Reakcja na opinię
Hier kom je echt tot rust. Samantha zorgt iedere keer weer voor een heerlijke massage en gezichtsbehandeling. De zen plus belevenissen zorgen voor nog meer ontspanning met heerlijke geuren.
Reakcja na opinię
Samantha is mijn favoriete schoonheidsspecialiste, ze is vriendelijk, rustig, sociaal en zeer vakkundig. Ze weet wat ik nodig heb, laat me in mijn waarde. Adviseert zo nodig en kan altijd bij haar te... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
De salon is gevestigd op de eerste verdieping van de Fregat 17 in Uithoorn. U bent u hier van harte welkom voor een ruim aanbod aan behandelingen. Ik geloof dat schoonheid zowel van binnen als van buiten komt. Daarom bied ik dat stukje rust, ontspanning en gelijk een resultaatgerichte behandeling aan. Persoonlijke aandacht, Ontspanning, Service & Resultaat zijn mijn kernwaardes. Door deze combinatie zult u zich zowel van binnen als van buiten compleet herboren voelen! Wilt u weten welke behandelingen ik aanbied? Of wilt u iets meer over mij te weten komen? Kijk dan gerust rond op de website. Ik hoop u graag te mogen ontmoeten in de salon. Veel liefs, Samantha
Fregat 17, 1423 EH, Uithoorn, Holandia
Zaprasza klientów do wystawiania recenzji
Het is altijd een zen moment. Genieten. Even uit staan. Echt heerlijk. Top!!
De behandeling is echt fantastisch.

Odpowiedź od Insideout by Sam
Er ging iets niet helemaal goed met de bestelling. Er is direct contact opgenomen met mij en overleg geweest. Ze heeft een alternatief aangeboden en voor de verwarring (op eigen initiatief) de verzendkosten geannuleerd. Heel attent.

Odpowiedź od Insideout by Sam
Snelle reactie per mail na bestelling. Eén product was niet op voorraad maar kreeg gelijk mogelijkheid om vast deel van de bestelling te ontvangen. Het pakketje was een cadeautje om uit te pakken en fijn wat proefmonsters erbij en een lief kaartje. Met aandacht verpakt en geleverd. Top service!

Odpowiedź od Insideout by Sam
Heel fijn, de hele lijn weer binnen gekregen. Zo rond het hooikoorts seizoen echt heerlijk om mijn gezicht met Esse schoon te houden en te verzorgen. Mijn klachten zijn op z’n minst gehalveerd!

Odpowiedź od Insideout by Sam
De zen plus belevenissen zorgen voor nog meer ontspanning met heerlijke geuren.

Odpowiedź od Insideout by Sam
Fijne communicatie en verzending volgens afspraak.
Verschillende samples mee verstuurd. Erg blij mee!

Odpowiedź od Insideout by Sam
Heel tevreden met de producten van Kalahari! Er zit ook altijd een fijn kaartje erbij. Heel tevreden van de service!

Odpowiedź od Insideout by Sam
Het is altijd een feest om de bestelling uit te pakken, dit keer rook mijn bestelling zelfs lekker! Dat is een leuke verassing als je de doos open maakt! De levering is snel en ik wordt altijd heel blij van allerlei proef verpakkingen erbij!

Odpowiedź od Insideout by Sam
Snelle reactie op mijn bestelling en kon mijn producten de volgende dag al ophalen.

Odpowiedź od Insideout by Sam
Snelle levering een goede producten. Fijn dat ze ook wat proefjes in het pakket mee stuurt om te testen.

Odpowiedź od Insideout by Sam
Keurig en snel. Leuk kaartje in het pakket, mooi ingepakt. Daar is aandacht aan besteed!
Een tip; PostNL is niet meer wat het geweest is. Duurt gewoon 3-4 dagen langer dan bijvoorbeeld DHL.

Odpowiedź od Insideout by Sam
Snelle levering en mocht er een twijfel zijn over de bestelling wordt er contact opgenomen om zeker te zijn van goede bestelling

Odpowiedź od Insideout by Sam
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.