Hvide Sande Røgeri Recenzje

Wynik TrustScore: 4 na 5

Oceniono na 5 z 5

Helt eminent høj kvalitet af frisk røgede fisk, smagsløgene fik en oplevelse. Deres is fra kastbergs gourmet is, aldrig smagt noget bedre Betjeningen helt eksepnionel på mærkerne, det hele til meg... Zobacz więcej

Oceniono na 3 z 5

De røgede rejer, og de røgede muslinger var virkelig tørre, så tørre at hund og kat fik dem, virkelig en skuffelse. Resten var super godt som vanligt 👌

Oceniono na 5 z 5

Jeg købte røget ål og røget hellefisk og 2 flåede rødspætter da vi modtog dem var de så friske at vi følte at vi var ved Vesterhavet det kan varmt anbefales

Oceniono na 1 z 5

Anmeldelse af spisestedet Wienersnitzel var tør og senet Laks kold. Alm. Kogte kartoflerne lugtede og konsistens var mærkelig. Kan man ikke lave ganske al. kogte kartofler, hvad kan i så lave?... Zobacz więcej

1. Jedzenie z dowozem

Napisane przez firmę

Vi er en lokalt forankret vestjysk fiskehandel, som tror på, at gode friske råvarer og tilsvarende service er vejen til at få danskerne til at spise mere fisk. Vores mål med vores forretning er at give vores kunder de bedste smagsoplevelser med vores råvarer, og det gør vi ved at sørge for, at vi altid sælger den mest friske og bedste kvalitet af fisk og skaldyr.

Dobra

Wynik TrustScore: 4 na 5

414 recenzji

5 gwiazdek
4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania

Odpowiada na 100% z negatywnych recenzji

Zwykle odpowiada w ciągu 1 tygodnia

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 59

Napisz recenzję

PRO fiske-leverandør

Som den professionelle mad nørd jeg er inkl. den fortid jeg har indenfor pro kvalitets-aftestning og produkt-udvikling indenfor en dansk fødevarevirksomhed, ja så er jeg NØDT TIL at rose Hvide Sande Røgeri.
Hellefisk og havkat filet´er + varmrøget markel med hvidløg + lakse-deller og hjemmegjort remoulade : SÅ GODT
ALLE, der er i tvivl om hvad de skal bestille første gang, kan blot - umiddelbart og uden videre tøven - bestille de ovennævnte varer.
Varerne er flot forarbejdede/tilskårne samt ligeså flot emballeret og fremsendt.
Skulle jeg give jer et råd, så ville det være at tilbyde 3-4-5 kgs fiske-kasser hvor de fremsendte fisk er groft rengjorte og herefter overhældt med vand. Altså en større fiske-kasse og til en "god dansk pris".
Danmarks 100% sikkert bedste koldrøgne færøske laks kommer ikke fra hverken Læsø eller "De glade fiskemænd", men derimod fra CENTRAL-RØGERIET i Bjæverskov. Den er, desværre, dyr, men i kunne jo vælge at tilbyde hele store færøske lakse-sider til ca. kr. 600-700 pr. stk.
1000 tak for jeres produkter og kundeservice.
Bedste hilsner
Claudia & Niels, Roskilde

22 lipca 2024

Hej Niels Erik,
Hvor er vi glade for de fine ord og den gode anmeldelse, tusind tak🐟🙏🏻☀️☺️
Mvh. Hvide Sande Røgeri

Produkterne var gode nok

Produkterne var gode nok. Men det kneb med leveringen.
Men der var god kommunikation med Røgeriet.

4 lipca 2024

Hej Mona,
Vi beklager, at der har været problemer med leveringen - dog er vi glade for, at du sammen med webshopafdelingen har fundet en løsning på det, og at du har modtaget nogle gode produkter fra os 🐟☺️

For meget friture

Deres stegte rødspætte var desværre friturestegt og havde fået alt for meget. Ok portion størrelse, men ikke pengene værd. Skuffende oplevelse når vi forventer at få vellavet mad i tilknytning til Hvide Sande Røgeri, der altid har gode varer og service.

4 lipca 2024

Hej Jesper,
Vi er rigtigt kede af, at du har haft en dårlig oplevelse i vores restaurant. Vores stegte rødspætte er dog stegt på panden og ikke i frituren 🐟 Vi håber, at du en anden gang vil hive fat i vores personale på dagen, så vi kan få en snak om den trælse oplevelse, og sammen finde en løsning på det.☺️

Første køb.

Hej. Min oplevelse af at handle med Jer for første gang er lidt blandede. Jeg købte hummerhaler, skaldyrsblanding og bakskuld.
1. Hummerhalerne ser OK ud.
2. Skaldyrsblandingen ser OK ud.
3. Bakskuld. Jeg havde bestilt 4 stk, men I havde
sendt 8 stk. Det var pænt af Jer, men kan ikke
fjerne oplevelsen af et skidt produkt. Godt nok er
det fladfisk, men de var papirstynde, og selvom jeg
stegte dem meget forsigtigt i smør, var kødet
meget hårdt. Det var en ÆV oplevelse.
PS. Det var rigtig godt pakket og leveret som beskrevet.

28 czerwca 2024

Hej hej,
Vi er glade for, at du har været tilfreds med indpakningen og leveringen af vores produkter🤩☀️
Vi er dog rigtigt kede af, at de bakskuld du har bestilt ikke levede op til forventningerne - desværre er de bare ikke særligt tykke lige i tiden. Vi har derfor i stedet sendt 8 afsted til dig, så du fik dobbelt op på det du bestilte til samme pris, som du skulle give for 4. Vi håber at du en anden gang, vil ringe til os, så vi sammen kan finde en løsning på problemet hurtigst muligt. ☺️

Få styr på jeres priser

Vi skulle hente fisk og har på forhånd kigget på hjemmesiden. Da vi så kommer ned i butikken passer priserne ikke med de angivede priser på hjemmesiden, -og de er pludselig endnu dyrere.

Priserne er i forvejen de højeste vi nogensinde har oplevet på fisk og skaldyr, så oven i de misvisende priser er det en skuffelse.

Vi kommer desværre ikke igen.

28 czerwca 2024

Hej Tobias,
Priserne på vores webshop er anderledes end dem i butikken pga. leveringstiden, og fordi at vi på forhånd har tid til, at pakke ordren og til at få fisken røget. 🐠
Du kan sagtnes bestille til afhentning i butikken på webshoppen, så får du det til prisen, der står på webshoppen ☺️

præcis og god mad

præcis og god mad
de er til at stole på
godt tilberedt

26 czerwca 2024

Hej Claus,
Tusind tak for den fine anmeldelse🤩
Vi er super glade for, at I har været tilfredse med besøget hos os ☀️🐟

Super lækker fisk

Super lækker fisk , levering som lovet 🤩 kan varmt anbefales.
Priserne er også gode 😉

20 czerwca 2024

Hej hej,
Mange tak for den gode anmeldelse ☀️ Jeg sender straks rosen videre til webshopafdelingen 🦞🐟🤩

Tapas platten er til ug

Tapas platten er til ug, så vi forventer at resten af leveringen er det samme.

19 czerwca 2024

Hej Lisbeth,
Dejligt at I har været tilfredse med vores fisketapas🍱 Vi håber bestemt også, at resten af leveringen levede op til jeres forventninger ☀️🦞🤩

Lækker fisk

Alt var superlækkert og vi har i den grad nydt maden :-)

5 czerwca 2024

Hej Dorte,
Tusind tak for den gode anmeldelse 🤩
Vi er rigtigt glade for, at høre at I nød maden☀️

smager dejlig friskrøget

smager dejlig friskrøget, og det hele var der.

31 maja 2024

Hej Jette,
Tusind tak for den gode anmeldelse☀️
Vi er rigtigt glade for, at høre, at I har haft en god oplevelse hos os 🐠

Oceniono na 5 z 5

let at bestille ,hurtig levering ,gode…

let at bestille ,hurtig levering ,gode vare, tak

30 maja 2024

Hej hej,
Tusind tak for den gode anmeldelse ☀️

Oceniono na 3 z 5

Vi var på restauranten og fik…

Vi var på restauranten og fik stjerneskud som vi har fået flere gange derude, normalt give jeg den 5 stjerner, men i går vil jeg Max give den 3 stjerner, den levede overhovedet ikke til den vandte standart, jeg håber det er en enkelt tilfælde og vi vil selfølgelig spise der igen og håbe på standarten vender tilbage, for øvrigt god betjening.

23 maja 2024

Hej Helge,
Vi beklager, at I har haft en dårlig oplevelse i vores restaurant denne gang, og vi håber selvfølgeligt, at det bliver bedre næste gang I kommer ☀️ En anden gang må I gerne henvende jer til vores personale, så vi hurtigst muligt kan få rettet op på fejlen😁

Fint sted at handle

Fint sted at handle, nemt at finde rundt på siden. Dejligt med noget fisk gerne igen

15 maja 2024

Hej Jan,
Tusind tak for den gode anmeldelse ☀️ Vi er glade for, at høre, at I er glade for at handle på vores webshop - jeg sender rosen videre til webshopsafdelingen 🤩

Oceniono na 5 z 5

Jeg har holdt min 70 års fødselsdag på…

Jeg har holdt min 70 års fødselsdag på resturanten. Alt var som ønsket og blot perfekt med dejlig mad og særdeles god service. Alle mine 50 gæster var særdeles tilfreds med stedet.
Samtidig var det til en meget rimelig pris.

11 maja 2024

Hej Poul,
Tusind tak for rosen, vi er rigtigt glade for, at høre, at I har haft en skøn dag ☀️
Jeg sender rosen videre til både køkkenet og til vores restaurantpersonale 😁

Kvaliteten i højsæde

God kvalitet af de bestilte varer, hurtig levering, samt god indpakning af madvare.

17 kwietnia 2024

Hej Preben,
Tusind tak for den gode anmeldelse ☀️ Vi er glade for, at høre, at I er glade for vores webshop - jeg sender rosen videre til webshopsafdelingen 🤩

Vi købte en røget ål

Vi købte 6 tapas, der var ikke noget at klage over, det var bare tip top.
Men vi købte også en røget ål i en pæn størrelse, men den var næsten uspiselig, det var som om den ikke var røget nok og skindet var umuligt at få af, så jeg kunne ikke lave et pænt stykke smørebrød

27 marca 2024

Hej Torsten,
Vi er super glade for, at høre at I var rigtigt godt tilfredse med vores fisketapasser ☀️
Vi beklager dog, at ålen ikke har været som forventet, og håber at hvis der bliver en anden gang, at I vil kontakte os på telefon, så vi sammen kan finde en løsning på problemet☺️

Oceniono na 1 z 5

Det var en grillbar, og ikke en fiskerestaurant

Menukortet sagde stegt rødspætte med kogte kartofler og persillesovs. Vi forventede at vi ved at vælge en fiskerestaurant fik en ordentlig pandestegt rødspætte. Den her virkede ikke som pandestegt, men friturestegt, da paneringen var så kraftig at vi ikke kunne smage fisken. Herudover blev der serveret råstegte kartofler. Det var en kæmpe skuffelse

16 kwietnia 2024

Hej Christian,
Først og fremmest beklager vi, at I har haft en dårlig oplevelse i vores restaurant.
Vores stegte rødspætte er stegt på panden, og ikke i frituren, men jeg sender selvfølgeligt risen videre til vores køkken, så vi får kigget på problemet hurtigst muligt☺️
En anden gang må I meget gerne henvende jer til vores personale, så vi kunne have rettet op på det allerede på dagen.

Oceniono na 2 z 5

Stjerneskuddet var direkte kedeligt!

Stjerneskuddet var direkte kedeligt!
Kedeligt brød total dænget til med ærtespirer!
Rødspætterne lunkne - men rejerne var fine - desværre måtte vi snige os til at hente dressing ved buffeten, da der intet var på stjerneskuddet!
En lidt kedelig oplevelse.
Min søn fik buffet, som var god, men rødspætten måtte vi rykke for!

12 kwietnia 2024

Hej Vivian,
Vi beklager, at I har haft en kedelig oplevelse med vores stjerneskud, og jeg sender selvfølgeligt risen videre til vores køkkenpersonale, så de kan rette op på problemet hurtigst muligt 🐟
En anden gang må I meget gerne henvende jer til vores personale på dagen, så vi allerede der kunne have gjort noget ved problemet. ☺️
Hvide Sande Røgeri

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej