Litt vanskelig å finne lokasjonen når jeg skulle hente bilen. Manglende skilt ? Det var gjenglemt papirer i hanskerom (sensitive) som burde vært fjernet. Det var også et brukt kjøkkenglass i midtkon... Zobacz więcej
Zobacz, co mówią recenzenci
Jeg er meget fornøyd med mitt kundeforhold hos iMove. Hver eneste gang jeg har hatt behov for å kontakte dem, har jeg møtt på serviceinnstilte og høflige medarbeidere. Vi har vært på utkikk ette... Zobacz więcej
Jeg benytter imove til å leie bil. Jeg er kjempe fornøyd med bilen, tjenesten og servicen. Jeg har alltid opplevd en fantastisk kundeservice og de svarer raskt. I tillegg har de ingen skjulte utgifter... Zobacz więcej
Sendte forespørsel på varebil, som hyttebil. Fikk beskjed om at de skulle sende saken videre til Oslo-teamet for å se etter mulig løsning. Her fikk jeg kun tilbakemelding på at det per dags dato ikke... Zobacz więcej
Informacje dotyczące firmy
- Leasing samochodów
- Salon samochodowy
- Wypożyczalnia samochodów
- Wspódzielenie samochodów
- Usługi leasingowe
Napisane przez firmę
imove er en gjeng grønne entreprenører, digitale do'ere og bilentusiaster som har flere ideer for nye konsepter som kan være med å forme fremtidens mobilitetsbransje. imove består av engasjerte entreprenører og ivrige bilentusiaster som jobber med å forenkle mobilitetshverdagen din. Bestil din neste bil her; https://secure.imove.no/postcode
Dane kontaktowe
Vestre Strømkaien 7, 5008, Bergen, Norwegia
- drift@imove.no
- imove.no
W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania
Jak firma korzysta z Trustpilot
Inni użytkownicy przeglądali również
very nice and helpful But
very nice and helpful customers services but hopefully the have more available Hytte bil in the future, not everyone able to make plans for 2 weeks a head ( vicar ansatte)

Odpowiedź od imove AS
Burde fått rabatt for langtidsleie
Fantastisk og enkel service
Fantastisk og enkel service. Ikke noe innviklet, og de er veldig enkle å komme i kontakt med. Rett og slett enestående service. Skal bare leie bil herfra i fremtiden for å si det mildt.
Veldig bra
Veldig bra, lett service. Er veldig fornøyd og alltid får raskt svar på chatten.
Great
Easy and quick pick up /delivery. Nice cars and helpful staff.
Rask oppfølging på spørsmål
Rask oppfølging på spørsmål. Super kundeservice! Meget fornøyd fra første kontakt. Anbefales!
Vi er godt fornøyde med imove
Vi er godt fornøyde med imove. Hjelpsomme og serviceminded. Har vært kunder helt siden oppstarten.
Fikk en fantastisk «hyttebil» en…
Fikk en fantastisk «hyttebil» en Mercedes eqc 400. Det gjorde langturen til en drøm.
Genialt konsept👍😀
Not suitable for anyone new to Norway
Was really keen to get a long term subscription as I like the concept, however they seem to have purposely made it as difficult as possible for anyone new to Norway to get one of their cars. Will not allow you to pay from a non-Norwegian bank account, and even when you do have one, you need to have built up significant credit history to pass the credit checks.
They have no interest in helping you around this or trying to find a solution.
I love you guys😂😂
Tillitsfull kundeservice
God oppfølging etter at bestillinga av bil vart gjennomført. God service ved henting av bil. Fin gjennomgang og grundig opplæring. Bilen var strøken og betre enn forventningane.
Veldig fornøyd med bilabonnement
Veldig fornøyd med bilabonnement. Hadde bilen bare en mnd. Hadde masse spørsmål før jeg startet abb og de var veldig flinke og kjapp med å svare og ikke minst ordne bil. Anbefales om man trenger bil kjapt.
Fleksibel og god kundebehandling
Fleksibel og god kundebehandling! Fine biler i god stand og fornuftige priser. Anbefales!
I have subscribed only a month with…
I have subscribed only a month with iMove while I was looking to buy a new car. At the moment, the price is not very economy for a family that need a medium size or big car for long-term (over a year), but everything else is wonderful. I am very happy with the services as well as options they offered.
De er flinke til å tilpasse seg behovet…
De er flinke til å tilpasse seg behovet og er alltid «på»
Veldig enkelt å bruke tjeneste
Veldig enkelt å bruke tjeneste. Kjempegod opplevelse med kundeservice og helt super bil! Anbefaler iMove særlig pga fleksibiliteten og friheten det gir.
Bilen ble forsinket ved levering.
Bilen ble forsinket ved levering.
Litt spooky med overlevering i et parkeringshus. Hadde forventet et kontor eller lignende.
Ellers er vi godt fornøyd med bilen.
Doświadczenie Trustpilot
Dowiedz się więcej o procesie recenzji Trustpilot.