Idealcombi A/S Recenzje

Wynik TrustScore: 4.5 na 5

Oceniono na 5 z 5

Jeg fik et topservice i forbindelse med udskiftning af reservedel til terrassedør. Alt fra kundeservice, til reservedele, og sidst men ikke mindst fra Senad i serviceafdelingen, som straks sendte det... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Har jeres futura + vinduer og døre. Utrolig glade og tilfreds, ikke mindst pga. støj reducering og den geniale måde vinduesrammen lukker på ydersiden af inder rammen, gir lige lidt extra lys ind, sup... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Vil rette en stor takk til Idealcombi A/S og da Michael Andersen som hjalp oss med et nytt grep (håndtak) til vår skyvedør. Grepet passet perfekt, og ble sendt på kort tid fra Danmark til Oslo. Vi fi... Zobacz więcej

1. Dostawca okien
  2. również w kategorii:
  3. Sklep z drzwiami

Napisane przez firmę

Idealcombi er en B2B virksomhed, som sælger til entreprenører, tømrermestre, dør- og vindueseksperter mm. Vores produkter specialfremstilles på vores danske fabrik i Hurup Thy på forhandlerens bestilling. Idealcombi har som virksomhed således ikke kendskab eller kontakt til slutbrugeren, da vi kun forhandler til den professionelle del af byggebranchen. Vi ønsker ikke at gå ind i et mellemværende mellem private og den udførende tømrer, bygmester eller forhandler og svarer derfor ikke på indlæg på Trustpilot. Du bedes venligst henvende dig til bygmesteren/forhandleren, hvor du har bestilt og købt dit Idealcombi produkt, så de kan hjælpe dig videre.

Doskonała

Wynik TrustScore: 4.5 na 5

197 recenzji

5 gwiazdek
4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania

Odpowiada na 100% z negatywnych recenzji

Zwykle odpowiada w ciągu 1 tygodnia

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 38

Napisz recenzję

Oceniono na 4 z 5

Virkelig god service …udført af Michael Andersen

Meget god service udført af Michael Andersen
Jeg havde reklameret over låsemekanisme i terrassedør
Den blev skiftet uden beregning
Eneste minus er en lidt irriterende “raspende” lyd ved åbning af døren
Dette kunne desværre ikke udbedres
Men tak for god og hurtig betjening

16 czerwca 2025

Tusind tak for din flotte anmeldelse! 🌟
Det glæder os meget at høre, at Michael Andersen kunne hjælpe dig hurtigt med din terrassedør. Vi beklager naturligvis, at den raspende lyd ikke helt kunne udbedres, men vi sætter stor pris på din forståelse og din ros af vores service. Din feedback er værdifuld for os og vil blive taget med videre.

Oceniono na 5 z 5

Da jeg havde problemer med at afmontere…

Da jeg havde problemer med at afmontere grebet på vores nye FRAME IC, sendte Idealcombi en kort beskrivelse samt en lille filmsekvens, som de optog på deres serviceværksted, for at illustrere hvordan jeg skulle afmontere grebet. Super fin service.

15 maja 2025

Tusind tak for din flotte anmeldelse! 🌟
Det glæder os meget at høre, at du fik god hjælp til at afmontere grebet på din FRAME IC, og at vores serviceværksted hurtigt kunne lave både beskrivelse og en lille film til dig. Vi sætter stor pris på din ros og er glade for, at du oplevede det som super fin service.

Oceniono na 5 z 5

Stor ros til Idealcombi for at reagere…

Stor ros til Idealcombi for at reagere hurtigt (over reklamation vedr. for dårlige håndtag på vores vinduer )og fremsende nye håndtag .
Vores nye døre og vinduer er vi før øvrigt meget glade for ,og vi anser dem for noget af det bedste ,der kan købes i DK , på trods af den lille fodfejl med håndtagene .

12 maja 2025

Tusind tak for din flotte anmeldelse! 🌟
Det glæder os meget at høre, at du er så glad for dine nye døre og vinduer, og at du betragter dem som noget af det bedste på markedet. Vi beklager naturligvis den lille fodfejl med håndtagene, men er rigtig glade for, at vi hurtigt kunne sende nye, så du fortsat kan få glæde af dine produkter. Din ros betyder meget for os!

Oceniono na 5 z 5

Teknisk service helt i top 🌟

Ringede omkring en dør som “hang” og ikke kunne lukkes. Fik den bedste og grundig vejledning. Kiggede billeder igennem og ringede på aftalte tidspunkt næste dag. En ren ti’er herfra.

2 maja 2025

Tusind tak for din fantastiske anmeldelse! 🌟
Det glæder os meget at høre, at du har haft en så god oplevelse med vores tekniske service, og at du fik både grundig vejledning og den opfølgning, du havde brug for. Din ros som en “ren ti’er” betyder rigtig meget for os – og vi hjælper altid gerne igen, hvis behovet skulle opstå.

Oceniono na 5 z 5

Havde akut brug for hjælp til udskiftning af håndtag på terassedør

Havde akut brug for hjælp til udskiftning af håndtag på terassedør.
Bedste service med meget hurtig hjælp - fantastisk smilende montører der hurtigt klarede opgaven.

25 kwietnia 2025

Tusind tak for din skønne anmeldelse! 🌟
Det glæder os utrolig meget at høre, at du fik den hurtige hjælp, du havde brug for, og at vores montører kunne løse opgaven med et smil. Vi sætter stor pris på din ros og er altid klar til at hjælpe dig igen, hvis behovet opstår.

Oceniono na 5 z 5

Både reparation og penge tilbage

Skulle have repareret en paskvile på et vindue, der hverken kunne åbnes eller lukkes. Prisen var sat højt, fordi det er placeret i 1. sals højde og krævede to mand på opgaven. Fordi det tog kortere tid end først antaget, blev det fremsendte tilbud uopfordret justeret ned - altså nærmest penge tilbage.
Super god og professionel service.

22 kwietnia 2025

Tusind tak for din flotte anmeldelse! 🌟
Det glæder os meget at høre, at du har haft en rigtig god oplevelse med vores service – både i forhold til selve reparationen og den ærlige justering af prisen. Vi stræber altid efter at være professionelle og fair, og din feedback betyder derfor rigtig meget for os.

Helt fantastisk service

Jeg kontaktede Idealcombi vedr. en skydedør, der længe havde drillet. De var lynhurtige til at finde en tid til eftersyn. Og naturligvis kom der også en bekræftelse på e-mail af vores aftale. På dagen kontaktede montøren mig, at han kunne være der endnu tidligere end først aftalt. Det er super god stil, at man ikke skal sidde og vente længere end højest nødvendigt. Døren virker nu helt perfekt igen. Tak for en virkelig god oplevelse.

16 kwietnia 2025

Odpowiedź od Idealcombi A/S

Tusind tak for din flotte anmeldelse. Vi er glade for at høre, at du har haft en god oplevelse med både planlægning, kommunikation og udførelse af eftersynet. Det betyder meget for os, at vores kunder føler sig trygge og godt behandlet – og at døren nu fungerer perfekt igen.

Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse.

Oceniono na 5 z 5

Highly recommended - exceptional customer service

We recently moved into a new house and encountered an issue with one of the windows—it wouldn’t open anymore. We had no purchase order or any other documentation, but Michael Andersen from IdealCombi supported us every step of the way. He helped us trace back who installed the window so we could file a complaint and have an expert come to fix it.

The entire process took only three weeks. It was very smooth, and Michael kept reassuring us throughout. In the end, it turned out the wrong handle had been installed by the previous owners—nothing more.

I highly recommend IdealCombi, not only for the quality of their windows but also for their excellent customer service.

16 kwietnia 2025

Tusind tak for din fantastiske anmeldelse! 🌟
Det glæder os meget at høre, at du har haft en så god oplevelse med vores kundeservice – og at Michael Andersen kunne hjælpe dig hele vejen igennem processen, indtil problemet blev løst. Vi ved, at det kan være frustrerende at flytte ind i et nyt hus og møde uventede udfordringer, så det betyder meget at høre, at du følte dig tryg og godt støttet hele vejen.

Din anbefaling gør os rigtig stolte, og vi ser frem til at hjælpe dig igen, hvis du får brug for det.

Fantastisk oplevelse

Den 11.4 2025. Har talt med en medarbejder i service afdelingen, som var behagelig og yderst hjælpsom, fantastisk oplevelse.
MVH. Jens Ole Juul

11 kwietnia 2025

Tusind tak for din flotte anmeldelse! 🌟
Det glæder os meget at høre, at du har haft en fantastisk oplevelse med vores serviceafdeling, og at du blev mødt af en behagelig og hjælpsom medarbejder. Din feedback betyder meget for os, og vi er altid klar til at hjælpe dig igen.

Oceniono na 5 z 5

Jeg havde som glarmester brug for hjælp…

Jeg havde som glarmester brug for hjælp til at fastsætte mål på eksisterende ruder ved en kunde i Ceresbyen Aarhus, hvor vi skal skifte to ruder til nye ruder med flydende krystaller (smartglas) så kunden kan trykke på en knap, og ruden straks bliver matteret.

Senad fra Idealcombi serviceafdeling har givet super hurtig hjælp på både telefon og email.

1000 tak, Senad

9 kwietnia 2025

Tusind tak for din flotte anmeldelse! 🌟
Det glæder os meget at høre, at du som glarmester fik den hurtige og effektive hjælp, du havde brug for, både på telefon og mail. Vi er glade for, at Senad kunne bistå dig med målene, så du kan levere den helt rigtige løsning til din kunde. Din ros betyder rigtig meget for os!

Telefon samtale

Jeg fik en rigtig god forklaring og hjælp til mit problem.
Virkelig god service og en meget behagelig medarbejder.

3 kwietnia 2025

Tusind tak for din fine anmeldelse! 🌟
Det glæder os meget at høre, at du fik en god forklaring og den hjælp, du havde brug for – og at samtalen med vores medarbejder blev en positiv oplevelse. Din ros betyder meget for os.

Oceniono na 5 z 5

Jeg har handlet hos Idealcombi af flere…

Jeg har handlet hos Idealcombi af flere omgange og har haft dialog med både deres salgsteam og deres service team. Jeg er YDERST tilfreds med den professionelle vejledning de giver og ikke mindst af deres serviceteam, som står klar med svar på diverse spørgsmål man måtte have, enten ved montage, justering eller hvis man mangler en specifik reservedel. Kan klart anbefale Idealcombi både til private og til erhverv.
Seneste oplevelse med dem, var spørgsmål vedr. et defekt greb, hvor jeg havde spørgsmål til demontagen deraf, hvor de stod klar med det samme med nøjsommelig vejledning.

19 marca 2025

Odpowiedź od Idealcombi A/S

Tusind tak for din flotte og meget detaljerede anmeldelse! 🌟
Det glæder os utrolig meget at høre, at du både hos vores salgsteam og serviceteam har oplevet professionel og nærværende vejledning – uanset om det drejer sig om montage, justering eller reservedele. Vi er glade for, at vi hurtigt kunne hjælpe dig med vejledning i forbindelse med dit greb, og din klare anbefaling betyder rigtig meget for os.

Oceniono na 5 z 5

Jeg manglede en reservedel til at få…

Jeg manglede en reservedel til at få skiftet et vindue, (Nøgle til clips)skrev en mail mandag, blev ringet op tirsdag, vejledt i hvilken reservedel jeg skulle benytte og reservedelen blev sendt tirsdag eftermiddag uden beregning.
Man må sige at det er mægtig service, jeg vil klart anbefale dette firma!

17 marca 2025

Tusind tak for din skønne anmeldelse! 🌟
Det glæder os meget at høre, at du fik så hurtig og præcis hjælp med den rette reservedel – og at vi kunne sende den afsted uden beregning allerede samme dag. Vi sætter stor pris på din anbefaling og er glade for, at du oplevede vores service som mægtig god.

Oceniono na 1 z 5

Værste kvalitet og service nogen sinde!!!

Værste kvalitet nogen sinde!!!
Og værste firma nogen sinde!!!
De fralægger sig ALT ansvar. Jeg kan kun på det kraftigste fraråde alle at handle hos dette firma.

13 marca 2025

Odpowiedź od Idealcombi A/S

Hej Linda, vi beklager at vores garantier ikke har været dig tilfredsstillende. Mvh Idealcombi A/S

Meget fine produkter

Meget fine produkter, Levering til aftalt tid og behagelig kundeservice

11 marca 2025

Tusind tak for din flotte anmeldelse! 🌟
Det glæder os meget at høre, at du er tilfreds med både vores produkter, levering og kundeservice. Din feedback betyder meget for os, og vi håber, du får glæde af dine vinduer og døre i mange år fremover.

Hurtig service

I forbindelse med service på en terrassedør skulle vi bruge et bundbeslag. Det fik Ideal fremsendt på 2 dage, så vi kan skifte det ved kunden hurtigt.
Det er ret nemt at bestille dele på hjemmesiden, husk blot ordre nr og pos nr, som findes i rudespaceren.
Nils, Raunstrup

6 marca 2025

Tusind tak for din fine anmeldelse! 🌟
Det glæder os meget at høre, at du hurtigt fik det bundbeslag, du havde brug for, og at bestillingen via hjemmesiden var nem og ligetil. Vi er glade for, at vi kunne hjælpe dig godt videre.

Flot service

Vores dørhåndtag i hoveddøren var mere eller mindre defekt og vi kontaktede derfor Idealcombi i håbet om at de ville hjælpe os.
Efter en kort dialog om almindelig slid kontra garanti, så sendte de os et nyt håndtag pr. kulance.
Vi er rigtigt glade for vores vinduer/døre og Idealcombi generelt.

6 lutego 2025

Tusind tak for din flotte anmeldelse! 🌟
Det glæder os meget at høre, at vi kunne hjælpe dig hurtigt med et nyt håndtag på kulance, og at du er glad for dine vinduer og døre fra Idealcombi. Din positive feedback betyder meget for os – og vi er altid klar til at hjælpe dig igen, hvis behovet skulle opstå.

Oceniono na 1 z 5

Ideal combi utæt terrassedør.

Ideal combi forbinder man med kvalitet. Det kan jeg bekræfte , ikke er tilfældet. Man producerer vinduer/døre som ikke er lavet kraftigt nok til almindelig brug. Måske da man havde 2 lags glas men idag ved 3 lags, virker det blikagtigt. Vi har haft en terrassedør ,som det har regnet ind af (vestenvind samt vinduesvask giver vand på gulvet) siden vi byggede i oktober 2021. Og det skal siges at vi næsten ikke bruger døren.

Man møder en arrogant tilgang til reklamation fra “Chef for serviceafdeling” som fra start afviser alt da det nok skyldes montagefejl. Montagefejlen består i at klods under hængselside ikke er trukket langt nok ud mod forkant. Det mener de så gør at pur/composit og træ adskilles. Dette kan ikke ses på den pågældende dør men siges at være årsag. Klodsen ligger så fugen i bunden lige kan komme forbi.
Nu har vi så ventet siden 1/2-2024 på at få det fixet.(byggefirma).19/2-2024 er byggefirma i dialog med ideal. Desværre ingen respons til os. Byggefirma er nu gået konkurs og vi retter henvendelse direkte til ideal. 10/6-2024 henvender vi os til ideal combi og oplever bare at det er som at slå i dyner. Vi bliver dog enige om at sende deres eksterne servicepartner på sagen. Han vil kigge forbi ved lejlighed og vi skal så finde ud af om det er garanti eller fejlmontage.
De er så langt om længe kommet forbi efter flere påmindelser pr 26/2-2025. Her blev løsningen at sammenskrue pur og træ samt montere 1 stk karmskrue i toppen af dør i hængselsiden. Samt flytte øverste hængsel ca 3 mm så døren blev tæt. Håber jeg.

Efterfølgende er regningen så landet. Vi skal selv betale.

3 gange
Ideal combi. Første , eneste og sidste gang.

26 lutego 2025

Odpowiedź od Idealcombi A/S

Tusind tak for din ærlige anmeldelse.
Vi er kede af at høre om de udfordringer, du har oplevet med din terrassedør og den proces, der har fulgt i forbindelse med sagen. Det er naturligvis langt fra den oplevelse, vi ønsker, at vores kundes kunder skal have, og vi beklager den frustration, som forløbet har givet dig.

Vi tager din feedback meget alvorligt, da den er vigtig for os i arbejdet med at sikre både høj kvalitet og god service.

Så fint og rare montører

Så fint og rare montører
Lige efter bogen

19 lutego 2025

Tusind tak for din fine anmeldelse! 🌟
Det glæder os meget at høre, at du har haft en god oplevelse med vores montører – og at alt forløb lige efter bogen.

Oceniono na 4 z 5

Vildt god service

Har et dørhåndtag som er blevet lidt løst. Ringer til firmaet og stilles om af en rigtig sød dame i kundeservice. Jeg stilles om til en mand, som gerne vil sende mig et nyt håndtag kvit og frit mod at jeg selv får det skiftet. Det er sgu en service der vil noget selv efter flere år. De 4 stjerner og ikke 5 er kun fordi, jeg selvfølgelig er træt af, at håndtaget ikke holdt længere ved normalt brug, men deres service kan man IKKE klage over.

17 lutego 2025

Odpowiedź od Idealcombi A/S

Tusind tak for din ærlige anmeldelse! 🌟
Det glæder os meget at høre, at du har haft en god oplevelse med både kundeservice og vores serviceafdeling, og at vi hurtigt kunne hjælpe dig videre med et nyt håndtag. Vi forstår naturligvis din skuffelse over, at håndtaget ikke holdt så længe, som forventet, og vi tager din feedback til os. Din ros af vores service betyder rigtig meget for os.

Morten Kloster

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej