Oceniono na 5 z 5

Jeg har modtaget den bedst tænkelige support fra en medarbejder ved navn Senad. Han har hjulpet fra start til slut med udskiftning af et håndtag inkl at FaceTime med mig, mens han vejledte i, hvordan... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Vil gerne fremhæve Gry og Michael. Hold da op en service de yder. Hurtigt og effektivt, virkelig god dialog. 5 stjerner og flere herfra 👌👌

Oceniono na 5 z 5

Skulle have repareret en paskvile på et vindue, der hverken kunne åbnes eller lukkes. Prisen var sat højt, fordi det er placeret i 1. sals højde og krævede to mand på opgaven. Fordi det tog kortere t... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Har jeres futura + vinduer og døre. Utrolig glade og tilfreds, ikke mindst pga. støj reducering og den geniale måde vinduesrammen lukker på ydersiden af inder rammen, gir lige lidt extra lys ind, sup... Zobacz więcej

1. Dostawca okien
  2. Sklep z drzwiami

Napisane przez firmę

Idealcombi er en B2B virksomhed, som sælger til entreprenører, tømrermestre, dør- og vindueseksperter mm. Vores produkter specialfremstilles på vores danske fabrik i Hurup Thy på forhandlerens bestilling. Idealcombi har som virksomhed således ikke kendskab eller kontakt til slutbrugeren, da vi kun forhandler til den professionelle del af byggebranchen. Vi ønsker ikke at gå ind i et mellemværende mellem private og den udførende tømrer, bygmester eller forhandler og svarer derfor ikke på indlæg på Trustpilot. Du bedes venligst henvende dig til bygmesteren/forhandleren, hvor du har bestilt og købt dit Idealcombi produkt, så de kan hjælpe dig videre.

4,6

Odpowiada na 100% z negatywnych recenzji

Zwykle odpowiada w ciągu 1 miesiąca

Hurtig og resolut aktion

Hurtig og resolut aktion
Anmeldte at vores skydedør kørte mere trægt. Service afdelingen ved Idealcombi oprettede reklamationen, og sendte videre til reparatøren, der ydede en førsteklasses service, kompetent og meget serviceminded medarbejder.
Idealcombi erkendte deres ansvar med fejl ved produktet og betalte for servicen.
Har brugt Idealcombi mange gange tidligere som leverandør, og kan kun anbefale firmaet.

24 listopada 2025

Tusind tak for din flotte anmeldelse 🌟
Det glæder os meget at høre, at sagen blev håndteret hurtigt og effektivt, og at vores reparatør leverede en førsteklasses service. Vi er også glade for, at du oplevede en fair og professionel håndtering af reklamationen — sådan skal det være.

Det betyder rigtig meget for os, at du har valgt Idealcombi flere gange, og at du fortsat kan anbefale os. Tak for tilliden!

Yderst hjælpsom kundeservice

Jeg havde en forespørgsel på nyligt købte vinduer omkring et håndtag der var skævt og medarbejderen jeg talte med var yderst hjælpsom og sendte et nyt greb til mig ub. Det er det der er forskellen på god service eller ej

20 listopada 2025

Tusind tak for din positive anmeldelse 🌟
Det glæder os virkelig at høre, at du oplevede hjælpsom og imødekommende service, og at vi hurtigt kunne sende et nyt greb. Vi sætter stor pris på, at du deler din oplevelse — netop den slags feedback betyder meget for os.

Kvalitet + kundeservice + lokal produktion

Har fået monteret nye vinduer fra Idealcombi, og det er virkelig høj kvalitet. Skulle bruge lidt rådgivning om vedligehold, og kundeservice var både hurtig og venlig. Rart også, at produkterne faktisk fremstilles i Hurup (DK). Samlet: Kvalitet + kundeservice + lokal produktion = klar anbefaling!

19 listopada 2025

Tusind tak for din flotte anmeldelse 🌟
Det glæder os rigtig meget at høre, at du er tilfreds med kvaliteten af dine nye vinduer, og at vores kundeservice kunne hjælpe dig hurtigt og venligt med rådgivning om vedligehold. Vi er også stolte af vores lokale produktion i Hurup, så dejligt at høre, at det har betydning for dig.

Tak for din klare anbefaling — det sætter vi stor pris på!

Super Service

Hurtig, præcist og fagligt super service fra Senad Haskovic i forbindelse med løsning af knækket vindues håndtag.
Dbh
Eigil Ege
ABF Holme Parkvej
Privat Andels bolig forening
8270 Højbjerg

17 listopada 2025

Tusind tak for din fine anmeldelse 🌟
Det glæder os meget at høre, at Senad leverede hurtig, præcis og fagligt stærk service i forbindelse med håndteringen af det knækkede vindueshåndtag. Jeg giver rosen videre til ham — det vil uden tvivl glæde ham.

Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse.

Oceniono na 5 z 5

Har lige talt med Senad fra…

Har lige talt med Senad fra kundeservice, har var utrolig rar og hjælpsom, med mit problem.
Fantastisk service.
Mvh René

10 listopada 2025

Tusind tak for din positive anmeldelse 🌟
Det er virkelig dejligt at høre, at du fik en god oplevelse med Senad, og at han kunne hjælpe dig på en rar og imødekommende måde. Vi sætter stor pris på din tilbagemelding!

Tak til Michael og Senad,

Tak til Michael og Senad,
For en rigtig god og professionel service. Reservedelene blev sendt med det samme og modtaget kort efter.

28 października 2025

Tusind tak for din positive anmeldelse 🌟
Det glæder os meget at høre, at både Michael og Senad kunne give dig en god og professionel service, og at reservedelene nåede hurtigt frem. Vi sætter stor pris på, at du deler din oplevelse!

Oceniono na 5 z 5

Smukke produkter som er en nydelse at…

Smukke produkter som er en nydelse at bruge i hverdagen, og med fantastisk god service ved enhver henvendelse

28 października 2025

Tusind tak for din flotte anmeldelse 🌟
Det betyder meget for os at høre, at du både glædes over vores produkter i hverdagen og oplever fantastisk service, hver gang du henvender dig. Det er præcis den oplevelse, vi ønsker at give vores kunder.

Hurtig og effektiv.

Vi havde et problem, som Idealcombi løste hurtigt og effektivt.
God kundeservice.

9 października 2025

Hej Søren
Mange tak for din positive anmeldelse 🌟 Vi er glade for at høre, at du oplevede hurtig og effektiv hjælp – og at vores kundeservice levede op til dine forventninger!

Oceniono na 5 z 5

Personlig og virkelig fin service

Tak til Michael fra Idealcombi for hurtig og virkelig fin service sidste uge, hvor jeg henvendte mig for at skaffe grebspærre/børnesikring til altandøre.
Helt uopfordret og uden meromkostning sendte Michael endda ekstra greb og tilbehør, så nu er altandørene både flotte og børnesikret.
Tak for hjælpen!

6 października 2025

Hej Thomas,

Tusind tak for din flotte anmeldelse – og for at du tog dig tid til at dele din oplevelse!
Vi er rigtig glade for at høre, at du fik hurtig og god hjælp fra Michael, og at dine altandøre nu både er flotte og børnesikrede.

Vi sætter stor pris på din positive feedback – det betyder meget, og jeg sørger selvfølgelig for, at rosen bliver givet videre til Michael og resten af teamet.

Tak fordi du valgte Idealcombi.

Oceniono na 3 z 5

Sagen trak ud – ubehagelig kundeservice og dårlig planlægning

Sagen har trukket ud siden juli med aflysninger, fejlplanlægning og elendig kundeservice når man ringede ind. Seneste opkald med en medarbejder var direkte ubehageligt.
Heldigvis kom der en håndværker (mener han hed Daniel), som var ekstremt serviceminded og flink, og han fik klaret opgaven hurtigt. Hvis det ikke havde været for ham, havde virksomheden fået 1 stjerne.

6 października 2025

Odpowiedź od Idealcombi A/S

Tusind tak for din anmeldelse.
Jeg er ked af, at du tidligere har oplevet udfordringer i forbindelse med sagen, og at forløbet ikke levede op til vores sædvanlige standard. Det er bestemt ikke den oplevelse, vi ønsker, at vores kunder skal have.

Jeg er derfor rigtig glad for, at vi fik en god og konstruktiv samtale i dag, og at vi sammen kunne afslutte sagen på en positiv måde. Det betyder meget for os, at du nu står tilbage med en god oplevelse – og vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at tale med os og dele din feedback.

MVH Morten Kloster

Oceniono na 5 z 5

Jeg har lige fået eminent hjælp og…

Jeg har lige fået eminent hjælp og betjening af Senad fra kundeservice. Rar mand fra solskins Thy, som tålmodigt vejledte mig i bestilling af nye tætningsbånd til mine altandøre. Dagens bedste oplevelse :o)
mvh Mette K, KBH V

30 września 2025

Kære Mette,

Tusind tak for din skønne anmeldelse og de varme ord ☀️
Hvor er det dejligt at høre, at du har haft en så god oplevelse med Senad! Han er virkelig en af dem, der altid gør sit bedste for at hjælpe kunderne godt videre – så det vil uden tvivl varme hans hjerte at læse din ros.

Vi er glade for, at du fik bestilt de rigtige tætningsbånd og kom godt i mål – og endnu mere glade for, at oplevelsen gjorde din dag lidt bedre.

Tak fordi du tog dig tid til at dele det – det betyder meget for os!

Fantastisk service

Fantastisk service, ringede og fortalte om en reservedel der var gået i stykker på min terrassedør og de sendte den gratis i løbet af et par dage. Mange tak

22 września 2025

Tusind tak for din fine anmeldelse 🌟
Hvor er det dejligt at høre, at du oplevede hurtig og god service – præcis som vi altid ønsker, at det skal være. Vi er glade for, at du fik din reservedel hurtigt og uden besvær.

Tak fordi du delte din oplevelse – det betyder meget for os!

Alle pengene værd

Ideal Combi får de bedste anbefalinger fra os! Vi fik monteret de første vinduer og døre i 2019, og vi er stadig fuldt ud tilfredse. Det var et lidt dyrere valg end andre fabrikater, vi kiggede på, men det har været alle pengene værd.

Ideal Combis produkter har en uovertruffen kvalitet, og så er de pæne at se på.

Indtil videre har der været minimal vedligeholdelse, selvom vi bor ved havet.

22 września 2025

Odpowiedź od Idealcombi A/S

Tusind tak for din fantastiske anmeldelse og de flotte ord Jesper🌟
Det betyder virkelig meget for os at høre, at I stadig – efter flere år – er fuldt ud tilfredse med både jeres vinduer og døre. Vi ved godt, at vores løsninger kan være en lidt større investering, så det glæder os ekstra meget at høre, at I oplever, at kvaliteten og holdbarheden har været alle pengene værd.

Vi sætter stor pris på, at du fremhæver både designet og den minimale vedligeholdelse – især når produkterne står sin prøve tæt på havet. Det er netop den slags erfaringer, vi stræber efter at skabe for vores kunder.

Tak fordi du deler din oplevelse og anbefaling – det er den bedste anerkendelse, vi kan få!

Helt igennem fantastisk service

Helt igennem fantastisk service:
Vinden havde desværre bøjet hængslerne på vores store terrassedør (ungerne havde glemt at låse den, og vinden greb den), så vi kontaktede Idealcombi via deres info-mail. Allerede kort efter fik vi svar fra Michael, som var utrolig hjælpsom. Han fandt hurtigt de helt rigtige hængsler til os, og kort tid efter lå de i postkassen inkl. en udførlig monteringsvejledning og et stykke special værktøj der skulle bruges. En service i absolut topklasse – hurtig, kompetent og venlig. Vi kunne ikke være mere tilfredse. 5 stjerner herfra!

19 września 2025

Hej Karen

Tusind tak for din flotte anmeldelse og de rosende ord 🌟
Det glæder os virkelig at høre, at du har haft en så god oplevelse med vores service – og at Michael kunne hjælpe dig hurtigt og effektivt med at få de rette hængsler og værktøj på plads. Vi sætter en stor ære i at levere både venlig og kompetent service, så det betyder meget at få den anerkendelse fra dig.

Vi er rigtig glade for, at du nu har en terrassedør, der fungerer, som den skal – og at du føler dig godt hjulpet hele vejen igennem. Din tilfredshed er den bedste belønning, vi kan få 🙏

Endnu en gang tak for de 5 stjerner – vi glæder os til at hjælpe dig igen, hvis du får brug for os i fremtiden.

Nyt håndtag

Vores terrassedør havde problemer med et håndtag og svært ved at lukke. Ringede til idealcombi. Talte med en utrolig venlig og imødekommende medarbejder.
Jeg fik tilsendt nyt håndtag. Håndtaget et skiftet og døren smurt så den igen lukker. Men mistænker dog at jeg skal have en rigtig Service på døren. Har altid været glad for vores døre og vinduer som jeg iøvrigt også synes et virkelig pæne.

15 lipca 2025

Odpowiedź od Idealcombi A/S

Mange tak for din fine anmeldelse 🌟 Vi er glade for at høre, at du fik hurtig og venlig hjælp, og at døren nu fungerer bedre. Skulle der blive behov for et servicebesøg, står vi naturligvis klar til at hjælpe dig.
MVH. Morten Kloster.

Oceniono na 5 z 5

God service i mulig disput om reklamation kontra slid/ældesag

Vi havde en trepunktslås på en hoveddør der var gået i stykker. men vi var ikke sikker på om det var en garantisag, eller en slid/ælde sag som vi selv skulle holde udgiften af. men serviceafdelingen hos Idealcombi var flinke. Og vi aftalte , at hvis vi selv ville udskifte trepunktslåsen og kontrollere om døren sad korrekt. så ville de sende trepunktslåsen kvit og frit. det er god service og fortjener 5 stjerner.

22 sierpnia 2025

Odpowiedź od Idealcombi A/S

Tusind tak for din flotte anmeldelse ⭐️ Vi er glade for at høre, at du har haft en god oplevelse med vores serviceafdeling – vi sætter stor pris på din tillid og de 5 stjerner!
MVH Morten Kloster

Oceniono na 5 z 5

God og imødekommende service :-)

22 sierpnia 2025

Odpowiedź od Idealcombi A/S

Tusind tak for din fine anmeldelse! 🌟
Det glæder os meget at høre, at du har oplevet vores service som god og imødekommende – det betyder rigtig meget for os.

Maling af vinduer.

Jeg skal i gang med at male vinduer fra Ideal Combi som jeg fik isat i 2009.
Jeg kontaktede serviceafdelingen som hurtig fandt farvekoden og nu er jeg klar til male med den rigtige farve.
Vinduerne er af god kvalitet og trænger først nu til en opfriskning.

20 sierpnia 2025

Odpowiedź od Idealcombi A/S

Tusind tak for din skønne anmeldelse! 🌟
Det er en fornøjelse at høre, at du stadig er glad for dine Idealcombi-vinduer efter så mange år, og at vores serviceafdeling hurtigt kunne hjælpe dig med farvekoden. Det glæder os, at vinduernes kvalitet holder så godt, at de først nu trænger til en opfriskning.

Vi ønsker dig held og lykke med malerarbejdet – og vi er naturligvis altid klar til at hjælpe dig igen, hvis du får brug for det.

Oceniono na 1 z 5

3 ting der er irriterende ved jeres vinduer ..

Okay Vi har lige fået jeres vinduer med kipfunktion i hele bygningen. Men kommer til at beklage mig lidt her, da der er flere ting der genere mig ..

1 . Der er en underlig irriterende ramme der fylder hele ruden med noget dug om morgenen på glasset, lige med undtagelse af kanten..

2.Det mest irriterende - Man kan ikke sætte rullegardiner på, da kanten i toppen er for smal ..Absurd at man ikke har tænkt over det ..

3. Når de er åbne med kip og det regner, så løber vandet ind og vindueskarmen er fyldt med vand på ingen tid ..(jaja godt klar over jeg bare kan lukke, men det stadig den tynde kant der gør at vandet strømmer ind mere end normalt )

Åh ja Og det burde ikke være nødvendigt at sætte et klistermærke som iøvrigt er umuligt at fjerne på alle midtrammer.Der giver en udførlig instruktion i hvordan man åbner vinduet🙄..Hold da op med det!
...............................................
Opdatering med tilbagemelding på jeres svar..

Aldrig har jeg hørt noget på fjollet, som at vi ikke kan få rullegardiner på, er for at vi kan få mest dagslys ind og blir formuleret som en gave🤪 .. og dernæst om jeg vil se jeres andet sortiment ..øh what?!!! 🤔

Sgu da aldrig hørt mage, du jo en tryllekunstner til at vende negative ting om til positive for jeres bedste , men knap så fedt for forbrugeren som skal leve med man ikke kan få rullegardine på vore vinduer ..🫤

22 lipca 2025

Odpowiedź od Idealcombi A/S

Tusind tak fordi du har taget dig tid til at dele dine oplevelser med vores vinduer – vi sætter virkelig pris på både ris og ros, da det hjælper os til at blive endnu bedre. Vi er glade for at høre, at du har valgt vores vinduer til hele bygningen, og vi vil meget gerne adressere de punkter, du nævner:

Dug på glasset
Det, du oplever med dug på ydersiden af glasset, er faktisk et positivt tegn. Det er et bevis på, at dine nye vinduer har en høj isoleringsværdi. Grunden til at du ikke har set dette med dine gamle vinduer er, at varmen fra bygningen dengang slap ud gennem glasset og holdt det varmt nok til, at duggen fordampede. Med de nye vinduer bliver varmen inde i huset, hvor du får glæde af den – og det betyder, at du i sidste ende sparer energi.

Rullegardiner og smalle rammer
Du har helt ret i, at nogle af vores elementer har meget smalle rammer. Det er et bevidst valg, da vi gerne vil give mest muligt dagslys ind i boligen. Vi kan dog også tilbyde løsninger med bredere karme, som gør det lettere at montere fx rullegardiner. Hvis det er noget, du ønsker at se nærmere på, hjælper vi dig meget gerne med at finde den rette løsning.

Kipfunktion og regn
Det er korrekt, at et vindue i kipfunktion skal holdes lukket, hvis det regner, for at undgå at vand trænger ind. Vi forstår godt, at det kan være lidt ærgerligt, men det er desværre en naturlig konsekvens af konstruktionen. Når vinduerne er lukkede, er de dog helt tætte og giver dig den fulde beskyttelse, du forventer.

Endnu engang tak for din feedback – vi sætter stor pris på, at du deler dine erfaringer med os. Vi håber, at du trods de nævnte udfordringer bliver rigtig glad for dine nye vinduer og den komfort, de giver i hverdagen.

Morten Kloster.
Service afdelingen.
Idealcombi.

Oceniono na 5 z 5

The best service I have ever got in my…

The best service I have ever got in my life, all cred goes to Michael at Idealcombi Denmark! Thank you so much:-)

7 lipca 2025

Odpowiedź od Idealcombi A/S

Tusind tak for din fantastiske anmeldelse! 🌟
Det glæder os utrolig meget at høre, at du har haft den bedste serviceoplevelse hos os. Michael vil blive rigtig glad for at få denne anerkendelse – det betyder meget for os alle sammen, når vores indsats bliver værdsat.

Vi sætter stor pris på din feedback og ser frem til at hjælpe dig igen en anden gang.

Morten Kloster

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej