Oceniono na 5 z 5

Jeg vil gerne give mine varmeste anbefalinger til Freya hos Hypnosehuset. Jeg opsøgte hende på grund af min angst for at skulle MR-scannes, og jeg er dybt taknemmelig for den hjælp, jeg har f... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Stor tak til Charlotte fra Hypnosehuset for at slukke min sukkertrang og arbejde med mit selvværd. Jeg føler mig friere og lettere! Meget professionelt og roligt forløb. Følte mig i meget trygge hænd... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Hej kim. Tak for nogle super hypnose timer hos dig! Du skal have en anmeldelse med på vejen, du har fået mig til at indse hvordan man ser tingene meget lettere og lige til i daglig dagen. Hvordan ma... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Forløbet i Hypnosehuset Danmark har været helt fantastisk. Fagligheden er høj og det er meget kompetente lærere der underviser …….aldrig har jeg følt mig så set og mødt i et læringsforløb 🙏🙏 ALLE... Zobacz więcej

1. Usługi hipnoterapeutyczne

Informacje przekazane przez różne źródła zewnętrzne

Uddannelser · Kurser · Terapi

3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

Moderne og up to date

Jeg har fundet den meste effektive og udviklende uddannelse inden for min terapeutverden. Jeg kan slet ikke få armene ned for alt det som vi lærer. Det er en personlig og faglig rejse, som rækker langt ud over min tidligere forestillings evne. Kort sagt så er jeg taknemmelig for at have valgt dette uddannelses sted. Louise og Tonny, er dybt dedikerede, deres hypnose form er dybdegående, samtidig med at de er åbne over for at vi er kreative og intuitive i vores terapiform. At arbejde med vores underbevidsthed er et utroligt kraftfuld terapeutisk værktøj. Alle klienter møder vi med en tillidsvækkende, og anerkendende tilgang. Vi har allerede tidlig i uddannelsen, fra vi tager øveklienter ind, fået rigtig gode resultater og solstrålehistorier på vores CV. Vi kan
gøre en forskel. Hypnosehusetdanmarks uddannelse er helt igennem moderne og up to date <3

26 sierpnia 2020
Oceniono na 5 z 5

Havde vi ikke set det med egne øjne, havde jeg nok ikke troet på en så markant forandring på så kort tid.

For et årstid siden var vores søn på 10 år til hypnoseterapi for sin katte allergi.
Det har været ret vildt og overraskende at være vidne til. Efter kun én session forsvandt hans katte allergi helt. Utroligt og dejlig for en dreng der er glad for katte, at han slipper for kløende næse og øjne der løber i vand.
Vi har siden haft ham afsted igen til en enkelt session for hans støvallergi. Igen er hans allergi forsvundet.

27 maja 2020
Oceniono na 5 z 5

Jeg har været til en behandling fordi…

Jeg har været til en behandling fordi jeg pillede og bed i mine neglebånd. Jeg har haft problemet i mere en 10+ år, og det var meget slemt og tit helt til blods. Efter blot en behandling, så er min "vane" væk. Jeg har efter en uge aldrig haft så pæne hænder som jeg har nu.

Hele sektionen var meget behagelig. Vi startede med en god snak omkring forløbet og gode forklaringer på alt og derefter begyndte vi hypnosen. Uden tvivl meget trygt.

Jeg kan kun give min varmeste anbefalinger. Jeg er i hvert fald lykkelig over, endelig at være sluppet af med min dumme vane og endda kun på en behandling.

7 maja 2020
Oceniono na 5 z 5

Jeg tog 5-PATH hypnoterapi uddannelsen…

Jeg tog 5-PATH hypnoterapi uddannelsen gennem Hypnosehuset Danmark, og aldrig har jeg været så god en terapeut, som jeg er nu. Louise og Tonny har virkelig fanget nøglen til empatisk terapi, som man får rigtig gode resultater af at bruge i praksis både til klienter og sig selv. Hele uddannelsen bygger på avancerede og effektive teknikker samt selvudvikling i store baner. Der er hele tiden en rar stemning og forståelse for forskellige mennesker i lokalerne, og undervisningen er sjov, spændende og professionel.
Hvis man overvejer at blive hypnoterapeut eller bare investere i teknikker til egen terapi, så er Hypnosehuset Danmark stærkt anbefalet af mig!

27 stycznia 2020
Oceniono na 5 z 5

Jeg anbefaler på det varmeste 5 PATH…

Jeg anbefaler på det varmeste 5 PATH uddannelsen hos Louise og Tonny. Det har været en helt fantastisk rejse, som har givet mig helt fantastiske redskaber, både i mit arbejdsliv, men også i mit privatliv. Jeg er dybt taknemmelig. Jeg har nydt at få en masse viden og være i et hjertevarmt miljø med skønne lærere og medstuderende. Tak.

23 grudnia 2019

Mit liv blev min drøm

Hypnosehuset Danmark hjalp mig tilbage til mig selv under uddannelsen.

Den første dag på uddannelsen husker jeg ikke da alt i mig var præget af ANGST! Angst for at leve, for at dø, for at spise og for at kunne få bare en mening ud af den hverdag jeg var havnet i. Jeg havde socialangst samt socialfobi og havde mistet mange funktioner gennem 10 år med en hjerneskade efter en blodprop udløst af stress. Jeg har prøvet næsten alle former for behandlinger og forløb med bla medicin mm.

Jeg har været syg det meste af mit liv grundet leddegigt og to typer nældefeber som kroniske lidelser.

Jeg havde INGEN tro på mig selv mere ift min fysik da et handicap ramte mit højre ben i 2017 og idag lider jeg af dropfod og toeoff problematik. Jeg havde mistet evnen til at skrive lange sætninger samt at få en mening ud af ordene.

Men hvad jeg aldrig mistede var troen på mig selv som menneske og et menneske med muligheder.

Netop mig selv og hvad jeg var - var det eneste Tonny og Louise så den dag og den rummelighed de skabte gjorde at jeg åbnede mig og jeg fik gennem hypnose samt materiale til første modul for første gang en ro i mig selv. Hypnosehuset Danmark ER drevet af de mest kompetente og fantastiske mennesker jeg har mødt. Professionelle hele vejen igennem og materialet var jo bare en beskrivelse af mine tanker og handlinger 🙏

Den største og mest berigende uddannelse i mit liv. Tak for at blive en del af et fantastisk netværk ❤️

16 lipca 2019
Oceniono na 5 z 5

…..og hvilken værktøjskasse :)

Med 410-overbygningen har jeg bare fået SÅ mange nye redskaber i min værktøjskasse – et fantastisk supplement til 5-Path uddannelsen. Nye tilgange i det terapeutfaglige arbejde muliggøres og jeg erfarer, at det ny tillærte har sin effekt, hvor jeg med nye teknikker skaber hurtige og målbare resultater.

Selvudviklingen er den største grundsten at få lagt under uddannelsen. Finder du modet kommer du fuldt i mål – JEG fandt modet gennem rammen, som var sat :) respektfulde, tillidsfulde og seriøse medkursister åbnede op for at jeg igangsatte min faglige og personlige udviklingsrejse. Uden tvivl af største værdi for mig og ikke mindst banebrydende for fremtidige målsætninger. Jeg føler mig fri.

ALLE gæsteundervisere har udbudt en SUPER tilrettelagt undervisning; god dynamik, ideelt flow mellem teori og praktiske øvelser, rollespil, live-demonstration og med færdigudarbejdet og direkte brugbart materiale føler jeg mig mere end rustet til det terapeutfaglige arbejde.

Jeg giver hermed de bedste anbefalinger til Hypnosehuset Danmark :)

6 lipca 2019

Hypnosehuset Danmark gør det fremragende

Hypnosehuset Danmark - Det virker

Tonny og Louise der ejer og driver Hypnosehuset Danmark har Danmarks mest progressive uddannelse indenfor hypnose og hypnoterapi. Uddannelsen er grundig og så virker det bare.

Redskaberne er på et højt fagligt niveau - det fornemmer man hurtigt.

Men udover det høje niveau og værktøjer der virker gør Tonny og Louise det på en måde som kun de kan.
De er super kompetente, inspirerende, og lukker alle ind og giver læring og feedback på den mest konstruktive måde man kan forestille sig.
De er samtidigt nytænkende i Danmark og er med til at drive hele hypnoseverdenen frem til et nyt og højere niveau, og hen i en retning hvor der faktisk ikke er nogen begrænsninger for hvad Hypnose kan gøre for individet. De sætter overliggeren højt og de er på alle måder eksempler på, at de lægger det fortorv de går på - de siger det de gør og gør det de siger.
To personer der inspirerer og tager nye vinkler hele tiden og på den måde hele tiden udfordrer sig selv og deres kursister.

Jeg kan på alle måder give dem den højeste karakter med pil op. De gør det godt og hvis du overvejer at tage springet ind i hypnotiske verden..... Så gør det. Du er i sikre hænder hos Tonny og Louise.

Men vær klar på den vildeste rejse....

Oceniono na 5 z 5

Direkte fra hjertet: Mine ALLER bedste anbefalinger!

I slutningen af 2016 udtalte jeg: "Det er den vildeste rejse – og den er kun lige begyndt… hurraaaaa". Det var da jeg blev færdig som 5-PATH® Hypnoterapeut ved Hypnosehuset Danmark.

Jeg tror ikke, jeg havde kunne forudse, hvilken udvikling og hvilke drejninger og retninger, rejsen ville føre til! What a ride! Og turen er slet ikke slut endnu, yes!

I dag er jeg fuldtids hypnoseterapeut i min egen klinik, og jeg elsker mit arbejde. Hvordan kan jeg andet :) Hver dag hjælper jeg unge som ældre klienter med at genfinde (genvinde) sig selv.

Og jeg har fundet en kæmpe ro i, at jeg er god til dét, jeg laver - jeg hviler i det flow, det er at vide, at jeg er klædt på til at klare opgaven. Hver dag.

Takken for alt dette kan jeg selvfølgelig kun placere et sted: Ved Louise og Tonny, ved Hypnosehuset Danmark (HHD), der opstartede hele turen! Hurraaaa, siger jeg igen!

Hér har jeg fået uddannelsen til at håndtere udfordringer hos klienterne. Udfordringer, der spænder virkelig bredt! Uanset hvilken problematik, klienten står overfor, kan jeg altid finde den hylde indeni, hvorfra jeg kan tage "et værktøj" i brug, der giver mening i situationen og som hjælper klienten fremad og opad. Som giver indsigt og positive forandringer.

Jeg har efter "grunduddannelsen" som 5-PATH'er, bygget ovenpå med 410 lektioners uddannelsen til momsfritaget hypnoterapeut, hvor emnerne virkelig får lov at brede sig ud. Og hvor vi som deltagere kommer endnu mere i dybden med os selv og hinanden. Kæmpe udvikling, fantastiske teknikker!

Under uddannelserne/kurserne er der fuldt fokus fra HHD på, at vi får støtte og sparring, hvis og når der er brug for det - og løbende er der drøftelser af spørgsmål og emner i vores (lukkede) gruppe samt i de studiegrupper, vi hver især er i og holder fast i.
Altid fedt at blive inviteret til særlige sparrings-/hyggedage, hvor der er relevante emner på menuen i løbet af dagen og god mad på menuen om aftenen, i selskab med de skønneste mennesker :)

Direkte fra hjertet kan jeg kun give mine aller-bedste anbefalinger til Hypnosehuset Danmark. Jeg vil opfordre enhver, der har overvejet at tage en uddannelse som hypnoterapeut - eller som ønsker at dygtiggøre sig indenfor hypnosefeltet - til at kontakte HHD og høre mere. Eller hoppe direkte ind og bestille en uddannelse eller et kursus nu, ha ha :D

Mange hypnotiske hilsener,
Katja Klinge

Fantastisk uddannelse

At uddanne mig til Hypnoterapeut hos Hypnosehuset Danmark er den bedste beslutning jeg nogensinde har taget. Jeg har lært så utrolig meget om mig selv og livet, hvilket er den største bonus ved sådan en uddannelse.

Tonny, Louise og deres forskellige undervisere brænder for faget og er engageret i at lære fra sig og dele ud af deres viden, sådan at man er fuldt rustet til at opstarte sin egen klinik.

Deres 410’timers overbygningsuddannelse er derudover en enormt lærerig uddannelse, hvor man i den grad får mulighed for at dygtiggøre sine evner som hypnoterapeut, samt blive endnu klogere på sig selv.

Jeg kan på det varmeste anbefale Hypnosehuset Danmark ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Ændrer dit liv!

De menneskelige værdier, som Hypnosehuset er bygget på, er bund solide - og ejere og gæsteundervisere "Walks the Talk".
Fagligt er kvaliteten helt i top, og alle gør det både enkelt og naturligt - og samtidigt mindblowing - at tilegne sig nye kompetencer.
Det har gjort mit liv rigere - både menneskeligt og fagligt. Sikke en verden, der har åbnet sig med hypnosen.
Hvis du overvejer hypnoseuddannelse, er dette stedet. Og når du først er kommet i gang, kan du slet ikke lade være med at tage overbygningen :).

26 czerwca 2019
Oceniono na 5 z 5

Uden sammenligning Danmarks bedste…

Uden sammenligning Danmarks bedste uddannelse i hypnoterapi.
Uddannelsen er grundig og professionel og du føler dig parat til at tage klienter ind hurtigt i forløbet.
Du kan samtidig tage en videregående overbygning og dermed lære meget mere om terapi og dermed ikke mindst om dig selv, som gør dig til en endnu dygtigere terapeut.

25 czerwca 2019

Mine varmeste anbefalinger

Jeg har aldrig lært så meget, som jeg har har gjort i løbet af de 4 måneder, jeg har taget uddannelse hos Hypnosehuset Danmark. Både om menneskets psyke og sindets kringelkroge, men også om mig selv. Dette skyldes i høj grad det trygge, stimulerende og enormt inspirerende læringsmiljø, som Louise og Tonny skaber.
Jeg vil til hver en tid anbefale at tage deres 5-PATH uddannelse, det er hver eneste krone værd. Du ender ud med et håndgribeligt og powerfuldt værktøj og et nyt syn på verden.

24 czerwca 2019
Oceniono na 5 z 5

Et hus med fællesskab og udvikling...et hus med rigtig god energi

Nå man træder ind i det her smukke hus, så mærker man tydeligt at man er velkommen. Her bliver man taget godt imod og her falder man derfor hurtigt til.
Jeg har været her på kursus for første - men bestemt ikke sidste gang, for her skabes udvikling og sparring i en god ånd og tone.
Louise og Tonny er meget seriøse - men også meget generøse i deres måde at dele viden og faglighed på, og man mærker da også hurtigt, at der i huset kommer folk af mange slags, der alle har det til fælles at være stolt af hypnosefaget. Her er højt til loftet og ingen er mere end andre...så her gror det gode og det givende.
Så 5 store smukke stjerner herfra !
Tusinde tak og på gensyn....

Gerthie Betak Rasmussen
Betak-hypnose

16 czerwca 2019
Opinia niezależna

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej