Vandaag ons nieuwe eettafel (Prometheus) geleverd door Monderne Interieurs. Ik ben zeer tevreden over hoe zij hun klanten behandelen. Super vriendelijk personeel, iets beloven is ook nakomen bij hun!... Zobacz więcej
Zobacz, co mówią recenzenci
Contact is bijna niet mogelijk. Als je een heroverweging wilt van het product wordt je geblokkeerd door eigenaar
Fantastische overeenkomst gemaakt voor een dressoir. Deze is daarna in bestelling gegaan. En na ongeveer twee weken netjes geleverd. Dressoir van acacia hout met gouden accenten ziet er prachtig... Zobacz więcej
Top winkel met de beste service. Wij hebben jaren geleden ook meubels besteld en hadden goede ervaring met winkel en personeel. Nu dat we weer gaan verhuizen, kwamen we een kijkje nemen en wederom met... Zobacz więcej
Informacje dotyczące firmy
Napisane przez firmę
interieursonline.nl is de online design interieur specialist! interieursonline.nl bied u stijlvolle kwaliteits design meubelen en woonaccessoires aan voor zeer scherpe prijzen. Moderne-Interieurs is klant en service gericht! en zeer vernieuwend! Modern...
Dane kontaktowe
Klaprozenweg 1, 1032KK, Amsterdam, Holandia
- 020 723 05 34
- Info@interieursonline.nl
- interieursonline.nl
Nie odpowiedziano na negatywne recenzje
Inni użytkownicy przeglądali również
Oprechte verkoper
Levering was in de afgesproken tijd.
Probleem met de montage, is in overleg meteen op een goede manier opgelost.
Heb nog steeds veel plezier van mijn aankopen!
Fantastische overeenkomst gemaakt voor…
Fantastische overeenkomst gemaakt voor een dressoir.
Deze is daarna in bestelling gegaan. En na ongeveer twee weken netjes geleverd.
Dressoir van acacia hout met gouden accenten ziet er prachtig uit. Een pronkstuk voor in onze woonkamer. Heel blij mee.
Wij houden van verandering en dus kwam deze gouden overeenkomst met Metin van interieuronline super van pas. Heel erg bedankt voor de service. Ga zo door!
Vriendelijke groeten
Thomas
Tolbert
alle afspraken keurig nagekomen
alle afspraken keurig nagekomen. Product volgens verwachting.
Kwalitatief & Goedkoop
De design meubels zijn heel kwalitatief en heel goedkoop! En de bestelling was binnen enkele dagen bezorgd! Kortom: mooie kwalitatieve meubels voor heel weinig!
Interieursonline.nl een bedrijf dat met liefde wordt gerund
Interieursonline.nl is een bedrijf met uitstekende producten, geweldig innemende ondernemers die het bedrijf runnen, eerlijk zijn over tijden en leveringen [in deze lastige tijd] en zeer vriendelijk.
een aanrader voor wie veilig en fijn meubels online wil kopen
Stevige meubels, goede service
Je wordt netjes op de hoogte gehouden van de voortgang van je bestelling. Alles binnen aangegeven termijn geleverd.
Zeker tevreden
Goede producten en service
Hebben 2 tafels gekocht, mooie producten, goeie kwaliteit.
Goede service en communicatie, sympathieke mensen.
toch goed gekomen
er wordt een soort binnen 30 dagen levering garantie geboden, dat is niet gelukt, kan gebeuren (incidenteel) maar stel wél dan je klant op de hoogte, ik moest er zelf achteraan, wat de nodige excuses opleverde, uiteindelijk wel 2 maanden na de besteldatum onze stoel geleverd gekregen waarbij de service op dat moment uitstekend was, ook over de stoel zijn we dik tevreden, dus eind goed al goed!
prachtige tafel zat wel wat kleine…
prachtige tafel zat wel wat kleine beschadiging op,en heb gevraagd voor onderhoud van tafel en nog steeds niks gehoord.
Zeer tevreden!
Zeer tevreden over de service en levering.
Leuke meubels voor goede prijzen - we hebben een eettafel en prachtige moderne sodetafels :)
Het zijn mooie menses met mooi meubelaanbod!
slechte service voor en na verkoop - veel beloven maar weinig resultaat.
Vooreerst was er al een probleem met de levering van onze tafel, ze waren ons zogezegd vergeten... En toen de tafel geleverd werd bleek er een probleem met het automatisch in-en uitklappen ervan. We kregen geen gebruiksaanwijzing mee geleverd en toen ik herhaaldelijke keren belde en men mij beloofde dat ze het probleem zouden oplossen, bleef uiteindelijk alle hulp en alle contact uit. Ik hoorde niks meer ven hen en voel me dus totaal in de kou gezet. Evy
Goed advies meedenken voor de kleur van…
Goed advies meedenken voor de kleur van de slaapkamer
Een 9 weken later nog geen nieuws van…
Na enige tijd wachten en een mail sturen werd ik persoonlijk gecontacteerd voor de afhandeling. Ik hecht veel belang aan de meerwaarde van persoonlijke communicatie. Geen oneindige mails, maar de telefoon. Bedankt.
Goeie service en leuke kleine tafel…
Goeie service en leuke kleine tafel kunnen vinden op de site
Levering duurt heel erg lang!
Handgemaakte lamp van drijfhout…
Handgemaakte lamp van drijfhout besteld. Nette levering (eerder dan verwacht) en de lamp is prachtig, een sierraad in ons interieur. Echt een aanrader!
Doświadczenie Trustpilot
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.