Scam i oszustwo. Naciąganie ludzi na cudowne strategie tradingowe, które prędzej czy później doprowadzają do wyzerowania konta. Do tego sama grupa w klimatach sekty z odklejonym guru. Ja byłam w slavi... Zobacz więcej
Platforma sama w sobie spoko bardzo duzo nagran trejderow duzo materialow do przerobienia. Niestety jezeli chodzi o jakis support lub o pomoc innych osob to brak. Wiekszosc team liderow niestety nie... Zobacz więcej
Ogólnie bardzo fajna platforma szybko się rozwija, jak ktoś pisze że nie nauczył się tradingu to albo nie dał sobie czasu albo się do tego nie przyłożył. Jedyny minus to drogi abonament ale po wytrwan... Zobacz więcej
W IM jestem od tygodnia... By podjąć decyzję o współpracy nie miałam żadnych wątpliwości i... Mając pomysł na siebie i świadomość tego co chcę robić mnie tylko utwierdziło w podjęciu decyzji. NM+N... Zobacz więcej
303 South Broadway, 10591, Tarrytown, Stany Zjednoczone
Mega zespół, dopiero co przyszedłem ale materiał i ludzie którzy tutaj są wiele juz mnie nauczyli

Odpowiedź od IM Mastery Academy
Platforma to skarbnica wiedzy od najlepszych specjalistów w swoim fachu. Z pewnością każdy znajdzie strategie wraz z odpowiadającym narzędziem oraz edukatora, który danej strategi uczy. Która z kolei będzie odpowiadać własnym preferencją, co przełoży się na efektywną naukę w zasadzie od początku w oparciu o praktykę.
Platforma golive z sesjami edukacyjnymi, livetradingowymi oraz dotyczącymi psychologii+ gotowe strategie wraz z narzędziami + aplikacje z gotowymi pomysłami od edukatorów to wszystko czego potrzebuje osoba aby zacząć od początku ze swoją przygoda na rynku. Wszytko znajduje się w jednym miejscu, wystarczy chcieć się rozwijać i zaufać procesowi!

Odpowiedź od IM Mastery Academy
Nauczyłem się tu jak zarabiać pieniądze, rozwinąłem mentalnie i poznałem wielu wspaniałych ludzi 😁

Odpowiedź od IM Mastery Academy
W IM Academy jestem już od prawie roku. Chciałabym serdecznie podziękować całemu zespołowi BeOnlineTeam za przekazywaną wiedzę oraz zaopiekowaniem się mną od samego początku po teraz. Dzięki tej platformie edukacyjnej po miesiącu byłam w stanie robić własne analizy. A od pierwszego dnia rozpoczęłam swoją przygodę na koncie demo.
Co mi się bardzo spodobało, to to, że dzięki live trade oraz aplikacjom już w pierwszym miesiącu cieszyłam się zarobionymi pieniędzmi. Aktualnie nadal z nich korzystam, ale i też scalpuję.
Myślę, że przyszłym roku pożegnam się już z etatem. ☺

Odpowiedź od IM Mastery Academy
Firma bardzo mocno nakłada naciska na rozwój osobisty co jest kluczem w osiągnięciu swoich celi. Daje duży wachlarz wybory różnych edukatorów z ogromnym doświadczeniem w wielu językach, dodatkowo są organizowane tłumaczenia np. Na język polski wielu edukatorów zagranicznych. Sam produkt czyli nauka działania na największych rynkach światowych jest mocno rozbudowana edukatorzy są skrupulatnie i regularnie sprawdzani co daje klienta pewność wydanych pieniędzy. Na dodatek narzędzia którymi dysponuje są bardzo dobrze rozbudowany. Podsumowując wykorzystując dostęp do IM Acadmy każdy najprostszy człowiek może zacząć swoją przygode z inwestowaniem, e-commerce i podróżami w każdym tego słowa znaczeniu.

Odpowiedź od IM Mastery Academy
Jeśli ktoś nie ma prawdziwego pragnienia osiągnięcia celu i woli zaangażowania się w proces osiągnięcia swojego celu, TO NIC MU NIE POMOŻE !!!

Odpowiedź od IM Mastery Academy
W IM nie uczysz się tylko jak zarabiać na rynkach ale uczysz się również tego jak być lepszym człowiekiem, liderem czy też przyjacielem. Jeśli chodzi o wsparcie, narzędzia i telewizję tradingowa jaką jest telewizja GOLIVE firma stawia na pełen profesjonalizm. 🔥❤️

Odpowiedź od IM Mastery Academy
Firma światowy top i społeczność zmieniła moje podejście do życia.
Kiedyś przychodziłem zmęczony z pracy, ogladalem netfliksa do wieczora i nie wiedziałem co ze sobą zrobić, żyłem bez celu a chciałem coś więcej niz zapier.... Na etacie...
Z czasem po dołączeniu tutaj zobaczyłem tych wszyskich ludzi i powiedziałem sobie ze tez chce tak żyć, mega wsparcie, mega społeczność i możliwości, druga rodzinka 🤪

Odpowiedź od IM Mastery Academy
Moje doświadczenie jest super ponieważ mam pełne wsparcie jak i pomoc w razie problemów. Ekipa robi świetną robotę ponieważ dużo tłumaczy jeśli coś jest niezrozumiałe, podpowiada jak działać, doradzają co warto a czego nie warto robić. Cieszę się bardzo że jestem w zespole mogę się jeszcze więcej nauczyć jak i dowiedzieć się sporo rzeczy.

Odpowiedź od IM Mastery Academy
Świetny plan wynagrodzenia, doskonała telewizja edukacyjna z naprawdę dobrymi nauczycielami. Polecam 100%

Odpowiedź od IM Mastery Academy
Edukacja na najwyższym poziomie, dzięki swojemu zaangażowaniu zdobyłem niesamowite doświadczenie na rynku, szukałem kiedyś wiedzy na YouTube ale tam każdy mówił zupełnie co innego. Tutaj jest wiele prostych strategii do wyuczenia, dlatego polecam wszystkim tym, którym zależy na zdobyciu profesjonalnej wiedzy od podstaw. Dziękuje za zmianę której potrzebowałem 🙏

Odpowiedź od IM Mastery Academy
Dzięki tej firmie mogę zrozumieć inwestowanie na rynku forex, mając wsparcie od edukatorów jak i narzędzi akademi która sprawiają, że trading może być prosty, dzięki czemu mogę odmienić swoje życie jak i swoich bliskich. Firma do każdego aspektu podchodzi profesjonalnie tak by klient był zadowolony. Poznałem tą firmę nie całe 5 miesięcy temu i wiem że dzięki niej mogę wiele zmienić w swoim życiu.

Odpowiedź od IM Mastery Academy
Polecam z całego serca !!!! Tyle wiedzy i wsparcia nie ma nigdzie. Ja będąc zupełnie zielonym w temacie tradingu zdołałem się tego nauczyć przy wsparciu edukatorow oraz narzędzi.

Odpowiedź od IM Mastery Academy
wsparcie na każdym kroku, łatwe do zrozumienia strategie i świetna wartość merytoryczna plus eventy z ogromną dawką wiedzy

Odpowiedź od IM Mastery Academy
Współpracuje z firma od ponad roku to ile dostałem tu wiedzy i wartości jest nie do opisania . Wspaniali ludzie i produkt który zmienia życie 🔥

Odpowiedź od IM Mastery Academy
Najlepsze w tej firmie jest wsparcie, które ona okazuje.
Narzędzia robią niesamowitą robote.
Sesje live są bardzo przejrzyste można się nauczyć naprawdę bardzo dużo. Edukatorzy to osoby, które mają bardzo duże pojęcie o rynku.
IM ACADEMY zmienia nie tylko portfel ale też życie <3

Odpowiedź od IM Mastery Academy
Na początku nie byłem pewny jak działa IM , podjąłem jednak decyzję bo chciałem coś zmienić. Jestem tutaj teraz prawie 3 lata i nikt mi nie powie,że ta firma to scam , czy że nie daje wartości. Jest tutaj profesjonalizm , ludzie którzy tutaj są to całkiem inny świat. Ta jedna decyzja zmieniła całe moje życie bo zmieniła sposób mojego myślenia. Dziękuję IM za tą szanse

Odpowiedź od IM Mastery Academy
Dobra firma edukacyjna. Bez zastrzeżeń. Uważam że większość zależy od nas więc za nasze porażki nie ma co zrzucać winy na firmę czy jej politykę.

Odpowiedź od IM Mastery Academy
Godna zaufania firma! Ogrom wiedzy i doświadczenia!

Odpowiedź od IM Mastery Academy
Najlepsza firma na świecie,tyle narzędzi do rozwoju nauki jestem, ponad pół roku i nadal nie wykorzystuje tego wszystkiego tyle tego jest🔥