieniem. No i darmowa dostawa tak, że polecam

10 lipca 2026

Tragedia odradzam zakupów na tej…

Tragedia odradzam zakupów na tej stronie. Towar z Chin brak możliwości zwrotów. Nie odbierają telefonów. Licytacja zamiast zwrotu. Od rana tylko wysyłamy e-maile i próbują mnie przekonać abym nie robiła zwrotu.
Daje -10 za obsługę i jakość produktu.
Złodzieje i cwaniaki internetowe.

3 lipca 2026

Odpowiedź od Ionotix

Dzień dobry, bardzo przepraszamy za opisane trudności ze zwrotem i kontaktem. Prosimy o wiadomość na info@ionotix.com z numerem zamówienia – chcemy tę sprawę wyjaśnić i pomóc w zwrocie. Zespół Ionotix

Sklep oszukuje klienta

Sklep oszukuje klienta, zwrot zamiast do Polski, skąd jest zamawiany towar, ma zostać odesłany do Chin. Nigdzie nie ma takiej informacji, adresy podane na stronie są tylko i wyłącznie Polskie. A podczas kontaktu proponują tylko śmieszny rabat, lub częściowy zwrot pieniędzy.

28 czerwca 2026

Odpowiedź od Ionotix

Dzień dobry, przepraszamy za niejasności dotyczące adresu zwrotu. Prosimy o kontakt na info@ionotix.com z numerem zamówienia, abyśmy mogli wyjaśnić dokładną procedurę zwrotu w tym przypadku. Zespół Ionotix

Strona byla czytelna

Strona byla czytelna, koszyk dzialal intuicyjnie, a informacje o dostawie przychodzily na biezaco. Zakupy przebiegly sprawnie - nie mam uwag.

19 maja 2026

Odpowiedź od Ionotix

Dzień dobry Blake, dziękujemy za opinię! Cieszymy się, że zakupy na naszej stronie przebiegły sprawnie i bez zastrzeżeń. Zespół Ionotix

opłacone opinie ze Stanów Zjednoczonych…

opłacone opinie ze Stanów Zjednoczonych dla 'niby' polskiego sklepu. Uważajcie, nie ma żadnych danych firmowych, firma widmo i nie doczekacie sie zwrotu pieniędzy.

1 kwietnia 2026

Odpowiedź od Ionotix

Dzień dobry, dziękujemy za komentarz. Nasze dane kontaktowe i firmowe są dostępne w profilu oraz na naszej stronie internetowej. Jeśli oczekuje Pan/Pani na zwrot środków, prosimy o kontakt na info@ionotix.com z numerem zamówienia, abyśmy mogli to sprawdzić. Zespół Ionotix

Zamówiłem zestaw ubrań

Zamówiłem zestaw ubrań. Fasony są solidne, materiały wydają się porządne i przyjemne w dotyku. Wszystko dotarło w terminie. W sumie jestem zadowolony.

26 maja 2026

Odpowiedź od Ionotix

Dzień dobry Ethan, dziękujemy za pozytywną opinię! Cieszymy się, że fasony i jakość materiałów spełniły oczekiwania, a przesyłka dotarła na czas. Zespół Ionotix

Omijajcie ten sklep szerokim łukiem

Omijajcie ten sklep szerokim łukiem. Towar nie pasujący, próba zwrotu, zakończona fiaskiem. Sklep nie przyjął zwrotu, rozmowa z obsługą klienta a raczej z botem nie przyniosła zupełnie niczego, telefon podany do kontaktu poza zasięgiem.

23 czerwca 2026

Odpowiedź od Ionotix

Dzień dobry, przepraszamy za trudności napotkane przy próbie zwrotu towaru. Prosimy o kontakt na info@ionotix.com z numerem zamówienia, abyśmy mogli ponownie przeanalizować sprawę i pomóc w dokonaniu zwrotu. Zespół Ionotix

Zamonwienie dotarlo w kilka dni

Zamonwienie dotarlo w kilka dni. Jakosc materialu i wykonczenie sa bardzo dobre.

6 maja 2026

Odpowiedź od Ionotix

Dzień dobry Landon, dziękujemy za opinię! Cieszymy się, że jakość materiału i wykończenie spełniły oczekiwania. Zespół Ionotix

Nie polecam - chyba, że chcesz stracić pieniądze

Nie polecam. Otrzymałam sukienkę (wysyłka z Chin) niezgodną z zamówieniem, a przy próbie zwrotu spotkałam się wyłącznie z utrudnieniami. Żądano ode mnie odesłania sukienki do Chin na mój koszt, zamiast zwrotu pieniędzy proponowano częściowe zwroty i bony. Ostatecznie nie odzyskałam nawet części pieniędzy.

20 kwietnia 2026

Odpowiedź od Ionotix

Dzień dobry, bardzo przepraszamy za niezgodność produktu z zamówieniem oraz problemy przy zwrocie. Prosimy o kontakt na info@ionotix.com z numerem zamówienia, abyśmy mogli ponownie zająć się sprawą zwrotu środków. Zespół Ionotix

paczka dobrze zapakowana

paczka dobrze zapakowana, ubrania jak na zdjeciach. Bez problemow.

14 maja 2026

Odpowiedź od Ionotix

Dzień dobry Audrey, dziękujemy za opinię! Cieszymy się, że przesyłka była dobrze zapakowana, a ubrania zgodne ze zdjęciami. Zespół Ionotix

kontakt bez problemu

kontakt bez problemu, dostawa szybka, a jakosc dresu okazala sie lepsza, niz sie spodziewalem.

12 maja 2026

Odpowiedź od Ionotix

Dzień dobry Cody, dziękujemy za miłą opinię! Cieszymy się, że dostawa i jakość dresu przerosły oczekiwania. Zapraszamy ponownie do Ionotix. Zespół Ionotix

Ubrania sa porzadnie uszyte i wygodne

Ubrania sa porzadnie uszyte i wygodne. Caly proces zakupu - zero problemow, zwyczajnie dobrze.

21 maja 2026

Odpowiedź od Ionotix

Dzień dobry Jaden, bardzo dziękujemy za opinię! Cieszymy się, że ubrania są wygodne i dobrze wykonane, a cały proces zakupu przebiegł bezproblemowo. Zespół Ionotix

Szybka wysylka

Szybka wysylka, sprawna obsluga. Produkt zgodny z opisem. Po prostu dziala i tyle.

6 maja 2026

Odpowiedź od Ionotix

Dzień dobry Gregory, dziękujemy za opinię! Cieszymy się, że wysyłka i obsługa przebiegły sprawnie, a produkt spełnił oczekiwania. Zespół Ionotix

Zamowienie dotarlo na czas

Zamowienie dotarlo na czas, sukienka pasuje idealnie. Material jest naprawde dobrej jakosci.

15 maja 2026

Odpowiedź od Ionotix

Dzień dobry Isaac, dziękujemy za opinię! Cieszymy się, że sukienka pasuje idealnie, a jakość materiału spełniła oczekiwania. Zapraszamy ponownie do Ionotix. Zespół Ionotix

Zadowolony klient…

Jestem bardzo zadowolona z usług sklepu Ionotix. Wszystko sprawnie,towar dobrej jakości, przesyłka jak najbardziej w porządku.

8 czerwca 2026

Odpowiedź od Ionotix

Dzień dobry Doroto, bardzo dziękujemy za wspaniałą opinię! Cieszymy się, że jakość towaru i przebieg zamówienia spełniły oczekiwania. Zapraszamy ponownie. Zespół Ionotix

Złodzieje

Złodzieje ! Okradli mnie na 450 zł.zamowiony towar nigdy nie dotarł. I zwrot pieniędzy też nie.

22 maja 2026

Odpowiedź od Ionotix

Dzień dobry, bardzo przepraszamy za tę sytuację – brak dostawy i zwrotu środków traktujemy bardzo poważnie. Prosimy o pilny kontakt na info@ionotix.com z numerem zamówienia, abyśmy mogli to jak najszybciej wyjaśnić. Zespół Ionotix