Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 5 z 5

Na de aankoop, zijn de planten snel aangekomen, goed ingepakt en ze zijn zeker zo mooi als op de foto’s!

Oceniono na 5 z 5

Vijf planten gekocht inclusief pot, voor de prijs van 4. Prachtige planten maar helaas had de post ze op hun kant vervoerd waardoor ze behoorlijk beschadigd aankwamen. Van 1 was zelfs de pot gebarst... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Heel leuk huisje besteld met verlichting eronder. Kan via usb opgeladen worden. Dus geen gedoe met batterijen. Staat heel gezellig. Vlotte levering en goed verpakt. 🫶

Oceniono na 3 z 5

Leuk idee om blad en wortels te kunnen bekijken en observeren. Mooie foto-opnames! Bij verlichte producten stond niet of de nodige batterijen incl. zijn. Ik heb Intenz meteen geïnformeerd. Bij mij... Zobacz więcej

Informacje dotyczące firmy

1. Pielęgnacja roślin wewnątrz budynków

Napisane przez firmę

Exclusieve planten voor een modern leven. Waarom je planten bij ons bestellen? Dit zijn de voordelen voor jou op een rijtje! - Op werkdagen voor 12:00 uur besteld, morgen in huis. - Gratis thuisbezorgd vanaf €45. - Jouw plant bevind zich tot de dag voor levering nog in onze kwekerij, waardoor we de volste en mooiste kwaliteitsplant voor jou kunnen selecteren, aangezien al onze planten afkomstig zijn uit onze eigen kassen. - Maak een duurzame keuze door Intenz planten in huis te halen. - Al meer dan 75 jaar plantenervaring!

Dane kontaktowe

3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

Super klantenservice

Communicatie , snelheid van levering en verpakking prima.
Nadat ik aangegeven had dat de afwerking beter had gekund van de licht-unit kreeg ik bijna direct een positieve reactie van Intenz.
En per
omgaande krijg ik een nieuwe toegestuurd.
Super klantenservice.

Odpowiedź od Intenz

Bedankt voor uw review. Mocht het lichtje niet naar wens zijn, mag deze uiteraard retour of worden omgeruild. U kunt ten alle tijden contact met ons opnemen, dan lossen we dit voor u op.
(info@intenz.me)

Fijn dat we het zo snel hebben kunnen oplossen, zo hoort het ook vinden wij van Intenz. Nogmaals veel plezier van het mooie product.

Oceniono na 3 z 5

Ik mis een gebruiksaanwijzing en hulp…

Ik mis een gebruiksaanwijzing en hulp voor het onder houden van de plant en überhaupt welke plant ik heb.. het was een kado

11 czerwca 2024

Odpowiedź od Intenz

Wat jammer dat u niet helemaal tevreden bent. Uiteraard zijn we u graag van dienst.
Waarschijnlijk heeft u een coffea in Luma Flora heeft ontvangen. Daar had inderdaad een gebruiksaanwijzing bij gemoeten. Zie onderstaande link.
UIteraard helpen we u heel graag verder als u nog vragen heeft. (info@intenz.me)

Oceniono na 5 z 5

Heb al eerder een plant bij jullie…

Heb al eerder een plant bij jullie besteld.

10 czerwca 2024

Odpowiedź od Intenz

Bedankt voor uw positieve review. Fijn dat u vaker besteld, en het goed bevalt.
Veel plzeier van uw mooie product.

Tolle Produkte

Tolle Produkte. Jederzeit wieder!

Odpowiedź od Intenz

Vielen Dank für Ihre positive Bewertung. Damit sind wir sehr zufrieden. Genießen Sie die schönen Produkte.

Mit grünen Grüßen,

Oceniono na 5 z 5

Snelle levering en netjes verpakt

Product zoals verwacht! Snelle levering en netjes ingepakt!

Odpowiedź od Intenz

Bedankt voor uw positieve review. Fijn dat alles netjes en op tijd was. Heel veel plezier van uw mooie producten.

Aanrader

Mijn bestelling was zeer zorgvuldig en keurig ingepakt en werd geleverd volgens afspraak. Heel blij mee!

30 maja 2024

Odpowiedź od Intenz

Bedankt voor uw positieve review. Veel plezier van dit mooie product.

Oceniono na 5 z 5

Snelle levering en goed verpakte plant (op water).

22 maja 2024

Odpowiedź od Intenz

Bedankt voor uw positieve review. Veel plezier van uw product.

Oceniono na 5 z 5

Great product, quick delivery!

The plants are perfect and look even better than in picture. They are a cool piece of design for the house with a green touch. The shipment to Italy was fast and smooth.
Definitely recommended.

6 maja 2024

Odpowiedź od Intenz

Thank you for your positive review. We are happy to hear that the order is also delivered quickly in Italy. Enjoy the beautiful products.

With green greetings,

Wow-effect voor collega's

Ik deed een bestelling voor een groep collega's. Het bestelproces verloopt makkelijk. Daarna had ik contact met de klantenservice over de levering. Dit verliep plezierig en professioneel. De levering was op tijd, goed breukvrij verpakt, plantjes in goede conditie. Mooi vaasje, lichtje onder het vaasje geeft echt een prachtig effect. Het cadeautje werd door de collega's enthousiast ontvangen. Kortom: een groot succes!

8 maja 2024

Odpowiedź od Intenz

Bedankt voor uw positieve review. Wat fijn dat alles op tijd is binnengekomen. Hier worden wij ook heel blij van, en hier doen we het voor!
Wij wensen U en alle collega's veel plezier van dit mooie product!
Met goene groet,
Team Intenz

Odpowiedź od Intenz

Bedankt voor uw review. Wat fijn dat het op tijd geleverd is. Op werkdagen voor 12 uur besteld is inderdaad de volgende dag bezorgd. Wij zijn blij en trots dat we dit kunnen waarmaken!
Veel plezier van uw producten.

Oceniono na 5 z 5

Goed verpakt en mooie stekjes

Goed verpakt en mooie stekjes. Hopelijk gaan ze het goed doen.

6 maja 2024

Odpowiedź od Intenz

Bedankt voor uw positieve review, fijn dat u tevreden bent.
Ze zullen het goed doen, daar gaan we voor!
Heel veel plezier van de mooie stekjes.

Team Intenz

Empfehlenswert

Sehr schnelle Lieferung! Sehr gut verpackt! Bin sehr zufrieden!

10 maja 2024

Odpowiedź od Intenz

Wie schön zu hören, dass auch die Lieferungen nach Deutschland reibungslos und reibungslos verlaufen.
Das freut auch uns!
Genießen Sie unsere Produkte.

Mit grünen Grüßen,

Mooie en gezonde planten

Planten zijn goed ingepakt, vrij van beestjes en snel verzonden. Het zijn mooie en gezonde planten!

19 kwietnia 2024

Odpowiedź od Intenz

Wat fijn om dit te lezen, hier doen we het voor! Heel veel plezier van onze planten.

Fantastische service

Fantastische service. Bestelde na 12 uur, gebeld en toen werd het de volgende dag bezorgd. Top

19 kwietnia 2024

Odpowiedź od Intenz

Bedankt voor de positieve review. Het was voor ons een kleine moeite en gelukkig voor u een groot plezier.

Oceniono na 5 z 5

Prachtige planten uit de kas

Prachtige planten, direct uit de kas bij Intenz kun je zien aan de kwaliteit van de planten. De Phildendron is een aanwinst voor mijn woning.

10 kwietnia 2024

Odpowiedź od Intenz

Wat fijn om te vernemen, daar zijn wij ook blij mee.
Veel plezier van ons product.

Oceniono na 5 z 5

We hebben al meerdere planten van Intenz

We hebben al meerdere planten van Intenz staan en stuk voor stuk zijn ze prachtig. De planten met de glazen bollen hebben een uniek uiterlijk en staan leuk op alle bureau’s. Het bestelproces was lekker snel, goede prijzen en snelle levering!

3 kwietnia 2024

Odpowiedź od Intenz

Bedankt voor uw positieve review, daar zijn wij blij mee.
Veel plezier van onze producten.

Snel en kundig!

Zeer snel gereageerd op een fout van mij. Bijzonder vriendelijk!!!
Je wordt goed op de hoogte gehouden over het traject van je pakket.
Dit komt helaas niet veel meer voor.
☆☆☆☆☆

14 marca 2024

Hier doen we het voor.
Bedankt voor uw positieve review!

Oceniono na 4 z 5

Mooie planten, goed idee

Mooie planten, door de foto’s geïnspireerd geraakt om ook in huis planten toe te passen.

Op tafel of op de kast groeien de planten zelfs mooier dan op de vensterbank

16 lutego 2024

Odpowiedź od Intenz

Fijn om te vernemen dat er weer een klant blij is met een van onze producten.

Oceniono na 3 z 5

Leuk idee om blad en wortels te kunnen…

Bij verlichte producten stond niet of de nodige batterijen incl. zijn. Ik heb Intenz meteen geïnformeerd. Bij mij werden ze wèl meegeleverd, maar met een dik overschreden houdbaarheidsdatum en binnen een paar uur leeg. Jammer dat dit niet gezien en toegegeven is, de gesealde batterijen worden dus vóór het verzenden niet gecontroleerd qua datum, die toch duidelijk aangegeven staat.

15 grudnia 2023

Odpowiedź od Intenz

Bedankt voor uw review en de verbeterpunten die we van u hebben mogen ontvangen per mail. Daar zijn we blij mee en zien we als leermomenten.
Onze website is nog jong en volop in ontwikkeling. Per dag komen er producten bij, veranderen teksten en zijn er meer wijzigingen op onze site. We zijn blij om u te kunnen melden dat er vanaf heden vermeld staat dat de batterijen inclusief zijn.
De houdbaarheidsdatum is ook in orde voor zover wij weten. En mocht het toch onverhoopt overschreden zijn, lossen we dit natuurlijk op een klantvriendelijke manier op.

Oceniono na 5 z 5

Mooi bedrijf met bijzondere planten.

Mooi bedrijf met bijzondere planten.
Heb enkele mooie luchtzuiverende planten op kantoor gezet die het nog steeds goed doen en waar we nog steeds plezier van hebben.

12 grudnia 2023

Odpowiedź od Intenz

Bedankt voor de positieve review, we doen altijd ons best.
We wensen u veel plezier van onze planten.

Doświadczenie Trustpilot

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej