Tydlig skillnad för cirkulation och känner mig mer skärpt och fokuserad. Dock hade jag gärna velat ha en vanligt socker i, det går åt under träningen. Som många andra så mår jag illa av sötningsme... Zobacz więcej
Zobacz, co mówią recenzenci
Jag vet inte vad det beror på, men det känns som att energin är bättre och att jag överväger att sluta med mina mediciner för att se vilka värden som klaras av en förbättrad kväveoxid. Sen samarbe... Zobacz więcej
Har köpt dessa brustabletter nu & tidigar. Skulle gärna vilja få tillgång till tester där eventuella posetiva effekter kan redovisas. Tycker mig känna bra effekt. Mer ennergi i kroppen. Förbättrade... Zobacz więcej
Jag är 70 år och för mig sänker det blodtrycket. Blodtrycket ligger vanligtvis på ca 140/90 men efter ha druckit ett glas INO ligger det på ca 120/75. Har testat detta flera ggr med min blodtrycks... Zobacz więcej
Informacje dotyczące firmy
Napisane przez firmę
Produkter som drar nytta av nitratets dokumenterade förmåga att öka kväveoxidnivåerna i kroppen. INO är resultatet av ett nordiskt forskningsprojekt lett av professor Erney Mattsson och är en ny innovativ dryck rik på källor till nitrat, vilket kan omvandlas till kväveoxid i kroppen. Kväveoxid vidgar blodkärlen och spelar en avgörande roll i att förbättra blodflödet och syreleveransen i kroppen. Våra produkter har en påvisad potent omvandling till kväveoxid som är en fundamental komponent i kroppens naturliga fysiologi och dess potens är känd sedan många år. Kväveoxid fick Nobelpriset i medicin 1998. Med ökad ålder minskar produktionen av kväveoxid.
Dane kontaktowe
J A Wettergrens gata 7, 421 30, Västra Frölunda, Szwecja
- info@inofoodtech.se
- inofoodtech.se
Odpowiada na 66% z negatywnych recenzji
Zazwyczaj odpowiada w ciągu 48 godzin
Inni użytkownicy przeglądali również
Tydlig skillnad för cirkulation och…
Tydlig skillnad för cirkulation och känner mig mer skärpt och fokuserad.
Dock hade jag gärna velat ha en vanligt socker i, det går åt under träningen. Som många andra så mår jag illa av sötningsmedlet. Sorbitol är väl också laxerande? Kanske finns det något annat bulkmedel som har bättre egenskaper?
God och nyttig
Har testat både dryck (som är godast…
Har testat både dryck (som är godast men dyr) , men kör annars brustablett . Jag är ganska övertygad om att det fungerar ,. Märker tydligt om jag slarvar med att ta de tpå morgonen
Har använt INO under några månader och…
Har använt INO under några månader och det sänker blodtrycket-super. Även min 92 åriga mor har börjat ta detta efter mina positiva erfarenheter och det fungerar även utmärkt för henne. Faktiskt så bra att hon la 600 kr på storpack. Nu det enda negativa, mor skulle fått leverans precis före jul och har ännu inte fått något. Pratade just med henne och hon har bara 7 tabletter kvar så min syster skjutsar henne till Apoteket där INO skulle finnas och där fanns det naturligtvis bara i online sortimentet. Nu har min syster försökt få kontakt med kundtjänst i dagar utan att komma fram eller få någon kontakt. Tur att även syrran tar INO så hon kan förse min mor med sina tabletter. Gissar att företaget har leveransproblem etc?
Jag upplever inte bättre ”flås”men…
Jag upplever inte bättre ”flås”men däremot en ökad metal skärpa fokus och ork vilket räcker en bra bit.
Give you so much energy🙏 Must try it ✨✨✨
Vet inte
Känner ingen direkt skillnad i mående
Kanske beror på att det är förkylningstider och jag har haft mycket huvudvärk
Early Bird försökte leverera mitt paket…
Early Bird försökte leverera mitt paket men misslyckades för över en vecka sen, de har inte försökt igen. Jag har kontaktat både dem och inofood men får inget svar från någon av dem….
Blir spännande att testa…
Lots more energi in the body
Enkelt att beställa och snabb…
Enkelt att beställa och snabb transport..Helt perfekt!
Verkar leva upp till vad man lovar
Sen samarbetar ni med Klarna, som istället för att gå till domstol för att reda ut en konflikt med mig, hindrar mig från att handla via Klarna. Bolaget skulle förbjudas att sköta transaktioner.
Det betyder att Klarna unnar sig att vara en domstol, vilket naturligtvis är helt olagligt.
Jag tycker att dom är väldigt bra men…
Jag tycker att dom är väldigt bra men väldigt dyra tyvärr
Med vänliga hälsningar Mats Waara
mina post covid besvär ”blir lugnare”…
mina post covid besvär ”blir lugnare” och jag får mer energi av INO
allergi
allergi, innhöll vete.När man har veteallergi så man allergisk mot växten oavsett utvecklingsstadie. Vetegräs är unga veteplantor. Glutenintolerans är något helt annat.

Odpowiedź od Inofoodtech
Har gett recensioner flera gånger !!!!
Doświadczenie Trustpilot
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.