Insideout by SamRecenzje

Wynik TrustScore: 5 na 5

Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 5 z 5

Hier kom je echt tot rust. Samantha zorgt iedere keer weer voor een heerlijke massage en gezichtsbehandeling. De zen plus belevenissen zorgen voor nog meer ontspanning met heerlijke geuren.

Oceniono na 5 z 5

Samantha is mijn favoriete schoonheidsspecialiste, ze is vriendelijk, rustig, sociaal en zeer vakkundig. Ze weet wat ik nodig heb, laat me in mijn waarde. Adviseert zo nodig en kan altijd bij haar te... Zobacz więcej

Informacje dotyczące firmy

1. Salon piękności

Napisane przez firmę

De salon is gevestigd op de eerste verdieping van de Fregat 17 in Uithoorn. U bent u hier van harte welkom voor een ruim aanbod aan behandelingen. Ik geloof dat schoonheid zowel van binnen als van buiten komt. Daarom bied ik dat stukje rust, ontspanning en gelijk een resultaatgerichte behandeling aan. Persoonlijke aandacht, Ontspanning, Service & Resultaat zijn mijn kernwaardes. Door deze combinatie zult u zich zowel van binnen als van buiten compleet herboren voelen! Wilt u weten welke behandelingen ik aanbied? Of wilt u iets meer over mij te weten komen? Kijk dan gerust rond op de website. Ik hoop u graag te mogen ontmoeten in de salon. Veel liefs, Samantha

Dane kontaktowe

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

Zaprasza klientów do wystawiania recenzji

Jak firma korzysta z Trustpilot

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 21

Napisz recenzję

Super fijn

Het is altijd een zen moment. Genieten. Even uit staan. Echt heerlijk. Top!!
De behandeling is echt fantastisch.

29 czerwca 2026

Odpowiedź od Insideout by Sam

Wat lief! Dank je wel Sonja :) Tot snel.

Oceniono na 5 z 5

Snelle reactie, denkt meeof het juiste product is bij aan koop .

29 maja 2026

Odpowiedź od Insideout by Sam

Dat zijn lieve woorden, Bedankt! :)

Top geregeld.

Er ging iets niet helemaal goed met de bestelling. Er is direct contact opgenomen met mij en overleg geweest. Ze heeft een alternatief aangeboden en voor de verwarring (op eigen initiatief) de verzendkosten geannuleerd. Heel attent.

29 maja 2026

Odpowiedź od Insideout by Sam

Wat fijn dat we er samen zijn uitgekomen :) Veel plezier met jouw producten!

Top service!

Snelle reactie per mail na bestelling. Eén product was niet op voorraad maar kreeg gelijk mogelijkheid om vast deel van de bestelling te ontvangen. Het pakketje was een cadeautje om uit te pakken en fijn wat proefmonsters erbij en een lief kaartje. Met aandacht verpakt en geleverd. Top service!

20 kwietnia 2026

Odpowiedź od Insideout by Sam

wat een lieve woorden! Super bedankt :)

Fijn en goed bedrijf

Vriendelijk
Uitgebreid assortiment

25 kwietnia 2026

Odpowiedź od Insideout by Sam

Bedankt voor je fijne woorden :) Tot de volgende bestelling!

Oceniono na 5 z 5

Esse werkt tegen hooikoorts klachten

Heel fijn, de hele lijn weer binnen gekregen. Zo rond het hooikoorts seizoen echt heerlijk om mijn gezicht met Esse schoon te houden en te verzorgen. Mijn klachten zijn op z’n minst gehalveerd!

15 kwietnia 2026

Wat fijn om te horen :)

Oceniono na 5 z 5

Hier kom je echt tot rust

De zen plus belevenissen zorgen voor nog meer ontspanning met heerlijke geuren.

12 kwietnia 2026

Odpowiedź od Insideout by Sam

Wat ontzettend lief :) Tot snel!

Oceniono na 5 z 5

De bestelling is een feest!

Het is altijd een feest om de bestelling uit te pakken, dit keer rook mijn bestelling zelfs lekker! Dat is een leuke verassing als je de doos open maakt! De levering is snel en ik wordt altijd heel blij van allerlei proef verpakkingen erbij!

9 marca 2026

Odpowiedź od Insideout by Sam

Wat een fijne woorden Jill. De Kalahari Fragrance mist zorgde voor een extra beleving bij het uitpakken :) Leuk dat het je is opgevallen. Veel plezier met je producten!

Oceniono na 5 z 5

Snelle levering een goede producten

Snelle levering een goede producten. Fijn dat ze ook wat proefjes in het pakket mee stuurt om te testen.

19 listopada 2025

Odpowiedź od Insideout by Sam

Bedankt voor de fijne woorden! :) Mochten er vragen zijn over de proefjes hoor ik het graag.

Super fijne producten

Super fijne producten! En de volgende dag al in huis

25 września 2025

Odpowiedź od Insideout by Sam

Bedankt voor je liever woorden :)

Oceniono na 5 z 5

Snelle levering, leuk verpakt!

21 września 2025

Heel erg graag gedaan :)

Met aandacht ingepakt

Keurig en snel. Leuk kaartje in het pakket, mooi ingepakt. Daar is aandacht aan besteed!
Een tip; PostNL is niet meer wat het geweest is. Duurt gewoon 3-4 dagen langer dan bijvoorbeeld DHL.

30 maja 2025

Odpowiedź od Insideout by Sam

Hi Kris, Bedankt voor je mooie woorden en feedback! Veel plezier van jouw producten :)

Oceniono na 5 z 5

Snelle levering en mocht er een twijfel…

Snelle levering en mocht er een twijfel zijn over de bestelling wordt er contact opgenomen om zeker te zijn van goede bestelling

26 maja 2025

Odpowiedź od Insideout by Sam

Bedankt voor je fijne woorden :) Ik denk graag met je mee. Tot de volgende keer!

Snelle reactie

Snelle reactie! Netjes afgehandeld na bestelling ! Top dus

20 maja 2025

Wat lief! :) Bedankt!

Doświadczenie Trustpilot

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej