Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 1 z 5

Had zelf een onbetaalde klant en Unizo stuurde mij door naar hen. Veel valse beloftes en verkoopspraat. Hun onkunde kostte mij al 600 euro bovenop de verschuldigde 1500 euro van de klant. Sturen twe... Zobacz więcej

Informacje dotyczące firmy

1. Agencja windykacyjna
  2. Alternatywne usługi finansowe
  3. Windykacja
  4. Pozabankowe usługi finansowe

Informacje przekazane przez różne źródła zewnętrzne

Als u een brief of een telefoontje van Intrum hebt ontvangen, dan is de kans groot dat u onbetaalde schulden hebt. Dat kan iedereen overkomen. Betaal nu, of stel een vraag!

Dane kontaktowe

3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

Machtsmisbruik en intimidatie

Als u een brief krijgt van Intrum dan is de kans groot dat u geïntimideerd word en Intrum zijn machtspositie alweer misbruikt. Ondanks vele sommaties van ombudsmannen, kassa Nederland en Radar gaan ze gewoon door met hun criminele praktijken. Trap er niet in mensen en betaal zeker niets, dan heeft u de zogezegde schuld geaccepteerd. Dit betreft niet de zogenaamde phishing enz maar de ECHTE acties van Intrum NV te Gent. PS, kijk ook even in uw minfin account of ze daar niets hebben gemeld. Dat doen ze ook zo graag ondanks dat daar een gerechtelijke uitspraak voor moet zijn.

23 marca 2026

Geen ster

Geen ster ! -intrum.be // Blijven me lastig vallen via mail , over een zogezegd een bedrag van 487,23 €. zonder gegevens voor wie of wat //
ben er onlangs mee naar de politie gestapt en die zeiden dat het ' phishing mails ' zijn - vindt het toch vervelend en niet gerust in , vertrouw dit niet
tot op heden nog steeds mails elke keer wordt geblokkeerd toch gaan ze door ?

1 września 2025

Scam

Scam, got an email that I owed 419.16 euros not even mentioning what for. I needed to pay within 24 hours or they would come take my stuff at home, ofcourse that never happened 😀 just don't fall for this

25 września 2025

Geen ster waardig

Geen ster waardig! Blijven me lastig vallen via mail en sms over factuur van Telenet waar ik al 2 jaar weg ben en hen niets meer verschuldigd ben. Telenet had me destijds 2 accounts op hetzelfde adres gegeven, hun fout en is opgelost geweest bij mijn vertrek. Had toen daarover Intrum ook al ingelicht. Nu al 1 jaar, sturen ze me dreigbrieven met een bedrag dat steeds hoger wordt.

17 września 2025
Oceniono na 1 z 5

Mooie website en semi professioneel

Mooie website en semi professioneel. Uiteindelijk toch een frauduleus bedrijfje dat leeft van het afdreigen van mensen. Onderzoek wordt niet uitgevoerd en bezwaren indienen werkt al helemaal niet. Spijtig dat DeMorgen met dit tuig samenwerkt.

1 sierpnia 2025

Lichten zelf schuldeisers op

Had zelf een onbetaalde klant en Unizo stuurde mij door naar hen.
Sturen twee onnozele mailtjes naar die klant en sluiten dan dossier af. Lezen totaal het dossier niet na voor ze iets doen. Kan niet geloven dat daar juristen of mensen met vakkennis werken. Houden je aan het lijntje.

1 czerwca 2025
Oceniono na 1 z 5

Une véritable bande d'escrocs!

Ils me réclament un montant pour un contrat que je n'ai jamais souscrit (ayant été victime d'une usurpation d'identité dont le vendeur dans le point de vente est manifestement complice).

Malgré mes contestations et l'envoi des documents remis par la police lorsque j'ai porté plainte et de diverses informations personnelles qu'ils demandent sans aucun droit de manière abusive, ils continuent de me relancer en augmentant régulièrement les frais.

Il faut payer, sinon ils vont continuer à me harceler et me réclamer plus. On n'est pas loin de la tentative d'extorsion.

Je les ai invités à directement me poursuivre en justice plutôt que de continuer de me menacer. Rien n'y fait, ils continuent de me menacer, tantôt par email, tantôt par courrier.

Ces gens devraient être en prison!

1 stycznia 2025
Oceniono na 1 z 5

Het toppunt van slechte communicatie

Intrum is een schandalig en totaal onprofessioneel bedrijf. De communicatie is belachelijk: ze sturen sms’jes die sterk op phishing lijken, waardoor niemand durft te reageren. Ze maken niets duidelijk en weten zelf niet waar het over gaat. Je krijgt telkens andere medewerkers aan de lijn die beloftes doen, maar hun klant (zoals Eneco) komt daar vervolgens op terug. Er is absoluut geen interne communicatie tussen Intrum en hun klant. Mijn dossier werd via de ombudsdienst behandeld omdat ik het niet eens was met hun aanmaning. De ombudsdienst bevestigde zwart-op-wit dat het dossier was afgesloten. Toch kreeg ik maanden later opnieuw een e-mail over een "openstaand saldo." Toen ik iemand van Intrum aan de lijn kreeg en uitlegde wat de ombudsdienst had aangegeven, vielen ze compleet uit de lucht: misschien eens communiceren met jullie rechtstreekse klant ipv mij verder lastig te vallen?! Het toppunt van slechte communicatie.

