Jeg vil gerne give mine varmeste anbefalinger til Freya hos Hypnosehuset. Jeg opsøgte hende på grund af min angst for at skulle MR-scannes, og jeg er dybt taknemmelig for den hjælp, jeg har f... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Stor tak til Charlotte fra Hypnosehuset for at slukke min sukkertrang og arbejde med mit selvværd. Jeg føler mig friere og lettere! Meget professionelt og roligt forløb. Følte mig i meget trygge hænd... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Hej kim. Tak for nogle super hypnose timer hos dig! Du skal have en anmeldelse med på vejen, du har fået mig til at indse hvordan man ser tingene meget lettere og lige til i daglig dagen. Hvordan ma... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Forløbet i Hypnosehuset Danmark har været helt fantastisk. Fagligheden er høj og det er meget kompetente lærere der underviser …….aldrig har jeg følt mig så set og mødt i et læringsforløb 🙏🙏 ALLE... Zobacz więcej
Uddannelser · Kurser · Terapi
Hældagervej 171, 7120, Vejle, Dania
ALLE burde give sig selv den gave, at tage uddannelsen til Avanceret Master Hypnose terapeut, da alt andet vil være ærgerligt. 2 del gå så meget dybere og er så udviklende og lærerigt både fagligt og personligt.
Sender min varmeste tak til jer alle 🙏🙏

Odpowiedź od Hypnosehusetdanmark
Jeg har haft det privilegium at uddanne mig hos Hypnosehuset Danmark med både deres grunduddannelse samt overbygningen.
Samlet ser jeg Hypnosehuset Danmark som både professionel og inspirerende, og særligt for mig har det været en game changer som har formået at skabe varige positive forandringer i mit liv. Jeg har kun ros til de dygtige faste undervisere samt den fleksibilitet med gæsteundervisere og den livsgnist som der i det hele taget emmer af.
Med en kombination af ekspertise, empati og effektive metoder gør det Hypnosehuset Danmark til et fremragende valg for dem, der søger uddannelse inden for hypnoseterapi eller ønsker personlig selvudvikling.
Jeg kan kun give mine bedste anbefalinger med på vejen
De bedste hilsner
Jakob

Odpowiedź od Hypnosehusetdanmark
Uddannelsen til hypnoseterapeut ved Hypnosehuset Danmark - er et professionelt forløb, hvor fagligheden er i top. Fantastiske undervisere, som formår at tager en med hele vejen igennem. Rigtig gode øvesessioner, hvor der er rum og plads til at få vejledning.
Mine varmeste anbefalinger til Hypnosehuset Danmark

Odpowiedź od Hypnosehusetdanmark
Sidder du og overvejer, hvilken hypnoseuddannelse du skal vælge? Skal det være den korte eller den lange? Hvilken er bedst – eller billigst?
Jeg stod selv med de samme spørgsmål, men i dag er jeg dybt taknemmelig for, at jeg valgte uddannelsen hos Hypnosehuset Danmark. Den er måske hverken den korteste eller den billigste, men som med de fleste ting i livet: Du får, hvad du betaler for.
På grundforløbet får du et solidt fundament, undervist af Louise, Lena og de øvrige dygtige undervisere. Louise og Lena er ikke blot fantastiske undervisere – de går above and beyond for at sikre, at du bliver klædt bedst muligt på til at praktisere hypnoterapi. De materialer og redskaber, du får med i din toolbox, er uvurderlige.
Selv har jeg en master i undervisning, en baggrund som lærer med 20 års erfaring samt flere andre uddannelser bag mig – men denne uddannelse har været livsændrende.
Jeg vil på det varmeste anbefale, at du fortsætter med overbygningen. Det giver dig mulighed for virkelig at fordybe dig i terapirollen, så du kan yde dit allerbedste som Eksamineret Avanceret Master Hypnoterapeut. Jeg er dybt taknemmelig for alt det, vi har lært af både Louise og Pia, og ikke mindst for den støtte, jeg har fået fra min studiegruppe på denne transformerende rejse.
Så hvis du søger en uddannelse, der kombinerer faglighed, trygge rammer og en stærk værktøjskasse, så er du kommet til det rette sted. Du får alt det, du har brug for, for at gå ud og blive den bedst mulige hypnoterapeut.
Af hjertet Tak for det hele! KH, Nina

Odpowiedź od Hypnosehusetdanmark
At påbegynde forløbet som Eksamineret Avanceret Master Hypnoterapeut var en beslutning, jeg tog for at kunne hjælpe andre – men i sidste ende hjalp det også mig selv. Dette kursus har været den største gave i selvindsigt, og jeg kan med hånden på hjertet sige, at det har ændret mit liv.
Underviserne er ikke blot professionelle, men også passionerede i deres tilgang. De brænder for at gøre os klogere, uden at sætte sig selv i centrum med en "se mig"-attitude. Det er sjældent at møde undervisere, der formår at skabe en så tryg og inspirerende læringsrejse.
Jeg har brugt mange kræfter og tid på dette forløb, men jeg ville ikke undvære et eneste sekund. At være en del af dette fællesskab har været uvurderligt, og jeg kommer til at savne mine vidunderlige studiekammerater.
Med ydmyghed og taknemmelighed glæder jeg mig over, at jeg som 66-årig stadig kan lære og udvikle mig. En oplevelse jeg vil bære med mig resten af livet.
Tak! ❤️

Odpowiedź od Hypnosehusetdanmark
Jeg vil med min varmeste anbefaling fremhæve Hypnosehuset Danmark som bedste uddannelse sted for mig.
🍀Lærerne på uddannelsen er fantastiske, inspirerende og har høj faglighed.
🍀Lærerne formår at skabe et undervisningsmiljø med rumlighed, nærvær og tryghed, der giver optimal mulighed for læring.
🍀Uddannelsen er en kæmpe gave i form af personlig udvikling og et certifikat fra det jeg oplever som bedste hypnose uddannelsen.
Tak for det🙏
Kærlig hilsen Marianne

Odpowiedź od Hypnosehusetdanmark
Hvordan giver man den bedste anbefaling, der overhovedet er mulig? Måske tæller alder, erfaring og tidligere kompetencer i livet stadigvæk i 2024. På denne baggrund, i en alder af 66 år, med 45 års erhvervserfaring i en omskiftelig verden og ikke mindst ca. 8 lange efteruddannelser i bagagen er jeg stolt over at sige, at Louises uddannelse til ”Hypnotisør og Hypnoterapeut” er så langt over hvad jeg troede, at jeg kunne forvente, at jeg kun kan bøje mig i støvet og sige ”Af hele mit hjerte TAK”.
Hypnosehusetdanmark er klart det bedste sted at tage uddannelsen til ”certificeret Hypnotisør og Hypnoterapeut”. Ingen grund til at lede andre steder. Mega dygtige undervisere hele vejen rundt.
5 stjerner ud af 5 mulige i dette regi - ikke mindst fordi vi ikke må underkende denne kunstform. At blive en dygtig Hypnotisør og Hypnoterapeut trækker du ikke kortet til i en automat – det arbejder du dig til. Jeg kunne have valgt andre Hypnoterapeut uddannelser – men er dybt taknemmelig for, at jeg netop valgte Hypnosehusetdanmark.
Malene Waaler

Odpowiedź od Hypnosehusetdanmark
At tage uddannelsen til hypnoseterapeut ved Hypnosehuset Danmark er det bedste jeg har gjort.
Hypnosehuset Danmark har de mest kompetente, dygtige og sødeste undervisere. Jeg har fra dag et af på uddannelsen følt mig i trygge hænder, både pga. af de dygtige undervisere, men også pga. af alle mine dejlige medstuderende. Jeg føler mig rigtig godt klædt på af de dygtige undervisere og har værktøjskassen fyldt godt op, til selv at komme i gang som hypnoseterapeut. Jeg har også selv oplevet en stor personlig udvikling under forløbet.
Så bare KÆMPE TAK for en fantastisk uddannelse, kan kun give Hypnosehuset Danmark den bedste anbefaling.
De bedste hilsner
Helle

Odpowiedź od Hypnosehusetdanmark
At tage uddannelsen til hypnoseterapeut hos Hypnosehuset Danmark har for mig været den vildeste rejse. Uddannelsen er mere seriøs og giver et bedre fagligt grundlag for at kunne virke som hypnoseterapeut, end nogen anden uddannelse, jeg har kunnet finde.
Samtidig er der sket en grundlæggende forandring i mig selv undervejs. Dette takket være det trygge undervisningsmiljø, de dygtige og empatiske undervisere og den fantastiske gruppe mennesker jeg fik lov at være en del af.
Går du med en drøm om at anvende hypnose i din terapi, vil jeg klart anbefale, at du giver dig selv lov til at tage en uddannelse, som giver dig det bedst mulige faglige grundlag, sammen med en masse praktisk øvelse. Den uddannelse kan du tage hos Hypnosehuset Danmark.

Odpowiedź od Hypnosehusetdanmark
Hvis du ønsker en seriøs og faglig høj uddannelse som hypnotisør og Hypnoterapeut. Hvor du føler dig tryg, set og hørt hele vejen igennem, kan jeg varmt anbefale Hypnohusetdanmark. Som sidegevinst vil du opleve den vildeste udvikling rejse ♥️

Odpowiedź od Hypnosehusetdanmark
Jeg ved ikke hvordan - men det virker altså! Der var intet hokus pokus over det, og jeg var "med" gennem hele forløbet. Lige bagefter synes jeg ikke, at jeg følte den store forskel.. men jeg må bare konstatere, at jeg nu i 3 uger ikke har rørt søde sager. Og det er helt uden den indre kamp, for lysten er der bare ikke længere, og jeg tænker ikke på det. Det er simpelthen en kæmpe lettelse! Hvis jeg havde vidst, hvad hypnose kunne, havde jeg gjort det for længe siden. Tusind tak for det Louise!

Odpowiedź od Hypnosehusetdanmark
Professionalisme, faglighed, udvikling og empati er kendetegnende for Hypnosehuset Danmark, ejet og flot ledet af Louise Weihrauch.
Louise og alle underviserne leverer høj terapeutisk faglighed og store evner i at skabe faglig og personlig udvikling sammen med alle elever - uanset elevernes tidligere forudsætninger i forhold til det terapeutiske arbejde. Personligt har jeg opnået høj læring og stor personlig udvikling qua de to hypnose uddannelser, som jeg netop har fuldført. Grunduddannelsen som Hypnoterapeut giver ufatteligt mange gode værktøjer, som direkte kan anvendes i klientarbejdet og på overbygningen er det de terapeutiske forudsætninger, som øves, øves og øves - samtidig med at der stilles store krav til elevens egen villighed til at kigge på personlige udviklingspunkter og egne skyggesider.
Under begge uddannelsesforløb emmer "rummet" af stor begejstring og vilje til at uddanne Danmarks bedste hypnose og hypnoterapeuter. Der er empatisk følgeskab hele vejen og etikken i forhold til at værne omkring elevernes sårbarheder er fuldstændig i top.
Det er tydeligt, at Louise er en kæmpe ildsjæl som med stor integritet har formået at danne og fortsat videreudvikle på denne helt fantastisk uddannelsesrejse. Louise stræber efter konstante forbedringer i de uddannelser som hun udbyder og hun stopper aldrig med at indtænke ny brugbar viden.
Jeg giver bestemt mine højeste anbefalinger til Louise og Hypnosehuset Danmark.
Få dig en uddannelse i særklasse - både hvad angår kvantitet af timer og ikke mindst hvad angår kvaliteten af uddannelsens indhold.
Et stort TAK til Louise og Hypnosehuset Danmark.
Hvis du overvejer /eller bare er nysgerrig på hypnose som terapiform vil jeg gerne varmt anbefale dig at tage uddannelsen hos Hypnosehuset Danmark i Vejle.
Jeg er i forvejen uddannet psykoterapeut så havde en hvis kendskabsgrad til metoderne, men hold da op hvor er jeg super glad for at have taget uddannelsen til hypnoseterapeut, da mine klienter nu tager kvantespring når jeg tilfører hypnose.
Tilstanden, som hypnosen sigter på at opnå, gør at jeg kan levere den psykologiske/terapeutiske behandling mere effektivt, jeg oplever mine klienter meget mere modtagelige og dermed opnår de en kæmpe stor forandring meget før end tidligere uden hypnosen.
Nogle af de ting jeg gerne vil fremhæve ved Hypnosehuset Danmark og ejer Louise
- Gennem hele uddannelsen har Louise prioriteret samarbejde med eleverne og er god til at lytte på spørgsmål
- Louise møder altid forberedt og er interesseret i vores fremgang
- undervisningen er meget professionel
Tøv ikke med at tage et kig på hjemmesiden
Med en hvis skepsis tog jeg kontakt til Hypnosehuset. Ville gerne kunne kontrollere min trang/craving til søde sager. I hypnosehuset (Gitte), startede vi, med en god samtale omkring vaner og forventninger til behandlingen.
Der er nu gået godt en uge og har slet ikke lyst til søde sager. Drikker ikke engang min daglige Pepsi Max.
Det bedste er, at Gitte troede så meget på min beslutning, at vi kunne slette aftalen ugen efter. Dejligt at få fornemmelsen af, at hun ville hjælpe og ikke blot tjene penge. Fuld valuta for pengene.
Jeg har netop afsluttet min hypnoterapeut uddannelse hos Hypnosehuset Danmark.
Det har givet mig fantastiske redskaber til at bruge en virkelig dybdegående terapiform.
Som Klient oplever jeg virkelig at hypnoterapi har gjort en kæmpe forskel for mig privat. For første gang oplever jeg virkelig en terapi form der kan bearbejde tunge følelser og opløse gamle begrænsende overbevisning jeg har haft om mig selv.
Louise Bohnstedt og Kirsten Topp har stået undervisningen. De er begge utrolig engagerede og passioneret omkring deres fag. De er meget rigtig gode til at skabe et trygt rum med masser af læring og ingen dumme spørgsmål. Jeg kan kun give Hypnosehuset Danmark mine bedste anbefalinger.
Jeg er meget glad for, at jeg har valgt at uddanne mig hos Hypnosehuset Danmark, hvor jeg har taget både grunduddannelsen og nu også den 1-årige overbygningen. Det har været en fantastisk udviklende og lærerig rejse, både fagligt og personligt, så en kæmpe tak til Louise.
Begge uddannelser har en høj faglighed med dybdegående og professionelt materiale samt de dygtigste og hjertevarme underviser. Jeg har fået en masse fantastiske redskaber og en stor terapeutisk værktøjskasse, som igennem undervisning, sparring og studiegruppe er blevet genarbejdet, hvilket gør, at jeg føler mig godt rustet i min rolle som terapeut.
Jeg har også været igennem en stor personlig udvikling, som også har haft en stor betydning for mig i min daglig dag og den måde jeg er i verden på.
Louise og de andre underviser på uddannelsen har stor fokus på en enkelte og der altid mulighed for støtte og sparring, så jeg har følt mig i gode og kærlige hænder under hele uddannelsen.
Hvis du ønsker en professionel uddannelse med høj faglighed og personlig udvikling i trygge rammer, så vil jeg til en hver tid anbefale Hypnosehuset Danmark.
Jeg har taget overbygningen på Hypnoterapeut uddannelsen ved Hypnosehuset Danmark i Vejle. Det har været en rigtig god og meget lærerig oplevelse. Louise har båret os alle igennem på hendes vinger, sammen med de virkelig dygtige undervisere vi har haft. Jeg har lært SÅ meget. Jeg har fået nogle fantastiske brugbare og sikre værktøjer med hjem i min værktøjskasse. Det gør mig i stand til at hvile frit og trygt i processen med mine klienter i min egen klinik. Ikke på noget tidspunkt har jeg fortrudt, at have valgt Hypnosehuset Danmark til at varetage ansvaret for min læring. Jeg har virkelig følt mig tryg og støttet hele vejen. Louise og de andre undervisere har været tilstede, og til at få fat i. Både i undervisningstiden, men også udover, hvor jeg altid har følt jeg kunne få hjælp og svar, hvis jeg havde spørgsmål. Hvis du sidder derude og ikke ved, hvem der skal være din underviser og vejleder- så vil jeg uden tøven anbefale Louise og Hypnosehuset Danmark- med største glæde og stolthed. TAK!
Efter at have undersøgt markedet grundigt og mødt Louise var jeg ikke i tvivl om, hvor jeg ønskede at tage min uddannelse. Både faglighed og saglighed hos Louise er i top og samtidig oplever jeg, at hun er meget visionær – ikke kun på vegne af hendes egen hypnoseskole, men for hele faget. Jeg er vild med, hvordan jeg oplever, at hun taler godt om hendes kolleger, også selvom det er konkurrenter. Hele værdigrundlaget hos Hypnosehuset Danmark består i at løfte hinanden og se udviklingspotentiale i både faget, kursisterne og klienter og det skinner igennem.
Undervisningen er struktureret, terapiformen er meget dybdegående og materialet er gennemarbejdet. Vi har adgang til fora hvor vi kan sparre med hinanden og se undervisningsvideoer igen og igen.
Jeg er overrasket over den personlige udvikling som jeg har oplevet gennem hele uddannelsen. Efter færdiggørelse af grunduddannelsen er jeg nu i gang med at tage overbygningen på 410 lektioner. Den undervisning som jeg modtager her samt de redskaber og metoder vi lærer gør, at vi virkelig får indsigt i egne personlige temaer og der er høj fokus på at føle sig sikker i terapeutrollen. Metoderne vi lærer ville jeg ikke være foruden og jeg kan nu arbejde endnu mere målrettet og sikkert med alt lige fra angstproblematikker og OCD til allergier, seksuelle dysfunktioner, børn, traumer og meget mere.
Den bedste investering i mit liv og en klar anbefaling herfra ☺
Igennem uddannelsen har jeg fået større indsigt i min rolle som terapeut, kreativiteten i brug af værktøjer og dannet et sikkert grundlag for brug af værktøjer i praksis. Louise og co. er yders professionelle, ihærdige og gør sig umage med undervisningen, sparring og vidensdeling... og så er det også sjove at være sammen med;)
Har kun de varmeste anbefaleringer til Louise og uddannelsen. Man føler sig sikker og taget godt om hele uddannelsen igennem. Louise er hjertevarm og altid klar til at støtte og hjælpe i processen. Du er sikret høj faglighed, hos Hypnosehuset Danmark
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.