Videoafspilning på iform.dk er defekt - Bonnier svarer ikke på henvendelser - ret dårligt når det er noget man betaler for. Når man skriver til dem på mail får man ingen form for svar.
Reakcja na opinię
Jeg tegnede et digitalt abonnement for at få adgang til appen som jeg faktisk var blevet advaret om var dårlig. Efter tre forsøg hvor den stadigvæk ikke virkede henvendte jeg mig til kundeservice so... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Stor variation af øvelser/programmer. Skønt at der øverst i hjørnet vises næste øvelse. Er i gang med styrketræningprogram for begyndere. Dejligt at den spørger om opvarmning først, men desværre ikke... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Har benyttet velkomsttilbud med gave. Jeg har læst bladene og synes at det er fine og relevante artikler. Fik velkomstgave fhv kort tid efter at have tegnet abonnementet, og gaven(en badevægt) funker... Zobacz więcej
W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania
Odpowiada na 100% z negatywnych recenzji
Zwykle odpowiada w ciągu 1 tygodnia
Efter en længere træningspause var det med lave forventninger, at jeg startede med 5 km løbeprogrammet.
Jeg er nu igang med uge 4, og programmet er fantastisk❣️
Det er super let at gå til.
Det starter stille og roligt ud i et tempo, som alle kan være med på.
Det øger roligt intensiteten. Og det bedste for mig er, at programmet ligger der, er let tilgængeligt og bringer dig sikkert mod og i mål…🙏🤗

Odpowiedź od I FORM
Jeg blev inspireret på alle kanter med hensyn til sundhed og velvære jeg syns i er gode til at inkludere i alle aldre og jeg har været inspireret af jer siden 80’erne

Odpowiedź od I FORM
Det er meget besværligt at opsige abonnementet. Efter endt periode af billigt abonnement får man automatisk et meget dyrt abonnement og så er det for sent at fortryde og det var kun muligt at ændre mit til et mindre dyrt tilbud med ekstra mange blade. Jeg har modtaget ét ekstra blad udover det tilbud jeg fik og jeg forstår ikke hvorfor man ikke kan få lov til at betale fuld pris for det ene blad og stoppe arrangementet!

Odpowiedź od I FORM
Super godt blad med masser af info om sundhed og motion 😍

Odpowiedź od I FORM
Jeg er i 5. uge af mit løbeprogram for nybegynder og 5 km. Det fungerer rigtig godt med talen og musikken. Det gør det nemmere for mig at komme ud og afsted.

Odpowiedź od I FORM
Et rigtigt godt blad med mange gode oplysninger om livet som helhed

Odpowiedź od I FORM
Jeg er kommet igang med styrketræning ud fra jeres app. Den fungerer rigtig fint, og det passer lige nu helt perfekt med 5 minutters opvarmning og så 10 minutters styrketræning, og der er mange programmer at vælge imellem.
Jeg har endnu ikke prøvet app´en til løbetræning, men det skal jeg til.
Virkelig fin app!

Odpowiedź od I FORM
Super godt løbeprogram, nyder min tur og jeg lærer at tage den med ro.

Odpowiedź od I FORM
Det fungerer godt. Jeg bruger specielt træningsvideoerne. Og der er desuden ret gode oplysninger om alt lige fra mad til yoga.

Odpowiedź od I FORM
Jeg er igang med lær og løb 5 km på 5 uger, bliver guidet igennem hele vejen, det er fedt 👍👏💪

Odpowiedź od I FORM
Mangler lyd på øvelserne ville gøre det lettere at følge
Gode øvelser