IM Mastery Academy Recenzje 2326

3,6

W IM jestem od tygodnia... By podjąć decyzję o współpracy nie miałam żadnych wątpliwości i... Mając pomysł na siebie i świadomość tego co chcę robić mnie tylko utwierdziło w podjęciu decyzji. NM+N... Zobacz więcej

1. Centrum edukacyjne

O IM Mastery Academy

our story is simple.
we empower people. we build better lives. we give meaning and purpose.
we believe real change begins with positive self-talk & thinking,
that finding happiness starts within. what will you become?

IM Academy offers digital educational products and services focused on teaching skills and understanding in financial markets and the ecommerce sector. The content is delivered online, primarily through live interactive video, and is supported by a library of pre-recorded and app-based content. Established in 2013, the academy provides a comprehensive range of digital educational products and services, aiming to impart skills and knowledge in financial markets and the ecommerce sector. The mission of IM Mastery Academy is to make learning accessible to all, democratizing education in fields such as financial markets and the ecommerce sector.

The educational platform of IM Mastery Academy is renowned forits accessibility and user-friendliness, featuring live interactive sessions and an extensive library of pre-recorded content. These resources are available online, allowing learners to engage with the material at their own pace, on their own schedules, and from any location. A key feature of the academy’s subscription model is its flexibility, which offers learners the ability to tailor their educational journey to their personal and professional needs, with the option to cancel their subscription at any time without any risk.

Beyond its core educational offerings, IM Mastery Academy also offers Travel Life Experiences. This Travel Membership is not an educational product but provides members access to discounted travel and experiences, including themed educational trips.

IM Mastery Academy does not engage in providing trading signals, offering investment advice, or providing trading facilities. Moreover, IM Mastery Academy does not refer business to investment brokers or recommend brokerage firms to its academy customers. Therefore, IM Academy has no information on how students invest or trade, or whether they make a profit or loss in their trading activities.

The community within IM Mastery Academy greatly benefits from the dedication of Independent Business Owners (IBOs), who play a crucial role in spreading the value of the education offered by the academy. These self-employed contractors are vital to the academy's mission of extending learning opportunities to a global audience.

Individuals looking to enhance their understanding of financial markets, master ecommerce, or pursue personal development will find a supportive educational environment at IM Mastery Academy. The academy welcomes everyone interested in embarking on an educational journey to visit IM.Academy for more information.

3,6

Średnia

2 tys. recenzji

Scam scam scam

Scam scam scam . Zwykła piramida finansowa . Mają pozakładane na całym świecie mnóstwo spraw bo ludzie tracili pieniądze . Polski odłam zwykła sekta z góru na czele . Ciągle namawianie na " biznes" by ludzie robili rangi by tym na górze rangi żyło się lepiej . Chore śmieszne narzędzia za mnóstwo pieniędzy które zrobią z ciebie pół debila na rynku Forex bo nie będziesz w stanie na gołym wykresie nic zdziałać .Trzymajcie się od tego syfu z daleka i od wszystkich polskich grup promujących ten chłam głównie od TRADE HUB . Wymyślili sobie taką nazwę bo jeden z liderów zwiał od nich i jest płacz i smutek w oczach . I dalej ludzią oczy mydlą . Chore to jest .

4 czerwca 2024

Dziękujemy za opinię.

Jesteśmy naprawdę zasmuceni, że masz negatywne doświadczenia z IM Mastery Academy. Twoja opinia jest dla nas niezwykle cenna i traktujemy ją bardzo poważnie. Rozumiemy, jak ważne jest zapewnienie pozytywnego środowiska i doświadczeń edukacyjnych dla naszych członków i przepraszamy, że nie spełniliśmy Twoich oczekiwań.

Chcemy wiedzieć, że jesteśmy zobowiązani do rozwiązywania wszelkich problemów i ulepszania naszych usług, aby zapewnić lepsze doświadczenia wszystkim naszym użytkownikom. Jeśli jest coś konkretnego, co chciałbyś omówić lub masz jakieś sugestie, jak możemy naprawić sytuację, nie wahaj się skontaktować z nami bezpośrednio pod adresem help@im.academy.

nie dokonca super platforma

Platforma sama w sobie spoko bardzo duzo nagran trejderow duzo materialow do przerobienia. Niestety jezeli chodzi o jakis support lub o pomoc innych osob to brak. Wiekszosc team liderow niestety nie posiada wiedzy na temat rynkow finansowych, niestety nie bardzo chca rowniez pomoc. Dodatkowo wysoka cena subskrypcji. Bedac w tej akademii odnosilam wrazenie ze team liderowie bardziej skupiaja sie na marketingu sieciowym niz na samym trejdingu. Ale moze kwestia bylo to ze trafilam na kogos niekompetentnego nieodpowiedniego.
Dodatkowo na nie to 98% uczestnikow akademii to osoby ponizej 20 roku zycia.

1 grudnia 2023

Odpowiedź od IM Mastery Academy

Dziękujemy za poświęcenie czasu na przesłanie opinii! Bardzo doceniamy Twoje pozytywne komentarze i cieszymy się, że miałeś z nami fantastyczne doświadczenie. Twoja satysfakcja jest naszym najwyższym priorytetem, a my dokładamy wszelkich starań, aby utrzymać najwyższe standardy jakości i obsługi. Z niecierpliwością czekamy na dalsze przekraczanie Twoich oczekiwań w przyszłości. Prosimy, daj nam znać, jak możemy podnieść Twoje doświadczenie do pięciogwiazdkowej oceny, kontaktując się z nami pod adresem help@im.academy

Bardzo fajna platforma nie słuchajcie…

Bardzo fajna platforma nie słuchajcie bredni tych ludzi że naciągacze czy coś każdy jest kowalem swojego losu jak ktoś się nie przykłada to tak czasami wychodzi 😁 ja jestem bardzo zadowolony mega akademia mega ekipa nauka wykresów psychologii i nie tylko ✌️

4 lipca 2024

Odpowiedź od IM Mastery Academy

Dziękujemy za ocenę pięciu gwiazdek! Bardzo doceniamy twoją pozytywną opinię i cieszymy się, że miałeś z nami fantastyczne doświadczenia. Twoja satysfakcja jest naszym najwyższym priorytetem, a my dążymy do utrzymania najwyższych standardów jakości i usług. Z niecierpliwością oczekujemy dalszego przekraczania Twoich oczekiwań w przyszłości. Jeśli jest coś jeszcze, co możemy zrobić, aby jeszcze bardziej zwiększyć Twoje wrażenia, skontaktuj się z nami pod adresem help@im.academy.

Byłem ponad 2 lata

Be online team, ProfitMakers czy jakkolwiek nazywają te swoje grupki w IM Academy to naciągacze. Zapłacisz gruby hajs za dostęp do edukacji, którą na necie znajdziesz dużo taniej a czasem i za darmo. Zapłacisz gruby hajs za dostęp do ich skanerów /narzędzi, ale jak jesteś ogarnięty to spokojnie sobie przekopiujesz to na swój TradingView (te ich śmieszne skanery 'AI' też, nie daj się zwieść). Wiesz za co jeszcze tu zapłacisz? Za premię dla osoby która cię zarejestruje (każda rejestracja to +50$), i za punkty które są im potrzebne by mieli wyższe wynagrodzenie od firmy. Będą obiecać ci wsparcie, pomoc na discordzie, a gdy faktycznie potrzebujesz z czymś pomocy to czekasz tygodniami aż Lider ci odpisze.

Tak się chwalą swoimi wynikami więc czemu nie pokażą całej krzywej swojego kapitału, całego statementu, tylko wyrywkowo udane transakcję? Niektórzy faktycznie zarobią ale szczerze wątpię by było ich dużo. Ludzie tam siedzą bo wciskaja im kit że jak dużo będą pracować, uczyć się to im w końcu 'pyknie'. Tak, pyknie ale po wielu latach, więc ogarnij sobie co najmniej darmowy abonament, zapraszaj wszystkich jak leci, kogo tylko znajdziesz na instagramie, bo to łatwiejsze od tradingu. MLM to wspaniała branża ale to co te dzieciaki tu robią to jest jakiś żart.

Byłem tam ponad dwa lata. Nie żałuję  bo trochę się nauczyłem, a za naukę jak wiadomo trzeba zapłacić. Żałuję, że nie zrezygnowałem szybciej, bo tradingu szybciej nauczę się sam z darmowymi lub sporo tańszymi treściami dostępnymi w sieci. A ich pomysły do 'kopiowania' sobie odpuście jak nie możecie być przy wykresach non stop. Trafisz może  jedna na 5 transakcji które pokryją straty z tych 4 - o ile właśnie w nią trafisz, bo nie wiesz czy ta w którą wchodzisz nie pójdzie w SL. Aby to miało sens, to musisz brać je wszystkie, a wiadomo jak to wygląda w rzeczywistości z czasem który możemy na to poświęcić.

Byłem na zoomach, na spotkaniach, eventach, byłem z nimi na wakacjach w Chorwacji. Same dzieciaki z wywalonym w kosmos ego a nie "liderzy" na których się kreują. Szukałem inspiracji do działania, znalazłem bachory które miały chlanie w głowie. Idea akademii wspaniała ale ludzie którzy to robią to tragedia. Skupiają się na pomocy sobie, a nie tym których zapraszają.

18 czerwca 2024

Odpowiedź od IM Mastery Academy

Thank you for taking the time to share your feedback. We're truly sorry to hear that you're upset and that you feel this way about our company. We assure you that we take such concerns very seriously. Our company operates in full compliance with the law and adheres to strict ethical standards.

While we understand that our platform may not be suitable for everyone, we're committed to providing valuable educational resources that meet the needs of many customers. Your feedback helps us continue to improve and better serve our community. If you have any further concerns, please don't hesitate to reach out to us at help@im.academy.

Zgłosiłem problem

Zgłosiłem problem. Bardzo szybko dostałem odpowiedź z instrukcją co mam zrobić. Jestem zadowolony

7 maja 2024

Piramida jak nic

Brak słów ...

17 kwietnia 2024

Szczerze polecam z całego serducha

Szczerze polecam z całego serducha
Sam korzystam i po daniu sobie kilku miesięcy rezultaty same przyszły i spokojnie dają szanse na zwrócenie kosztów subskrypcji oraz co miesiąc coraz więcej zostaje.

26 czerwca 2023

Odpowiedź od IM Mastery Academy

Dziękujemy za pięciogwiazdkową ocenę! Bardzo doceniamy Twoje pozytywne opinie i cieszymy się, że miałeś z nami fantastyczne doświadczenia. Twoje zadowolenie jest naszym najwyższym priorytetem, a naszym celem jest utrzymanie najwyższych standardów jakości i obsługi. Z niecierpliwością czekamy na dalsze przekraczanie Twoich oczekiwań w przyszłości. Jeśli jest coś, co możemy zrobić, aby jeszcze bardziej poprawić Twoje wrażenia, skontaktuj się z nami pod adresem help@im.academy.

Scam i oszustwo

Scam i oszustwo. Naciąganie ludzi na cudowne strategie tradingowe, które prędzej czy później doprowadzają do wyzerowania konta. Do tego sama grupa w klimatach sekty z odklejonym guru. Ja byłam w slavic trading community, facet nazywa się Mateusz Wapa. Trzymać się od niego z daleka.

1 lutego 2024

Dziękujemy za opinię.

Bardzo nam przykro z powodu Twoich negatywnych doświadczeń z IM Mastery Academy. Twoja opinia jest dla nas niezwykle cenna i traktujemy ją bardzo poważnie. Rozumiemy znaczenie zapewniania naszym członkom pozytywnego środowiska do nauki i doświadczenia, dlatego przepraszamy, że nie sprostaliśmy Waszym oczekiwaniom.

Pamiętaj, że dokładamy wszelkich starań, aby rozwiązywać wszelkie problemy i ulepszać nasze usługi, aby zapewnić lepsze doświadczenia wszystkim naszym użytkownikom. Jeśli jest coś konkretnego, co chciałbyś omówić lub masz jakieś sugestie, jak możemy naprawić sytuację, nie wahaj się skontaktować z nami bezpośrednio pod adresem help@im.academy.

Polecam!

Ten biznes to szansa dla wielu młodych ludzi, starszych oczywiście też, nigdy nie jest za późno. Polecam z ręką na serduchu!

1 maja 2023

Okey IM ACADEMY-A

Okey IM ACADEMY

7 marca 2024

Odpowiedź od IM Mastery Academy

Thank you for taking the time to provide a feedback! We greatly appreciate your positive feedback and we're thrilled to hear that you had a fantastic experience with us. Your satisfaction is our top priority, and we're dedicated to maintaining the highest standards of quality and service. We look forward to continuing to exceed your expectations in the future. Please let us know how we can elevate your experience to a five-star rating by reaching out to us at help@im.academy.

Opłata za subskrypcję jest naliczana co…

Opłata za subskrypcję jest naliczana co 28 dni. Więc żeby opłacić rok nauki w IM academy trzeba zapłacić 13 subskrypcji. Wg. mnie to taka ukryta opłata divergence hidden

29 lutego 2024

Odpowiedź od IM Mastery Academy

Thank you for your review.

We're truly sorry to hear about your negative experience with IM Mastery Academy. Your feedback is incredibly valuable to us, and we take it very seriously. We understand the importance of providing a positive learning environment and experience for our members, and we apologize for falling short of your expectations.

Please know that we're committed to addressing any issues and improving our services to ensure a better experience for all our users. If there's anything specific you'd like to discuss or if you have any suggestions for how we can make things right, please don't hesitate to contact us directly at help@im.academy.

Ogólnie bardzo fajna platforma szybko…

Ogólnie bardzo fajna platforma szybko się rozwija, jak ktoś pisze że nie nauczył się tradingu to albo nie dał sobie czasu albo się do tego nie przyłożył. Jedyny minus to drogi abonament ale po wytrwaniu paru miesięcy się zwraca z tradingu.

28 stycznia 2024

Odpowiedź od IM Mastery Academy

Thank you for your feedback, we are happy that you had a good experience on IM Mastery Academy platform.

We would love to take this opportunity to address some of your concerns and who we strive to be as a company. IM Mastery Academy is an online educational platform for people interested in gaining skills over markets that empowers people to be more self-sufficient allowing the pursuit of a passionate, fulfilling and purpose driven life.

IM Mastery Academy is also part of the Direct selling industry. We believe in a method of distribution where satisfied customers share their experience with others and to gain free products and commissions. We prefer investing in satisfied Customers instead of advertising, it is our way to thank them.

We understand that IM Mastery Academy is not for everyone; however we know that our educational platform satisfies many customers. It takes time and practice to develop skills in order to take full advantage of our online training platform. Thank you for your comments.

W IM jestem od tygodnia...

W IM jestem od tygodnia...
By podjąć decyzję o współpracy nie miałam żadnych wątpliwości i...
NM+NAUKA TRADINGU spełnienie mojego marzenia... To jest moje Miejsce , mój Dom!! Pozdrawiam serdecznie wszystkich uczestników!! LECIMY PO SUKCES I PO MARZENIA!!!😻😻😻

2 grudnia 2023

Odpowiedź od IM Mastery Academy

We appreciate your positive feedback!

Scam

Scam, naciaganie ludzi na hajs, pozytywne opinie 5/5 tylko i wylacznie od przydupasów wlascicieli badz z fejk kont ..

1 listopada 2023

Odpowiedź od IM Mastery Academy

Thank you for your review. We are sorry you feel that way and we apologize that your experience with IM Mastery Academy was not according to your expectations. Your feedback is valuable, and it will help us understand how to better serve our customers and Independent Business Owners.

We understand that IM Mastery Academy is not for everyone; however we know that our educational platform satisfies many customers. Again, thank you for sharing your experience and do not hesitate to contact us at help@im.academy if you have any additional comments.

Jakby to streścić no kupa *****.

Jakby to streścić no kupa *****.
A przechodząc do meritum jeśli sam nie będziesz się uczył polecam udemy i sprawdzał swoich rozwiązań to nie wróże sukcesu

5 stycznia 2023

Odpowiedź od IM Mastery Academy

Ach te legitne opinie 5/5 od fejk kont…

Ach te legitne opinie 5/5 od fejk kont gdzie jedyna opinia (oczywiscie pozytywna) jest tylko na temat tego MLM hahahaha

19 listopada 2023

Odpowiedź od IM Mastery Academy

We understand that IM Mastery Academy is not for everyone; however we know that our educational platform satisfies many customers. Again, thank you for sharing your experience but please contact us at help@im.academy and it will help us to resolve your dissatisfaction.

Super firma, polecam

Super ludzie, ogromna wartość pozytywnie wpływająca na życie swoje i innych. Serdecznie polecam każdemu spróbować swoich sił w tym temacie, warto 💪

13 kwietnia 2023

Odpowiedź od IM Mastery Academy

We appreciate your positive feedback!