Instabutik Recenzje 32

3,4

Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 3 z 5

Oceniono na 5 z 5

Skön service snabba på svara, har inte fått produkten än men de uppdaterar hela tiden om de blir problem, om du handlar här så borde du inte vara orolig över något det är bara och ha tålamod.

Reakcja na opinię

Oceniono na 1 z 5

Beställ inte från detta företG som inte äns existerar. Gjorde en beställning på för mycke pengar och varan kom inte och jag gjorde en anmälan hos ARN Fick svaret att det inte går att göra något då... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Beställde jacka och skor produkterna var i topp kvalitet! Lite förseningar men säljaren svarade på funderingar jag hade så bra kundbemötande

Reakcja na opinię

Informacje dotyczące firmy

1. Sklep odzieżowy

Napisane przez firmę

Vi riktigt oss in på limiterade produkter samt High-end-products

Dane kontaktowe

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

Brak historii zapraszania do wystawiania recenzji

Oceniono na 3 z 5

Fraktprocessen var standard

Fraktprocessen var standard, varken imponerande snabb eller anmärkningsvärt långsam. Förpackningen var adekvat, men det fanns inga utmärkande egenskaper i leveransupplevelsen. Överlag en tillfredsställande transaktion.

9 lutego 2024
Oceniono na 1 z 5

Beställ inte från detta företG som inte…

Fick svaret att det inte går att göra något då företaget inte existerar
Bevis finns

7 września 2023

Sämsta skiten någonsin

Sämsta skiten någonsin. Köpte 23/12-2022. har ibte fått den en. 10/2-2023. Försöker få tag i företaget och dom vägrar svara HANDLA ABSOLUT INTE HÄR lurar folk. Luffarbutik

9 lutego 2023

Jätte nöjd!

Allt gick super, precis likadan som den originala, rekommenderar STARKT!

15 stycznia 2023

🫶👌❤️

det finns massa bra saker och kommer garanterat köpa massa mer saker här på denna hemsida

15 stycznia 2023

Bra grejer för bra pris

Bra grejer för bra pris. Skulle rekommendera att köpa på insta butik 💯

13 stycznia 2023

Bestilte vare for kr 1600

Bestilte vare for kr 1600! 2/12-22
I dag er det 10/1-23.
Ikke mottatt vare :(

9 stycznia 2023

Odpowiedź od Instabutik

Din produkt är på väg och du ska ha fått spårnings nummer via mailen ifall dungar skrivit in rätt mail! Här får du spårnings nummer ifall du inte fått via mailen LY011614954SE

Köpte en jacka

Köpte en jacka, dragkedjan funkar inte som det ska. Skrev till butiken, fortfarande ingen återkoppling

4 stycznia 2023

Odpowiedź od Instabutik

Vi beklagar det som hänt dig och när jag kollar in ärendet så hittar jag inget mail från dig till oss eller något klagomål eller retur/bytes förfrågan. Maila gärna vår kundtjänst igen så hjälper vi dig.
Ha en fin kväll önskar //instabutik

Gjorde en beställning 6/12

Gjorde en beställning 6/12. Fortfarande inte fått varan (som var en julklapp). De varnade på hemsidan för längre leveranstider under jul. Men nu har det väl tagit 22 arbetsdagar and still counting..

7 stycznia 2023

Hej Therese !
beklagar för din sena julklapp.
Våra leverans tiden är mellan 7-21 arbetsdagar och vid röda dagar jul-nyår så vart det längre leveranstider överallt.
Som jag kan se så har vi skickat din produkt från huvudlagret och du ska ha fått din spårningsnummer för ett tag sen i din angivna mail du uppgav vid order.
Ha en fin dag önskar // instabutik

Otrevlig kundservice.

Otrevlig kundservice.
Leveranstid ca 2 månader, vill då avbeställa en del utav ordern då drar de 500kr för tullavgift.
Vart i kontakt med tullen och det här är absolut inte en rimlig kostnad enligt dom.
Instabutik valde att blockera mig då jag krävde full återbetalning.

Sa att ett annat alternativ är att de skickar tröjan och jag betalar in summan som de skickade mig, vilket var ca 50% utav totalkostnaden men då sa de att jag måste lägga en ny order.

De lurar folk på pengar.
Deras svar är tyvärr inte mycket att komma med, försökt vara medgörlig och inte en lösning åt dom utan någon som helst respons.
man kan tycka att bolaget bör gå en kurs i charm. Detta bolag som säger sig inte vara ett bolag men finns i brandbergen.

3 stycznia 2023

Odpowiedź od Instabutik

Hej! Jag har kollat ditt ärende och kostnaden som dom drog av var 300:- i avgift. Då det klart står i våran köpvilkor att det dras av en avgift på 300 kr när man avbryter en produkt som är påväg. Då hänvisar vi dig att göra om ordern på nytt och därav gav vi dig 15% i rabatt kupong för din missuppfattning som du kunde använt. Du valde att ej gå vidare med din tillägg av tröjan. Leverans tiden är 7-21 arbetsdagar som också finns att hitta bland våra vilkor. Förseningar som i alla e handels butiken kan tillkomma vid jul och nyårstider då det kommer till röda dagar som förlänger leveranstiden några dar extra.
Vi får be om ursäkt för din uppfattning av otrevlig kundservice det skall vi kolla närmare på.

Oceniono na 1 z 5

Inte lika nöjd med materialet som…

Inte lika nöjd med materialet som lovades. Skulle vara läder med det är samma PDU fejk som alla kina sidor så stort minus där

26 października 2022

Odpowiedź od Instabutik

Tack för din feedback, Allt som står läder är läder, kontakta oss på Instagram så kan vi kolla på din order.

Oceniono na 2 z 5

Bad shipping took me three weeks to get…

Bad shipping took me three weeks to get it

1 grudnia 2022

Odpowiedź od Instabutik

Normal is 2 weeks without any problems, We do shipping After the payments is accepted, that is why, you can reed more at our policy everything is there

Thanks for your support 😌

Oceniono na 5 z 5

Beställde jacka och skor produkterna…

28 listopada 2022

Vi uppskattar din feedback 😌

Oceniono na 5 z 5

Skön service snabba på svara

25 listopada 2022

Tack för din feedback 😌

Doświadczenie Trustpilot

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej