Hvide Sande Røgeri Recenzje

Wynik TrustScore: 4 na 5

Oceniono na 5 z 5

Helt eminent høj kvalitet af frisk røgede fisk, smagsløgene fik en oplevelse. Deres is fra kastbergs gourmet is, aldrig smagt noget bedre Betjeningen helt eksepnionel på mærkerne, det hele til meg... Zobacz więcej

Oceniono na 3 z 5

De røgede rejer, og de røgede muslinger var virkelig tørre, så tørre at hund og kat fik dem, virkelig en skuffelse. Resten var super godt som vanligt 👌

Oceniono na 5 z 5

Jeg købte røget ål og røget hellefisk og 2 flåede rødspætter da vi modtog dem var de så friske at vi følte at vi var ved Vesterhavet det kan varmt anbefales

Oceniono na 1 z 5

Anmeldelse af spisestedet Wienersnitzel var tør og senet Laks kold. Alm. Kogte kartoflerne lugtede og konsistens var mærkelig. Kan man ikke lave ganske al. kogte kartofler, hvad kan i så lave?... Zobacz więcej

1. Jedzenie z dowozem

Napisane przez firmę

Vi er en lokalt forankret vestjysk fiskehandel, som tror på, at gode friske råvarer og tilsvarende service er vejen til at få danskerne til at spise mere fisk. Vores mål med vores forretning er at give vores kunder de bedste smagsoplevelser med vores råvarer, og det gør vi ved at sørge for, at vi altid sælger den mest friske og bedste kvalitet af fisk og skaldyr.

Dobra

Wynik TrustScore: 4 na 5

414 recenzji

5 gwiazdek
4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania

Odpowiada na 100% z negatywnych recenzji

Zwykle odpowiada w ciągu 1 tygodnia

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 59

Napisz recenzję

Virkelig store

Virkelig store, flotte og velsmagende rødspættefileter, hvor skindet er fjernet på begge sider.
Fantastisk ål

27 marca 2024

Hej Mette,
Tusind tak for den fine anmeldelse ☀️
Vi er rigtigt glade for, at høre, at du har været tilfreds med de varer, som du har købt hos os 🤩

Hellefisken er helt fantastisk

Det hele var lækkert, men især hellefisken er fantastisk😋 indpakning og levering spillede også, så det gør jeg helt sikkert igen 👍🏻

29 marca 2024

Hej Lindy,
Tusind tak for den gode anmeldelse ☀️ Vi er rigtigt glade for, at høre om din gode oplevelse på webshoppen - jeg sender rosen videre til webshopsafdelingen 🤩 Mvh. Lea

Oceniono na 5 z 5

Frisk fisk leveret til døren

Frisk fisk leveret til døren, lettere kan det ikke være og så smager det godt.

Hej Henrik,
Mange tak for den gode anmeldelse af vores webshop ☀️ Jeg sender rosen videre til vores webshopsafdeling 😁

Oceniono na 5 z 5

Hurtig og nem bestilling og varerne er…

Hurtig og nem bestilling og varerne er pakket godt ind og derved nemt at flyttet det til egen opbevaring.

Hej Karin,
Tusind tak for den gode anmeldelse af vores webshop ☀️ Jeg sender straks rosen videre til vores webshopafdeling 🐟

Oceniono na 5 z 5

Super fisk og leverance....

Super fisk og leverance....
Vh.Carl

Hej Carl Otto,
Mange tak for de fine ord om vores webshop ☀️ Jeg sender rosen videre til vores webshopafdeling med det samme 🐟

Perfekte fisk

Perfekte fisk, dvs den rigtige vare til den rigtige tid til en fornuftig pris

23 lutego 2024

Hej hej,
Mange tak for den fine anmeldelse☀️ Vi er rigtigt glade for, at du deler den gode oplevelse med os 🐟

Super fiskevarer

Super fiskevarer, rimelige priser, hurtig levering

14 lutego 2024

Hej Birgitte,
Mange tak for de fine ord ☀️ Jeg sender straks rosen videre til vores webshopsafdeling 🐟

Hvide Sande Røgeri

Jeg bestilte en varmrøget ål, varmrøget hellefisk og rødtunsbøffer.
Alt var friskt og lækkert, levering til tiden og indpakning var super.
Kan helt klart anbefale Hvide Sande Røgeri og det er ikke sidste gang vi handler der.

26 stycznia 2024

Hej Poul,
Tusind tak for den meget fine anmeldelse ☀️ Vi er rigtigt glade for, at oplevelsen på vores webshop har været så god 🤩 Jeg sender rosen videre til webshopsafdelingen straks 👏🏻

Oceniono na 5 z 5

Virkelig lækker buffet. God mad og fantastisk is til fornuftige priser. Venligt og imødekommende personale.

25 stycznia 2024

Hej Christian,
Mange tak for den gode anmeldelse ☀️
Jeg sender rosen videre til vores køkken og tjener personale straks 🤩

Egne fisk til røgning

Jeg afleverer af og til egne fangede laks til røgning, som jeg får røget, udskåret og vakuumpakket. Kan aflevere og hente ved fiskebilen. Fantastisk service og fantastisk røgning.

23 stycznia 2024

Hej Bente,
Tusind tak for den fine anmeldelse ☀️ Rosen ryger direkte videre til vores røgmester 🐟

Super lækkert

Super lækkert, friskt, nemt og uden problemer. Ikke sidste gang vi gør det.

19 stycznia 2024

Hej hej,
Mange tak for den fine anmeldelse ☀️
Vi er glade for, at høre at oplevelsen hos os har været super god 🐟

Oceniono na 1 z 5

Den skuffede

Når man forlanger tippris for varerne skal kvaliteten følge med.
Ved vort sidste besøg på røgeriet 12.01.2024 købte vi bl.a. kongeål, den var meget tør og nok nogle dage gammel, torskerognen vil jeg antage var lettere fordærvet, tunbøffen var ok.

12 stycznia 2024

Hej Anders,
Vi beklager, at du har haft en dårlig oplevelse hos vores fiskebutik, og vi bestræber os selvfølgeligt efter, at blive bedre til næste gang 🐟
En anden gang må I meget gerne kontakte os på telefon på dagen, så vi sammen kan finde en løsning på problemet hurtigst muligt ☺️

Oceniono na 5 z 5

Tronskifte fra dronning til konge,det…

Tronskifte fra dronning til konge,det skal vi selvfølgelig fejre på søndag.
I den anledning skal vi have Kongeål med røræg til, suppleret med alt godt fra havet. Sikke en fest også på det kulinariske 👑🦈👑🦈👑🇩🇰🇩🇰🇩🇰

12 stycznia 2024

Hej Finn,
Sikke en fin anmeldelse ☀️🐟 Vi håber, at kongeålen levede op til jeres forventninger, og at I havde en dejlig tronskifte dag🤩

nytårsfisk fra Hvide Sande Røgeri

Det er 3. år, at vi bestiller (på nettet) alle former for fisk fra Hvide Sande Røgeri, det kommer på det aftalte tidsrum, er pakket så det altid er koldt og friskt. varerne lever altid op til vores forventning.

31 grudnia 2023

Hej Kurt,
Mange tak for den fine anmeldelse ☀️
Jeg sender rosen videre til vores webshopsafdeling med samme 🐟💻

Høj kvalitet

Høj kvalitet! Stort udvalg af fiskeprodukter og røgvarer, nemt at bestille på nettet og levering til tiden. Pakket med masser af is, så produkterne ankommer i top tilstand. Kan kun anbefales!

29 grudnia 2023

Hej Jesper,
Mange tak for den fine anmeldelse ☀️ Jeg sender rosen videre til vores webshopsafdeling med samme 🐟💻

Oceniono na 5 z 5

Det er gode varer de har det er til ug.

29 grudnia 2023

Hej Helge,
Tusind tak for den gode anmeldelse ☀️
Vi er rigtigt glade for, at du har været fuldt ud tilfredse med de varer, som du har købt hos os 🐟🤩

Oceniono na 5 z 5

Uforlignelig god kvalitet af friske…

Uforlignelig god kvalitet af friske frisk, røgvarer og præcis og kold levering. Stort udvalg og varerne er håndsorteret. Ingen skæve stykker.

26 grudnia 2023

Hej Weinreich,
Tusind tak for den fine anmeldelse ☀️ Jeg sender rosen videre til vores webshopsafdeling med samme 🐟💻
Hvide Sande Røgeri

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej