Na de aankoop, zijn de planten snel aangekomen, goed ingepakt en ze zijn zeker zo mooi als op de foto’s!
Reakcja na opinię
Vijf planten gekocht inclusief pot, voor de prijs van 4. Prachtige planten maar helaas had de post ze op hun kant vervoerd waardoor ze behoorlijk beschadigd aankwamen. Van 1 was zelfs de pot gebarst... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Heel leuk huisje besteld met verlichting eronder. Kan via usb opgeladen worden. Dus geen gedoe met batterijen. Staat heel gezellig. Vlotte levering en goed verpakt. 🫶
Reakcja na opinię
Leuk idee om blad en wortels te kunnen bekijken en observeren. Mooie foto-opnames! Bij verlichte producten stond niet of de nodige batterijen incl. zijn. Ik heb Intenz meteen geïnformeerd. Bij mij... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Exclusieve planten voor een modern leven. Waarom je planten bij ons bestellen? Dit zijn de voordelen voor jou op een rijtje! - Op werkdagen voor 12:00 uur besteld, morgen in huis. - Gratis thuisbezorgd vanaf €45. - Jouw plant bevind zich tot de dag voor levering nog in onze kwekerij, waardoor we de volste en mooiste kwaliteitsplant voor jou kunnen selecteren, aangezien al onze planten afkomstig zijn uit onze eigen kassen. - Maak een duurzame keuze door Intenz planten in huis te halen. - Al meer dan 75 jaar plantenervaring!
Oudendijkseweg 5, 2481KE, Woubrugge, Holandia
Heel mooie plant, gelijk verpot en staat er nu al 2 dagen ondanks warmte heel goed bij :))

Odpowiedź od Intenz
Plantjes groeien al prima 2 jaar in de flessen.

Fijne Online shop
Mooi plantje voor zeer schappelijke prijs. Leuke online shop !!

Odpowiedź od Intenz
Was een snelle levering, het missende artikel werd net zo snel kosteloos nageleverd. Dank.

Odpowiedź od Intenz
Bijzonder, uniek en betekenisvol!
Een uniek cadeau voor een nette prijs.
Niet alleen mooi om te geven, maar ook om te bewaren en van te genieten. In één woord: prachtig!

Erg mooie producten.
Er was 1 van de 3 vazen gebroken en de volgende dag was er al een nieuwe

Odpowiedź od Intenz
‘s Maandags besteld en via de chat gevraagd of de levering donderdags kon plaats vinden.
Kreeg uiteraard geen garantie maar ze zouden hun best doen. Dat dat prima gelukt is bepaald mede de 5 sterren.
Ook niet onbelangrijk is dat de planten een goede kwaliteit en prijs hebben. Bovendien was alles keurig verpakt.

Odpowiedź od Intenz
Waarom zijn er geen oplaadsnoertjes bij geleverd, of eventueel apart te koop bij, nu hebben we een probleem, zo kun je het niet cadeau geven.
Vier houten blokjes voor niets gekocht.
Inmiddels wel een reactie van de verkoper gekregen echter geen oplossing, inmiddels zit ik nog met de vier houten blokjes, erg leuk maar nu nog geen ster erbij.

Odpowiedź od Intenz
Nette duidelijke site en goed verpakt verzonden . Plantjes waren snel geleverd

Odpowiedź od Intenz
Het is een supermooi product! Ik heb het een paar maanden geleden gekregen voor mijn verjaardag en nu heb ik het besteld om aan een vriendin cadeau te geven.
Ik had mailcontact gehad en heel snel reactie gekregen. De bestelling kwam precies op de aangegeven dag aan. Echt een aanrader!

Odpowiedź od Intenz
Artikel voldoet aan de beschrijving en is snel geleverd

Odpowiedź od Intenz
Snel en compleet geleverd. Ik had een licht-plantje besteld en de worteltjes waren goed ontwikkeld, het cadeau werd enthousiast ontvangen.

Odpowiedź od Intenz
Het lampje in stekjeshouder deed het niet en kreeg dezelfde dag nog een reactie, supersnelle oplossing! Heel blij mee.

Odpowiedź od Intenz
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.