Sunt primele produse comandate, dar încă de la gelul de curățare, am simțit altceva, am văzut diferența încă de la prima folosire, iar cremele, sunt wow, se potrivesc atât de bine cu pielea mea, și am... Zobacz więcej
Produsele comandate de mine sunt exceptionale. Ce am incercat pentru prima data si rezulatul a fost WOW au fost: serumul cu exozomi, crema lovely neck si crema anticelulitica Brasilian S. Comanda a ve... Zobacz więcej
Am comandat un kit 40+ și după ce am folosit produsele pot spune ca sunt wow! De la toner până la cremă cu vitamina C toate au o textură super ok,hidratează cu adevărat tenul! Foarte mulțumită sunt d... Zobacz więcej
Cremele ok. Primer-ul are sclipici ce se vede urat. BB și CC cream-ul nu au pigment deloc, nu acoperă nimic.
At IMAR SKIN, we believe that skincare is not a race for perfection, it’s a ritual of self-respect. We invite you to slow down and truly listen to your skin: to exfoliate with care, hydrate with intention, and protect with consistency. From oily or sensitive complexions to mature and tired skin, every formula created by Pharmacist Ioana Marinescu, our expert in dermato-cosmetic formulations, is part of a thoughtful, science-based ritual designed to reveal lasting, visible results. Because radiant skin isn’t achieved overnight: it’s cultivated through knowledge, patience, and understanding.
Str. Rudului 51 A, 100024, Ploiesti, Rumunia
- +40745630112
- hello@imarskin.com
- imarskin.com
Very very nice products
Very very nice products, my skin is in love with them
Folosesc cremele Imar de multi ani
Folosesc cremele Imar de multi ani.
Dupa multe consultatii la dermatologi si alti specialisti am incercat recomandarile Ioanei, iar crema 23 Hyal si cea cu miere de Manuka nu imi lipsesc niciodata.
Pentru ten cu dermatita si cuperoza fac minuni inca de la prima aplicare.
minunata experienta cu persosne…
minunata experienta cu persoane deosebite si produse extraordinar de bune.
Va multumesc!
Folosesc produsele dumneavoastra inca…
Folosesc produsele dumneavoastra inca din anul 2018. Felicitari pentru tot ceea ce faceti🥰
Recomand!
Divine ,toate produsele! Tenul meu arată minunat 😍 după ce am folosit minunatele creme. Vă recomand cu mare drag !