7 grudnia 2024

Oplichters

Ik krijg een aanmaning van verkeersboete. Ik weet niet eens dat er een boete was. Gereageerd via site, contact... hoe wat waar welke boete. Geen reactie. Nogv1 keer een mail en leg officieel klacht neer wegens oplichting.

29 maja 2024
Oceniono na 1 z 5

Intrum blijft me stalken via email, sms en post.

Intrum blijft me stalken via email, sms en post in opdracht van edpnet voor een onterechte kost. Ik heb al lang geleden de situatie verduidelijkt aan hen per mail en nooit reactie op gehad. Ik weet niet wat ik hier mee moet doen; als dit een persoon was, zou ik al naar de politie zijn gegaan en aangifte hebben gedaan voor stalking.

6 stycznia 2024
Oceniono na 1 z 5

1 ster is teveel...onnozel bedrijf dat …

1 ster is teveel...onnozel bedrijf dat als je iets vraagt ...ze onnozele praat beginnen te verkopen...en je onderbreekt hen is het aan de lopende band mevrouw...mevrouw x 50 u bent agressief...u moet luisteren...mevr...mevr...ik ga iemand anders geven u bent agressief..ik stelde gewoon een vraag en onderbrak hen omdat ik geen tijd had voor kafka verhalen...hopelijk heb je er nooit mee te maken...indianentoestanden daar

15 czerwca 2023

Leugenaars

Ik kreeg een zogezegde 2 de aanmaning voor een openstaande factuur dewelke mij ook nooit is opgestuurd. De eerste aanmaning heb ik nooit ontvangen en als ik dan vraag waarom de tweede dan niet aangetekend werd opgestuurd zoals het hoort. En als ik dan verwijs naar de aangetekende brieven en mails en de oproeping tot minnelijk schikking bij de vrederechter van Mechelen. Komt er geen enkele antwoord. Als ik dan met Telenet contact opneem krijg ik als antwoord van de aangetekende brieven en de oproeping bij de vrederechter hebben wij geen weet. Ze sloten mij een contract af van 102€ per maand en plots en dan zou ik er 187.40€ maand moeten betalen. Ik sloot het contract af bij neven in Sint-Truiden . Doch bij Neven of Telenet heeft voor deze oplichters truc geen antwoord. Dus ik betaal niets en wacht op de dagvaarding en heb gewoon het bedrag betaald wat overeen gekomen was. En ik weet eigenlijk niet of deze firma wel echt bestaat

15 lipca 2022
Oceniono na 1 z 5

Intrum ontving voor de stad Antwerpen…

Intrum ontving voor de stad Antwerpen parkeerboetes. Ik kreeg na 3 jaar zonder enkele aanmaning voor een boete van een overtreding die ik nooit gedaan heb. De stad Antwerpen werkte dus samen met een firma die buiten de regels om gaat handelen. Bewijzen dat je de overtreding niet gedaan hebt is onmogelijk dus moet je gewoon betalen.

8 marca 2022

Intrum slechtste klantenservice

Intrum slechtste klantenservice. Ik moet voor een meterstand waarvan ze niet eens een foto hebben als bewijs van mijn meterstand €2250 betalen. De man zegt dat ik discussiëren om te discussiëren heel raar dus. Vervolgens zegt hij dat hij een factuur gaat sturen die ik moet nakijken en vervolgens betalen vervolgens zegt hij nog dankjewel en hangt hij op. Onrespectloos!! Ik wil Intrum een 0 geven maar dat gaat niet dus geef ik een 1.

2 lutego 2022
Oceniono na 1 z 5

Deze mensen vallen mij al 3 jaar lastig.

Deze mensen vallen mij nu al 3 jaar lastig voor een miezerig bedrag van 35 euro. Voor een pakketje wat ik nooit heb ontvangen.
Na verschillende mails en bellen krijg ik te horen dat ik een bewijs moet opsturen dat ik het bestelde product niet heb. Een foto van een lege brievenbus was dan niet goed.
Echt sneu als je zo mensen behandelt.

16 maja 2021
Oceniono na 1 z 5

Administratie niet op orde, frauduleuze aanmaningen

Voor een reeds gedane betaling van 57 Euro, valt dit bedrijf ons nu al 2 jaar lastig. Je hoort ze een jaar niet en ineens komen ze weer met een dreigement.
Ze zijn te lui om te betaling te checken (heb datum en rek nr doorgegeven), en dan ineens na zoveel tijd stuurt een andere medwerker weer dezelfde aanmaning, Het kost tijd en is zeer vermoeiend. Lijkt erop alsof ze niet wetene waar ze daar mee bezig zijn heel de dag.

25 września 2020

Czy to Twoja firma?

Załóż darmowe konto

Doświadczenie Trustpilot

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej