21.01.2025 zamówienie nie dotarlo do dziś, pomimo zapewnień sklepu ze towar do mnie trafi, zgłoszone pismo o zwrot gotówki, minęło 14 dni zero odzewu, zgłoszone wezwanie do zapłaty, zero odzewu. Spr... Zobacz więcej
Postępowanie firmy to KPINA. Obecnie na stronie pojawia się już komunikat o upadłości jednak składając zamówienie 13.03.2025 informacji takiej nie było! Dodatkowo widniała informacja o dużej dostępnoś... Zobacz więcej
Sklep ogłosił upadłość nie realizując wielu zamówień i zwodząc klientów (tak wynika z innych opinii oraz tak było w moim przypadku). Zgłaszajcie się do sądu w Poznaniu prowadzącego sprawę, jako osoby,... Zobacz więcej
Aktualizacja 17.12.2024 - paczka została dostarczona. Zamówienie złożone dnia 24.11.2024, w dalszym ciągu nie otrzymane. Infolinia nie istnieje, sprzedawca ze stopki mailowej również nie istnieje.... Zobacz więcej
Zachęcam do zorganizowania strony na…
Zachęcam do zorganizowania strony na Facebooku i tam doprowadzenie do pozwu zbiorowego.
Omijać szerokim łukiem
Zamówienie złożone 10.02.2025, na dzień 03.03.2025 przesyłka nawet nie wysłana.
Dodzwonić się to graniczy z cudem. Raz odebrali w poniedziałek 24.03.2025. Zapewniali, że towar wyjdzie w środę, a najpóźmiej w piątek będzie u mnie. Nie dotarła. Radzę omijać. Porażka.
Oszustwo
Niestety, padłem ofiarą tej firmy. Po ponad miesięcznym czasie oczekiwania na zamówiony towar i coraz mniej wiarygodnych tłumaczeniach, zdecydowałem się odstąpić od zakupu. W dniu 7 lutego poinformowano mnie, że zwrot został zlecony do księgowości i maksymalnie dotrze do mnie w ciągu 14 dni. Próby kontaktu (mail + telefon) pozostają bez odpowiedzi. Zmuszony jestem zgłosić sprawę na Policję. Omijajcie szerokim łukiem
Nie wysyłają towaru
Nie wysyłają towaru, anulują zamówienie z obietnicą zwrotu kosztów i cisza! Pięniędzy nie oddali i zero kontaktu z kimkolwiek! Oszukana na 1200 zł!
Ps. Po dodaniu dużej ilości nieprzychylnych opini na fb firmy odezwali się przez mesengera i natychmiast dokonali zwrotu. W każdym razie nie polecam! Za dużo nerwów.
To nie jest prawdziwy sklep.
To nie jest sklep tylko oszuści. Sprzedają towar, którego nie mają pomimo informacji w sklepie na stronie produktu, że towar jest dostępny. Po kilkumiesięcznym zbywaniu i odpowiadaniu, że towar nie został im dostarczony przez producenta zamilkli na prośbę o anulowanie zamówienie i zwrot środków za towar, którego nie dostałam. Telefon milczy, na wiadomości mailowe nie odpowiadają. Patrząc na wpisy w internecie na temat tej firmy to jest to ich powszechne działanie.
To nie jest jedyny sklep tego właściciela. Udało mi się jeszcze dotrzeć do kilku innych stron: (jako, że nie mogę tutaj dodać linków wpsuję tylko nazwy sklepów: energetycy, smartpupil, homekitowiec).
Uważajcie na wszystkie te sklepy! I nie dajcie się okraść!
Nie wysyłają zamówionego towaru , pieniądze odzyskałem , z trudem.
Nie wysyłają zamówionego towaru , telefonów nikt nie odbiera , jedynie na maile odpisywali , na zapytanie o termin dostawy jedynie przesuwali jej termin aż do informacji że nie mogą podać nawet przybliżonej daty dostarczenia, po rezygnacji z zamówienia po trzech tygodniach gdy już miałem zgłosić sprawę do wydziału przestępstw internetowych i napisaniu o tym pod postem na profilu FB zwrócono mi pieniądze .
UWAGA OSZUŚCI nie oddają kasy zastanów…
UWAGA OSZUŚCI nie oddają kasy zastanów się nad kupnem u nich.
Brak kontaktu z firmą
Brak kontaktu z firmą, nie posiadają sprzedawanego towaru mimo że na stronie jest dostępny. Na dodatek nie zwracają środków. Zwykli oszuści. Do dnia dzisiejszego nie otrzymałem również faktury. Jestem zmuszony skierować sprawę do sądu.
Brak zwrotu środków i kontakt urwany
Najpierw zamówienie opóźnione 2 tygodnie. Gdy w końcu z niego zrezygnowałem kontakt się urwał i nie mogę doprosić się zwrotu środków. Jak tak dalej pójdzie skończy się drogą sądową. Trzymać się z dala od tego sklepu!
Odradzam zakupy w tym sklepie.
Odradzam zakupy w tym sklepie.
Zamówienie złożone 12.12.2024 r., termin realizacji określono na 20-27.12.2024 r.
Towar nie został przesłany, sklep nie informował o opóźnieniach w realizacji zamówienia.
29.01.2025 r. złożono wniosek o anulowanie zamówienia i zwrot środków.
31.01.2025 r. przyjęto anulację zamówienia i określono, że zwrot środków na wskazane konto nastąpi najpóźniej w ciągu 14 dni.
Do dzisiaj nie zwrócono środków, kontakt ze strony sklepu się urwał - nie odpisują na maile, nie odbierają telefonów.
Nie dajcie się skusić na atrakcyjne ceny i promocje, bo nie zobaczycie ani towaru ani pieniędzy!!!
Uwaga na SCAM
Uwaga na SCAM! Firma sprzedaje towar, którego nie ma, najpierw przesuwa terminy wysyłki, a potem kontakt się urywa. Oczywiście zwrotu pieniędzy brak. Sprawa idzie do sądu.
Odradzam zakupy
Odradzam zakupy. Firma nie jest rzetelna ani jeśli chodzi o realizację zakupów, ani o kontakt. Zarówno telefonicznie jak i mailowo spychanie odpowiedzialności na wszystko:
"Kolega ma akurat urlop"
"Pracownicy magazynu byli przekonani, że wysłano towar"
Powiem tak, zamówienie z listopada, a do teraz otrzymałem tylko jego część ( czas realizacji był na 11-13 grudnia 2024 ). Nawet jak zaoferowali zwrot za to czego nie otrzymałem to pieniędzy nie ma.
Od 5 tygodni czekam na oddanie…
Od 5 tygodni czekam na oddanie pieniędzy za zwrócone termostaty. Przestali odpowiadać na maile, nie odbierają telefonów.
Omijajcie szerokim łukiem
Omijajcie szerokim łukiem, sprzedają towar którego nie mają, nie odbierają telefonów i nie odpisują na wiadomości. O zwrocie wpłaconych pieniędzy również można zapomnieć.
ODRADZAM wszelkie zakupy w tym sklepie
ODRADZAM wszelkie zakupy w tym sklepie. Złożyłem zamówienia 4 grudnia i ani produktu ani zwrotu pieniędzy. Na początku były tylko informacje o opóźnieniu z winy dystrybutora. Miały tygodnie i zwodzenie. Potem zaproponowali zwrot pieniędzy i po wielu ponagleniach zwrotu nie wysłali. Na maile nie odpisują. Ciężko się dodzwonić.
Zakupiłem kuwetę dla kota
Zakupiłem kuwetę dla kota. Od razu przelałem pieniądze, zależało mi na czasie. Ani kuwety ani pieniędzy. Śpiewka jak u innych długi czas oczekiwania, nie ma towaru ksiegowy. Sprawa jest prosta wyłudzanie pieniędzy. Dziś zgłaszam sprawę na Policję.
proponuję tak każdemu.
Edit. Pieniądze zostały mi zwrócone.
Reasumując. Zamówiłem. Zapłaciłem 2 tyg byłem zwodzony. Odzyskałem pieniądze.
Nie są w stanie zrealizować zamówienia
Nie są w stanie zrealizować zamówienia, w terminie o którym sami informują.
Miałam ogromny problem z tym…
Miałam ogromny problem z tym sklepem.Złożylam zamówienie jednak towar nie został wysłany.Po wielu próbach kontaktu brak konkretów.Po anulowaniu zamówienia musiałam prosić się o zwrot moich pieniędzy na konto i tutaj spotkałam się ze strasznymi trudnościami .Komunikacja ze sklepem pozostawia wiele do życzenia.Zdecydowanie odradzam zakupu w tym sklepie ,omijać ten sklep z daleka!!!
UWAGA
UWAGA! OSZUŚCI! SPRZEDAJĄ TOWAR KTÓREGO NIE MAJĄ NA STANIE! CO TYDZIEŃ PISZĄ ŻE TOWAR WYJDZIE W TYM TYGODNIU. Z OCZEKIWANIEM NA ZWROT PIENIĘDZY RÓWNIEŻ JEST PROBLEM, DOPIERO NA GROŹBY POZWEM I OUKIKem ZWRÓCILI PIENIĄDZE, CO NAJLEPSZE WIDZĘ ŻE TOWAR KTÓRY NIE ZOSTAŁ WYSŁANY NA STRONIE JEST CIĄGLE JAKO DOSTĘPNY, CZYLI NACIĄGAJĄ KLIENTÓW.
Oszuści
Oszuści! Na zamówienie wydałem prawie 900zl. Czekałem miesiąc czasu bo tak zwodzili mnie. Zażądałem zwrotu pieniędzy to odesłali mi wiadomość,że zwrot nastąpi do 14 dni. Termin minął a pieniędzy nie ma! Uważajcie na tych oszustów!