Inofoodtech Recenzje 486

Wynik TrustScore: 4.5 na 5

4,3

Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 4 z 5

Tydlig skillnad för cirkulation och känner mig mer skärpt och fokuserad. Dock hade jag gärna velat ha en vanligt socker i, det går åt under träningen. Som många andra så mår jag illa av sötningsme... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Jag vet inte vad det beror på, men det känns som att energin är bättre och att jag överväger att sluta med mina mediciner för att se vilka värden som klaras av en förbättrad kväveoxid. Sen samarbe... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Har köpt dessa brustabletter nu & tidigar. Skulle gärna vilja få tillgång till tester där eventuella posetiva effekter kan redovisas. Tycker mig känna bra effekt. Mer ennergi i kroppen. Förbättrade... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Jag är 70 år och för mig sänker det blodtrycket. Blodtrycket ligger vanligtvis på ca 140/90 men efter ha druckit ett glas INO ligger det på ca 120/75. Har testat detta flera ggr med min blodtrycks... Zobacz więcej

Informacje dotyczące firmy

Napisane przez firmę

Produkter som drar nytta av nitratets dokumenterade förmåga att öka kväveoxidnivåerna i kroppen. INO är resultatet av ett nordiskt forskningsprojekt lett av professor Erney Mattsson och är en ny innovativ dryck rik på källor till nitrat, vilket kan omvandlas till kväveoxid i kroppen. Kväveoxid vidgar blodkärlen och spelar en avgörande roll i att förbättra blodflödet och syreleveransen i kroppen. Våra produkter har en påvisad potent omvandling till kväveoxid som är en fundamental komponent i kroppens naturliga fysiologi och dess potens är känd sedan många år. Kväveoxid fick Nobelpriset i medicin 1998. Med ökad ålder minskar produktionen av kväveoxid.

Dane kontaktowe

1 gwiazdka

Odpowiada na 66% z negatywnych recenzji

Zazwyczaj odpowiada w ciągu 48 godzin

Oceniono na 3 z 5

För tidigt att svara då jag precis…

För tidigt att svara då jag precis börjat att använda produkten. Köp och leverans fungerade mycket bra så där är det 5 stjärnor.
Med vänlig hälsning,
Slf

7 stycznia 2025

Odpowiedź od Inofoodtech

Hej och tack för att du tog dig tid att ge feedback. Jag hoppas att du kommer att gilla INO och att du återkommer med en uppdaterad recension efter att ha testat det ett tag!

Oceniono na 2 z 5

Långsam leverans

Otroligt långsam och sen leverans, så jag var utan tabletter i ca 10 dgr, pga att man inte hittade min brevlåda. Detta trots att mitt namn står klart och tydligt på lådan, därav det låga betyget.
Produkten som sådan är okej. Väntar fortfarande på den revolutionerade effekten och hoppas den infinner sig nu på det nya året.
Smaken är dock riktigt god.

23 grudnia 2024

Odpowiedź od Inofoodtech

Tack för att du tog dig tid att dela din feedback med oss. Jag är verkligen ledsen för förseningen med din leverans och de besvär det orsakade. Vi använder EarlyBird för våra leveranser, och det fungerar normalt väldigt bra. Tyvärr händer det i sällsynta fall att de har svårt att hitta brevlådor, vilket jag förstår var fallet här. Jag kommer att följa upp detta med dem för att undvika att det händer igen.

Det gläder mig att du gillar smaken av produkten, och jag hoppas verkligen att du snart kommer att märka de positiva effekterna. Om du har några frågor eller behöver hjälp med något, är du alltid välkommen att kontakta oss.

Tack för att du provar INO, och jag hoppas att vi kan ge dig en ännu bättre upplevelse framöver!

Oceniono na 3 z 5

Färgskala till testet saknas, lång leverans med early bird

Saknar färgskala till testet, svårt att läsa ut något alls utan jmfskala. Lång leverans med Early bird, de bokade om och försenade 4ggr.

20 grudnia 2024

Odpowiedź od Inofoodtech

Tack för att du tog dig tid att ge oss en recension. Vi uppskattar all feedback som hjälper oss att bli bättre.

Det verkar som om din recension främst handlar om leveransen via "Earlybird". Vi är ledsna att höra att leveransen blivit försenad flera gånger. Vanligtvis tar våra leveranser 2–3 arbetsdagar efter att beställningen har slutförts, men vi förstår att förseningar kan vara frustrerande och vi ska framföra detta till vår leveranspartner.

När det gäller färgskalan för salivtesten finns den tillgänglig på vår webbplats. Om det känns enklare kan du också kontakta oss på info@inofoodtech.se, så skickar vi den till dig via e-post.

Vi skulle gärna höra vad du tycker om vår produkt INO och om den har fungerat för dig! Din feedback är värdefull för oss.

Jag är nöjd med Ino

Jag är nöjd med Ino, blodtrycket sjönk ock jag blev piggare

13 grudnia 2024

Odpowiedź od Inofoodtech

Tack för din härliga feedback! Det gläder oss verkligen att höra att du är nöjd med INO och att det har hjälpt dig att både sänka blodtrycket och känna dig piggare. Det är precis sådana resultat vi hoppas att våra kunder ska uppleva!

Om du har några frågor eller behöver något framöver är du alltid välkommen att höra av dig. Tack för att du valde INO!

Oceniono na 5 z 5

Fått tillbaka nästan all energi efter…

Fått tillbaka nästan all energi efter att ha varit sjuk flera veckor. Bra dryck o god,// Marith

11 grudnia 2024

Odpowiedź od Inofoodtech

Tack för din positiva feedback, det är alltid roligt att höra att INO har kunnat hjälpa!

Mvh

Oceniono na 2 z 5

Har inte märkt någon skillnad

Har inte märkt någon skillnad. Ska avsluta detta.

25 grudnia 2024
Opinia niezależna

Odpowiedź od Inofoodtech

Tack för att du delar din upplevelse med oss. Det är självklart tråkigt att höra att du inte märkt någon skillnad. Effekterna av naturliga produkter som INO kan variera från person till person, beroende på individuella behov och förutsättningar.

Om du har några frågor eller funderingar kring hur produkten används för bästa möjliga resultat, tveka inte att höra av dig – vi hjälper gärna till! Vi uppskattar att du har gett INO en chans och tackar för att du tog dig tid att prova produkten.

Önskar dig allt gott framöver!

Bra produkt!

Bra produkt! Håller vad den lovat! Rekommenderas!

13 grudnia 2024

Odpowiedź od Inofoodtech

Fantastiskt att höra! Tack för din feedback, den är viktig för oss!!

Oceniono na 4 z 5

Produkten fungerar bra

Produkten fungerar bra, har inga stickningar i vaderna längre och ingen värk.

6 grudnia 2024

Odpowiedź od Inofoodtech

Fantastiskt att höra! Tack för din feedback, den är väldigt viktig för oss!

Mvh

Inga större skillnader

Märker Inga större skillnader, men någon effekt hade det ändå. Jag är kroniskt sjuk men kände mig lite ""lättare" de dagar jag tog tabletten. Lite mer energi.

5 grudnia 2024

Odpowiedź od Inofoodtech

Tack för att du delar med dig av din upplevelse med oss. Det är roligt att höra att du kände dig lite lättare och märkte lite mer energi de dagar du tog tabletten. Även om effekterna kan variera från person till person är det uppmuntrande att du upplevde några positiva förändringar.

Det är bra att komma ihåg att INO är en naturlig produkt och inte en medicin, vilket gör den säker och hälsosam att använda utan att påverka kroppens naturliga funktioner. Samtidigt är det viktigt att ha realistiska förväntningar, då mirakel inte kan förväntas från sådana produkter. Att uppleva en märkbar effekt från en naturlig produkt som INO låter dock som en vinst i sig!

Om du har några frågor eller behöver vägledning kring hur du kan använda produkten för bästa resultat, är du varmt välkommen att höra av dig. Vi finns här för att hjälpa till och skulle gärna vilja höra mer om din upplevelse när du fortsätter använda INO.

Tack för att du ger oss en chans, och vi hoppas att produkten fortsätter att göra en positiv skillnad för dig!

Väldigt bra kundtjänst

Väldigt bra kundtjänst, måste jag säga. Heja Vesa! Hoppas hemsidan blir bättre så småningom så vi kan admistrera våra beställningar utan problem.

18 grudnia 2024
Opinia niezależna

Odpowiedź od Inofoodtech

Tack så mycket för din fina feedback, det betyder verkligen mycket för mig och oss på INO! Vi jobbar aktivt på att förbättra hemsidan för att göra det smidigare för er att administrera era beställningar utan problem.

Din support och dina kommentarer hjälper oss att bli bättre – stort tack för det! Tveka inte att höra av dig om du har fler funderingar eller feedback.

Doświadczenie Trustpilot

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej