Hvide Sande Røgeri Recenzje

Wynik TrustScore: 4 na 5

Oceniono na 5 z 5

Helt eminent høj kvalitet af frisk røgede fisk, smagsløgene fik en oplevelse. Deres is fra kastbergs gourmet is, aldrig smagt noget bedre Betjeningen helt eksepnionel på mærkerne, det hele til meg... Zobacz więcej

Oceniono na 3 z 5

De røgede rejer, og de røgede muslinger var virkelig tørre, så tørre at hund og kat fik dem, virkelig en skuffelse. Resten var super godt som vanligt 👌

Oceniono na 5 z 5

Jeg købte røget ål og røget hellefisk og 2 flåede rødspætter da vi modtog dem var de så friske at vi følte at vi var ved Vesterhavet det kan varmt anbefales

Oceniono na 1 z 5

Anmeldelse af spisestedet Wienersnitzel var tør og senet Laks kold. Alm. Kogte kartoflerne lugtede og konsistens var mærkelig. Kan man ikke lave ganske al. kogte kartofler, hvad kan i så lave?... Zobacz więcej

1. Jedzenie z dowozem

Napisane przez firmę

Vi er en lokalt forankret vestjysk fiskehandel, som tror på, at gode friske råvarer og tilsvarende service er vejen til at få danskerne til at spise mere fisk. Vores mål med vores forretning er at give vores kunder de bedste smagsoplevelser med vores råvarer, og det gør vi ved at sørge for, at vi altid sælger den mest friske og bedste kvalitet af fisk og skaldyr.

Dobra

Wynik TrustScore: 4 na 5

414 recenzji

5 gwiazdek
4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania

Odpowiada na 100% z negatywnych recenzji

Zwykle odpowiada w ciągu 1 tygodnia

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 59

Napisz recenzję

Perfekt take away

Vi var i sommerhus og bestilte take away. Det var lige som det skulle være og er bestemt ikke sidste gang vi henter mad i røgeriet

27 września 2025

Hej Mads,

Tusind tak for de fine ord!
Vi er rigtigt glade for at høre, at maden levede op til forventningerne, og at I nød jeres take away i sommerhuset. Vi ser frem til at byde jer velkommen igen :)

Oceniono na 5 z 5

Vi besøger såvel butik som restaurant med stor glæde

Vi besøger - så ofte, som det er muligt - såvel restaurant som butik, ligesom vi når vi er hjemme, gør brug af webshoppen.
Det er - sammen med Fisk&Skaldyr i Aalborg - Danmarks absolut bedste restaurant og butik.
Vareudvalget i butikken er imponerende og menukortet i restauranten i fineste klasse, hvilket blandt andet, også gælder restaurantens stegte rødspætter!
I såvel butik som restaurant er servicen i top; venlige og profesionelle ekspedienter og ditto tjenere.
Tak for de mange gode oplevelser gennem de mange år!

7 października 2025

Hej Just,

Tusind tak for din flotte anmeldelse og de venlige ord.

Vi sætter stor pris på, at du besøger os både i restauranten, butikken og webshoppen – og at du har haft gode oplevelser gennem årene.

Vi glæder os til at byde dig velkommen igen! :)

Oceniono na 3 z 5

Restaurant besøg.

Vi har sommerhus i Jegum nær Oksbøl. Vi tager ofte og gerne turen til jeres fantastiske butik. For et par dage siden kom vi omkring frokosttid og besluttede os for at besøge jeres restaurant. Vi bestilte 2 torskeburgere med fritter. Det så fantastisk ud og torsken var stegt efter alle kunstens regler.
Vi blev dog hurtigt enige om at kokken enten var løbet tør for krydderier eller lysten til at bruge det. Som sagt så var det stegt som det skulle, men helt uden smag. Ingen salt på fritterne og heller ingen smag i dyppelsen.
Beklager, men tror vi fremadrettet nøjes med jeres fantastiske butik som jeg gerne gir 5 stjerner.

19 września 2025

Hej Thomas,

Dejligt at høre, at I er glade for butikken – det sætter vi stor pris på.
Ærgerligt, at vores torskeburger ikke helt ramte plet denne gang – det tager vi selvfølgelig med videre.
Vi håber, I får lyst til at kigge forbi restauranten igen en anden gang :)

Tusind tak for de pæne ord – og de fem stjerner til butikken!

Super betjening 😁

Var så heldig at få bord en lørdag lige godt frokost og Nøj en lækker buffet…
Masse af skønt røget fisk, lune rette, fiskefilet, lækkert brød og tilbehør deriblandt salatbar og forskellige dressingen.
Skøn isbar til dessert.
Helt sikkert vi kommer igen.

30 sierpnia 2025

Hej Eva,

Tusind tak for den fine anmeldelse! Vi er glade for, at du havde en god oplevelse hos os og nød buffeten. Det betyder meget for os at høre, at du følte dig godt tilfreds, og vi ser frem til at byde jer velkommen igen næste gang, I er i området :)

Oceniono na 1 z 5

Bestilte rødspætte med persillesovs og…

Bestilte rødspætte med persillesovs og kartofler. Det hele var noget nær koldt, tyk klumpet kold sovs og kartofler a la’ glas kartofler også kolde. Standarden lever i hvert fald ikke op til prisen. Det var både første og sidste besøg . Tak for ‘mad’

30 sierpnia 2025

Hej Mette,

Vi er virkelig kede af, at din oplevelse ikke levede op til dine forventninger. Det havde betydet meget for os, hvis du havde sagt til på dagen, så vi kunne have handlet med det samme og snakket med vores medarbejdere for at rette op på situationen. Vi bliver dog overraskede over kommentaren om kartoflerne, da vi altid serverer frisktilberedte kartofler og ikke glas kartofler. Vi håber alligevel at få mulighed for at byde dig velkommen igen, så du kan gå herfra med en god oplevelse næste gang :)

Gode varer god service

27 sierpnia 2025

Hej Jørgen,

Tusind tak for din positive anmeldelse! Det betyder meget for os, at du har haft en god oplevelse. Vi glæder os til at byde dig velkommen i vores fiskebutik igen :)

Oceniono na 4 z 5

Sehr leckeres Erlebnis

Wir haben Sandwich mit Fischfrikadelle gegessen, was sehr lecker war. Ein sehr leckeres Brötchen, das üppig belegt war, was auch gut gesättigt hat. Aber trotzdem war es zu schnell leer, weil es so lecker war 😀 Der Dill Dipp war sehr gut, hätte aber noch etwas mehr davon sein können 😉 Die Verkäufer waren auch sehr nett, die alle dänisch und deutsch sprechen können.

29 sierpnia 2025

Hallo Susanne,

vielen Dank für deine freundliche Bewertung! Es freut uns sehr, dass dir das Sandwich so gut geschmeckt hat – und dass dir auch der Dip und unser Service gefallen haben. Wir würden uns freuen, dich bald wieder bei uns begrüßen zu dürfen!

Oceniono na 5 z 5

Freundliche Bedienung auf deutsch/ engl.

Freundliche Bedienung auf deutsch und Englisch. Kommen seid über 15 Jahre immer wieder hier her.

25 sierpnia 2025

Hallo Stefan,

vielen Dank für die tolle Bewertung. Wir freuen uns darauf, Sie bald wieder bei uns begrüßen zu dürfen 😃

Absolute Frische

Super frischer Fisch, eine große Auswahl an Fischsorten.
Auch wenn man des Dänischen nicht mächtig ist wird man gut bedient

25 sierpnia 2025

Hallo Barbara,

Vielen Dank für Ihre tolle Bewertung! Wir freuen uns, Sie wieder bei uns begrüßen zu dürfen 😃

Oceniono na 5 z 5

De er virkelige hurtige til at betjene…

De er virkelige hurtige til at betjene og de er virkelige søde og venlige og snakker pænt til og med en og når du kommer ind så skal du trække det numme og det nummer du får det råber de højt og tydeligt op på både tysk og dansk og fisken er pæn og det dufter framragende der inde
Kun godt her fra⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

24 sierpnia 2025

Hej Milld,

Tusind tak for den rigtigt fine anmeldelse og de mange stjerner. Vi er super glade for at du har haft en god oplevelse i vores fiskebutik :)
Vi håber snart at kunne byde dig velkommen igen.

Mega godt mad og mega god service

Mega godt mad og mega god service

Godt køkken og gode flinke tjenere

4 sierpnia 2025

Hej Jacob,

Tusind tak for din fine anmeldelse - vi er rigtigt glade for at høre at både maden og servicen har været i top :)
Vi håber, at vi snart kan byde dig velkommen i vores restaurant igen.

En fantastisk god service

En fantastisk god service - Har været i Hvide Sande her i juni måned og var inde
på jeres restaurant og fik et stjerneskud - det var en oplevelse jeg aldrig vil glemme. Har modtaget en pakke fisk for en uge siden - de smagte himmelsk.
Jeg har kun været tilfreds.

14 sierpnia 2025

Hej Jonna,

Hvor er det dejligt at høre, at du har haft en god oplevelse både i restauranten og med vores webshop - det er vi rigtigt glade for.
Vi håber at byde dig velkommen snart igen :)

Oceniono na 5 z 5

Vi har glædet os til igen at besøge…

Vi har glædet os til igen at besøge Hvide Sande Røgeri.
Buffeten var som altid lækker, alsidig og veltiberedt.
Udsøgt betjening.
15 stjerner herfra.

19 sierpnia 2025

Hej Metha,

Tusind tak for din flotte anmeldelse - vi er rigtigt glade for at høre, at du har nydt både buffeten og betjeningen i restauranten. Vi glæder os til at byde dig velkommen en anden gang :)

Tillykke! 🎉
Du har vundet 2 stjerneskud hos os.
Kontakt os på 97 31 18 99 for at aftale nærmere om din præmie :)

Oceniono na 5 z 5

Lækker mad til en reception

Bestilte mad til en reception, hvilket var rigtig lækker. Alt var som det skulle være og der var rigeligt med mad.
Maden blev leveret til tiden og var nem at anrette direkte fra kasserne.

Kan varmt anbefale det herfra.

15 sierpnia 2025

Hej Mikael,

Mange tak for din fine anmeldelse. Vi er rigtigt glade for at høre, at maden og leveringen levede op til jeres forventninger :)
Vi ser frem til at kunne hjælpe med mad til jer igen en anden gang.

Oceniono na 5 z 5

Fra Skanderborg til Hvide Sande - hele turen værd.

På en overskyet Lørdag tog vi turen til Hvide Sande Røgeri Spisested - et spisested som vi også med stor tilfredshed besøgte i vores sommerferie. Det var hele turen værd. Vi fik et stjerneskud, serveret på rekordtid og som var både lækkeret - som smagte af friskfanget fisk... og som blev serveret med en stor portion rejer og med en betjening i top-klasse. Det er ikke sidste gang, at vi tager turen til Hvide Sande og vi takker for den fantastiske oplevelse. TAK.

9 sierpnia 2025

Hej hej,

Tusind tak for de fine ord – og fordi I lagde vejen forbi os på en gråvejrsdag :)
Det glæder os, at både maden og betjeningen levede op til forventningerne.
Vi håber, vi får lov at byde jer velkommen igen snart!

Toller Service

Toller Service! Seh sehr gutes Essen! Wir würden sofort wieder kommen!

11 sierpnia 2025

Liebe Antje,

vielen herzlichen Dank für Ihre tolle Bewertung!
Es freut uns sehr, dass Ihnen sowohl unser Service als auch das Essen so gut gefallen haben.
Wir würden uns sehr freuen, Sie bald wieder bei uns in der Hvide Sande Røgeri begrüßen zu dürfen!

God levering

Jeg har jo lige fået mine bare ind ad døren.
Har ikke smagt på dem endnu
De var nydelige og friske.
Varen blev leveret som lovet

7 sierpnia 2025

Hej Flemming,

Tusind tak for din fine tilbagemelding – dejligt at høre, at varerne nåede frem friske og som lovet! Vi håber, de smager mindst lige så godt, som de ser ud :)

Oceniono na 4 z 5

Det var ikke helt til 5 stjerner

Det var ikke helt til 5 stjerner. Laksen lugtede lidt af fisk og det gjorde lakserouladen også, det burde lugte af hav. Rødspætterne var meget små, - dem havde jeg aldrig købt i en butik. Alt var dog pakket fint hver for sig og leveringen forløb også fint.

31 lipca 2025

Hej Dorthe,

Vi er glade for at høre, at leveringen gik fint, og at varerne var pakket ordentligt – det er noget, vi lægger stor vægt på :)

Rødspættefileterne kan variere meget i størrelse, da vi får dem direkte fra fiskeauktionen fra dag til dag. Det er derfor ikke muligt for os at garantere en bestemt størrelse – det afhænger helt af dagens udbud.

Hvis der er noget ved en ordre, du ikke er tilfreds med, vil vi rigtig gerne have, at du ringer til os. Det giver os mulighed for at forstå problemet og tage en snak om det.

Oceniono na 5 z 5

Det var som jeg forventede og altid god…

Det var som jeg forventede og altid god kvalitet, alt vi fik var som sædvanlig friske fisk og skaldyr, kan anbefales.
Det ville være helt perfekt hvis i kunne få jeres fiskebil til at komme til Silkeborg, her er mangel på den kvalitet i har i jeres fiskebil.
Mvh. Erik Vestergaard

11 lipca 2025

Hej Erik,

Tusind tak for din fine tilbagemelding – det betyder meget, at du sætter pris på både kvaliteten og friskheden i vores varer. Det glæder os virkelig at høre!

Vi ville rigtig gerne komme til Silkeborg, men desværre har vi ikke flere ledige ruter – vores fiskebiler er allerede booket op næsten alle ugens dage. Skulle det ændre sig i fremtiden, melder vi det selvfølgelig ud :)

Lea – Hvide Sande Røgeri

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej