Hvide Sande Røgeri Recenzje

Wynik TrustScore: 4 na 5

Oceniono na 5 z 5

Helt eminent høj kvalitet af frisk røgede fisk, smagsløgene fik en oplevelse. Deres is fra kastbergs gourmet is, aldrig smagt noget bedre Betjeningen helt eksepnionel på mærkerne, det hele til meg... Zobacz więcej

Oceniono na 3 z 5

De røgede rejer, og de røgede muslinger var virkelig tørre, så tørre at hund og kat fik dem, virkelig en skuffelse. Resten var super godt som vanligt 👌

Oceniono na 5 z 5

Jeg købte røget ål og røget hellefisk og 2 flåede rødspætter da vi modtog dem var de så friske at vi følte at vi var ved Vesterhavet det kan varmt anbefales

Oceniono na 1 z 5

Anmeldelse af spisestedet Wienersnitzel var tør og senet Laks kold. Alm. Kogte kartoflerne lugtede og konsistens var mærkelig. Kan man ikke lave ganske al. kogte kartofler, hvad kan i så lave?... Zobacz więcej

1. Jedzenie z dowozem

Napisane przez firmę

Vi er en lokalt forankret vestjysk fiskehandel, som tror på, at gode friske råvarer og tilsvarende service er vejen til at få danskerne til at spise mere fisk. Vores mål med vores forretning er at give vores kunder de bedste smagsoplevelser med vores råvarer, og det gør vi ved at sørge for, at vi altid sælger den mest friske og bedste kvalitet af fisk og skaldyr.

Dobra

Wynik TrustScore: 4 na 5

414 recenzji

5 gwiazdek
4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania

Odpowiada na 100% z negatywnych recenzji

Zwykle odpowiada w ciągu 1 tygodnia

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 59

Napisz recenzję

Oceniono na 1 z 5

Hvad man tror man køber og hvad man så faktisk får når man åbner pakken!

Fra den flotteste hjemmeside på Facebook bestilte jeg et stykke røget laks og et stykke røget hellefisk.

De fisk jeg modtog var dog ikke i nærheden af så flotte det var begge endestykker.

Da jeg skrev og klagede, fik jeg en ordentlig røffel, for jeg skulle have skrevet, det jeg skrev, på en anden måde og jeg kunne bare tage at være glad for de fisk jeg havde fået - for de var udmærkede! Selvom de begge var endestykker.

Så serviceminded kan man vist ikke lige sige de er i deres netbutik!

Så fik jeg lige en mail fra Hvide Sanderøgeri hvor de beder mig om, at finde en anden butik at købe mine fisk i! Det er åbenbart serviceniveauet der!

Så kom der det forventelige svar - det er vægten/kvantiteten - og ikke kvaliteten de kommer til at blande sammen.

Det for mig reelle midterstykke er det som for mig er det som er lettest at udskære i pæne skiver- og det jeg gerne vil købe - og også gerne vil betale mere for.

Træls når man mødes af en mur - og en bedrevidenhed fra forretningens side - som jeg følte jeg gjorde her. Hvordan i alverden kan hun dog vide hvad jeg "burde" være tilfreds med?

12 lutego 2026

Hej Lise,

Vi sætter pris på, at du har delt din oplevelse hos os, og vil gerne præcisere nogle af de punkter, du beskriver.

De stykker røget laks og hellefisk, du har modtaget, er hovedstykker – altså den tykkeste og mest kødfulde del af fisken. Hvis den yderste snip skæres fra, fremstår stykket som det, der vises på vores billeder. Vi anvender hele fisken i vores produktion, både af hensyn til kvalitet og for at undgå madspild. Vi sender derfor ikke udelukkende midterstykker, men sikrer altid, at kunderne får den vægt og kvalitet, de har betalt for. Fisken fejler intet og lever fuldt op til vores kvalitetsstandarder – de er fuldt ud velegnede til at spise.

I vores mailkorrespondance har tonen fra din side desværre været skarp, og der er blandt andet skrevet formuleringer som:
“det er godt man har nogle sjællændere man kan sende skidtet over til” og sammenligninger med “netbutik ligesom dem fra Kina”. Derudover skriver du, at “de to ting her røg direkte i skraldespanden, så nu må jeg til den lokale fiskehandler og se om jeg kan få noget der er noget pænere”.

Vi gør os umage hver dag for at levere gode råvarer og god service, og langt de fleste af vores kunder er glade og tilfredse. Vi kan naturligvis ikke diktere, hvilke fisk du ønsker at spise, men vi kan bekræfte, at de fisk, du har modtaget, intet fejler og lever fuldt op til vores standarder.

Da du i din mail skriver, at du vil gå til din lokale fiskehandler for at finde noget, der er mere efter din smag, har vi vurderet, at det fremover vil være den bedste løsning.

Vi ønsker dig alt det bedste fremover.

Oceniono na 5 z 5

Fik fiskefilet med pommes frites samt…

Fik fiskefilet med pommes frites samt hj lavet remoulade - SUPER LÆKKERT.
Hurtig og venlig betjening. Bestemt et besøg værd - vender helt sikkert tilbage.

5 lutego 2026

Hej Janne,

Mange tak for din flotte anmeldelse 🌟
Fantastisk at høre, at maden og betjeningen levede op til forventningerne. Vi ser frem til dit næste besøg hos Hvide Sande Røgeri.

Oceniono na 5 z 5

God service . Hurtig servering. Venlig personale. Dejligt mad.

5 lutego 2026

Hej Ivan,

Tusind tak for din fine anmeldelse 🙏
Vi er glade for at høre, at du oplevede god service, hurtig servering og venligt personale – og selvfølgelig at maden faldt i din smag.
Vi håber på at kunne byde dig velkommen igen snart!

Oceniono na 2 z 5

Jeg mener ikke at stk

Jeg mener ikke at stk. pris på røget lakseruller fremgår klart af jeres hjemmeside, samt på pakken med 2 ruller står det 1 stk. men prisen er 42 kr

28 stycznia 2026

Hej Vivi,

Vi er naturligvis kede af, hvis der har været uklarhed omkring prisen, og derfor vil vi gerne uddybe.
På vores hjemmeside fremgår det tydeligt, at 1 stk. lakseroulade koster 21 kr. og vejer ca. 50–60 g. En pakke til 42 kr. indeholder derfor 2 stk. lakseroulader.

Vi er dog lidt uforstående over for bemærkningen om, at der på pakken skulle stå “1 stk.”, da vi ikke angiver stykantal på vores etiketter. På pakken står udelukkende produktnavn (fx lakseroulade med caviart), pakkedato og holdbarhed.

Hvis der på din pakke fremgår en angivelse af “1 stk.” til 42 kr., vil vi meget gerne se det, da vi selvfølgelig også kan have lavet en fejl. Du er derfor meget velkommen til at sende os en mail på shop@hvidesanderogeri.dk med et billede af pakken, så vi kan undersøge sagen nærmere og finde en løsning :)

Oceniono na 5 z 5

Vi fik leveret nytårs menu til 4…

Vi fik leveret nytårs menu til 4 personer. Det var så lækkert.

1 stycznia 2026

Hej Bente,

Tusind tak for din fine anmeldelse 🌟
Hvor er det skønt at høre.
Vi er glade for, at nytårsmenuen faldt i jeres smag.

Oceniono na 5 z 5

Alt var lækkert og ankom i flot stand

Alt var lækkert og ankom i flot stand, super

19 grudnia 2025

Hej Hanne,

Tusind tak for den flotte anmeldelse. Vi er rigtig glade for at høre, at alt var lækkert, og at det ankom i flot stand.
Rigtig glædelig jul og godt nytår!

Ikke sidste købt!

Perfekt røgede ål og røgede muslinger helt i særklasse, pakket perfekt og kom uden problemer til Korsør!

17 grudnia 2025

Hej Dorrit,

Tusind tak for de 5 stjerner og de flotte ord 🌟
Vi er rigtig glade for at høre, at både de røgede ål og de røgede muslinger levede op til forventningerne – og at det hele kom sikkert frem til Korsør.
Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse, og rigtig god fornøjelse med varerne.

Lidt sen levering

Alt i alt fint nok, men synes det er lidt sent at få kassen først på aftenen

11 grudnia 2025

Hej Derri,

Mange tak for din anmeldelse. Vi er glade for at høre, at du var tilfreds med pakken, du modtog.
Når pakken er afhentet hos os, er det fragtfirmaet, der står for selve leveringen, og leveringstidspunktet ligger derfor uden for vores direkte indflydelse. Vi gør allerede inden bestilling opmærksom på vores hjemmeside, at levering sker i tidsrummet mellem kl. 08.00 og 18.00.

Vi håber naturligvis, at oplevelsen samlet set har været god, og at vi får lov til at levere fisk til dig igen i fremtiden :)

Oceniono na 5 z 5

Super kvalitet af de leverede varer og…

Super kvalitet af de leverede varer og en levering uden problemer.

4 grudnia 2025

Hej Lars,

Tak for din flotte anmeldelse, vi sætter stor pris på din feedback!
Det er rigtig dejligt at høre, at både kvaliteten og leveringen har været som forventet :)

Oceniono na 5 z 5

Jeg var godt tilfreds med mit køb hos…

Jeg var godt tilfreds med mit køb hos jer

5 grudnia 2025

Hej Gudmund,

Mange tak for den fine anmeldelse! Vi er glade for, at du har haft en god oplevelse hos os, og vi håber snart at få lov til at byde dig velkommen igen :)

Oceniono na 5 z 5

Levering som aftalt og SUPER lækre fisk…

Levering som aftalt og SUPER lækre fisk 🤗

3 grudnia 2025

Hej Lulu,

Tusind tak for din flotte anmeldelse!
Vi er rigtig glade for at høre, at leveringen var som aftalt, og at du nød vores lækre fisk 🤗
Vi håber at få lov til at levere til dig igen snart!

Oceniono na 5 z 5

Super frisk fisk er glad for at prøve…

Super frisk fisk er glad for at prøve dette helt sikkert handle igen

28 listopada 2025

Hej Sonja,

Tusind tak for din anmeldelse!
Hvor er det dejligt at høre, at du har haft en god oplevelse med vores webshop. Vi er glade for, at du har lyst til at handle hos os igen – det betyder meget for os! :)

Fiskebuffet med spændende fiskeretter

Fiskebuffet med masse af forskellige fiske retter (suppe, kolde og varme) samt is-dessert med i prisen. God service, dejlig mad og hyggelige omgivelser. Varmt anbefales til alle fisk-elskere!

29 listopada 2025

Hej Julia,

Tusind tak for den fine anmeldelse! Det glæder os rigtig meget at høre, at du har haft en god oplevelse i vores spisested med god service, lækker mad og hyggelige omgivelser.
Vi ser frem til at byde dig velkommen igen! :)

Oceniono na 5 z 5

Det hele var nemt og hurtigt

Det hele var nemt og hurtigt.
Alt fisk og skaldyr jeg købte var af rigtig god kvalitet og smagt virkelig godt. Det er helt sikkert ikke sidste gang jeg køber hos Hvide Sanne røgeri.

5 listopada 2025

Hej Charlotte,

Tusind tak for din fine anmeldelse!
Det glæder os, at du har haft en god oplevelse, og at vores fisk og skaldyr faldt i din smag. Vi ser frem til at byde dig velkommen igen.

Hyggeligt spisested

Hyggeligt spisested, vi fik velsmagende retter (også til børnene). Der var dog mange gæster og meget støj.

23 października 2025

Hej Lillian,

Tusind tak for de fine ord og de 4 stjerner! Vi er glade for at høre, at I nød maden – og dejligt, at børnene også var tilfredse 🍽️
Vi er kede af, hvis der var lidt meget støj – det kan godt ske, når vores restaurant er fyldt op med gæster.

Vi håber, vi får fornøjelsen af at byde jer velkommen igen snart! :)

Wir waren zufrieden

Es war zwar sehr voll heute als wir da waren, aber wir waren mit der Bedienung sehr zufrieden. Ob geräucherten, frischen Fisch oder auch die Sandwiches alles gut zusammengestellt! Die Sandwiches wurden frisch zubereitet. Und sie können sich auf dänisch wie auch auf deutsch gut verständigen. 👍

24 października 2025

Hallo Nicole 😊

Vielen Dank für Ihre nette Bewertung und die lieben Worte!
Es freut uns sehr, dass Ihnen unser Fisch und unsere frisch zubereiteten Sandwiches geschmeckt haben.
Auch schön zu hören, dass Sie mit unserem Service zufrieden waren.
Wir hoffen, Sie bald wieder bei uns begrüßen zu dürfen! 🐟

Mit freundlichen Grüßen

Oceniono na 2 z 5

Wir fahren seit 13 Jahren hier her

Wir fahren seit 13 Jahren hier her, zum heutigen Zeitpunkt war es für uns das letzte Mal. Der Service war unfreundlich und wir wurden ignoriert. Es gibt ja auch noch andere Fischläden.

24 października 2025

Hallo Michael,

es tut uns leid, wenn Ihr letzter Besuch nicht rundum zufriedenstellend war.
Leider ist unser Nummernsystem momentan defekt, und wir versuchen, trotzdem den Überblick zu behalten und die Gäste in der richtigen Reihenfolge zu bedienen.
Wenn es sehr voll ist, kann das manchmal schwierig sein – wir bitten um Ihr Verständnis und entschuldigen uns für eventuelle Unannehmlichkeiten.
Wir hoffen, Sie geben uns vielleicht noch eine zweite Chance.

Mit freundlichen Grüßen

Oceniono na 3 z 5

Find en medarbejder...

Mandag i efterårsferien havde vi (tre voksne og et barn) reserveret bord. Da vi ankom, stod to gæster og ventede ved receptionen, og de ringede flere gange på klokken, uden at der kom nogen. Flere medarbejdere gik forbi, men uden overhovedet at henvende sig til nogen af os, der stod og ventede. Og der var kommet flere, siden vi kom ind ad døren. Vi gik nu fysisk på jagt efter en medarbejder, og vi fik så også efterfølgende et bord. Men så skete der heller ikke mere i over 20 min. Igen satte jagten ind, og vi kunne endelig få bestilt maden. Og så startede der en ny ventetid. Én i vores selskab er diabetiker, så nu blev det efterhånden ret vigtigt, maden snart indfandt sig. Igen på jagt. Og så kom maden. Desværre var der kun kedelige kartofler til rødspætterne, og stjerneskuddet manglede den dampede, hvide fisk. Alt i alt var det lidt skuffende at have kørt så langt (fra hhv. Juelsminde og Aarhus) for så lidt.

12 października 2025

Hej Karin,

Mange tak for jeres besøg og for at tage jer tid til at dele jeres oplevelse.
Vi er kede af at høre, at jeres besøg ikke helt levede op til forventningerne, og vi forstår godt, at ventetid kan være frustrerende – især når man er kommet langvejs fra.

Efterårsferien er en af vores travleste perioder, og vi beklager den ventetid, I oplevede både ved ankomst og bestilling. Vi tager jeres oplevelse til os og arbejder løbende på at sikre en god modtagelse og service – også når der er ekstra travlt.

Angående stjerneskuddet informerer vi på vores menukort om, at det serveres med to stegte fileter, rejer og koldrøget laks – vi serverer ikke stjerneskud med dampet fisk.

Vi håber, I får lyst til at kigge forbi en anden gang, og at vi får lov at byde jer velkommen igen.

Oceniono na 5 z 5

Igen gjorde både den friske og røgede…

Igen gjorde både den friske og røgede fisk lykke på bordet.
Rejesalaten kan ikke nøjes med 5 stjerner.
Og verdens bedste fiskefrikadelle med remouladen taler sit eget sprog.
Så tusind tak for mad.
Vi har allerede næste indkøbstur i tankerne (og i maven) 😀

9 października 2025

Hej Lars,

Tusind tak for din fine anmeldelse!
Det betyder meget for os, at både den friske og røgede fisk, rejesalaten og fiskefrikadellerne faldt i smag.
Vi glæder os til at byde dig velkommen igen næste gang. :)

Lea - Hvide Sande Røgeri

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej