Instock Sneaker Store Recenzje 102

Wynik TrustScore: 4 na 5

3,8

Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 3 z 5

Vi bestilte Nike sko, de blev desværre taget i tolden og vi blev opkrævet 925 kr , men ingen problem vi fik overført pengene med det samme 👍 vi har modtaget skoerne dog ikke i den rigtige str, igen v... Zobacz więcej

Reakcja na opinię

Oceniono na 5 z 5

Great site to sell your sneakers. Good payout, no problems with communication - they respond really fast. There was absolutely no problems during my sale.

Reakcja na opinię

Informacje dotyczące firmy

1. Sklep z butami
  2. Sklep z odzieżą uliczną

Napisane przez firmę

Vi forhandler markedets mest populære og eksklusive sneakers. Alt fra Off-White til Air Jordans & Yeezys. Baseret i Danmark

Dane kontaktowe

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

Brak historii zapraszania do wystawiania recenzji

Jak firma korzysta z Trustpilot

Snyde forretning

Snyde forretning! Bestilte to par sko til over 10.000 DKK og har ikke modtaget mine sko efter 3 uger - butikken besvarer ikke deres henvendelser. I kan se frem en anmeldelse!! Handler her aldrig igen!!

23 stycznia 2022

Hej Kristine!
Vi er kede af at høre din reaktion - Du har bestilt to gange bestillingsvarer, og derfor påregnes der længere leveringstid. Derudover har vi Ikke modtaget nogen mail eller andet fra dig, så det undrer vi os lidt over.

Vi kan selvfølgelig sagtens sende pengene retur til dig eller også er de fortsat på vej til dig, og vi kommer med løbende opdateringer på forsendelsen.

Dåligt överlag

Dåligt överlag! Det tog 1 och en halv månad för paketet att komma trots att jag hörde av mig till företaget ex antal gånger. Inte förens jag hotade med att kontakta Klarna så skickade dem iväg paketet. Jobbar själv på postnord och vet med säkerhet att det inte var några dröjsmål där.

Oceniono na 4 z 5

Recommendable

Good service, it went straight with shipping and all. However, we went into a minor problem, but it was solved in a good way.
Can definitely be recommended

Super nöjd!

Beställde ett par skor och är väldigt nöjd med dem. Riktigt bra skick och fina, även är det väldigt bra kund service som svarar snabbt och man får svar på det man undrar över. Skulle varmt rekommendera att beställa härifrån, hade inga problem alls att få hem dem .

Oceniono na 4 z 5

Bra sida

Tog lite längre tid men annars allt bra skorna va fina ite skadade o gör sitt jobb

Hi Nando!
Thanks for your review, we really appreciate that. We hope to see you again next time you're going to buy sneakers. We'll do our best to deliver in Sweden, and remember that we're always available in our support mail or chat through the website.

Top :-)

Top :-) super hurtigt

19 grudnia 2021

Hej Pia!
Tusind tak for din anmeldelse!
Vi er utroligt glade for at kunne levere dine sneakers!
Vi håber på at kunne levere flere lækre sneakers til dig ud i fremtiden!

Oceniono na 5 z 5

Strålende service og hurtig…

Strålende service og hurtig forsendelse. Har handlet med dem flere gange via blandt andet ejeren.

Hej Tobias!
Tusind tak for din anmeldelse!
Vi er utroligt glade for dine fine ord!

Legit and serious

Serious people good price and legit

Hi Moha!

Hurtig levering,en god oplevelse

Hurtig levering,en god oplevelse, varen er super kvalitet, vender helt sikkert tilbage

Hej Filip!
Tusind tak for din anmeldelse!
Vi er utroligt glade for at høre, at din oplevelse hos os har været i top!

Oceniono na 5 z 5

Jeg har nu handlet med sneaker store 2…

Jeg har nu handlet med sneaker store 2 gange, og oplevelsen var i Top💯 Jeg kan kun anbefale denne hjemmeside: Hurtig levering, og pisse genial service!

Hej Simon!
Tusind tak for din anmeldelse!
Vi er utroligt glade for at kunne levere dine sneakers, og vi er mere end klar til at levere flere! Vi værdsætter meget at du vil dele din oplevelse hos os!

Doświadczenie Trustpilot

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Dowiedz się więcej o procesie recenzji Trustpilot.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej