Oceniono na 5 z 5

Love IMAN products!! Just wish at least one store in the 28540 or 28546 zip code area carried Oman Products for the many African-American population in the Marine Corps Base, Camo Lejeune ( largest mi... Zobacz więcej

Oceniono na 4 z 5

Just ordered some stuff from their website. Quite simple and quick delivery. Not the best but fair enough cause the price quite cheaper than others.

Oceniono na 1 z 5

Min datter fik rettet øjenbryn her. Behandleren lyttede ikke til min datters ønsker, behandleren “vidste bedre”. Hun lavede brynene alt alt for tynde, og værst sf alt: hun plukkede dem også vildt skæv... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Love, love, love Iman “Second-to-None” Cream to a Powder Foundation even though I can’t find it in stores (Target, Walgreens, or Walmart) anymore. I actually tried anotger brand foundation, but came b... Zobacz więcej

1. Sklep z kosmetykami
  2. Apteka

Informacje przekazane przez różne źródła zewnętrzne

Launched in 1994, the IMAN brand philosophy holds that women with skin of color represent many races, cultures and ethnicities. IMAN Cosmetics are designed for African American, Asian, Latina and multi-cultural women with skin tones in a myriad of shades. The brand offers skincare and cosmetics, including 16 foundation shades. IMAN Cosmetics are sold throughout the world including the United States, Canada, UK, France, Africa, and the Caribbean.

4,0

3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

Oceniono na 1 z 5

Jeg bestilte tid til at få lavet…

Jeg bestilte tid til at få lavet øjenbryn , farve pg retning

Først ringer de til mig 45 min før jeg har tid og vil rykke min tid fra kl 11.00 til kl 14:30

Det går jeg så med til .

Jeg kommer ud af butikken med 2 skæve bryn og 2 forskellige farver .. Det ligner virkelig noget min datter på 6 kunne ha lavet .

Er simpelhen så ked af det :(

Øv en oplevelse , sætter aldrig mine ben der :/

28 października 2021

Til rette vedkommende

Til rette vedkommende

Det er ikke tit jeg vælger at skrive en anmeldese men efter en ubehagelig samtale med “Iman Beaty Center”s Manager skriver jeg dette.
Jeg har i dag glemt at jeg havde en behandlingstid og en medarbejder ringer og påpeger dette.
Jeg beklager naturligvis og hun fortæller at det kan ske og at det er menneskeligt at fejle.
Vi bliver enige om at jeg skal ringe ind og få en ny tid.
Dog bliver jeg ringet op af deres “Manager” som fortæller mig, at de har en politik om at hvis man udebliver for en behandling skal man betale prisen for behandlingen.

Jeg får ikke lov til forklare mig, da Manageren har et kæmpe behov for at fortælle at jeg skal betale et beløb og hun har fuldstændig misforstået hvordan man formidler og kommunikere med sine kunder.
Jeg har været klinikkens faste kunne i lang tid.

Jeg har flere gange været udsat for flere minutters ventetid, selvom jeg er kommet til tiden.
At jeg har haft en tid, som de ikke kan se i deres system. Hvor man italesætter det overfor dem og ender med en diskussion før de kan beklage situationen.

Og tilsidst ønsker Manageren at jeg kommer forbi og betaler det kontant, da hun påstår at der skal betales penge til håndværkere slut på måneden og at det ikke kan trækkes fra deres erhverskonto.
Førhen har jeg været til behandling i starten af en måned og midt på en måned også. Da blev der sagt at mobilepay funktionen ikke virker og at de af den årsag vil have at man hæver pengene kontant og betaler.
Det lugter desværre rigtig grimt.

En huske regl til dig/manager: Behandle Jeres kunder ordenligt, brug en pæn tone og drop dine dårlige argumenter og påstande.
Hvis du vælger at arbejde med mennesker, skal du som det mindste kunne skabe empati overfor et andet menneske.

Når det er sagt, var jeg fuldstændig indforstået med Jeres politik omkring udeblivelse. Jeg behøvede på ingen måder at udsættes for sådan et angreb.

30 września 2021

Kæmpe scam

Service er ikke en del af butikkens ordforråd og det er ikke kredit venligt. Startede et laserforløb, hvor der blev fiflede med samtlige ting, såsom laserstyrke, information og vigtigst af alt grundighed. Selvom stedet ser pænt ud udefra og priserne er billige, er det det største scam jeg længe har set. Ville ikke anbefales overhovedet!

31 sierpnia 2021

Dårlig service

Dårlig service!
Jeg bestilte tid til en dybderens, under behandlingen som jeg fik af Iman, spørger jeg hende om hun ikke skal presse hudormene ud. Det sagde hun at hun ville gøre, eftersom det også er det jeg har bestilt tid til! Fair nok jeg valgte at stole på hendes ord! Hun starter med at dampe mit ansigt, efterfulgt af en maske fra normal til 10 kroner! Efter jeg har haft masken på i 20 minutter, giver hun mig noget fugtighedscreme på og siger det var det. Jeg spurgte hende om hvorfor jeg ikke fik prikkede mine hudorme ud, da det er det jeg gerne ville. Hun siger så at det ikke er en god ide, og at jeg vil få ar og pigment fejl.. Dette kunne hun godt havde sagt fra start af, også er det op til mig om jeg takker ja til dette! Ovenikøbet skulle jeg betale 500 kroner! For hvad? En normal maske til 10 kroner!
De har ikke styr på en ****

Iman beauty Vallensbæk.

22 sierpnia 2021
Oceniono na 1 z 5

Jeg er virkelig skuffet over denne…

Jeg er virkelig skuffet over velkomsten var der ingen af, prisen var en anden en hvad jeg havde ringet ind og aftalt. Fik af vide jeg skulle ud og finde en hæve automat fordi de skulle have kontanter.
Hun filede alt for hårdt på mine negle så jeg begyndte at små bløde på den ene negl. Fint med en hurtig elektrisk fil hvis man alså ikke rammer huden eller at neglen bliver hel varm. Super ærgerligt med en Instagram som bare svare at man kan ringe ind.

10 czerwca 2021

Fik lavede vipper

Fik lavede vipper. Ville slet ikke anbefale folk at lave det der.

Jeg synes ikke det er okay at en vippeteknikker ikke kan finde ud af påsætte vipper ordenligt.

Et er måden hun gjorde sit arbejd på hvor hun hiver mange af mine vipper enten fordi der er kommet lim på nogle af vipper for at separer dem. Skal lige siges at det gjorde pisse ondt det var ikke kun en gang hun gjorde det.

Min øjne gjorde ondt i 2 uger!!! Aldrig har jeg prøvet det før.

Andet er jeg ville have hybrid og det var slet ik hybrid jeg fik. Hybrid skal være mix af singel lashes. Det har hun heller ikke styr på.

Og til sidst kan jeg se at hun har sat 7 af mine egene vipper sammen med 1 lash.
Nogle er 3, 4 og 6 Af mine egene på et

SLET SLET!! ikke iorden.
Hvis hun ikke kan finde ud af det så synes jeg slet ikke hun skal arbejde med vipper da hun ødelægger folks vipper!

9 czerwca 2021
Oceniono na 3 z 5

Their products are good

Their products are good. I only gave 3 stars because their customer service is terrible. I had an issue when purchasing their products online (a technical website error). I sent them a screen shot of the error message I was receiving. Instead of them to look into it, they keep sending me a generic and unhelpful email stating my items where in the basket!

31 grudnia 2020

Veneta Nikolova

Desværre er prisen ikke den, der er annonceret på webstedet. Den 21.11 kl. 10.00 havde jeg en aftale med far på Microblading 3D tatoo øjenbryn på 1500 kr. Jeg valgte dette center, fordi jeg kunne lide prisen. I øjeblikket var der tilbud . Hvor stor var min overraskelse, da jeg skulle betale 2000 kr efter manipulationens afslutning uden selv at blive advaret. Forklaringen var, at de arbejdede med reflekterende blæk/???/ og at det var dyrere. På denne kunne jeg vælge et andet center i stedet for at køre 30 km. Dette er ikke et rimeligt forhold til kunderne, og jeg vil ikke anbefale det.

25 listopada 2020
Oceniono na 3 z 5

The product is good .But these products…

The product is good .But these products are stingy and not generous at all .
I will not recommend this brand because the quantity is just too stingy .the Iipstick for example is the length of the top part of my index finger if you divide it into 3

26 października 2020
Oceniono na 5 z 5

I am extremely happy with IMAN…

I am extremely happy with IMAN Cosmetics. As a woman of color, finding a match for the tone and sensitivity of my skin is difficult. IMAN Cosmetics expertly combines quality and innovation.

6 kwietnia 2020
Oceniono na 2 z 5

Horrible Online Quality

The online Iman cosmetics are not the same quality as the in-store products. I have not been satisfied with any of my online purchases from Iman. Sorry, guys, but you're slipping!

6 kwietnia 2020
Opinia niezależna

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej