Inofoodtech Recenzje 486

Wynik TrustScore: 4.5 na 5

4,3

Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 4 z 5

Tydlig skillnad för cirkulation och känner mig mer skärpt och fokuserad. Dock hade jag gärna velat ha en vanligt socker i, det går åt under träningen. Som många andra så mår jag illa av sötningsme... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Jag vet inte vad det beror på, men det känns som att energin är bättre och att jag överväger att sluta med mina mediciner för att se vilka värden som klaras av en förbättrad kväveoxid. Sen samarbe... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Har köpt dessa brustabletter nu & tidigar. Skulle gärna vilja få tillgång till tester där eventuella posetiva effekter kan redovisas. Tycker mig känna bra effekt. Mer ennergi i kroppen. Förbättrade... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Jag är 70 år och för mig sänker det blodtrycket. Blodtrycket ligger vanligtvis på ca 140/90 men efter ha druckit ett glas INO ligger det på ca 120/75. Har testat detta flera ggr med min blodtrycks... Zobacz więcej

Informacje dotyczące firmy

Napisane przez firmę

Produkter som drar nytta av nitratets dokumenterade förmåga att öka kväveoxidnivåerna i kroppen. INO är resultatet av ett nordiskt forskningsprojekt lett av professor Erney Mattsson och är en ny innovativ dryck rik på källor till nitrat, vilket kan omvandlas till kväveoxid i kroppen. Kväveoxid vidgar blodkärlen och spelar en avgörande roll i att förbättra blodflödet och syreleveransen i kroppen. Våra produkter har en påvisad potent omvandling till kväveoxid som är en fundamental komponent i kroppens naturliga fysiologi och dess potens är känd sedan många år. Kväveoxid fick Nobelpriset i medicin 1998. Med ökad ålder minskar produktionen av kväveoxid.

Dane kontaktowe

Odpowiada na 66% z negatywnych recenzji

Zazwyczaj odpowiada w ciągu 48 godzin

Oceniono na 3 z 5

Gott

Gott, men inte mycket effekt.

22 lipca 2025

Odpowiedź od Inofoodtech

Hej och tack för att du delar med dig av dina tankar!
För bästa effekt bör du ta INO cirka 2 timmar innan träning, fysisk aktivitet eller någon form av mentalt krävande uppgift, så att INO hinner brytas ner till kväveoxid och ge dig boosten. De flesta av våra kunder är mycket nöjda, men självklart fungerar inget för alla.

Ett extra tips: Använd inte antibakteriellt munskölj, det tar helt bort effekten av INO och då får du inte fördelarna.

INO Team

Livsserum

INO har hjälpt mig att genomföra vissa livsstilsförändringar. Från att ha varit orkeslös deprimerad och ofokuserad till att sluta röka, börja jogga och göra bättre prioriteringar. Jag har även fått bättre sömnlvalité efter att jag började med INO tack för att ni finns ❤️

16 lipca 2025
Oceniono na 2 z 5

Ej sötad med socker betyder tillsatt sötningsmedel

En kund fick sådana fina resultat efter bara en lymfmassagebehandling trots starka faktorer på att detta skulle kunna ta tid. Det enda kunden gjort var att ta dessa brustabletter under hittills två veckor. Jag blev så klart väldigt nyfiken, tänk om jag kan promota detta för mina kunder.

Det jag dock reagerade starkt på var tillsatsen av sukralos, ett artificiellt sötningsmedel som enligt flera studier kan påverka både tarmfloran och insulinregleringen negativt. Jag hade verkligen uppskattat om produkten kunde hålla sig till mer naturliga eller kroppsvänliga alternativ som tex stevia eller monk fruit eller varför inte utesluta sötningsmedel helt? Citronsyran som används borde gå att byta ut till äpplesyra eller kassava. Om nu citronsyran kommer från svartmöglet. Jag ska mejla företaget och fråga.

I en annars så hälsosam och naturligt profilerad produkt känns det motsägelsefullt att använda ett syntetiskt ämne som har dokumenterade potentiella risker.

Jag hoppas verkligen att det finns planer på att ta fram en version utan sukralos eller med ett mer naturligt sötningsalternativ.

Samma sak gäller energidrycken, varför acesulfam och aspartam? Det är inte naturligt tillsammans.

Jag ska trots den syntetiska smaken testa detta i två veckor och jag hoppas på en bra respons från företaget.

10 lipca 2025
Opinia niezależna

Odpowiedź od Inofoodtech

Hej och stort tack för att du tog dig tid att lämna din recension! Det verkar som att din kund har upplevt liknande resultat som många av våra andra kunder – riktigt goda effekter av INO, en produkt som ofta levererar det den lovar.

Därför är det lite tråkigt att se ett 2-stjärnigt omdöme i en recension där du själv nämner att INO faktiskt har fungerat för din kund.

När det gäller ingredienserna har vi lagt ner mycket arbete och forskning på att optimera innehållet. Baserat på vår kunskap är dessa ingredienser det bästa alternativet när man väger in både effekt, dosering och smak. Sucralos är betydligt sötare än andra sötningsmedel, vilket innebär att det behövs extremt små mängder för att uppnå önskad smak. Det har dessutom studerats mycket noggrant, och i de mängder vi använder finns inga fysiologiska effekter alls. Det är just detta som gör det till ett bra alternativ.

Alla våra ingredienser håller högsta kvalitet – vi vill leverera produkter som fungerar, och det är precis vad våra kunders återkoppling visar, vilket vi är stolta över.

I drycken använder vi inte aspartam, utan sucralos och acesulfam K – tillsammans skapar de en mycket intensiv smak, vilket gör att vi kan använda mycket låga mängder sötningsmedel men ändå erbjuda en god smakupplevelse. Vi har förståelse för att smak är viktigt, och tyvärr är det ofta svårt att nå ut med produkter som inte smakar gott – även om de har starka effekter.

Tack igen för din feedback – vi tar det till oss och kommer ha det i åtanke när vi utvecklar nya smaker och produkter för att kunna möta fler individers preferenser. I detta tidiga skede har vi tyvärr inte haft möjlighet att ta fram flera olika varianter, eftersom det är mycket kostsamt.

INO Team

Felleverans

Jag blev av med leveransen via Earlybird, kontaktade Inofoodtech som omedelbart skickade en ny leverans.

24 czerwca 2025
Oceniono na 4 z 5

More energy in postcovid!

I haven't use it so long yet in my postcovid. I have had a little more energy and the energy have lasted a little longer than usual. I get too little oxygen to my muscles and energy to the mitochondries but it seems that I get help from Ino.
A little bit more energy is very valuable in my situation. It feels very promising!

7 lipca 2025
Oceniono na 1 z 5

kundtjänsten är under all kritik

kundtjänsten är under all kritik. Jag har inte fått ngn faktura och frågar per mail hur jag ska betala. Jag får flera vänliga men helt irrelevanta svar och jag vet fortfarande inte hur jag ska betala. Nu vill jag dessutom säga upp prenumerationen och om det finns någon information om hur det ska gå till, någonstans på hemsidan så har ni gömt den bra. Mycket missnöjd.

30 czerwca 2025

Odpowiedź od Inofoodtech

Tack för att du tog dig tid att lämna en recension. När det gäller din prenumeration har allt fungerat precis som det ska – det är en automatiserad betalningsprocess, vilket är standard för den här typen av prenumerationer via Klarna eller Stripe.

Vi har skickat dig kvitton på dina betalningar som du efterfrågat, men det var svårt att förstå vad mer du önskade, särskilt eftersom du själv bekräftat att du mottagit alla produkter i tid.

Det känns därför tråkigt att se ett 1-stjärnigt omdöme när både leverans, betalning och kundservice fungerat utan problem – och där vi alltid svarat vänligt och försökt hjälpa till.

Vi förstår att inte alla är vana vid hur moderna prenumerationslösningar fungerar, men det är tyvärr begränsat vad vi kan göra om grunden i processen missförstås.

Om det största problemet är att du fått produkter utan att bli debiterad, är det svårt att se det som något negativt ur kundens perspektiv.

Vesa – INO Team

Doświadczenie Trustpilot

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej